2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Maasallah hep guzel haberler al insallah.darisi bize olsun insallahh

Merhaba kızlar kan testi yaptırdım 1 saat sonra çıkacak sonuç. Özelde 90 lira istedi devlete gottim

Canim netimde bazen sorun oluyor,yazdım ama gelmemiş olabilir,bende test yapmıştım hatta bigunde beklemistim ama hiccccc silik çizgi görmemiştim bence olmuş bu iş

inşaAllah kuzumm ağzın bal yesinnn..

kızlarrrr acayipppp karnım ağrıyor benimmmm....adet mi olacam yoksaaa...böyle adet sancısı cekip pozitif alan var mııı:18::18::18:

Bir cok yorum okudum regl sancisi cekenler hamile kaldi insallah sende kalmissindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşaAllah canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin...benim 3.transferım bu diğerlerinde böyle karnım ağrımamıstı...baska da belirtim yok zaten eger bu belirtiysee:18::18:

yokhe ...kuzum hiç enişelemme inş yerleşiyor bebiş
balımm canım idara testine güvenme kandan gör inşş pozitif göreceksin
fiyongum çok sevindim senin adına
KIZLAR TEŞEKRÜ EDERİM HEPİNİZE CENAZE EVİNDEN ANNEME GELDİM BİRAZ DİNLENMEK İÇİN BİR KAÇ SAAT SONRA GİDECEĞİM TEKRAR İFTARLIK HAZILAMYA

Canim vallahi ne diyim ben arı sutu içmeye başladım bide bulabilirsem kuru incir bulup kurunu yapacam..tedavi esnasında türk kahvesi felan içme.fazla sıcak suyla felan banyo yapma.aklıma bişey gelmiyor ama yazarım kız sana aklıma gelince

Pamukelma sonuç almadı mi ki daha

Y
Kızz hiç sorma ben kahve hastasıyım işyerinde felan 2fincan fix annem hep diodu bak çok içiyosn zararlı felan aöan anne ne olcak diodum meğer çok doğruymuş😉bi yerdedr tereyağıda zararlı tüp bebekte tüketmemek lazım demiş:) kuzum eğer prolaktin problemin varsa yada sınırlardaysa yeme incir canım bende araştırdıkça paylaşırım yeni bilgiler👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Persembe transfer oldum ben 9.gun diye sayıyorum yanlış mı saydım acaba i5 üstü gebelik evet ama yine de çok yüksek degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…