. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...
Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
İyim canm çok şükr işte az lekelenmem oldu dün inş yarın sonuç iyi olur knda kesin sonuç çıkıyor ztn onun için idarara taklmıyorumbenmde hep belim agrır inş iyi sonuç alcaksın canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş
Ayyyy cok mutlu oldum sabah sabah guzel bir haber oldu resimde net bence hamilesin insallah doktorlar da ayni seyi soyleyecekler hadi hayirlisi ben de heyecanla bekliyorum hemen yaz bize de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel bi pazar sabahı oldu :) inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Bende çokkk heyecanlıyım .. Korkuyorumda :18:Canım 12. gün için bence iyi bir idrar testi bu...Kan da vermişsin hadi bakalım çok heyecanlandım
Canım günaydın 9. gün veeee çizgii var 12. güne kadar yap da nasıl koyulaşacak gör
Kesinlikle doğru yamışsın, biz zaten foliküleki yumurtaları kulkanıyoruz tedavide, diğer kasada yatanları değil, normalde bir yumurta gelişir diğerleri çöpe gider ilaçla o çöpe gidenleri bile kullanışlı hale getiririz, bir nevi ziyan etmemiş oluruz.Prof'un bilmediğini düşünmüyorum sadece ilgi çekmek için öyle bir şey dediğini düşünüyorum. Bu mantıkla hayatın boyunca yumurtlamayı durduran ilaçlar kullananların hiç menapoza girmemeleri lazım öyle değil mi? 1 sene doğum kontrol hapı kullanırsan 1 sene geç mi menapoza gireceksin? Bu soru tüp bebek yaptıran kadınların en çok kafasını karıştıran şeydir. Halbuki kadınlar binlerce yumurta ile doğar. Menapoza girene kadar sadece bunun çok küçük bir kısmını yumurtlar. 7 aylık kız bebeğin 7 milyon yumurtası varken daha doğmadan bu sayı düşmeye başlar. Doğduğu an 200 bine düşmüştür bile. Bu sayı giderek düşer ama her zaman hayatın boyunca göreceğin adet sayısından fazla olacaktır. O nedenle tüp bebekle yumurtalarının tükenmez. Bu hesap aynı zamanda şu sebeple yanlış. Her ay bir yumurtan olgunlaşır ve onu yumurtlarsın. Fakat o aya 10-15 tane antral fölikül ile başlarsın. Bunlar birbiri ile yarışır ve vücut sadece 1 tanesini olgunlaşırır ve diğerleri degrede olur. Tüp bebekte bu 10-15 antral foliklün de olgunlaşması sağlanır. Yani diğer aylardan çalmazsın içinde bulunduğun ayın yumurta sermayesini kullanırsın. Bunları ortalama bir vatandaşa anlatmak zordur. O nedenle kısa yoldan herkesin mantığına yatacak basit cevaplar veriyorlar. Halbuki bunu her hangi bir üreme biyolojisi kitabından öğrenebilirsin. İnsanların kapasitelerini küçümsüyorlar. Ben bunları herkesin eğer anlatılırsa anlayabileceğini düşündüğüm için sabah sabah telefondan üşenmeden yazdım. Zaten tüp bebek psikolojisinde olan birine ne kadar yumurtan toplanırsa o kadar menapoza yaklaşırsın demek çok acımasızca. Ben diyorum ki ne kadar yumurtan toplanırsa bebek sahibi olmaya o kadar yaklaşırsın. Tek yaklaştığın şey bebeğin olur, menapoz değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım kimyasal olmuştu
Verdim kanı bakalım ne çıkacak ... Sanki yokmuş gibi geliyor bana ... 2 saat sonra belli olacak heyecan korku dorukta ..
Benim hiç kanama vs olmadı biraz su gibi akıntım olmuştu ... Aslında sende bugün yapabilirsin. .. Devlet hastanesine gittim acile oradan verdim ...sağolsunlar hemen aldılar kanı
Eki Görüntüle 1194850
allhım sabır ve dua istiyor demkki canm inş bidakine kavuşmak nasip olsn bu arada geçmiş olsun canm allh acil şifalr vrrsin inş
Cnm Ben ikincide kese gördükten sonra yapmıştım anca ozmn birz koyu olmuştu tüpte oyle hemen idrar da çıkmıyor ben bugunde yaptım silk çıkmış ikinci çizgi eşim yarın gidiyoruz diye izn vermz canm yapmama inş biz yanlmıyoruzdur vardır canm rabbimn izniyle yarın artık herşey kesin çıkacak :18:benm adete daha var 22 sinde inş bu kez gülmk nasip olur
Canım hiç bir şey olmaz hafif lekekenmeden. Allah'ın izni ile hamilesin. bugün kan mı veriyorsun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olur ınsallah canm uzulme canm guzel bır haber varmı
Teşekkür ederim canım çok sağol
Eveet ya pomuğum çok üşür benim, bugünde verecek doktor inşallah daha iyi olurCanim başınız sağ olsun
Sabah çişinle yap kız zaten silik olmus insallah gelcek bebis:))
Canimm yoktur bi sıkıntı ya sen sıkma hiç canını yerleşiyodur ki:)
Günaydın tatlmm:)
Ay kiyamam ya içim sey oldu üsüyo dedin ya kiyamamiyi olur insallah tatlm benimm
Uçan annemizin uçan bebisi iyiymiş ki maşallah kuzucuma:)))
canım çok çok çok geçmiş olsun, Rabbim anneannene şifa versin inşallah tez vakitte
aman da amannn...yerler o fındığııııı
canım geçmiş olsun anneannene :) inşallah allahım en yakın zamanda sağlığına kavuşturursun :)
canım başın sağolsunallahım yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin size bağışlasın bir an önce iyileşsin inşallah.
Cok cok gecmis olsun. Tez zamanda sihhatler dilerim. Pamukanneler cok kiymetli, sihhatli, saglikli, keyifli cok yaslari olsun.... Hurmetle bizim yerimize de sarilip opulmesi dileklerimle...
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?