2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar size bir sorum olacak
pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin embriyolarınız kaçıncı gün embriyosuydu? dondurulmuşmuydu yoksa taze embriyo transferimiydi?

Canim cok sukur anane iyimiş çok sevindim

Transferimin 3.gunu 8. Yada 9.gun test yaptirmayi düşünüyorum. Kasiklarimda hafif agri var onun dışında hicbisry hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Tebrikler... Saglikla gelissin, buyusun ve hatta 9. ayinda saglikla huzurla dogsun dilerim simdiden.

Ailenize mutluluk getirsin daima 😘

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pomuk annemi yarın hastaneden çıkartacağız eve getireceğiz. Bayramdan öncede mutlaka anjiyo yaptıracağız Allahım inşallah temiz çıkar ne olur duanı eksik etme

Oh oh çok şükür tatlm her gün daha daiyi olack insallah sen içini ferah tut

canım benim nasılsın?
umarım bebişin bu defa seninledir, güzel haberini duymak nasip olur.
herkes bi tarafa dagıldı, özledim eski sohbetleri..

Eki Görüntüle 1194850

kızlaaarrr gunaydınnn...9.gun idrar testı bı kac dk içinde böle silik çıktı..kocamla ben görduk ama sızde görebılıo musunuz silik çizgiyiii:18::18:
cnm çizgi gerçekten gözüküyor ya hadi inşlh değerlerin tavan yapmış olucak
Evde hiç dinlenmediği için hastanede sürekli yattığında Allaha şükür en azından ağrısı yok, düne göre biraz daha iyi canım kanda verdiler. Anjiyo olcak inşalka hiiiiç bşrşey çıkmaz
cnm sevindim her geçen gün geçecek hastalığı sağlıkla evine gelecek
bu arada ben bugün başladım meryem süresine hatırlatayım dedim...

maşallahhhhhhhhhhh gözünaydın değerin süperrrrrrrrrrrrrrr hayırlısıyla sonuna kadar gitsinnnnnnn
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yerim ben bu bıdığı çok tatlısın kızzzzzzzzzz

Kzlar benim kasiklarim hala cok agriyo normalmi acaba vc de cok zorlaniyorum idrara skisamiyorum bile cok agrili oluyo yardim edin morale ihtiyacim varrrrr

Bütün hayallerimi yıktın yani

Listeye hamiş olarak yazılmadığım tam tamına 5 yıl geçti yeter valla daraldım liste yap yap hala durum aynı sadece tedavi sayısı artıyor..Hamiş kalınca gebeler için ayrıcana topik açıcam gebelik bölümünde o zaman hayallerini gerçekleştircez inşallah..

olsun koyaydın ben görürdüm o çizgiyi tahmini değer bile söylerdim o kadar yani
Hımmm anladım bitanem haklısın200 kişi ama daha beniyapacaktin o listeye

evet daha kendimide gebe yazacaktım listeye 5 yıldır bekliyorum o listelerde henüz olmadı sizinde 5 yıl beklemenize gönlüm razı gelmedi

Liste olmasın bi de böyle hamile kalmayı deneyeyim dedim

Çok sevindim.iyi olmasına eski topraklar güçlü oluyorlar maşallah bizim gibi çıtkirildim değiller..allah uzun sağlıklı ömür versin canim

Kız seni yerim bebekligini de yerim şimdiki halini de yerim

5yıldır listeli hamis olamadım şimdi listesiz olacm diyon iyiymiş kuzum tutcak bu ben sana diyim

Canım ben dün o moral bozukluğu ile başlayamadım ama inşallah bu akşam bende başlarım

5yıldır listeli hamis olamadım şimdi listesiz olacm diyon iyiymiş kuzum tutcak bu ben sana diyim

evet kendim hamile kalayım diye 200 kişilik listeyi yok ettim

Ye beni sen ama azcık ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…