2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnş öyledr cnm rabbim nasip etsn hepimize hayırlısyla inş

Aminnnn inş yetrcim başın sağolsun seninde

Persembe transfer oldum ben 9.gun diye sayıyorum yanlış mı saydım acaba i5 üstü gebelik evet ama yine de çok yüksek degil

Persembe transfer oldum ben 9.gun diye sayıyorum yanlış mı saydım acaba i5 üstü gebelik evet ama yine de çok yüksek degil

Cnm evt 5 üstü geblik bnde cuma oldum 9 gün diye sayıyorum bnde yanlış değil sanırım 11 gün pazrtesi kn vercm bnde önmli oln senin değerinin iki katı olması doktora dedinmi iki gün sonra bida vercksin inş katlanır

Kızlar transferimin 9.gunundeyim. dunde bugunde jelden sonra jelin cok az bir kısmı ile kahverengi lekeler geliyor. Benzer durum yasayan var mi. Cok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kırmızı kana dönmediği sürece lekelenmeyi iyiye yorabiliriz..
jelden sonra gelmesi de jel den kaynaklı tahriş olma durumunu yaşıyor olabilirsin..

Ailecek başınız sağolsun..
Bizde kayın pederi geçen yıl kaybettik..
Eşin çok yıpranmamıştır inşallah..

ne yemek yapsam acaba????

dün ki maceradan sonra bugünkü sakinlik bana fazla geldi

canım başınız sağolsun.... söylenecek çok da bişey yok aslında, inşallah eşin fazla yıpranmaz

Günaydın güzelim vallahi kiskaniyorum hep gece sohbet ediyorsunuz bende erkenden yatıyorum

İftara kadar pc başında da durulmuyor canım yemekleri yedikten sonra gözümüz açılıyor o zaman da sohbet için enerjimiz çoğalıyor..
Sen nasıl oldun laparaskopiden sonra nasıl hissediyorsun

ne yemek yapsam acaba????

dün ki maceradan sonra bugünkü sakinlik bana fazla geldi

Ben rahatsız olduğumdan bugünü yatarak geçirdim genelde menüm kalabalık değil..
Çorba salata tavuk kızartması fırında kaşarlı mantar yapıcam..
İyi olsam bi de pilav yapardım tatlıda tabii ama hiiçççç uğraşamam..

Son düzenleme:

Kız daha ne olsun deli yeter o kadar

Kız daha ne olsun deli yeter o kadar

yetecek başka yolu yok zati..
eşim bi çorba bi salata yeter der hep öylede yiyor ramazan girdi gireli ana yemek yemiyor o yemiyor diye benim de yapasım gelmiyor arada bir yapıyorum tabii..bu akşamda tavukları ben yerim artık

Ohh ye ye şifa olsun kuzum:))

Vallahi şu fal merakı olmasa sanırım kahveyi bırakabilirim bende
Bu arada ensu demisti herhalde balin çine karanfil,corekotu,tarçın,susam,keten tohumu katip günde bi kaşık ye diye.

Maşallah canim ziyafet var akşama daha sunuda yapmadım bunu da yapmadım diyorsun..ellerine sağlık afiyet olsun.bana arada yemek tarifi at bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…