2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım hayırlı olsun. Adetin 2 veya 3. Gününe kadar bir daha gitmezsin. Sonra adetliyken muayene olursun ve yumurta büyüten ilaçlara başlanır. Yaklaşık 10 gün de onu kullanırsın. Bu süreç devlette nasıl bilmiyorum ama ben 4 kere gidiyorum sadece. Sonra yumurtalar yeteri kadar büyümüşse çatlatma iğnesi yaparsın ve 36 saat sonra yumurtaların toplanır. Sonra lab'da döllenir duruma göre 3 Yada 5 gün sonra embriyolar rahme transfer edilir. Sonra 10-11 günlük heycanlı bir bekleyiş başlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) hayret ya nası tuttu senin o kadar azken :):)):) biz daha az bekliyoduk demek ki ondan telaş etmedik.
Her yumurta 1 ay daha yaşlanmak demekmiş bu arada benden 12 toplandı üreme yaşım 1 yaş büyüdü.

Canım bana bu hesap hiç mantıklı gelmedi. Kim dedi bunu? Kadınlar menapoza girince yumurtaları bitmez sadece yaşlanır. O nedenle istersen 50 tane toplasınlar, üreme yaşın büyümez. Merak etme hala genciz :)

İgneler cok fena adim atamiyorum cok agriyo agri esigim yuksektir ufak tefek agriya agri demem ama bu baska esim diyo nazmi yapiyosun ilk denemede boyle degildin bana hizmet etmek biraz zor geliyo

Canım ama o iğneler lekelenmeni kesecek. Hamile kalırsan da en iyi dostun olacak öyle bak :) ben de haftada 1 oluyorum, gün yaklaştıkça strese giriyorum. Bir de clexan var neyseki onu olmuyorsun. Tüp bebek iğnesinin acısını 10 ile çarp. Yakması mı diyeyim morluğumu... Inşallah boşa gitmez canım hiç birimizin emekleri

Eşine kızma onlar bizim kadar iyi kaldıramıyor

Tesekkur ederim canim verdigin bilgi icin umarim kavusuruz bebeklerimize rabbim hepimizin yüzünü güldursün :)

Bir adet profesör söyledi tv'de duydum. Mantıklı; her ay 1 yumurta harcıyoruz normalde, e biz iğneydi ilaçtı 1 olan hakkımızın 20 katını harcıyoruz 1 ayda. Rezervden gidiyo haliyle. Üreme yaşı da rezerve göre tespit edildiğine göre yaşlanmış oluyoruz menopoza yakınlaşıp.

Başınız sağolsun Yeteeeer, mekanı cennet olsun

Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsin

İmsak vaktinden hepinize selamlar eyyy topik halkı
Çamaşır attım bu saatte onun bitmesini bekliyrum sonrada namazımı kılıp yaticiimm

İmsak vaktinden hepinize selamlar eyyy topik halkı
Çamaşır attım bu saatte onun bitmesini bekliyrum sonrada namazımı kılıp yaticiimm

Güldenim komşular bişi demesin
Bişi sorucam sabah namazı ezan okunduktan yarım saat sonra kılın diyorlar sende öylemi yapıyprsun cnm :26:

Ayyy datli dillimmm teşekkür ederim...sen foto paylasmadin dimii ben mi kacirdim yoksa(
O vakittt ferman bizimdir yarin blgk nin kulaklari cekileee:))))

Güldenim komşular bişi demesin
Bişi sorucam sabah namazı ezan okunduktan yarım saat sonra kılın diyorlar sende öylemi yapıyprsun cnm :26:

En üst katta oturuyorum canım alttaki komşum evde yok..
Ben zaten oyalanıyorum yarım saati buluyordur kılmaya başlamam özellikle yarım saat sonra kılmıyorum ama dek geliyor..
Ezan okunur okunmazda çok kılmışlığım var yani bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…