2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:) tüh canım biz zaten seviniyoruz bu testle de senin için rahat etsin diye kanda baktır dediydim. Az kalmış neyse ki acık sabret madem havai fişekler için. :)

Allahim sonu guzel olsun yeter ki raziyiz beklemeye...Canim dua et bana sonucum guzel ciksin..cok opuyorum seni kuzucugunu dikkat edin kendinize..simdi cikayim esim malum kizio yine

Silik çizgi büyük umutmuş... Ben bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmedim. .. Darısı sana hadi senden ınlet yarın burayı o sihirli kelimeyle ..

Saol güzelim inşallah sıra sende ben inanıyorum sende güzel haberle geleceksin ... Bu sabah çok ilginçtik haberleşmiş gibi gebelik testlerini aynı anda yüklemişiz:))

Aynennnnn yaaaa..alti saat wc ye gitmedim o test icin...bi de baktim sende varsin cis sonucu bekleyip yukleyennnnn...Allahim sorunsuz bi gebelik nasip etsi sana canim..dilerim bizlerde o guzel duyguyu yasarizz

Ayyyyy senin gebesin diyen agzini yirimmmmmm yaaaa...ovitreli en son haziranda olmustum..etkisi kalmamistir demii dicem ankara dan gwlip dovecen beniii...bende baktim dusuk riski icin vuruluo yazio...saol profum guldenimmm icim rahatladiiii..iyi ki varsiniz yaaaa

Allahim sonu guzel olsun yeter ki raziyiz beklemeye...Canim dua et bana sonucum guzel ciksin..cok opuyorum seni kuzucugunu dikkat edin kendinize..simdi cikayim esim malum kizio yine

İnşallah canım dua ediyorum çok. Biz de öpüyoruz :)

Getir o kulağını buraya çekecem vallahi bak htc ye 12. Gün mu 13. Gün nu kız test yaptı onun kide silikdi ama çok sukur değeri çok guzel,daha senin ki 9. Gün ve seninde silik bi cizgin var yeme kendini daha fazla hamilesin kuzummmmmmm

haziranda vurduysan ovitrelleyi gebe olamazsın unut sen gebe falan değilsinrahat ettin mi bu cümleyi duyunca ısrarla buna hazırlıyorsun kendini...
diyelim ki ilaçtan çıkıyor ikinci çizgi..bunu netleştirmenin yolu çok basit..
ilaç etkisi ile olan çift çizgi koyulaşmaz git gide azalır çünkü ilacın etkisi gün geçtikçe azalır...
sadece gebelikten ikinci çizgi rengi koyulaşır..
akşama doğru yap bi test daha koyuluğun arttığını görürsün..

Son düzenleme:
Canim tebrikler masallahçok güzel bi deger.allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canim benim.çok sevindim senin adına darisida bizlere insallah

İnşallah canım tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız burdan

Yavrucuum sende de ikinci çizgi varmış yükleyeydinde bakaydık kedinin ciğere baktığı gibi

Kizlar benim cizgi baya hayalet gbi ya...kafama takildi...kullandigim igneler yapmaz demi bu etkiyi...bi de ayin 13.decapeptyl oldum gobekten..Allahim simdide bunu dusun...hamisler bu igneleri kullanan var mi...yardimmmmmmmmm:18:
Bence etkisi yoktur tatlisim hayalet çizgiyi gördümgebis seni

çok tebrık ederım, Allah kucagına almayı da nasıp etsın. Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…