- 8 Temmuz 2014
- 215
- 60
- 48
Olsun canım hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği... bir dahaki sefere artık. Senin ilk denemenmiydi.
İnş öyledr cnm rabbim nasip etsn hepimize hayırlısyla inşCanim başınız sağ olsun
Sabah çişinle yap kız zaten silik olmus insallah gelcek bebis:))
Canimm yoktur bi sıkıntı ya sen sıkma hiç canını yerleşiyodur ki:)
Günaydın tatlmm:)
Ay kiyamam ya içim sey oldu üsüyo dedin ya kiyamamiyi olur insallah tatlm benimm
Uçan annemizin uçan bebisi iyiymiş ki maşallah kuzucuma:)))
yokhe ...kuzum hiç enişelemme inş yerleşiyor bebiş
balımm canım idara testine güvenme kandan gör inşş pozitif göreceksin
fiyongum çok sevindim senin adına
KIZLAR TEŞEKRÜ EDERİM HEPİNİZE CENAZE EVİNDEN ANNEME GELDİM BİRAZ DİNLENMEK İÇİN BİR KAÇ SAAT SONRA GİDECEĞİM TEKRAR İFTARLIK HAZILAMYA
Persembe transfer oldum ben 9.gun diye sayıyorum yanlış mı saydım acaba i5 üstü gebelik evet ama yine de çok yüksek degil
Persembe transfer oldum ben 9.gun diye sayıyorum yanlış mı saydım acaba i5 üstü gebelik evet ama yine de çok yüksek degil
bende seni tatlımcım...Canım seni çok seviyorum
Kızlar transferimin 9.gunundeyim. dunde bugunde jelden sonra jelin cok az bir kısmı ile kahverengi lekeler geliyor. Benzer durum yasayan var mi. Cok korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailecek başınız sağolsun..yokhe ...kuzum hiç enişelemme inş yerleşiyor bebiş
KIZLAR TEŞEKRÜ EDERİM HEPİNİZE CENAZE EVİNDEN ANNEME GELDİM BİRAZ DİNLENMEK İÇİN BİR KAÇ SAAT SONRA GİDECEĞİM TEKRAR İFTARLIK HAZILAMYA
canım başınız sağolsun.... söylenecek çok da bişey yok aslında, inşallah eşin fazla yıpranmazyokhe ...kuzum hiç enişelemme inş yerleşiyor bebiş
Günaydın güzelim vallahi kiskaniyorum hep gece sohbet ediyorsunuz bende erkenden yatıyorum
ne yemek yapsam acaba????
dün ki maceradan sonra bugünkü sakinlik bana fazla geldi
ne yemek yapsam acaba????
dün ki maceradan sonra bugünkü sakinlik bana fazla geldi
Ben rahatsız olduğumdan bugünü yatarak geçirdim genelde menüm kalabalık değil..
Çorba salata tavuk kızartması fırında kaşarlı mantar yapıcam..
İyi olsam bi de pilav yapardım tatlıda tabii ama hiiçççç uğraşamam..
Kız daha ne olsun deli yeter o kadar
yetecek başka yolu yok zati..
eşim bi çorba bi salata yeter der hep öylede yiyor ramazan girdi gireli ana yemek yemiyor o yemiyor diye benim de yapasım gelmiyor arada bir yapıyorum tabii..bu akşamda tavukları ben yerim artık
Y
Kızz hiç sorma ben kahve hastasıyım işyerinde felan 2fincan fix annem hep diodu bak çok içiyosn zararlı felan aöan anne ne olcak diodum meğer çok doğruymuş😉bi yerdedr tereyağıda zararlı tüp bebekte tüketmemek lazım demiş:) kuzum eğer prolaktin problemin varsa yada sınırlardaysa yeme incir canım bende araştırdıkça paylaşırım yeni bilgiler👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben rahatsız olduğumdan bugünü yatarak geçirdim genelde menüm kalabalık değil..
Çorba salata tavuk kızartması fırında kaşarlı mantar yapıcam..
İyi olsam bi de pilav yapardım tatlıda tabii ama hiiçççç uğraşamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?