2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Vallahi şu fal merakı olmasa sanırım kahveyi bırakabilirim bende
Bu arada ensu demisti herhalde balin çine karanfil,corekotu,tarçın,susam,keten tohumu katip günde bi kaşık ye diye.

Aman yiyeceklerden şifa bulacaz diye ne tarifler denemişliğim var baktım olmuyor patatesi kızartıp ketçap mayonezi döküp döküp yedim nasıl olsa bebek gelmiyo bari yediklerimle ruhumu mutlu edeyim

Maşallah canim ziyafet var akşama daha sunuda yapmadım bunu da yapmadım diyorsun..ellerine sağlık afiyet olsun.bana arada yemek tarifi at bari

Allah olmayanlarada versin canım..
Çok şükür var da ne yapsak diye düşünmek kalıyor sadece..
Ramazanda neden bilmem yemek yapmak eziyet oluyor bana tadına bakamıyorsun ne yapsam iyi yenir diye düşünüyorsun sevmiyorum her akşam biri beni yemeğe davet etsin burdan sesleniyorum

Kızlar nasılsınız.iyi haberlerinizi bekliyorum.allaha emanet olun.

Yeter canım kayıpların vefat etmiş sanırım.başınız sağ olsun.

İftara kadar pc başında da durulmuyor canım yemekleri yedikten sonra gözümüz açılıyor o zaman da sohbet için enerjimiz çoğalıyor..
Sen nasıl oldun laparaskopiden sonra nasıl hissediyorsun

Baya bi zor oldu benim için bukadar tahmin etmiyordum.olsun çok agriyordu ayağa kaldirmiyordu da bugün iyiyim.bide kanamam halen devam ediyor...
Bide guldenim ben arı şutu içmeye başladım sence ise yarar mi??

Ozaman ilk bana gel canim beklerim vallahi,bigun ayağın buralara düşerse herzaman kapim açık,burdaki herkese..artık oyle bi bağ kurdum ki sizlerle gerçek arkadaşlarımı arayıp sormadigimi fark ettim sizleri daha çok merak ettiğimi gördüm.hatta genelde telden giriyom buraya yazı yazarken beni arayanlara bi fitil oluyom ki sorma

canım geçmiş olsun anneannene :) inşallah allahım en yakın zamanda sağlığına kavuşturursun :)
teşekürederim canım amin

canım başın sağolsun allahım yardımcınız olsun

canım sabah ilk idrarla yap yarın bir bakalım :) inşallah çıkar canım :)
Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşallah fındığına Allahım kucağında sevdirsin inşallah :)

canım biz de seni seviyoruz :) iyiki varsın :)

Aynen canim çok güzel arkadaşlıklar kurup kader ortaklıgi yapıyoruz birbirimize. Ayni şekilde sayfaya bendetelden giriyom bise gelince uyuz oluyorum

Canım başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin. Mübarek gün vefat etmiş mekanı cennet olsun.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin size bağışlasın bir an önce iyileşsin inşallah.

Kızlar ben bugün kontrole gittim kafama buyruk sabırsızlıktan. İyi ki gitmişim düşük riski hala var ama hiç değilse görmüş oldum ne bileyim her gün gidip kontrol ettiririm bana kalsa korkudan.
Allah sizin pozitif sonuçlarınızın devamında böyle riskler yaşatmasın e mi dualarımıza bunu da ekleyelim pozitifle bitmiyor malum :)
Hepinizi öpüyoruz sevgiler

Basin sagolsun geride kalan tum sevenlerine sabirlar dilerim.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok cok gecmis olsun. Tez zamanda sihhatler dilerim. Pamukanneler cok kiymetli, sihhatli, saglikli, keyifli cok yaslari olsun.... Hurmetle bizim yerimize de sarilip opulmesi dileklerimle...

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim aman iyi olmus gördüğün hep dualarımdasın kuzum Allahım bebisini sana bağışlasın

Kızlar çok belim ağrıyor. Sırtımın alt tarafı. Bugün transferden sonra 7. Gün. Teste 4 gün kaldı. Daha önce hiç belim ağırmamıştı gibi hatırlıyorum. Ne dersiniz?

Yeteeer başınız sağolsun

Phala canım size de Allah sağlık versin. Geçmiş olsun

Ay canım sende mi hastasın geçmiş olsun. Bu halinle yine çok şey yapmışsın. Eline sağlık

Yokhe canım nasılsın? Testin pozitif çıktıysa pozitiftir canım ya, hayalet de olsa :)) hadi gözün aydın!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…