2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Balimmm bencede silik bi çizgi var ve daha 9. Gün emin ol yarın daha da koyulasacak çizgi....panik yok yani bebisin seninle
cancagızımmmmmmm var demı silik bile olsaaa...bi de benım 4.gun embrıyosuydu..valla kocamla saat altıda dıkıldık ayaga test yapıcaz die.....cnm resımde cok ıı görunmuo elde daha nettt..Allahım ne olur saglıklı bır gebelık olsun ınsaAllahh..Rabbım isteyen herkese bızede nasip etsın cennet kokulu melekleri koklamayııı

Aminnnnnnnnn aminnnnn

Aminnnn bitanem,insallah bizlerede nasip olur kendi çocuğumuzu sağlıkla kucagimiza almak...

Inanamıyorum ki öğlene kan verecem bakalım

Âmin canım .. İnşallah kan değeri ile de daim olur

İnş iyi bi değer çıkacak canım rabbim gönlüne göre versin inş artık benmde bekleyişim bitti yarın sonuç alma günübakalım şansımxa ne düşücek lekelenmem acık sarı şekilde arada bi azcık oluyor inş iyi bi sonuç alırız adetim 22 sinde olmuştu yani bi önce test var

Verdim kanı bakalım ne çıkacak ... Sanki yokmuş gibi geliyor bana ... 2 saat sonra belli olacak heyecan korku dorukta ..

Benim hiç kanama vs olmadı biraz su gibi akıntım olmuştu ... Aslında sende bugün yapabilirsin. .. Devlet hastanesine gittim acile oradan verdim ...sağolsunlar hemen aldılar kanı

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

seninkide hayırlı olsun erken olmasına rağman çıkmış silikte olsa gününde iyi bir değer alırsın.olmayınca silik milik hiçbirşey çıkmıyor

hayırlı olsun gayet net çizgide cnm benimde böyleydi ve 186 çıktı kanda .2000 in üstü olunca ancak iki çizgide koyu çıkıyor

Ayy canım inşallah ne bilim sanki öylesine çıkmış gibi geliyor inanamıyorum ki .. Kanı verdim şimdi 2. Saat sonra gidecemm sonuç almaya .. İnşallah güzel pozitif sonuç alırım Allah'ımın izniyle

Prof'un bilmediğini düşünmüyorum sadece ilgi çekmek için öyle bir şey dediğini düşünüyorum. Bu mantıkla hayatın boyunca yumurtlamayı durduran ilaçlar kullananların hiç menapoza girmemeleri lazım öyle değil mi? 1 sene doğum kontrol hapı kullanırsan 1 sene geç mi menapoza gireceksin? Bu soru tüp bebek yaptıran kadınların en çok kafasını karıştıran şeydir. Halbuki kadınlar binlerce yumurta ile doğar. Menapoza girene kadar sadece bunun çok küçük bir kısmını yumurtlar. 7 aylık kız bebeğin 7 milyon yumurtası varken daha doğmadan bu sayı düşmeye başlar. Doğduğu an 200 bine düşmüştür bile. Bu sayı giderek düşer ama her zaman hayatın boyunca göreceğin adet sayısından fazla olacaktır. O nedenle tüp bebekle yumurtalarının tükenmez. Bu hesap aynı zamanda şu sebeple yanlış. Her ay bir yumurtan olgunlaşır ve onu yumurtlarsın. Fakat o aya 10-15 tane antral fölikül ile başlarsın. Bunlar birbiri ile yarışır ve vücut sadece 1 tanesini olgunlaşırır ve diğerleri degrede olur. Tüp bebekte bu 10-15 antral foliklün de olgunlaşması sağlanır. Yani diğer aylardan çalmazsın içinde bulunduğun ayın yumurta sermayesini kullanırsın. Bunları ortalama bir vatandaşa anlatmak zordur. O nedenle kısa yoldan herkesin mantığına yatacak basit cevaplar veriyorlar. Halbuki bunu her hangi bir üreme biyolojisi kitabından öğrenebilirsin. İnsanların kapasitelerini küçümsüyorlar. Ben bunları herkesin eğer anlatılırsa anlayabileceğini düşündüğüm için sabah sabah telefondan üşenmeden yazdım. Zaten tüp bebek psikolojisinde olan birine ne kadar yumurtan toplanırsa o kadar menapoza yaklaşırsın demek çok acımasızca. Ben diyorum ki ne kadar yumurtan toplanırsa bebek sahibi olmaya o kadar yaklaşırsın. Tek yaklaştığın şey bebeğin olur, menapoz değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ayyyy cok mutlu oldum sabah sabah guzel bir haber oldu resimde net bence hamilesin insallah doktorlar da ayni seyi soyleyecekler hadi hayirlisi ben de heyecanla bekliyorum hemen yaz bize de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ceydammmm cok gecmıs olsunn kuzuumm...Allahım acil şifalar versin tonton pamuk anneannene cnm benım...en kısa zamanda iyileşir umarım kuzummm

Canım çoook teşekkür ederim. İnan kk ya giecek moralim yoktu srf seni mrak ettim, test yapmışsın silik çıkmış sonra gene mi yaptın da birşey çıkmadı dedin?

Ne güzel bi pazar sabahı oldu :) inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…