Merhaba kizlar .bende sizin gibi tup bebek yaptiranlardan biri olucam yakinda .allahim hepimize bu guzel duyguyu tattirsin.benim size sormak istedigim seyler var benden tecrubeli oldugunuzu okudum simdiye kadar .ilk tup bebegimi buay yaptiricam devlet hastanesinde .oralarda pek istedigim sorularin cevaplarini alamiyorum doktorlardan benim uzun suren tedavim olacak 18. Gun gidicem ve ilaclara basliycam benim gibi uzun tedavi gorenlere bisey sormak istiyorum ilaca basliycam adete kadar gonapeptyl kullanicam bu surede ne kadar siklikla doktora gidiliyor bana cevap verebilirseniz cok memnun olucam .hatta sureci anlatabilirseniz cok cok sevinicem.:)
:) hayret ya nası tuttu senin o kadar azken :):)):) biz daha az bekliyoduk demek ki ondan telaş etmedik.
Her yumurta 1 ay daha yaşlanmak demekmiş bu arada benden 12 toplandı üreme yaşım 1 yaş büyüdü.
İgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo
Canım hayırlı olsun. Adetin 2 veya 3. Gününe kadar bir daha gitmezsin. Sonra adetliyken muayene olursun ve yumurta büyüten ilaçlara başlanır. Yaklaşık 10 gün de onu kullanırsın. Bu süreç devlette nasıl bilmiyorum ama ben 4 kere gidiyorum sadece. Sonra yumurtalar yeteri kadar büyümüşse çatlatma iğnesi yaparsın ve 36 saat sonra yumurtaların toplanır. Sonra lab'da döllenir duruma göre 3 Yada 5 gün sonra embriyolar rahme transfer edilir. Sonra 10-11 günlük heycanlı bir bekleyiş başlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşım inşlh ilk denemede kavuşursun bebeğine ben bilmiyorum prosedürü ama bilen arkadaşlar muhakkak yazar sana
Canım bana bu hesap hiç mantıklı gelmedi. Kim dedi bunu? Kadınlar menapoza girince yumurtaları bitmez sadece yaşlanır. O nedenle istersen 50 tane toplasınlar, üreme yaşın büyümez. Merak etme hala genciz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
hayırlı sahurlarr güzelliklerrrr nerelerdesinizz bakiim sizzz
Himmm bak sen zilliye:))) nasilsinn tatlımBen burdayımBlgk de burda ama yazmıyor
Himmm bak sen zilliye:))) nasilsinn tatlım
İmsak vaktinden hepinize selamlar eyyy topik halkı
Çamaşır attım bu saatte onun bitmesini bekliyrum sonrada namazımı kılıp yaticiimm
Ayni kaderi paylasiyoruzz editcimm bende çamaşır bekliyorumİmsak vaktinden hepinize selamlar eyyy topik halkı
Çamaşır attım bu saatte onun bitmesini bekliyrum sonrada namazımı kılıp yaticiimm
Ayyy datli dillimmm teşekkür ederim...sen foto paylasmadin dimii ben mi kacirdim yoksaYarın kulağını çekelim
Çok kötüyüm çoooook yedim :125::85:
Sen nasılsın güzellik ben senin fotoğrafını gördüm gözlerin süper ötesi maşallah maşallahhhh allahım nazarlardan saklasın seni
Güldenim komşular bişi demesin
Bişi sorucam sabah namazı ezan okunduktan yarım saat sonra kılın diyorlar sende öylemi yapıyprsun cnm :26:
Ayni kaderi paylasiyoruzz editcimm bende çamaşır bekliyorum
Ayyy datli dillimmm teşekkür ederim...sen foto paylasmadin dimii ben mi kacirdim yoksa(
O vakittt ferman bizimdir yarin blgk nin kulaklari cekileee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?