2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim tebrik ederim rabbim kucagina saglikla almayida nasiip etsin insallah darisi hepimizin basina....

Hayirli olsun tatlim birkac gun sonra daha da belirginlesir allah hepimize boyle guzel sonuclar nasip eder insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnnn canim benimmmm.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah

canım maşallah :) hayırlı olsun canımmmmmmmmm

canım ikinci çizgiyi görmüşsün sanırım hayırlı olsun tatlım :) silikse gitgide koyulaşır merak etme :)

Evt tatlimm 9.gun hayalet bi cizgim varrrrrAllahim insaallah sorunsuz sonu guzel haberlerle gelirim yaniniza canim benimmm...inan persembe gelir mi bana artik bilemem

Ayyyyy guldenim kurban olayim var demi hayalet cizgimm...ya ben gunluk cleaxen igne ve progestan igne kullaniom onlarin etkisinden cikmaz demi bu cizgi...bi de transfer iki gun sora decapeptyl igne oldum gobekten igneler yapar mi ki bu ikinci cizgiyii..acil cvp guldennnnnnn:18:

Canim senide simdiden tebrik ediyorum transfere giderken sana demistim hamile kalacaksin diye :))))))))

Ayyyy canim benim insaallah Allah szlerden razi olsun..hep dua ettiniz Allahim tez zamanda meleklerinizi.kucaginizda sevdirsin...dilerim sonucum guzel cikar canim..biraz korku endise var ignelerden olur mu bu cizgi diyeeee:18:

Evet canım aradım çok güzel değer hamilesin dedi :)) doktor tescilli

Kizlar benim cizgi baya hayalet gbi ya...kafama takildi...kullandigim igneler yapmaz demi bu etkiyi...bi de ayin 13.decapeptyl oldum gobekten..Allahim simdide bunu dusun...hamisler bu igneleri kullanan var mi...yardimmmmmmmmm:18:

söylediğin hiç bir ilaç iğne ikinci çizgiye sebep olmaz..
sadece transferden sonra ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurursan ikinci çizgi yanıltabilir..
bazı doktorlar transferden sonra 2 kere az doz ovitrelle vurduruyor..
sende böyle bir durum yok ikinci çizginin gerçek olma ihtimalini illa bi ilaca bağlayıp olumsuz düşüneceğine anne oluyorum ondan ikin ci çizgi var diye düşünüp mutlu ol eyyyy gebe kadın

Kizlar benim cizgi baya hayalet gbi ya...kafama takildi...kullandigim igneler yapmaz demi bu etkiyi...bi de ayin 13.decapeptyl oldum gobekten..Allahim simdide bunu dusun...hamisler bu igneleri kullanan var mi...yardimmmmmmmmm:18:

Ben kullanmadım o iğneyi, hiç idrar testi de yapmadım ama sana bozuk gözlerimle 2. Çizgiyi gördüm dedim iplemedin. Yarın kan testi yapsan öğreniriz bence.

Ben kullanmadım o iğneyi, hiç idrar testi de yapmadım ama sana bozuk gözlerimle 2. Çizgiyi gördüm dedim iplemedin. Yarın kan testi yapsan öğreniriz bence.

Kuzucummm yeminle sana yazdim cvp..o ara tel caldi msji cvpla dedim ama tele cvp verince msj gitmemis..iplemez olur muyum hiccc...cnm bana erbil bey verdi bu igneleri...normalde mustfa beyin hastasiyim ama o olmadiggi icin transferi erbil bey yapti ve kendi ilac protokolunu verdi bana...yarin hayatta kana goturmez esim carsamba gideriz dio yaaaaa..erbil bey de persembe cagirdi zaten kan icin:26:

Peki guldenim transfer gunu ayin 11 inde transferden sora proluton diye bi igne yaptilar o etkiler miiii:18:

:) tüh canım biz zaten seviniyoruz bu testle de senin için rahat etsin diye kanda baktır dediydim. Az kalmış neyse ki acık sabret madem havai fişekler için. :)

Canimmmmm tebriklerrrr...harika bir deger masaallah sonsuz kereeee..Allahim dualarini kabul etti gozunaydin canim benimmm...Allahim bizlere de nasip etsin boyle guzel degerleriiii

Saol güzelim inşallah sıra sende ben inanıyorum sende güzel haberle geleceksin ... Bu sabah çok ilginçtik haberleşmiş gibi gebelik testlerini aynı anda yüklemişiz:))

Peki guldenim transfer gunu ayin 11 inde transferden sora proluton diye bi igne yaptilar o etkiler miiii:18:

etkileyecek tek iğnenin adını yazdım sana OVİTRELLE ...
bunu kullanmadıydan gebesin yavrum...
birazdan ağrı kesici aldım acaba ondanmı diye soracan gibime geliyo
protulon depot muhtemel düşük riskini önlemek amaçlı vuruluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…