- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyy inşaAllah kuzumm yaaa..bebişlerim hala benimledirrr
Kızlar iPad'den tek tek alıntı yapamadım herkese çok teşekkür ederim artık içim rahatladı mide bulantısız şahane bi 3 ay geçircem demek ki. Hemen tadını çıkarmaya başlıyorum :)))
Yeterim başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Phalam Allah ananene şifa versin inş benim tontişim de hastaydı ama çok şükür şimdi daha iyi Allah uzun ömürler versin büyüklerimize...
Kızlar Ozlem_Ahmet'ten haber var mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim netimde bazen sorun oluyor,yazdım ama gelmemiş olabilir,bende test yapmıştım hatta bigunde beklemistim ama hiccccc silik çizgi görmemiştim bence olmuş bu iş
kızlarrrr acayipppp karnım ağrıyor benimmmm....adet mi olacam yoksaaa...böyle adet sancısı cekip pozitif alan var mııı:18::18::18:
Bir cok yorum okudum regl sancisi cekenler hamile kaldi insallah sende kalmissindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hayırlı haberlerle gelirisn inşaAllahhhhMerhaba kızlar kan testi yaptırdım 1 saat sonra çıkacak sonuç. Özelde 90 lira istedi devlete gottim
kızlarrrr acayipppp karnım ağrıyor benimmmm....adet mi olacam yoksaaa...böyle adet sancısı cekip pozitif alan var mııı:18::18::18:
Olcakkk olcakkk eminim canım benim bizimde olcak 😃 haklısın vala yumoşlar sıkıntı strese hiççç gelemiyor ,canım bana sölemek istediğiniz bişi varmı ya tedavilerle ilgili şunu yapsan ii olur dediğiniz şeyler kuzum yardımcı olursanız çok sevinirim🙏😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YCanim vallahi ne diyim ben arı sutu içmeye başladım bide bulabilirsem kuru incir bulup kurunu yapacam..tedavi esnasında türk kahvesi felan içme.fazla sıcak suyla felan banyo yapma.aklıma bişey gelmiyor ama yazarım kız sana aklıma gelince
Kızlar sonuç 6 çıktı var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?