2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
blgk elma dersem çıkkk biliorum buralardasınnnelmaaaaaaaa

Kız benim telden acik hep ya yoktum ben:)

Ben burdayım Blgk de burda ama yazmıyor

Burda olup siz yazarsınız da yazmazmıyım hiç aşk olsun

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

Ayy pozitifimiz geliyo

Eveet ya pomuğum çok üşür benim, bugünde verecek doktor inşallah daha iyi olur

Aman canim iyi olur insallah tatlm benim Allaha emanet

Oley oley oley hayalet çizgiden sonra süper sonucumuzu da almışız güne hamis haberleri ile başlamak süper oldu

Listeyi kaldırdım ilk sayfadan ondan göremiyor olabilirmisin
Listede olmuş 200 kişi yetişemiyorum artık yaşlandım eski performansım yokEki Görüntüle 1194979

Kız ama biz hamis olacktık daha orda görcektik kendimizi hem hem liste başımız hamis olmadan liste kalkar mi hiç hıh

Hımmm anladım bitanem haklısın200 kişi ama daha beniyapacaktin o listeye

Evet kuzum biz birlikte hamis olacktık

Aynennnnn yaaaa..alti saat wc ye gitmedim o test icin...bi de baktim sende varsin cis sonucu bekleyip yukleyennnnn...Allahim sorunsuz bi gebelik nasip etsi sana canim..dilerim bizlerde o guzel duyguyu yasarizz

Saol canım inşallah :)

Evet canım silikleri kan testi ile netleştirdik:))) ballım da yarın inşallah

Aminnnnn canim benimmmm.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah

Benim bugun 6. Gunum hic agri sanci belirti yok seninde oylemiydi acaba cok merak ediyorum sadece transferden sonra iki gun belim agrimisti o da cok hafif gecti sonradan. agrisi olan herkes hamile kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:

Yok canm yarın 11 gün kan veriyorum dün hylet çizgi bugun silk çizgi çıkmış inş iyi olur yarın korkuyorum ama olmadı gbi geliyor yine de :18::18::18:bu lekelerden galiba :18:

Htc1984 coook tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.umut oldun hepimize :)

Ballim86 bencede hamilesin ben de gorebiliyorum cizgiyi allahim insallah yarin guzel bir degerle kesinlesir bu sonuc ve bebisini saglikla kucagina alirsin

Yokhe insallah sende yqrin pozitif sonucu alirsin

Sizleri boyle okudukca sanki kendimde olmus gibi mutlh oluyorummm
Darisi bize olsun insallahhhh

tebrik ederim canım maşallah çok sevindim senin ve ballımın adına darısı baıma inşallah :)

Saol canım sonucum çıktı 313,6 :) sende sıra

Evet canım aradım çok güzel değer hamilesin dedi :)) doktor tescilli

Silik çizgi büyük umutmuş... Ben bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmedim. .. Darısı sana hadi senden ınlet yarın burayı o sihirli kelimeyle ..
Evt canm ama benmki çok net değil resimde çıkmıyor çektim ama geri sildim yarın kesinleşcek nasılsa :18:
Yavrucuum sende de ikinci çizgi varmış yükleyeydinde bakaydık kedinin ciğere baktığı gibi

Gülden sultan çok net değil diye koymadım yani şöyle balımla aynı durum diyeyim :18:yarın bakalım görecz ak mı karamı sabh 9 da hastaneye gidecz 11 buck gbi alırz sanırm sonucu gerçi ben alamam o kesin :18:üzlmeye alıştım ya ondan sanırım rabbime emanet gidecm hayırlısı olsun inş:18:

Amin canım amin inş öyle olur:18:

Cnm insallah yarin.pozitif sonucu alacaksin bizede dua edeceksin.pozitif dusun.pozitif olsun.insallah amin

Kızlar yarın nasipse adet olacağım, tedaviye başlayacağız, çok heyecanlıyım:18: adet olunca dr.u mu aramam gerekiyor:26: nasıl başlayacağız:26: ay hiçbir şey bilmiyorum

Sağol canım güzel dileklerin için .. Artık sıra sizlerde...

Canım inşallah değerinde güzel olacak gönlünü ferah tut sen Allaha sığın sadece

Canimmm nasilsin??nasil oldu pamuk ninecinn?anjio olmadi sanirim daha..tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun tatlim mevlam acil sifalar versin

Pomuk annemi yarın hastaneden çıkartacağız eve getireceğiz. Bayramdan öncede mutlaka anjiyo yaptıracağız Allahım inşallah temiz çıkar ne olur duanı eksik etme

Kuzum anneannem nasıl oldu yazdinda ben mi goremedim ya

Canım annem iyimiş annemle konuştum telefonda, bu gün gitmedim içim rahatladı iyi diyince evdede çok felaket iş vardı onlarıda bitirmem lazımdı o yüzden gitmedim. Yarın sabah işe gideceğim öğleden sonrada izin alıp hastaneye gideceğim hem anane mi çıkartacağız hem ben bir kontrol olayım. Çünkü tedaviden sonra kontrole hiç gitmedim kist mist varsa hemen önlem alayım diye

Kızlar yarın nasipse adet olacağım, tedaviye başlayacağız, çok heyecanlıyım:18: adet olunca dr.u mu aramam gerekiyor:26: nasıl başlayacağız:26: ay hiçbir şey bilmiyorum

Adetinnikinci günü tedavine başlayacaksın canım ama bir günnöncede gitsen olur fakat iğnelerin ikinci günü başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…