2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar bel ağrısı hakkında bilgisi, deneyimi olan yok mu? Bütün gün orta şiddette ağırdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun

Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun

Canım ağrın da olabilir lekelenme tarzında kanamanda bunlar çok normal hadi bakalım geçmiş olsun hepsi döllensin inşallah

Canım ağrın da olabilir lekelenme tarzında kanamanda bunlar çok normal hadi bakalım geçmiş olsun hepsi döllensin inşallah

Tsk ederim insallah ama dr azi buyur dedi hepsu degil dedi tavi zaten herkeain ole olmus .amaaaaa bu garip bir agri sadece tuvelette oluyo nerse dr sorarim artik eeeee baska simdi napcam beklicem demiiiiiiii

İgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo

İgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo
Gwcmis olsun cnnm at ne ignesi bunlar bole aciticiiiii canim kiyamam kevgire donduk zatin ignelerden demiiiii

:) hayırlı uğurlu olsun. Bu 20 taneye az demeler falan nerden çıkıyor yahu? Geçen biri daha dediydi. Maşallah gayet güzel canım umarım hepsi döllenir.

Çok iyi anlıyorum, geçecek, inanması güç ama geçecek birkaç güne.

:) hayırlı uğurlu olsun. Bu 20 taneye az demeler falan nerden çıkıyor yahu? Geçen biri daha dediydi. Maşallah gayet güzel canım umarım hepsi döllenir.

Tesekkurlwr yaaa zaten varya az cok hic onwmi yokmus gercekten de onemli olan kalitesiymis valka bugun bi kadindan 28 mi ne yumi almislar ona gore sayi az ama dwdigin gibi onun bi obwmi yokmusss 😊

Tsk ederim insallah ama dr azi buyur dedi hepsu degil dedi tavi zaten herkeain ole olmus .amaaaaa bu garip bir agri sadece tuvelette oluyo nerse dr sorarim artik eeeee baska simdi napcam beklicem demiiiiiiii

Canım şimdi bekliceksin embriyolog seni arayıp bilgi verecek 3. veya 5. 6. günler transfer olur 2. gün transferleri de var sen şimdi kafaya takarsın şimdiden söyleyeyim 3. veya 5. gün olması tutunmasına engel değil benimki 3. gün embriyosuydu mesela

Gwcmis olsun cnnm at ne ignesi bunlar bole aciticiiiii canim kiyamam kevgire donduk zatin ignelerden demiiiii

Saol cnm progestan transferden sonra verdiler seninde yumiler toplanmis hadi hayirli olsun bol bol kaliteli olsunlar sonuda bebisli olsun Allah kimsenin emegini bosa vermesin

Değil mi yaa? Benden 7 tane toplanmıştı kendimi yerden yere mi vurmam lazım bu durumda?

Hehihihihihi baya tanimisin beniiiii evt soru gelmeden cvp gwliyor artik caniiimmm benimmmmnnnn tesejkurler muck varyaaaaaa acayip agrim oldu bilmiyodum hem hepiniz burda acimicak agrimicak dediniz hep aciba bitek benimkimi agrili olduku dedim bende hihihihihihih

Yok canım ben ilk opudan odaya alınmışım gözümü açtığımda çok ağrıyo demişim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…