Saol cnm progestan transferden sonra verdiler seninde yumiler toplanmis hadi hayirli olsun bol bol kaliteli olsunlar sonuda bebisli olsun Allah kimsenin emegini bosa vermesin
Yok canım ben ilk opudan odaya alınmışım gözümü açtığımda çok ağrıyo demişim mesela
Oncelikle tesekkur ederim sen baya ileridesin benden sanirsam ve sanirsam o aciyan ognelerden herkes oluyo mu kijii bende olcammi yaniiii ehhh napalim katlancas onlar bebis tutununcami vuruluyor ki Hooooo ayyyyy
Cnm ben persembe gunu transfer oldum ilk denemede jel vermusti simdi ignr senin dok ne verir bilmem
Değil mi yaa? Benden 7 tane toplanmıştı kendimi yerden yere mi vurmam lazım bu durumda?
Aman yiyeceklerden şifa bulacaz diye ne tarifler denemişliğim var baktım olmuyor patatesi kızartıp ketçap mayonezi döküp döküp yedim nasıl olsa bebek gelmiyo bari yediklerimle ruhumu mutlu edeyim
Slm kizlarrrrr dun benim yumiler aljndiiiii yaaaaaa biliyomusuunuzzzxxxz 😊
Sağol yavrum Allah razı olsun. Ferahladım biraz bakalım bu ne kadar idare etçek beni :)
:) hayret ya nası tuttu senin o kadar azken :):)):) biz daha az bekliyoduk demek ki ondan telaş etmedik.
Her yumurta 1 ay daha yaşlanmak demekmiş bu arada benden 12 toplandı üreme yaşım 1 yaş büyüdü.
Ayy hadi canim insallah yumisler döllenir bebis olur analarına sımsıkı tutunur
Doğana kadar rahatlamazsın canim
He ya annem de öyle demişti pek ilgilenir doktor şeyleri ile de
İnsallah cnm dun bugun birazda lekelenme oldu korktum gerci transfer gununu saymazsak daha ikinci gun ama zor oldugu icin evham telasta cok oluyo biliyosun
Ayy hadi canim insallah yumisler döllenir bebis olur analarına sımsıkı tutunur
Doğana kadar rahatlamazsın canim
He ya annem de öyle demişti pek ilgilenir doktor şeyleri ile de
Kızlar topiğin en başındaki listeye ne oldu?:26: Ne kaçırdım?
Hahahhaha hayırlısıyla bi okula başlasaydı deriz o zaman da. :)
Kızlar topiğin en başındaki listeye ne oldu?:26: Ne kaçırdım?
Amaaaaaa genede bisiler sorucam biraz cok agrim oldu yaaa sizinde oldumuydu bide tuvate gittigimde boyle baski agri ile oluyir tuvaletim nie kiiiiiiiii 20 tane yumak yumiii yani toplasti benden az gibi ama olsun
oyyyminik büyümüş annesi maşallah artık fındık olmuşKızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm inşlh bi daha ki sefere olur....Canım merhaba bugünde test yaptırdım ve sonuç üzücü çıktı 2gün öncede 31 çıkmıştı bugünde 31,9 çıktı yani bebeğim gelişmiyormuş haberi alınca çok üzüldüm umarım senin herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun sen gönlünü ferah tut belirti arama önemli olan bhcg değerin bolbol dua et sadece
değerin umarım yükselir ... katlanır her kan vermendeKızlar sonuç 6 çıktı var mı sizce
Canım inşallah gebeliktendir benim de ağrımıştı
merhaba arkadaşım inşlh ilk denemede kavuşursun bebeğine ben bilmiyorum prosedürü ama bilen arkadaşlar muhakkak yazar sanaMerhaba kizlar .bende sizin gibi tup bebek yaptiranlardan biri olucam yakinda .allahim hepimize bu guzel duyguyu tattirsin.benim size sormak istedigim seyler var benden tecrubeli oldugunuzu okudum simdiye kadar .ilk tup bebegimi buay yaptiricam devlet hastanesinde .oralarda pek istedigim sorularin cevaplarini alamiyorum doktorlardan benim uzun suren tedavim olacak 18. Gun gidicem ve ilaclara basliycam benim gibi uzun tedavi gorenlere bisey sormak istiyorum ilaca basliycam adete kadar gonapeptyl kullanicam bu surede ne kadar siklikla doktora gidiliyor bana cevap verebilirseniz cok memnun olucam .hatta sureci anlatabilirseniz cok cok sevinicem.:)
Tsk ederim insallah ama dr azi buyur dedi hepsu degil dedi tavi zaten herkeain ole olmus .amaaaaa bu garip bir agri sadece tuvelette oluyo nerse dr sorarim artik eeeee baska simdi napcam beklicem demiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?