blgk elma dersem çıkkk biliorum buralardasınnnelmaaaaaaaa
Ben burdayımBlgk de burda ama yazmıyor
Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
Eveet ya pomuğum çok üşür benim, bugünde verecek doktor inşallah daha iyi olur
Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!
Listeyi kaldırdım ilk sayfadan ondan göremiyor olabilirmisin
Listede olmuş 200 kişi yetişemiyorum artık yaşlandım eski performansım yokEki Görüntüle 1194979
Hımmm anladım bitanem haklısın200 kişiama daha beni yapacaktin o listeye
Aynennnnn yaaaa..alti saat wc ye gitmedim o test icin...bi de baktim sende varsin cis sonucu bekleyip yukleyennnnn...Allahim sorunsuz bi gebelik nasip etsi sana canim..dilerim bizlerde o guzel duyguyu yasarizz
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
çok tebrık ederım, Allah kucagına almayı da nasıp etsın. Gözünüz aydın
Kız benim telden acik hep ya yoktum ben:)
Burda olup siz yazarsınız da yazmazmıyım hiç aşk olsun
Ayy pozitifimiz geliyo
Aman canim iyi olur insallah tatlm benim Allaha emanet
Oley oley oley hayalet çizgiden sonra süper sonucumuzu da almışız güne hamis haberleri ile başlamak süper oldu
Kız ama biz hamis olacktık daha orda görcektik kendimizi hem hem liste başımız hamis olmadan liste kalkar mi hiç hıh
Evet kuzum biz birlikte hamis olacktık
Aminnnnn canim benimmmm.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah
. Kızlar yorum alabilir miyim .. 12. Günüm net çok değil ama...
Eki Görüntüle 1194850
kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
Yok canm yarın 11 gün kan veriyorum dün hylet çizgi bugun silk çizgi çıkmış inş iyi olur yarın korkuyorum ama olmadı gbi geliyor yine de :18::18::18:bu lekelerden galiba :18:
Kızlarrrrr sonucu netten aldımmmm..313,6 ... Allahım nasip etti banada hiç olmayacak derken mucizem gerçekleşti .. Allahım sana şükürler olsun... Hamd-ü senalar olsun ... Bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun ...heyecandan elim ayağım titriyor !!!!!!
Kız benim telden acik hep ya yoktum ben:)
Burda olup siz yazarsınız da yazmazmıyım hiç aşk olsun
Ayy pozitifimiz geliyo
Aman canim iyi olur insallah tatlm benim Allaha emanet
Oley oley oley hayalet çizgiden sonra süper sonucumuzu da almışız güne hamis haberleri ile başlamak süper oldu
Kız ama biz hamis olacktık daha orda görcektik kendimizi hem hem liste başımız hamis olmadan liste kalkar mi hiç hıh
Evet kuzum biz birlikte hamis olacktık
tebrik ederim canım maşallah çok sevindim senin ve ballımın adına darısı baıma inşallah :)
Evet canım aradım çok güzel değer hamilesin dedi :)) doktor tescilli
Evt canm ama benmki çok net değil resimde çıkmıyor çektim ama geri sildim yarın kesinleşcek nasılsaSilik çizgi büyük umutmuş... Ben bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmedim. .. Darısı sana hadi senden ınlet yarın burayı o sihirli kelimeyle ..
Yavrucuum sende de ikinci çizgi varmış yükleyeydinde bakaydık kedinin ciğere baktığı gibi
Htc1984 coook tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.umut oldun hepimize :)
Ballim86 bencede hamilesin ben de gorebiliyorum cizgiyi allahim insallah yarin guzel bir degerle kesinlesir bu sonuc ve bebisini saglikla kucagina alirsin
Yokhe insallah sende yqrin pozitif sonucu alirsin
Sizleri boyle okudukca sanki kendimde olmus gibi mutlh oluyorummm
Darisi bize olsun insallahhhh
Evt canm ama benmki çok net değil resimde çıkmıyor çektim ama geri sildim yarın kesinleşcek nasılsa:18:
Gülden sultan çok net değil diye koymadım yani şöyle balımla aynı durum diyeyim :18:yarın bakalım görecz ak mı karamı sabh 9 da hastaneye gidecz 11 buck gbi alırz sanırm sonucu gerçi ben alamam o kesin :18:üzlmeye alıştım yaondan sanırım rabbime emanet gidecm hayırlısı olsun inş:18:
Htc1984 coook tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.umut oldun hepimize :)
Ballim86 bencede hamilesin ben de gorebiliyorum cizgiyi allahim insallah yarin guzel bir degerle kesinlesir bu sonuc ve bebisini saglikla kucagina alirsin
Yokhe insallah sende yqrin pozitif sonucu alirsin
Sizleri boyle okudukca sanki kendimde olmus gibi mutlh oluyorummm
Darisi bize olsun insallahhhh
Yok kuzucumm dun yaptim beklemeden ckmadi die attim bi kenara sora baktim anam hayalet bi cizgi var..tabi saatler sora olunca pek kale almadim..bugn sbah yaptik uc dk icinde cikti hayalet cizgim esimde yanimdaydi...Allahim insaallah kanda da guzel bi deger cikar ceydammm yaa dua ettt
Canimmm nasilsin??nasil oldu pamuk ninecinn?anjio olmadi sanirim daha..tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun tatlim mevlam acil sifalar versin
Kuzum anneannem nasıl oldu yazdinda ben mi goremedim ya
Kızlar yarın nasipse adet olacağım, tedaviye başlayacağız, çok heyecanlıyım:18: adet olunca dr.u mu aramam gerekiyor:26: nasıl başlayacağız:26: ay hiçbir şey bilmiyorum
Listeyi kaldırdım ilk sayfadan ondan göremiyor olabilirmisin
Listede olmuş 200 kişi yetişemiyorum artık yaşlandım eski performansım yokEki Görüntüle 1194979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?