canım benim nasılsın?
umarım bebişin bu defa seninledir, güzel haberini duymak nasip olur.
herkes bi tarafa dagıldı, özledim eski sohbetleri..
Evet canım ben 2008 temmuzda evlendim 2009 ocakta bebek maceramiz başladıaynen öyle canımız sağolsun...
evdeki haller canını sıkıyor biliyorum...
ne söylerimde ne yaparımda içini ferahlatırım bilemiyorum...
yarın için içimden ne mi geçiyor idrar testini göreydim daha isabetli bişi derdim şimdi ne diyim bacım..
tabiki idrar da varsa gebesin...
hem zaten daha öcede kardeşleri tutundu biliyorsun.
hem tutunsun hem sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah..
aynen 2009 senesinde harekete geçtik geç kalmışım aslında ama hep olur dediler diye tedaviyi düşünmemiştim..
2005 de evlendim 4 yıl sonra ilk aşılamamı yaptım...
senin evlilik süren daha az dimi benden..
aynen öyle canımız sağolsun...
evdeki haller canını sıkıyor biliyorum...
ne söylerimde ne yaparımda içini ferahlatırım bilemiyorum...
yarın için içimden ne mi geçiyor idrar testini göreydim daha isabetli bişi derdim şimdi ne diyim bacım..
tabiki idrar da varsa gebesin...
hem zaten daha öcede kardeşleri tutundu biliyorsun.
hem tutunsun hem sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah..
aynen 2009 senesinde harekete geçtik geç kalmışım aslında ama hep olur dediler diye tedaviyi düşünmemiştim..
2005 de evlendim 4 yıl sonra ilk aşılamamı yaptım...
senin evlilik süren daha az dimi benden..
Evet canım ben 2008 temmuzda evlendim 2009 ocakta bebek maceramiz başladısene 2014 macera devam ediyor 4 asilama 3 tüp bebek 1 kürtaj vay be neler yasamisim
Ayyyy insaallah bita emmm yaaa...kalbim agzimda test gununu bekliom kuzummm yaaaa...Allahim hepimize nasip etsin cennet kokulu melekleriiiiGetir o kulağını buraya çekecem vallahi bak htc ye 12. Gün mu 13. Gün nu kız test yaptı onun kide silikdi ama çok sukur değeri çok guzel,daha senin ki 9. Gün ve seninde silik bi cizgin var yeme kendini daha fazla hamilesin kuzummmmmmm
haziranda vurduysan ovitrelleyi gebe olamazsın unut sen gebe falan değilsinrahat ettin mi bu cümleyi duyunca ısrarla buna hazırlıyorsun kendini...
diyelim ki ilaçtan çıkıyor ikinci çizgi..bunu netleştirmenin yolu çok basit..
ilaç etkisi ile olan çift çizgi koyulaşmaz git gide azalır çünkü ilacın etkisi gün geçtikçe azalır...
sadece gebelikten ikinci çizgi rengi koyulaşır..
akşama doğru yap bi test daha koyuluğun arttığını görürsün..
ayyy insaallah canimmm benimmm..Allah sizlerden razi olsun oyle destek oluyorsunuz ki inanin gunler daha cabuk gecio sizinle...Rabbimden dilegim bebek isteyen her kadina annelik gbi yuce duyguyu yasatsin bitqnem..icindede bizleri unutmasinnnBence etkisi yoktur tatlisim hayalet çizgiyi gördümgebis seni
Benim bugun 6. Gunum hic agri sanci belirti yok seninde oylemiydi acaba cok merak ediyorum sadece transferden sonra iki gun belim agrimisti o da cok hafif gecti sonradan. agrisi olan herkes hamile kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn cnm benim hepimzi bir bir hamis kalalim insaallah...benim test persembe bakalim hayirlisi.kanda gorene kadr tabi icim icim yicek..mevla neyler neylerse guzel eylerrrHtc1984 coook tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.umut oldun hepimize :)
Ballim86 bencede hamilesin ben de gorebiliyorum cizgiyi allahim insallah yarin guzel bir degerle kesinlesir bu sonuc ve bebisini saglikla kucagina alirsin
Yokhe insallah sende yqrin pozitif sonucu alirsin
Sizleri boyle okudukca sanki kendimde olmus gibi mutlh oluyorummm
Darisi bize olsun insallahhhh
hesap yaptım bu ay 12. ve 13.günde ekşın olmuş Ramazan diye işler kesat
14. ve 15.günlere dikkat ederdim hep bu kez pas geçmişiz
bakalım ay sonu hesabımıza ne düşcek varsa bişi bebek yükleniyor olmalı
Saol canım sonucum çıktı 313,6 :) sende sıra
Canimcimmmm esim yarin bile yaptirmio testi sali yapacakmisiz arada fark olursa oyle sevinip gitcek misiz kan testineeeeAllahim ya adam cisime de karisiooo
Ya biz napalim kaynanamda kocamı özledim
Evet canım ben 2008 temmuzda evlendim 2009 ocakta bebek maceramiz başladısene 2014 macera devam ediyor 4 asilama 3 tüp bebek 1 kürtaj vay be neler yasamisim
Yarın işe başlıcam ... Haberlerden sonuçlardan uzak kalacam biraz ..
Canım kendini suçlama benim evliliğimin 3 yılı doldu 1-2 gün önce ve 5. Tüp bebek denememi yapıyorum. Ameliyatların, histereskopi, rahim filmleri sayısı yok. Kısmet olmadı mı yine 1. Adıma geri dönüyorsun. Senin de çok yakında olacak inşallah öyle hissediyorum. Allah bize de kısmet etsin tez zamanda diye dua ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese selam..
3. tüp bebek denememim yumurta toplama aşaması bugün yapıldı.yarın embriyolog arayıp durum değerlendirmesi yapacak.ilk iki tüp kiyasalla sonuçlandı genetikmtestleri vs hiçbir problem yok,yaş faktöründen dolayı yumurta kalitesi düşükmüş..(40yaş) yeterli embriyo olursa pgt önerildi..herkese bu yolda bol şans ve sağlıklı pozitif gebelikler diliyorum
bu nasıl cümle şimdi hiç bişi anlamadım ben..
kaynananı özlemiş olamazsın herhalde kocanı özlemişsindir ama ne alaka kaynana:44::44:
çok düşük devrik özlemi yüklemi tümleci belli olmayan bir cümle..
ana fikri ekşın belli de giriş gelişme sonuç nerde
Kızlar yarın nasipse adet olacağım, tedaviye başlayacağız, çok heyecanlıyım:18: adet olunca dr.u mu aramam gerekiyor:26: nasıl başlayacağız:26: ay hiçbir şey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?