Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!
Hayirli olsun tatlim birkac gun sonra daha da belirginlesir allah hepimize boyle guzel sonuclar nasip eder insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnnn canim benimmmm.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah
canım maşallah :)hayırlı olsun canımmmmmmmmm
canım ikinci çizgiyi görmüşsün sanırım hayırlı olsun tatlım :) silikse gitgide koyulaşır merak etme :)
Ayyyyy guldenim kurban olayim var demi hayalet cizgimm...ya ben gunluk cleaxen igne ve progestan igne kullaniom onlarin etkisinden cikmaz demi bu cizgi...bi de transfer iki gun sora decapeptyl igne oldum gobekten igneler yapar mi ki bu ikinci cizgiyii..acil cvp guldennnnnnn:18:ooooo sabah saah taze gebe haberleri var
kızlar basbaya hamilesiniz tebrik ederim ikinizide...
8.gün idrarda negatifi gören hatuna bu foto kapak olsun
9.gün çizgi belirmiş napıcaz test gününe kadar olmadı demicez moral bozmayacaz
Canim senide simdiden tebrik ediyorum transfere giderken sana demistim hamile kalacaksin diye :))))))))
maşallah canım bak mucizen sana bayram hediyesi geldi rabbim çok büyük duydu seni yarında benim günüm çok net olmasada silik çizgim var bakalım inş bnada buraya yazmk nasip olur duanı eksik etme cnm rbbim daim etsin inş doktoruna dedinmi
Ayyyyy guldenim kurban olayim var demi hayalet cizgimm...ya ben gunluk cleaxen igne ve progestan igne kullaniom onlarin etkisinden cikmaz demi bu cizgi...bi de transfer iki gun sora decapeptyl igne oldum gobekten igneler yapar mi ki bu ikinci cizgiyii..acil cvp guldennnnnnn:18:
Kizlar benim cizgi baya hayalet gbi ya...kafama takildi...kullandigim igneler yapmaz demi bu etkiyi...bi de ayin 13.decapeptyl oldum gobekten..Allahim simdide bunu dusun...hamisler bu igneleri kullanan var mi...yardimmmmmmmmm:18:
Canim tebrik ederim rabbim kucagina saglikla almayida nasiip etsin insallah darisi hepimizin basina....
Ben kullanmadım o iğneyi, hiç idrar testi de yapmadım ama sana bozuk gözlerimle 2. Çizgiyi gördüm dedim iplemedin. Yarın kan testi yapsan öğreniriz bence.
canım maşallah :)hayırlı olsun canımmmmmmmmm
canım ikinci çizgiyi görmüşsün sanırım hayırlı olsun tatlım :) silikse gitgide koyulaşır merak etme :)
söylediğin hiç bir ilaç iğne ikinci çizgiye sebep olmaz..
sadece transferden sonra ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurursan ikinci çizgi yanıltabilir..
bazı doktorlar transferden sonra 2 kere az doz ovitrelle vurduruyor..
sende böyle bir durum yok ikinci çizginin gerçek olma ihtimalini illa bi ilaca bağlayıp olumsuz düşüneceğine anne oluyorum ondan ikin ci çizgi var diye düşünüp mutlu ol eyyyy gebe kadın
Kuzucummm yeminle sana yazdim cvp..o ara tel caldi msji cvpla dedim ama tele cvp verince msj gitmemis..iplemez olur muyum hiccc...cnm bana erbil bey verdi bu igneleri...normalde mustfa beyin hastasiyim ama o olmadiggi icin transferi erbil bey yapti ve kendi ilac protokolunu verdi bana...yarin hayatta kana goturmez esim carsamba gideriz dio yaaaaa..erbil bey de persembe cagirdi zaten kan icin:26:
Canim tbrklr ins saglikla kucagina aldiginin.haberlerinide okuruz burdan darisi bizlere
Canimmmmm tebriklerrrr...harika bir deger masaallah sonsuz kereeee..Allahim dualarini kabul etti gozunaydin canim benimmm...Allahim bizlere de nasip etsin boyle guzel degerleriiii
Peki guldenim transfer gunu ayin 11 inde transferden sora proluton diye bi igne yaptilar o etkiler miiii:18:
Çok güzel bi sonuç canım tebriklerAllah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?