2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

süper bir haber çok sevindim inşallah kucağına da alıp büyütürsün

Başınız sağolsun arkadaşım, çok üzücü çok
Allahım inşallh kabrine huzur içinde yatırır mekanını cennet eyler inşallah

Son düzenleme:
. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...

aaa canım bende sana bakıyodum diğer topikte...
bende yavrun seninle...
silik çizgi belli...
bugün kan verecekmisin???hadi kan değerinide yaz da tam sevinelim kutlayalım...

Maşallah çok güzel bi sonuç :) tebrik ederim sağlıkla devamını diliyorum.

aaaa canım sonradan gördüm yazını da...
çok sevindimmmm
hayırlı olsun gözün aydın...

canım gozunaydin tebrik ederim

maşallah canım bak mucizen sana bayram hediyesi geldi rabbim çok büyük duydu seni yarında benim günüm çok net olmasada silik çizgim var bakalım inş bnada buraya yazmk nasip olur duanı eksik etme cnm rbbim daim etsin inş doktoruna dedinmi

Çok güzel bi sonuç canım tebrikler Allah tamamına erdirsin

Canimmmmm tebriklerrrr...harika bir deger masaallah sonsuz kereeee..Allahim dualarini kabul etti gozunaydin canim benimmm...Allahim bizlere de nasip etsin boyle guzel degerleriiii

seninkide hayırlı olsun erken olmasına rağman çıkmış silikte olsa gününde iyi bir değer alırsın.olmayınca silik milik hiçbirşey çıkmıyor

Saol canim yaaa. .sizlerden gorduyseniz hayalet cizgimi umidim artiyorrr

Tebrikk ederim canim hayırlı olsunnn massallah cok güzel cikmis degerin:))bayram üstü ne de guzell olduuu..rabbim kucagina almayi nasip etsinnn insallahh

Canım çoook teşekkür ederim. İnan kk ya giecek moralim yoktu srf seni mrak ettim, test yapmışsın silik çıkmış sonra gene mi yaptın da birşey çıkmadı dedin?

Yok kuzucumm dun yaptim beklemeden ckmadi die attim bi kenara sora baktim anam hayalet bi cizgi var..tabi saatler sora olunca pek kale almadim..bugn sbah yaptik uc dk icinde cikti hayalet cizgim esimde yanimdaydi...Allahim insaallah kanda da guzel bi deger cikar ceydammm yaa dua ettt

Canimmm nasilsin??nasil oldu pamuk ninecinn?anjio olmadi sanirim daha..tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun tatlim mevlam acil sifalar versin

Canım 12. gün için bence iyi bir idrar testi bu...Kan da vermişsin hadi bakalım çok heyecanlandım

Canım günaydın 9. gün veeee çizgii var 12. güne kadar yap da nasıl koyulaşacak gör

Insaallah canim yaaa Rabbim yuzumuzu guldurur insaallah..dua et bizlere tatli hamisss

Canim tbrklr ins saglikla kucagina aldiginin.haberlerinide okuruz burdan darisi bizlere

canım maşallah :) hayırlı olsun canımmmmmmmmm

canım ikinci çizgiyi görmüşsün sanırım hayırlı olsun tatlım :) silikse gitgide koyulaşır merak etme :)

. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

ooooo sabah saah taze gebe haberleri var
kızlar basbaya hamilesiniz tebrik ederim ikinizide...
8.gün idrarda negatifi gören hatuna bu foto kapak olsun
9.gün çizgi belirmiş napıcaz test gününe kadar olmadı demicez moral bozmayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…