2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin cnm bnde cekiyorum dua ediyorum kitap okuyorum öyle inş cnm inş allhım yüzmüzü güldrsün inş

Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah maşallah rabbim sağlık versin hep inş canm ne güzel hep gülün

Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)

Kem gözlere şiş maşallah benim findigimainsallah onunda burda saglikili sıhhatli senin kucaginda resimlerini goruruz

hakkında hayırlısı neyse o olsun bırtanemm

canım benim çok sevindim yaaa,daha dün diyorduk ayy tuttumu falan bak kalp atışını da duydun.inşallah biz de o günleri görürüz darısı başımıza

Bircok kisi hafif lekelenmeden sonra hamile kalmis tutunma belirtisi demisler. Benim bugun 4. Gunum bitiyor hicbir belirti yok tutunmadi mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım merhaba bugünde test yaptırdım ve sonuç üzücü çıktı 2gün öncede 31 çıkmıştı bugünde 31,9 çıktı yani bebeğim gelişmiyormuş haberi alınca çok üzüldüm umarım senin herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun sen gönlünü ferah tut belirti arama önemli olan bhcg değerin bolbol dua et sadece

Canim başınız sağ olsun

Sabah çişinle yap kız zaten silik olmus insallah gelcek bebis:))

Canimm yoktur bi sıkıntı ya sen sıkma hiç canını yerleşiyodur ki:)

Günaydın kızlar

Günaydın tatlmm:)

İnşallah canımın işi inşallah birazdan gideceğim yanlarına kan vereceklermiş kansız bulmuşlar belki iyi gelir çok üşüyordu çünkü

Ay kiyamam ya içim sey oldu üsüyo dedin ya kiyamam iyi olur insallah tatlm benimm

Uçan annemizin uçan bebisi iyiymiş ki maşallah kuzucuma:)))

Olsun canım hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği... bir dahaki sefere artık. Senin ilk denemenmiydi.

ayyyy maşaallah sonsuz kere sana bebiişineee..Allahım sorunsuz bı hamılelık nasıp etsın sana kuzucummyavrunu kucagında sevdirsin Rabbimbizlere de dua et canım Allahım bizlerede göstersın o güzel günlerii

ayyyy inşaAllah kuzumm yaaa..bebişlerim hala benimledirrr

Çok teşekkür ederim canım
canım çok çok çok geçmiş olsun, Rabbim anneannene şifa versin inşallah tez vakitte

aman da amannn... yerler o fındığııııı

ayyyy inşaAllah kuzumm yaaa..bebişlerim hala benimledirrr
canım idrar testi ilk 5 dk içinde doğru sonucu verir bununla birlikte kanda 200 küsurlu değerler görüp eve geldiğinde idrar testi yapıp negatifi gören de bayaa insan var... bununla birlikte 25-30 lu değerlerini idrar da görenler de var. bu bünyeyle alakalı, bazılarının idrarda erken çıkar bazılarının ki çıkmaz... bu kadar basit aslında.... yani demem o ki idrar testi yanıltabilir....

Basiniz sagolsun mekani cennet olur insl

Olcakkk olcakkk eminim canım benim bizimde olcak 😃 haklısın vala yumoşlar sıkıntı strese hiççç gelemiyor ,canım bana sölemek istediğiniz bişi varmı ya tedavilerle ilgili şunu yapsan ii olur dediğiniz şeyler kuzum yardımcı olursanız çok sevinirim🙏😊

Kızlar iPad'den tek tek alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ederim artık içim rahatladı mide bulantısız şahane bi 3 ay geçircem demek ki. Hemen tadını çıkarmaya başlıyorum :)))

Yeterim başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Phalam Allah ananene şifa versin inş benim tontişim de hastaydı ama çok şükür şimdi daha iyi Allah uzun ömürler versin büyüklerimize...

Kızlar Ozlem_Ahmet'ten haber var mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özlemle diğer sosyal platformlardan da görüşüyoruz telden falan... hala kalp atışı duyulmadı o yüzden beklemede... biraz zaman gecince belli olacaktı durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…