Vallahi şu fal merakı olmasa sanırım kahveyi bırakabilirim bende
Bu arada ensu demisti herhalde balin çine karanfil,corekotu,tarçın,susam,keten tohumu katip günde bi kaşık ye diye.
Maşallah canim ziyafet var akşama daha sunuda yapmadım bunu da yapmadım diyorsun..ellerine sağlık afiyet olsun.bana arada yemek tarifi at bari
İftara kadar pc başında da durulmuyor canım yemekleri yedikten sonra gözümüz açılıyor o zaman da sohbet için enerjimiz çoğalıyor..
Sen nasıl oldun laparaskopiden sonra nasıl hissediyorsun
Allah olmayanlarada versin canım..
Çok şükür var da ne yapsak diye düşünmek kalıyor sadece..
Ramazanda neden bilmem yemek yapmak eziyet oluyor bana tadına bakamıyorsun ne yapsam iyi yenir diye düşünüyorsun sevmiyorum her akşam biri beni yemeğe davet etsin burdan sesleniyorum
Allah razı olsun canım, gerçekten eski topraktır daha 14 yaşında kardeşlerine bakmış, sonra 5 çocuk sonra birde o çocuklarının çocuklarına baktı hakkını asla ödeyemeyiz. İnşallah atlatır inşallah Allahımdan başka hiç birşey istemem
teşekürederim canım amin
evt 8.gunum cnm..benım 4.gun embrıyosuydu cnm..blast olmasına bı gun vardı..blasta da gıder demıstı dr ve embrıyolog..ama bana daha once 3 tane blast transfer ettıler bı taze ıkı donmus tutmadı dıye 4.gun vermeye karar verdıler...cnm yarın ılk ıdrarla yenıden yapıcam bakalım varsa silik milik bişe cıkar illa kii...yoksa neyleyım mevla vermedi demek ki dıycem
Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayatımin bi cok doneminde sıkıntılarla karsilastim cok buyuk degillerdi belki ama sıkıntıydi nihayetinde asmak icin vakit ve sabir gerekliydi ve rabbime sukurler olsunki astim..her seferinde olaylarin ii yanlarini görmeye calistim fazlaca pollyanna oldugumu dusunler oldu hayati ciddiye almadigimi rahat oldugumu dusunenler hatta ama ben oturup dertlenmekten karalar baglamaktansa dua edip beklemeyi ve umit etmeyi sectim..simdi etrafimdaki bicok kisi hatta en yakin arkadaşlarim dahi tedavi surecinden sonra "massallah ne kadarda güçlü ciktin iyi dayandin" gibi seyler soyledi..evet iyiyim çünkü..negatif alinca cok üzüldüm cok agladim ama iyiydim iyiyimm..bu bir sinavv hatta rabbim beterinden sakinsin belkide hayatimin en zorlu sinavii..her etapta baska ve hic bilmedigim calismadigim yerden cikio sorular:))asilamada yumurta gelisimi bilmezdim sperm morfoloji bilmezdim laparoskopi histereskopi bilmezdimm..kaldim o sinavdan sonraa o konulari calisip tupe girdimm orda karsima embriyo gelisimi cikti kaliteli sperm kaliteli yumurta cikti embriyo grade i varmis misal ordan bile soru ciktii offff cok pis cuvalladim..meger imsi diyede bisey varmis onu ogrendim simdide o konuya calisiyorumm allahin izniyle bu kez gecicem bu sinavievet gucluyum cunku iyi yanlarida var bu doneminn;ben hiccc bu kadar cok dua ettiğimi hatiramiyorumm ederdimm ama bu kadar degill ve ben hicc bu kadar cok arkadas edinmedim benimle ayni dili konuşan..anlatmak istediğimi lep demeden anlayan bu kadaaar uzakken yakin olan..tabikii arkadaslarim varr dostlarim var ama onlari birebir gore gore sevdim sizinse hicbirinizi tanimadan bilmeden..bi nilimm var misal buralardan hergun yazisiriz ilkayim var surekli gorustugum pitis varr bide su an hamile bebisini bekliyoruz dort gozle..bunlar hep yanima kardir bu hayatta..demem o ki bu sinav beni rabbime yakinlastirdii artik daha cok aniyorum mevlamii.bi sürüde yeni arkidisim olduu ne guzel:)))iyiki varsiniz:))yeni baslayan eli ayağına dolasan telaslanan kizceler merak etmeyinn herseyde bi hayir var..gun gelecek rabbim hepimizin yüzünü guldurecek..kendi yolunuzu kendi umut isiginizla aydinlatin o vakit cikis yolu bulmak cok daha kolay olacakk..seviyor sizleri....
Ozaman ilk bana gel canim beklerim vallahi,bigun ayağın buralara düşerse herzaman kapim açık,burdaki herkese..artık oyle bi bağ kurdum ki sizlerle gerçek arkadaşlarımı arayıp sormadigimi fark ettim sizleri daha çok merak ettiğimi gördüm.hatta genelde telden giriyom buraya yazı yazarken beni arayanlara bi fitil oluyom ki sorma
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
yokhe ...kuzum hiç enişelemme inş yerleşiyor bebiş
balımm canım idara testine güvenme kandan gör inşş pozitif göreceksin
fiyongum çok sevindim senin adına
KIZLAR TEŞEKRÜ EDERİM HEPİNİZE CENAZE EVİNDEN ANNEME GELDİM BİRAZ DİNLENMEK İÇİN BİR KAÇ SAAT SONRA GİDECEĞİM TEKRAR İFTARLIK HAZILAMYA
Allah razı olsun canım, gerçekten eski topraktır daha 14 yaşında kardeşlerine bakmış, sonra 5 çocuk sonra birde o çocuklarının çocuklarına baktı hakkını asla ödeyemeyiz. İnşallah atlatır inşallah Allahımdan başka hiç birşey istemem
Kızlar ben bugün kontrole gittim kafama buyruk sabırsızlıktan. İyi ki gitmişim düşük riski hala var ama hiç değilse görmüş oldum ne bileyim her gün gidip kontrol ettiririm bana kalsa korkudan.
Allah sizin pozitif sonuçlarınızın devamında böyle riskler yaşatmasın e mi dualarımıza bunu da ekleyelim pozitifle bitmiyor malum :)
Hepinizi öpüyoruz sevgiler
İgne canim vc de sanki kirmizi bir damla gibi bisey gitti acaba diyorum emriyomuydu
Ben rahatsız olduğumdan bugünü yatarak geçirdim genelde menüm kalabalık değil..
Çorba salata tavuk kızartması fırında kaşarlı mantar yapıcam..
İyi olsam bi de pilav yapardım tatlıda tabii ama hiiçççç uğraşamam..
İnş canım rabbim yardımcımz olsun şuan bişey yok çok şükür dinleniyorum hemde geçmş biz evhMlı anneler olcazsanırım olup doğsalar bile amn vah tüh ödümz kopck
Cnm bnde bugun idrar testi yaptım ama kanma ozmn oldu iki cizgi çıktı sonra silindi bktım hayalet çizgigörüyom tabiki kanda çıkan bişey bu onun için üzlmedim o yönden knama olunca korktum çok şükr korktuğum gbi olmdı inş iyi haberler alırz ikimzde bol dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?