2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...

Canım 12. gün için bence iyi bir idrar testi bu...Kan da vermişsin hadi bakalım çok heyecanlandım

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

Canım günaydın 9. gün veeee çizgii var 12. güne kadar yap da nasıl koyulaşacak gör

Canım hiç bir şey olmaz hafif lekekenmeden. Allah'ın izni ile hamilesin. bugün kan mı veriyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam hemen yazarım zaten .. İnşallh güzel haberle gelirim

Canım 12. gün için bence iyi bir idrar testi bu...Kan da vermişsin hadi bakalım çok heyecanlandım

Canım günaydın 9. gün veeee çizgii var 12. güne kadar yap da nasıl koyulaşacak gör
Bende çokkk heyecanlıyım .. Korkuyorumda :18:

Kesinlikle doğru yamışsın, biz zaten foliküleki yumurtaları kulkanıyoruz tedavide, diğer kasada yatanları değil, normalde bir yumurta gelişir diğerleri çöpe gider ilaçla o çöpe gidenleri bile kullanışlı hale getiririz, bir nevi ziyan etmemiş oluruz.

Evet canım kimyasal olmuştu
allhım sabır ve dua istiyor demkki canm inş bidakine kavuşmak nasip olsn bu arada geçmiş olsun canm allh acil şifalr vrrsin inş
Verdim kanı bakalım ne çıkacak ... Sanki yokmuş gibi geliyor bana ... 2 saat sonra belli olacak heyecan korku dorukta ..

Benim hiç kanama vs olmadı biraz su gibi akıntım olmuştu ... Aslında sende bugün yapabilirsin. .. Devlet hastanesine gittim acile oradan verdim ...sağolsunlar hemen aldılar kanı

Cnm Ben ikincide kese gördükten sonra yapmıştım anca ozmn birz koyu olmuştu tüpte oyle hemen idrar da çıkmıyor ben bugunde yaptım silk çıkmış ikinci çizgi eşim yarın gidiyoruz diye izn vermz canm yapmama inş biz yanlmıyoruzdur vardır canm rabbimn izniyle yarın artık herşey kesin çıkacak :18:benm adete daha var 22 sinde inş bu kez gülmk nasip olur

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

Hayirli olsun tatlim birkac gun sonra daha da belirginlesir allah hepimize boyle guzel sonuclar nasip eder insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım çok sağol

Canım hiç bir şey olmaz hafif lekekenmeden. Allah'ın izni ile hamilesin. bugün kan mı veriyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canm yarın 11 gün kan veriyorum dün hylet çizgi bugun silk çizgi çıkmış inş iyi olur yarın korkuyorum ama olmadı gbi geliyor yine de :18::18::18:bu lekelerden galiba :18:

olur ınsallah canm uzulme canm guzel bır haber varmı

Evde hiç dinlenmediği için hastanede sürekli yattığında Allaha şükür en azından ağrısı yok, düne göre biraz daha iyi canım kanda verdiler. Anjiyo olcak inşalka hiiiiç bşrşey çıkmaz

Eveet ya pomuğum çok üşür benim, bugünde verecek doktor inşallah daha iyi olur

Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!

Canıııım ne güzelbyazmışsın Allah senden razı olsun

Süper süper süper
Ne güzel ya çoook sevindim, Allahımıza şükürler olsun Allahım bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…