2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Listeyi hatıra diye bir yerlerde sakla bari

Çok geç artık komple sildim cancağızım..
Yıllarca listeden bıkmışım senin listeye bu kadar anlaman yüklemen normal gelmiyor bana boşver be canım listesiz gebe kalalım bizde hamilelik takvimi yaparız en güzeli

tatlım olsunnn sende bundan sonra sen bizler hamiş oluruz bu sefer doğum tarihlerini yazar liste yaparız

Kızlar yukarıda konu anketimiz var ve hepimiz o anketi oyladık sene sonunda size bir liste çıkaracam ankete katılanların kaçı hamile kaldı kaçı kalamadı kaçı doğurdu hepsini göreceksiniz..Topiğin adını 2014 koymamdaki sebep buydu benim için önemli olan anket..
tam 600 kişinin peşine düşecem sene sonu

Hamislerrrrr tebriklerrrrr allah devamini getirsin

Sağol canım ... Olmayan herkesin evi bebek sesleriyle şenlenir inşallah .. Âmin

Uhu süper o zaman:) kız telden girince şüpheye düştüm doldurdum mu diye hehe

İnsallah 600umuz 1200cocuk dogururuz

tabikiiiii şahane bir liste yapacam kızlar doğurmaya başlamadan gebe kalaydım bi listeyi yapardık 2014-2015 diye
olur cnm olur ya bak bende şubattan beri başlayamadım tüpe inşlh eylül ekime başlarımda bu sene hami kızlara yetişirim
sen zaten her an hamiş adayı olduğun içiin sen güzel haberi verceksin bizeeeeeeeeeeeeeee

Bu ay idrar testlerini yapmaya başlamdım henüz geçen ay 12.gün yumurtlamışım bu ay da 12.gün yumurtladıysam adetime 7 gün var 14.gün yumurtladıysam 9 gün var geç kalmışım test yapmaya

Gülden sultanım senin bize verdiğin moral destek yetr cancagızım şimdik sana bi kaç sey sorayım ben komşuma mercimek köftesi yaptırmıştım limon sıkıp marulla yemeyi çok severim ekşinin bi sakıncası olurmu ??? Kana yarın vercem ya çok sıkmıyorum norml sıkıyom yiyom ağzım sulndı yine bak :26:bide bunu yemek istiyorum sakıncası olurmu fıstklı seveim deevt gelelim can alıcı soruya yarın için iyi mi olck bnm için içnden ne geçiyor bi sendir tanıyosun az cok çokmu sordum ne oruç oruç :26:
İnsallah canimm allah emekleeinizi yemesin
Amin canım inş

Eklentiler

• $image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay idrar testlerini yapmaya başlamdım henüz geçen ay 12.gün yumurtlamışım bu ay da 12.gün yumurtladıysam adetime 7 gün var 14.gün yumurtladıysam 9 gün var geç kalmışım test yapmaya
tühhh desene sen şimdi testlere bakarak öğrenemicennnn
kanda öğrencen yadaaaa ayy kızlar başım dönüyor midem alt üst dicen bizeeeeeeeeeeeeeeee

bende severim fıstıklıııııııııııııııııı oruçtan sonra yemeli bi taneeeeeeeee
yarın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberini alıcaz cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…