Gülden sultanım senin bize verdiğin moral destek yetr cancagızım şimdik sana bi kaç sey sorayımben komşuma mercimek köftesi yaptırmıştım limon sıkıp marulla yemeyi çok severim ekşinin bi sakıncası olurmu ??? Kana yarın vercem ya çok sıkmıyorum norml sıkıyom yiyom ağzım sulndı yine bak :26:bide bunu yemek istiyorum sakıncası olurmu fıstklı seveim de evt gelelim can alıcı soruya yarın için iyi mi olck bnm için içnden ne geçiyor bi sendir tanıyosun az cok çokmu sordum ne oruç oruç :26:
Amin canım inş
tühhh desene sen şimdi testlere bakarak öğrenemicennnn
kanda öğrencen yadaaaa ayy kızlar başım dönüyor midem alt üst dicen bizeeeeeeeeeeeeeeee
Evt canım bnde sevrm bunu arada bi yerim çok değilbende severim fıstıklıııııııııııııııııı oruçtan sonra yemeli bi taneeeeeeeee
yarın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberini alıcaz cnm
bitki çayı içmede ne yersen ye hiç bişi olmaz...
gebelik kesinleşsin doktoruna sorarsın tatlım o sana daha doğru bilgi verir..
bu arada fotosunu koyduğun ürünü kaldır yavrucum reklam oluyoda
Çok geç artık komple sildim cancağızım..
Yıllarca listeden bıkmışım senin listeye bu kadar anlaman yüklemen normal gelmiyor bana boşver be canım listesiz gebe kalalım bizde hamilelik takvimi yaparız en güzeli
topikte taze gebeler mi görüyorum, hayalet çizgiler falancan-ı gönülden tebrik ederim kızlar, darısı isteyenlerin başına!
topik canlanmış editörüm egunalımbiz de ilk gebe haberimizi aldık bugün :106: darısı başına cağızım
canım küçükken de çooooooook tatlıymışsın maşallah :)
anneannen de iyiymiş sevindim :) sağlıkla daha nice ömürler versin allahım inşallah :)
topikte taze gebeler mi görüyorum, hayalet çizgiler falancan-ı gönülden tebrik ederim kızlar, darısı isteyenlerin başına!
topik canlanmış editörüm egunalımbiz de ilk gebe haberimizi aldık bugün :106: darısı başına cağızım
Ne diyeyim hayırlı olur inşallah
Evt canım bnde sevrm bunu arada bi yerim çok değilinş cnm ya üzlmek istemiyorum artık allhımn izniyle inş
Yok gülden sulatn bitki çayı içmem ama bunlara daynamam ımmben o fotoyu nasıl kaldırcm telden giriyom püff bi soruyu atlamışsın cancagızm bnm için içnden geçenide sormuştum :26:
trip atma bana..asıl meselenin uğraşamıyor olmamdan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorsundur inşallah..
cidden zamanım yok..bir iş yapıyorsam da hakkını vermek isterim..bilmem kaç gün önce güncellenmiş liste öylece kalınca ilk sayfada içim rahat etmiyor hal böyleyken kaldırmış oldum dün...
Tamam cnm reklam içerkli ürün yok bidafotoyu koymayı biliyosunda kaldırmayı nasıl bilemiyosun eyyyy gebe hatun neyse kalsın öyle lütfen dikkat bundan sonra olurmu
sana yazarken tel çaldı eşimle konuşurkene bir yandan da sana yazdım bakiim bi daha ne sormuştun
ekşinin zararı olurmu hiç lafı bile var '' ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı''
gebeler bilhassa ekşi aşerir turşu vs..
zararı olsa bilirdik..
Ay yerim seni
Malesefki kuzum 2009 dan beri bu yoldayım hala tık yokListeye hamiş olarak yazılmadığım tam tamına 5 yıl geçti yeter valla daraldım liste yap yap hala durum aynı sadece tedavi sayısı artıyor..Hamiş kalınca gebeler için ayrıcana topik açıcam gebelik bölümünde o zaman hayallerini gerçekleştircez inşallah..
olsun koyaydın ben görürdüm o çizgiyi tahmini değer bile söylerdim o kadar yani
evet daha kendimide gebe yazacaktım listeye 5 yıldır bekliyorum o listelerde henüz olmadı sizinde 5 yıl beklemenize gönlüm razı gelmedi
Liste olmasın bi de böyle hamile kalmayı deneyeyim dedim
Ay yerim senikızının da guzelligi annesine çekecek emin
Malesefki kuzum 2009 dan beri bu yoldayım hala tık yoko listede bi gebe göremedim kendimi beraber gebis geliriz artık
topiğe uğrayan genelde anketide oylayıp geçiyor muhabbete katılmasa bile mutlaka sende oylamışsındır..
Bu ay idrar testlerini yapmaya başlamdım henüz geçen ay 12.gün yumurtlamışım bu ay da 12.gün yumurtladıysam adetime 7 gün var 14.gün yumurtladıysam 9 gün var geç kalmışım test yapmaya
Yok yaa trip yapmıyorum şaka yapıyorum en başından beri, napiyim canım liste kaldırılmış kaldırılmamış o kadar da önemli değil. Canımız sağ olsun liste ne ki
Tamam cnm reklam içerkli ürün yok bidavalla bilmeyom kaldırmayı he tabi enişte arayınca olur oyle şeyler aşktandır
Sağol canım benim benm içn içnden ne geçiyor yarın için demiştimde :26:
Ay yerim senikızının da guzelligi annesine çekecek emin
Malesefki kuzum 2009 dan beri bu yoldayım hala tık yoko listede bi gebe göremedim kendimi beraber gebis geliriz artık
Ilk zaman hep pcden giriyodum doldurmuşumdur kesin:)
Kız yarın sabah ilk çişle başlıyon teste
Rabbim sizlere bagislasin cankmm iyi olscsk inşallahhh..mevlam sifa versinPomuk annemi yarın hastaneden çıkartacağız eve getireceğiz. Bayramdan öncede mutlaka anjiyo yaptıracağız Allahım inşallah temiz çıkar ne olur duanı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?