2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim nasılsın?
umarım bebişin bu defa seninledir, güzel haberini duymak nasip olur.
herkes bi tarafa dagıldı, özledim eski sohbetleri..

Ah canım benim aynen!!! Çok zor zamanlarda destek olduk birbirimize. Çok şükür çoğumuzun da yüzü güldü. Inşallah bu defa ben de bu tedaviden kucağım dolu çıkarım.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım ben 2008 temmuzda evlendim 2009 ocakta bebek maceramiz başladı sene 2014 macera devam ediyor 4 asilama 3 tüp bebek 1 kürtaj vay be neler yasamisim

Canım kendini suçlama benim evliliğimin 3 yılı doldu 1-2 gün önce ve 5. Tüp bebek denememi yapıyorum. Ameliyatların, histereskopi, rahim filmleri sayısı yok. Kısmet olmadı mı yine 1. Adıma geri dönüyorsun. Senin de çok yakında olacak inşallah öyle hissediyorum. Allah bize de kısmet etsin tez zamanda diye dua ediyorum

Evet canım ben 2008 temmuzda evlendim 2009 ocakta bebek maceramiz başladı sene 2014 macera devam ediyor 4 asilama 3 tüp bebek 1 kürtaj vay be neler yasamisim

Evet canım çok uzun ve zor bir mücadele. Allah yardımcımız olsun

Ayyyy insaallah bita emmm yaaa...kalbim agzimda test gununu bekliom kuzummm yaaaa...Allahim hepimize nasip etsin cennet kokulu melekleriiii

Canimcimmmm esim yarin bile yaptirmio testi sali yapacakmisiz arada fark olursa oyle sevinip gitcek misiz kan testineeee Allahim ya adam cisime de karisiooo

Bence etkisi yoktur tatlisim hayalet çizgiyi gördümgebis seni
ayyy insaallah canimmm benimmm..Allah sizlerden razi olsun oyle destek oluyorsunuz ki inanin gunler daha cabuk gecio sizinle...Rabbimden dilegim bebek isteyen her kadina annelik gbi yuce duyguyu yasatsin bitqnem..icindede bizleri unutmasinnn

Cnm benim hamile oldugum kesin deil..9.gun idrar testi ve hayalet cizgi var yani..benim ilk dort gun hic bise yoktu arada sol kasigim da icten cekilmeler oldu ama cok hafif..kendimi dinledim diye hissettim calisio olsam hayatta hiissedilecek bise deil..bi de 7.gunden beri ara ara karnim agriyo..baska bisey yok...dilerim ikimiz de hamileyizdir cnm..kanda gorene kdar ben tabi ki emin olmuycammm:18:

Aminnn cnm benim hepimzi bir bir hamis kalalim insaallah...benim test persembe bakalim hayirlisi.kanda gorene kadr tabi icim icim yicek..mevla neyler neylerse guzel eylerrr

Ya biz napalim kaynanamda kocamı özledim

Canimcimmmm esim yarin bile yaptirmio testi sali yapacakmisiz arada fark olursa oyle sevinip gitcek misiz kan testineeee Allahim ya adam cisime de karisiooo

aaaa kocanda hayret bişi çişine bile karışıyor..
yavrucum seninle wc ye girmiyordur sanırsam idrar testlerini stok et gir gir yap sende koca kuzusu çıktın yani..

Ya biz napalim kaynanamda kocamı özledim

bu nasıl cümle şimdi hiç bişi anlamadım ben..
kaynananı özlemiş olamazsın herhalde kocanı özlemişsindir ama ne alaka kaynana:44::44:
çok düşük devrik özlemi yüklemi tümleci belli olmayan bir cümle..
ana fikri ekşın belli de giriş gelişme sonuç nerde

tedavi özegeçmişine bakınca ne çok şeyi geride bırakmışız dimi...
umarım son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelir ve çektiklerimiz geride kalır

Herkese selam..
3. tüp bebek denememim yumurta toplama aşaması bugün yapıldı.yarın embriyolog arayıp durum değerlendirmesi yapacak.ilk iki tüp kiyasalla sonuçlandı genetikmtestleri vs hiçbir problem yok,yaş faktöründen dolayı yumurta kalitesi düşükmüş..(40yaş) yeterli embriyo olursa pgt önerildi..herkese bu yolda bol şans ve sağlıklı pozitif gebelikler diliyorum

ilk aşılamam 4 yıl sonra oldu öncesinde klomenle çatlatma iğnesi ile yumi takiplerim oldu onları saymadım aslında..
evliliğimizin 2.yılında doktor gezmeye başlamıştık ama hastane seviyesinde değil tıp merkezlerinde daha basit şartlarda..
baktık olmuyor yine devlet hastanesi ile ilk aşılama ve tüp bebek sürecine girdik..
senin maşallahın var benim üzerime kaçıncı denemen oldu
ben tembel çıktım..
inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik oluşur ve özlemin son bulur canım..

Selam
Yumi kalitesi dışında sorun yok ve daha önce kimyasalda olsa gebelik oluşmuş..
Pgt için yeterli embriyo olursa bana göre sağlıklı gebelik elde edilmesi büyük olasılık..

Düşün işte ne kadar özlemişim kocamı cümle bile kuramıyom biz kaynanamdayız da 2haftadır, özledim kocamı çok daha bayrama kadar burdayız sonra bayram sonra ailece tatil yapcaz off off evimi kocamı yalnızlıgimızi özledim ah ahh

Kızlar yarın nasipse adet olacağım, tedaviye başlayacağız, çok heyecanlıyım:18: adet olunca dr.u mu aramam gerekiyor:26: nasıl başlayacağız:26: ay hiçbir şey bilmiyorum

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, bu yolda rabbim emeğinin karşılığını versin inşallahhh🙏önce sen sonra bizz hamişş olarak tekrar yazalım canımmm😊inan başlayınca gerisi gelirr korkma stres yapma mutlu ol ki inşallah devamı gelsin mutluluğunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…