2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Saol cnm progestan transferden sonra verdiler seninde yumiler toplanmis hadi hayirli olsun bol bol kaliteli olsunlar sonuda bebisli olsun Allah kimsenin emegini bosa vermesin

Oncelikle tesekkur ederim sen baya ileridesin benden sanirsam ve sanirsam o aciyan ognelerden herkes oluyo mu kijii bende olcammi yaniiii ehhh napalim katlancas onlar bebis tutununcami vuruluyor ki Hooooo ayyyyy

Oncelikle tesekkur ederim sen baya ileridesin benden sanirsam ve sanirsam o aciyan ognelerden herkes oluyo mu kijii bende olcammi yaniiii ehhh napalim katlancas onlar bebis tutununcami vuruluyor ki Hooooo ayyyyy

Cnm ben persembe gunu transfer oldum ilk denemede jel vermusti simdi ignr senin dok ne verir bilmem

Değil mi yaa? Benden 7 tane toplanmıştı kendimi yerden yere mi vurmam lazım bu durumda?

:) hayret ya nası tuttu senin o kadar azken :):)):) biz daha az bekliyoduk demek ki ondan telaş etmedik.
Her yumurta 1 ay daha yaşlanmak demekmiş bu arada benden 12 toplandı üreme yaşım 1 yaş büyüdü.

Aman yiyeceklerden şifa bulacaz diye ne tarifler denemişliğim var baktım olmuyor patatesi kızartıp ketçap mayonezi döküp döküp yedim nasıl olsa bebek gelmiyo bari yediklerimle ruhumu mutlu edeyim

Canim burdamisin? tlden girdigim icin goremiyorum burdaysan sana ozel bisey soracam..

Slm kizlarrrrr dun benim yumiler aljndiiiii yaaaaaa biliyomusuunuzzzxxxz 😊

Ayy hadi canim insallah yumisler döllenir bebis olur analarına sımsıkı tutunur

Sağol yavrum Allah razı olsun. Ferahladım biraz bakalım bu ne kadar idare etçek beni :)

Doğana kadar rahatlamazsın canim

:) hayret ya nası tuttu senin o kadar azken :):)):) biz daha az bekliyoduk demek ki ondan telaş etmedik.
Her yumurta 1 ay daha yaşlanmak demekmiş bu arada benden 12 toplandı üreme yaşım 1 yaş büyüdü.

He ya annem de öyle demişti pek ilgilenir doktor şeyleri ile de

İnsallah cnm dun bugun birazda lekelenme oldu korktum gerci transfer gununu saymazsak daha ikinci gun ama zor oldugu icin evham telasta cok oluyo biliyosun

Anlıyorum canım. Ama kendin gibi birilerini görünce rahatlarsın biraz. Mesela benim dosyama lekelenmenin yanındaki kutucuğa artı işareti yaptı dr transfer falan aşamasında. İnşallah pozitifi görürsün 10 güne :)

Ayy hadi canim insallah yumisler döllenir bebis olur analarına sımsıkı tutunur

Doğana kadar rahatlamazsın canim

He ya annem de öyle demişti pek ilgilenir doktor şeyleri ile de

Hahahhaha hayırlısıyla bi okula başlasaydı deriz o zaman da. :)

Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun

canım hayırlı olsun :) kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :)

Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyyyminik büyümüş annesi maşallah artık fındık olmuş darısı bizlereeeeeeeeeeee
sağlıklı sorunsuz geçsin gebeliğin şekerim
cnm inşlh bi daha ki sefere olur....
Kızlar sonuç 6 çıktı var mı sizce
değerin umarım yükselir ... katlanır her kan vermende

Merhaba kizlar .bende sizin gibi tup bebek yaptiranlardan biri olucam yakinda .allahim hepimize bu guzel duyguyu tattirsin.benim size sormak istedigim seyler var benden tecrubeli oldugunuzu okudum simdiye kadar .ilk tup bebegimi buay yaptiricam devlet hastanesinde .oralarda pek istedigim sorularin cevaplarini alamiyorum doktorlardan benim uzun suren tedavim olacak 18. Gun gidicem ve ilaclara basliycam benim gibi uzun tedavi gorenlere bisey sormak istiyorum ilaca basliycam adete kadar gonapeptyl kullanicam bu surede ne kadar siklikla doktora gidiliyor bana cevap verebilirseniz cok memnun olucam .hatta sureci anlatabilirseniz cok cok sevinicem.:)

Canım inşallah gebeliktendir benim de ağrımıştı

Ya gerçekten mi 😀 hala ağrıyor. Biraz panik oldum aslında. Bir tek histereskopiden sonra bel ağrısı hatırlıyorum. Doktor yansıyan ağrı demişti. Rahimden bele yansıyormuş. Demek ki yine rahimde bir şeyler oluyor. İnşallah iyidir canım ya.

merhaba arkadaşım inşlh ilk denemede kavuşursun bebeğine ben bilmiyorum prosedürü ama bilen arkadaşlar muhakkak yazar sana

Tsk ederim insallah ama dr azi buyur dedi hepsu degil dedi tavi zaten herkeain ole olmus .amaaaaa bu garip bir agri sadece tuvelette oluyo nerse dr sorarim artik eeeee baska simdi napcam beklicem demiiiiiiii

20'ye az demen olmadı bence. Herkesin kaçar tane toplandığını görüyorsun.

Tuvalette olmasının sebebi de mesanenin yumurtalıkları kıpırdatması. Yumurtalıklarının en az 20 defa iğne ile delindiğini düşünürsen hareket edince acıması çok normal. Doktora sorarsan sana normal diyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…