2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bitki çayı içmede ne yersen ye hiç bişi olmaz...
gebelik kesinleşsin doktoruna sorarsın tatlım o sana daha doğru bilgi verir..
bu arada fotosunu koyduğun ürünü kaldır yavrucum reklam oluyoda

tühhh desene sen şimdi testlere bakarak öğrenemicennnn
kanda öğrencen yadaaaa ayy kızlar başım dönüyor midem alt üst dicen bizeeeeeeeeeeeeeeee

midem bulancak baygınlık geçircem ve hastanede doktor size güzel haberim var hamilesiniz dicek
bu aşamaya gelmeden evdeki testler bitiririm ki ben

topikte taze gebeler mi görüyorum, hayalet çizgiler falan can-ı gönülden tebrik ederim kızlar, darısı isteyenlerin başına!

topik canlanmış editörüm egunalım biz de ilk gebe haberimizi aldık bugün :106: darısı başına cağızım

bende severim fıstıklıııııııııııııııııı oruçtan sonra yemeli bi taneeeeeeeee
yarın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberini alıcaz cnm
Evt canım bnde sevrm bunu arada bi yerim çok değil inş cnm ya üzlmek istemiyorum artık allhımn izniyle inş
bitki çayı içmede ne yersen ye hiç bişi olmaz...
gebelik kesinleşsin doktoruna sorarsın tatlım o sana daha doğru bilgi verir..
bu arada fotosunu koyduğun ürünü kaldır yavrucum reklam oluyoda

Yok gülden sulatn bitki çayı içmem ama bunlara daynamam ımm ben o fotoyu nasıl kaldırcm telden giriyom püffbi soruyu atlamışsın cancagızm bnm için içnden geçenide sormuştum :26:

Ne diyeyim hayırlı olur inşallah

ohh ne kadan güzel mikemmel bir haber ilk aşılama bebişiniz geldi demek..
sağlıkla devamı gelir inşallah

canım küçükken de çooooooook tatlıymışsın maşallah :)
anneannen de iyiymiş sevindim :) sağlıkla daha nice ömürler versin allahım inşallah :)

Amiiin canım amin inşallah daha daha iyi olur inşallah

Teşekkürler canımmmm ... Aminnnn

Ne diyeyim hayırlı olur inşallah

trip atma bana..asıl meselenin uğraşamıyor olmamdan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorsundur inşallah..
cidden zamanım yok..bir iş yapıyorsam da hakkını vermek isterim..bilmem kaç gün önce güncellenmiş liste öylece kalınca ilk sayfada içim rahat etmiyor hal böyleyken kaldırmış oldum dün...

fotoyu koymayı biliyosunda kaldırmayı nasıl bilemiyosun eyyyy gebe hatun neyse kalsın öyle lütfen dikkat bundan sonra olurmu
sana yazarken tel çaldı eşimle konuşurkene bir yandan da sana yazdım bakiim bi daha ne sormuştun

ekşinin zararı olurmu hiç lafı bile var '' ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı''
gebeler bilhassa ekşi aşerir turşu vs..
zararı olsa bilirdik..

Yok yaa trip yapmıyorum şaka yapıyorum en başından beri, napiyim canım liste kaldırılmış kaldırılmamış o kadar da önemli değil. Canımız sağ olsun liste ne ki

Tamam cnm reklam içerkli ürün yok bida valla bilmeyom kaldırmayı he tabi enişte arayınca olur oyle şeyler aşktandır
ekşinin zararı olurmu hiç lafı bile var '' ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı''
gebeler bilhassa ekşi aşerir turşu vs..
zararı olsa bilirdik..

Sağol canım benim benm içn içnden ne geçiyor yarın için demiştimde :26:

Ay yerim senikızının da guzelligi annesine çekecek emin
Malesefki kuzum 2009 dan beri bu yoldayım hala tık yoko listede bi gebe göremedim kendimi beraber gebis geliriz artık

topiğe uğrayan genelde anketide oylayıp geçiyor muhabbete katılmasa bile mutlaka sende oylamışsındır..

Ilk zaman hep pcden giriyodum doldurmuşumdur kesin:)

Bu ay idrar testlerini yapmaya başlamdım henüz geçen ay 12.gün yumurtlamışım bu ay da 12.gün yumurtladıysam adetime 7 gün var 14.gün yumurtladıysam 9 gün var geç kalmışım test yapmaya

Kız yarın sabah ilk çişle başlıyon teste

Yok yaa trip yapmıyorum şaka yapıyorum en başından beri, napiyim canım liste kaldırılmış kaldırılmamış o kadar da önemli değil. Canımız sağ olsun liste ne ki

aynen öyle canımız sağolsun...
evdeki haller canını sıkıyor biliyorum...
ne söylerimde ne yaparımda içini ferahlatırım bilemiyorum...

Tamam cnm reklam içerkli ürün yok bida valla bilmeyom kaldırmayı he tabi enişte arayınca olur oyle şeyler aşktandır

Sağol canım benim benm içn içnden ne geçiyor yarın için demiştimde :26:

yarın için içimden ne mi geçiyor idrar testini göreydim daha isabetli bişi derdim şimdi ne diyim bacım..
tabiki idrar da varsa gebesin...
hem zaten daha öcede kardeşleri tutundu biliyorsun.
hem tutunsun hem sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah..

Ay yerim senikızının da guzelligi annesine çekecek emin

Malesefki kuzum 2009 dan beri bu yoldayım hala tık yoko listede bi gebe göremedim kendimi beraber gebis geliriz artık

aynen 2009 senesinde harekete geçtik geç kalmışım aslında ama hep olur dediler diye tedaviyi düşünmemiştim..
2005 de evlendim 4 yıl sonra ilk aşılamamı yaptım...
senin evlilik süren daha az dimi benden..

Ilk zaman hep pcden giriyodum doldurmuşumdur kesin:)

Kız yarın sabah ilk çişle başlıyon teste

hesap yaptım bu ay 12. ve 13.günde ekşın olmuş Ramazan diye işler kesat
14. ve 15.günlere dikkat ederdim hep bu kez pas geçmişiz
bakalım ay sonu hesabımıza ne düşcek varsa bişi bebek yükleniyor olmalı

Yarın işe başlıcam ... Haberlerden sonuçlardan uzak kalacam biraz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…