Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
aynennnn bende hala alıp elıme bakıom var mı dıye...bakalımm once sen sonra biz güzel haberler verelim inşaallah
Ayyyy canım inşallah ya ... Olmasaydı hiç silik olsun çıkamazdı değil mi ...
cancagızımmmmmmm var demı silik bile olsaaa...bi de benım 4.gun embrıyosuydu..valla kocamla saat altıda dıkıldık ayaga test yapıcaz die..Balimmm bencede silik bi çizgi var ve daha 9. Gün emin ol yarın daha da koyulasacak çizgi....panik yok yani bebisin seninle
cancagızımmmmmmm var demı silik bile olsaaa...bi de benım 4.gun embrıyosuydu..valla kocamla saat altıda dıkıldık ayaga test yapıcaz die.....cnm resımde cok ıı görunmuo elde daha nettt ..Allahım ne olur saglıklı bır gebelık olsun ınsaAllahh ..Rabbım isteyen herkese bızede nasip etsın cennet kokulu melekleri koklamayııı
Balımın ağzından parmaklarından ballll damlıyor ... Inşallah canım Rabbim yanımızda olsun
cancagızımmmmmmm var demı silik bile olsaaa...bi de benım 4.gun embrıyosuydu..valla kocamla saat altıda dıkıldık ayaga test yapıcaz die.....cnm resımde cok ıı görunmuo elde daha nettt ..Allahım ne olur saglıklı bır gebelık olsun ınsaAllahh ..Rabbım isteyen herkese bızede nasip etsın cennet kokulu melekleri koklamayııı
Aminnnn bitanem,insallah bizlerede nasip olur kendi çocuğumuzu sağlıkla kucagimiza almak...
Inanamıyorum ki öğlene kan verecem bakalım
Âmin canım .. İnşallah kan değeri ile de daim olur
İnş iyi bi değer çıkacak canım rabbim gönlüne göre versin inş artık benmde bekleyişim bitti yarın sonuç alma günübakalım şansımxa ne düşücek lekelenmem acık sarı şekilde arada bi azcık oluyor inş iyi bi sonuç alırız adetim 22 sinde olmuştu yani bi önce test var
. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...
İnş iyi bi değer çıkacak canım rabbim gönlüne göre versin inş artık benmde bekleyişim bitti yarın sonuç alma günübakalım şansımxa ne düşücek lekelenmem acık sarı şekilde arada bi azcık oluyor inş iyi bi sonuç alırız adetim 22 sinde olmuştu yani bi önce test var
Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
hayırlı olsungayet net çizgide cnm benimde böyleydi ve 186 çıktı kanda .2000 in üstü olunca ancak iki çizgide koyu çıkıyor
Bir adet profesör söyledi tv'de duydum. Mantıklı; her ay 1 yumurta harcıyoruz normalde, e biz iğneydi ilaçtı 1 olan hakkımızın 20 katını harcıyoruz 1 ayda. Rezervden gidiyo haliyle. Üreme yaşı da rezerve göre tespit edildiğine göre yaşlanmış oluyoruz menopoza yakınlaşıp.
Ayy canım inşallah ne bilim sanki öylesine çıkmış gibi geliyor inanamıyorum ki .. Kanı verdim şimdi 2. Saat sonra gidecemm sonuç almaya .. İnşallah güzel pozitif sonuç alırım Allah'ımın izniyle
Canım nasılsın iyimisin senin deneme kimyaslmı olmuş bayağıdır yoktum ya bnde test günm paZrtesi
ceydammmm cok gecmıs olsunn kuzuumm...Allahım acil şifalar versin tonton pamuk anneannene cnm benım...en kısa zamanda iyileşir umarım kuzummm
Ayy canım inşallah ne bilim sanki öylesine çıkmış gibi geliyor inanamıyorum ki .. Kanı verdim şimdi 2. Saat sonra gidecemm sonuç almaya .. İnşallah güzel pozitif sonuç alırım Allah'ımın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?