Bugün 9.günün tatlım..
Kızlar bel ağrısı hakkında bilgisi, deneyimi olan yok mu? Bütün gün orta şiddette ağırdı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun
Canim benim aman iyi olmus gördüğün hep dualarımdasın kuzum Allahım bebisini sana bağışlasın
Canım ağrın da olabilir lekelenme tarzında kanamanda bunlar çok normal hadi bakalım geçmiş olsun hepsi döllensin inşallah
Gwcmis olsun cnnm at ne ignesi bunlar bole aciticiiiii canim kiyamam kevgire donduk zatin ignelerden demiiiiiİgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo
Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun
İgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo
:) hayırlı uğurlu olsun. Bu 20 taneye az demeler falan nerden çıkıyor yahu? Geçen biri daha dediydi. Maşallah gayet güzel canım umarım hepsi döllenir.
Tsk ederim insallah ama dr azi buyur dedi hepsu degil dedi tavi zaten herkeain ole olmus .amaaaaa bu garip bir agri sadece tuvelette oluyo nerse dr sorarim artik eeeee baska simdi napcam beklicem demiiiiiiii
Gwcmis olsun cnnm at ne ignesi bunlar bole aciticiiiii canim kiyamam kevgire donduk zatin ignelerden demiiiii
:) hayırlı uğurlu olsun. Bu 20 taneye az demeler falan nerden çıkıyor yahu? Geçen biri daha dediydi. Maşallah gayet güzel canım umarım hepsi döllenir.
Canım şimdi bekliceksin embriyolog seni arayıp bilgi verecek 3. veya 5. 6. günler transfer olur 2. gün transferleri de var sen şimdi kafaya takarsınşimdiden söyleyeyim 3. veya 5. gün olması tutunmasına engel değil benimki 3. gün embriyosuydu mesela
Hehihihihihi baya tanimisin beniiiii evt soru gelmeden cvp gwliyor artik caniiimmm benimmmmnnnn tesejkurler muck varyaaaaaa acayip agrim oldu bilmiyodum hem hepiniz burda acimicak agrimicak dediniz hep aciba bitek benimkimi agrili olduku dedim bende hihihihihihih
Çok iyi anlıyorum, geçecek, inanması güç ama geçecek birkaç güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?