aynen cnm benım bol bol dua edelım..benım tesbıhlerım var gunluk..onları yetiştiricem diye kafam bayagı dagılıyor...zaten tam oturup bastan sona bı anda okusam ıkı bucuk saatten fazla suruyor..bende gun içine yaydıgım için bayagı oylayıcı ve rahatlatıcı oluyor......dılerım Rabbim bize kanda süper değerler gösterır bu gariban kullarını sevindirir
Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iiyiyimm canm sen nasılsn
Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
evt 8.gunum cnm..benım 4.gun embrıyosuydu cnm..blast olmasına bı gun vardı..blasta da gıder demıstı dr ve embrıyolog..ama bana daha once 3 tane blast transfer ettıler bı taze ıkı donmus tutmadı dıye 4.gun vermeye karar verdıler...cnm yarın ılk ıdrarla yenıden yapıcam bakalım varsa silik milik bişe cıkar illa kii...yoksa neyleyım mevla vermedi demek ki dıycem
İyiyim kuzum ya ne olsun laporoskopi oldum evdeyim,yeni tedavimi bekliyorum..sen ne zaman tekrar dan baslayacan
Bircok kisi hafif lekelenmeden sonra hamile kalmis tutunma belirtisi demisler. Benim bugun 4. Gunum bitiyor hicbir belirti yok tutunmadi mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
kızlarrr sabaha karsı wc ye kalkmısken ilk idrarla yaptım testı ve tamamen kocaman tek cızgı..acayıp uzuldum moralım bozuldu...yine olmadı galıba..zaten hıc belırtım yoktu...off Allahım yaaa yardım et yaa...adet sancımda basladı gbı testten once olacak mıyım acaba ...
Kızlar dua edin nolur bugun 9 günüm ve sulu kahve leke geldi ardından sulu pembemsi kan geldi şuan dinleniyorum doktoru aradım ama bugun yokmuş hemşire korkma yerlşme kanamsıdır dedi inş geçe ya pazrtesi test günüm korkuyorum dua edin nolur
Günaydın kızlar
İnşallah canımın işi inşallah birazdan gideceğim yanlarına kan vereceklermiş kansız bulmuşlar belki iyi gelir çok üşüyordu çünkü
birazdan gitcem eşimi bekliyorumYaptırdın mı canım .. Ama erken biraz sanki ...
Canım merhaba bugünde test yaptırdım ve sonuç üzücü çıktı 2gün öncede 31 çıkmıştı bugünde 31,9 çıktı yani bebeğim gelişmiyormuş haberi alınca çok üzüldüm umarım senin herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun sen gönlünü ferah tut belirti arama önemli olan bhcg değerin bolbol dua et sadece
ayyyy maşaallah sonsuz kere sana bebiişineeeKızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
Canim başınız sağ olsun
Sabah çişinle yap kız zaten silik olmus insallah gelcek bebis:))
Canimm yoktur bi sıkıntı ya sen sıkma hiç canını yerleşiyodur ki:)
Günaydın tatlmm:)
Ay kiyamam ya içim sey oldu üsüyo dedin ya kiyamamiyi olur insallah tatlm benimm
Uçan annemizin uçan bebisi iyiymiş ki maşallah kuzucuma:)))
canım çok çok çok geçmiş olsun, Rabbim anneannene şifa versin inşallah tez vakitteÇok teşekkür ederim canım
canım idrar testi ilk 5 dk içinde doğru sonucu verir bununla birlikte kanda 200 küsurlu değerler görüp eve geldiğinde idrar testi yapıp negatifi gören de bayaa insan var... bununla birlikte 25-30 lu değerlerini idrar da görenler de var. bu bünyeyle alakalı, bazılarının idrarda erken çıkar bazılarının ki çıkmaz... bu kadar basit aslında.... yani demem o ki idrar testi yanıltabilir....ayyyy inşaAllah kuzumm yaaa..bebişlerim hala benimledirrr
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
Olcakkk olcakkk eminim canım benim bizimde olcak 😃 haklısın vala yumoşlar sıkıntı strese hiççç gelemiyor ,canım bana sölemek istediğiniz bişi varmı ya tedavilerle ilgili şunu yapsan ii olur dediğiniz şeyler kuzum yardımcı olursanız çok sevinirim🙏😊İllaki insan korkuyor olacak mi olmayacak mi diye,bende haklarla tedavi gördüm 2 defa asilama denedim neyse ya tüp bebek de kesin olur dedim sonuçta 2 defada tüp denedik ama sonuç olumsuz oldu,şimdide 3. Ye baslayacam.Adanadayim ben burda başkent hastanesine gidiyorum benim rezerv azlığından başka sorunumuz yok çok sukur....sende içini ferah tut olacak de yumurtalar hiccccccv oyle strese felan gelmiyor
özlemle diğer sosyal platformlardan da görüşüyoruz telden falan... hala kalp atışı duyulmadı o yüzden beklemede... biraz zaman gecince belli olacaktı durumuKızlar iPad'den tek tek alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ederim artık içim rahatladı mide bulantısız şahane bi 3 ay geçircem demek ki. Hemen tadını çıkarmaya başlıyorum :)))
Yeterim başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Phalam Allah ananene şifa versin inş benim tontişim de hastaydı ama çok şükür şimdi daha iyi Allah uzun ömürler versin büyüklerimize...
Kızlar Ozlem_Ahmet'ten haber var mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?