2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

O zamam ben kaçar namazımı kılayım sizlere duamı edeyim

. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...

Eklentiler

• $image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...

cnm tebriklerrr..sende benım gibi sabah testın için erkencisinnn galibaaa..cok net cıkmıs gıt bugun test yaptıır hadii..benım daha 9.gun cooooksilik...sende baksana bı benımkıne...

cnm tebriklerrr..sende benım gibi sabah testın için erkencisinnn galibaaa..cok net cıkmıs gıt bugun test yaptıır hadii..bnım daha 9.gun cooooksilik...sende baksana bı benımkıne...

Yaaaa gerçekten mi .... Varım yani çok silik ya ne bilim foto sanki daha net gibi gösteriyor .. Elime alınca çokda belli değil ..

Yaaaa gerçekten mi .... Varım yani çok silik ya ne bilim foto sanki daha net gibi gösteriyor .. Elime alınca çokda belli değil ..
cnm ben burdan gayet net göruommm...meleklerin senınle..zzaten 12. gun bugun..kan testı zamanı hadiiiii

Yokhe canım nasılsın? Testin pozitif çıktıysa pozitiftir canım ya, hayalet de olsa :)) hadi gözün aydın!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyim canm çok şükr işte az lekelenmem oldu dün inş yarın sonuç iyi olur knda kesin sonuç çıkıyor ztn onun için idarara taklmıyorum benmde hep belim agrır inş iyi sonuç alcaksın canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş

cnm tebriklerrr..sende benım gibi sabah testın için erkencisinnn galibaaa..cok net cıkmıs gıt bugun test yaptıır hadii..benım daha 9.gun cooooksilik...sende baksana bı benımkıne...

Senin ilk kırmızılık bile çok net benim o bile soluk .. Gebelik testinin kalitesinden mi kaynaklanır benim değerimden mi acaba .. Senin daha 9 12. Gün daha çok netleşir...

Senin ilk kırmızılık bile çok net benim o bile soluk .. Gebelik testinin kalitesinden mi kaynaklanır benim değerimden mi acaba .. Senin daha 9 12. Gün daha çok netleşir...

cnm ilk kırmızılık kontrol çizgisi...o testın markasına göre değişir...benım ikinciyi göremedin miii senn:18::18:

Çok silik çıkmış dedim ya 9. Gün böyleyse 12. Gün benimkinden daha çok net çıkar senin ki

ayyy inşaallah cnm bnm yaaaa...Allahım bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin meleklerini nasip etsin inşaAllah

Âmin canım ya ... Ben hala inanamıyorum ki ... Bünye alışık değil bu sonuçlara tabi :).

aynennnn bende hala alıp elıme bakıom var mı dıye...bakalımm once sen sonra biz güzel haberler verelim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…