:) tüh canım biz zaten seviniyoruz bu testle de senin için rahat etsin diye kanda baktır dediydim. Az kalmış neyse ki acık sabret madem havai fişekler için. :)
maşallah canım bak mucizen sana bayram hediyesi geldi rabbim çok büyük duydu seni yarında benim günüm çok net olmasada silik çizgim var bakalım inş bnada buraya yazmk nasip olur duanı eksik etme cnm rbbim daim etsin inş doktoruna dedinmi
Sağol canım ... Allah razı olsuncanım gozunaydin tebrik ederim
Maşallah çok güzel bi sonuç :) tebrik ederim sağlıkla devamını diliyorum.
Saol güzelim inşallah sıra sende ben inanıyorum sende güzel haberle geleceksin ... Bu sabah çok ilginçtik haberleşmiş gibi gebelik testlerini aynı anda yüklemişiz:))
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlerin başınaSağol canım ... Allah razı olsun
etkileyecek tek iğnenin adını yazdım sana OVİTRELLE ...
bunu kullanmadıydan gebesin yavrum...
birazdan ağrı kesici aldım acaba ondanmı diye soracan gibime geliyo
protulon depot muhtemel düşük riskini önlemek amaçlı vuruluyor..
Evet canım aradım çok güzel değer hamilesin dedi :)) doktor tescilli
Allahim sonu guzel olsun yeter ki raziyiz beklemeye...Canim dua et bana sonucum guzel ciksin..cok opuyorum seni kuzucugunu dikkat edin kendinize..simdi cikayim esim malum kizio yine
Ayyyyy senin gebesin diyen agzini yirimmmmmm yaaaa...ovitreli en son haziranda olmustum..etkisi kalmamistir demii dicem ankara dan gwlip dovecen beniii...bende baktim dusuk riski icin vuruluo yazio...saol profum guldenimmm icim rahatladiiii..iyi ki varsiniz yaaaa
Ayyyyy senin gebesin diyen agzini yirimmmmmm yaaaa...ovitreli en son haziranda olmustum..etkisi kalmamistir demii dicem ankara dan gwlip dovecen beniii...bende baktim dusuk riski icin vuruluo yazio...saol profum guldenimmm icim rahatladiiii..iyi ki varsiniz yaaaa
süper bir haber çok sevindim inşallah kucağına da alıp büyütürsün
Canim tebrikler masallahçok güzel bi deger.allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canim benim.çok sevindim senin adına darisida bizlere insallah
Yavrucuum sende de ikinci çizgi varmış yükleyeydinde bakaydık kedinin ciğere baktığı gibi
Evde hiç dinlenmediği için hastanede sürekli yattığında Allaha şükür en azından ağrısı yok, düne göre biraz daha iyi canım kanda verdiler. Anjiyo olcak inşalka hiiiiç bşrşey çıkmaz
Bence etkisi yoktur tatlisim hayalet çizgiyi gördümKizlar benim cizgi baya hayalet gbi ya...kafama takildi...kullandigim igneler yapmaz demi bu etkiyi...bi de ayin 13.decapeptyl oldum gobekten..Allahim simdide bunu dusun...hamisler bu igneleri kullanan var mi...yardimmmmmmmmm:18:
Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!
Listeyi kaldırdım ilk sayfadan ondan göremiyor olabilirmisin
Listede olmuş 200 kişi yetişemiyorum artık yaşlandım eski performansım yokEki Görüntüle 1194979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?