En üst katta oturuyorum canım alttaki komşum evde yok..
Ben zaten oyalanıyorum yarım saati buluyordur kılmaya başlamam özellikle yarım saat sonra kılmıyorum ama dek geliyor..
Ezan okunur okunmazda çok kılmışlığım var yani bilmiyom
O zamam ben kaçar namazımı kılayım sizlere duamı edeyim
. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...
cnm tebriklerrr..sende benım gibi sabah testın için erkencisinnn galibaaa..cok net cıkmıs gıt bugun test yaptıır hadii ..bnım daha 9.gun cooooksilik...sende baksana bı benımkıne...
cnm ben burdan gayet net göruommm...meleklerin senınle..zzaten 12. gun bugun..kan testı zamanı hadiiiiiYaaaa gerçekten mi .... Varım yani çok silik ya ne bilim foto sanki daha net gibi gösteriyor .. Elime alınca çokda belli değil ..
Yokhe canım nasılsın? Testin pozitif çıktıysa pozitiftir canım ya, hayalet de olsa :)) hadi gözün aydın!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm tebriklerrr..sende benım gibi sabah testın için erkencisinnn galibaaa..cok net cıkmıs gıt bugun test yaptıır hadii ..benım daha 9.gun cooooksilik...sende baksana bı benımkıne...
Maşallah çıkmış canm hadi gözün aydın rabbim daim etsin inş
Senin ilk kırmızılık bile çok net benim o bile soluk .. Gebelik testinin kalitesinden mi kaynaklanır benim değerimden mi acaba .. Senin daha 9 12. Gün daha çok netleşir...
cnm ilk kırmızılık kontrol çizgisi...o testın markasına göre değişir...benım ikinciyi göremedin miii senn:18::18:
Çok silik çıkmış dedim ya 9. Gün böyleyse 12. Gün benimkinden daha çok net çıkar senin ki
ayyy inşaallah cnm bnm yaaaa...Allahım bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin meleklerini nasip etsin inşaAllah
Canim ben gayet net gördüm,hayırlı olsun bence hamilesin canim
Maşallah çıkmış canm hadi gözün aydın rabbim daim etsin inş
Âmin canım ya ... Ben hala inanamıyorum ki ... Bünye alışık değil bu sonuçlara tabi :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?