2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

oyyyy sen çok acıklı bir durumdasın hem kocanla başbaşa kalamıyorsun hem de bunun sebebi kaynanlarda olman duble acı duble keder o zaman ben ekşın demeyim canınız çeker tatilde de mi birliktesiniz oooo maayyyyy gaatttttt

Çok dertliyim kederliyim off off dokunmayın bana he tatilde de birlikteyız Allahtan başbaşa karadeniz turumuz var da bunu sıkıntı etmiyom 3gün idare etcez artik eşimin tedavide çok bunaldılar tatil yapamadılar da o yüzden bu senelik böyle oldu

Nerde bu kızlar

He ya sinek avlıyoz resmen

o zaman katlancan artık ekşınsızlığa..
ben de canını çektirir cümleler kurmayım o zaman günah

He ya yazık bana günah bana yapmayın öyle şeyler

Ben arkadaşım için gerekirse eşimle arama mesafe korum
Sen kurdelayı kestirip açılışı yaptırana kadar biz de de haremlik selamlık olacak herşey..
Biz anne olma yoluna birlikte çıktık anca beraber kanca beraber...

Tabii yaklaşan kocama nasıl açıklarım bu durumu bilemedim şimdi

Kadro çok eksik bu akşam pazar diye sanırım..
Ben de hazırdım oysaki muhabbete

Arkadaslar ya ben cay kahve cok tuketirdim ama transferden sonra cay hic icmedim kahve de bugun ictim 6.gunum cok mu zararli acaba bilgisi olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dersin blgk kocasına hasret kalmis onun acısını paylaşıyorum deli ya yok yok yapamicam karı koca arasına giremicem

Kadro çok eksik bu akşam pazar diye sanırım..
Ben de hazırdım oysaki muhabbete

He ya pazar ya herkesin kocalar evde giremediler demek bi sen bi ben kaldık kız namaz kılıp dus alayım bari zaten çok yemişim yorgunum da yorgunlugum gider

Hayirli olsun canim insallah bu sefer tutar sabirla bekleyecegiz mubarek gunlerde umarim hepimiz guzel haberleri aliriz

Arkadaslar ya ben cay kahve cok tuketirdim ama transferden sonra cay hic icmedim kahve de bugun ictim 6.gunum cok mu zararli acaba bilgisi olan var mi

Siyah çayı fazla tüketirsen normal zamanda da demir eksikliğine sebep oluyor yani demir emilimini engelliyor vücutta gebelikte de ne kadar az tüketirsen o kadar iyi derler..
kahve içinde doktordan duymuştum geçmiş zamanlar günde bir taneden fazla içmeyin demişti..
ne amaçla dedi bilmiyorum...
bir de gebelikte bitki çaylarını tüketmeyin diyorlar bazıları düşüğü tetikleyebiliyormuş..

ben kıldım namazımı şimdi ne yesem diye düşünüyorum annemdeyim..,kocam okey oynamaya gitti sahura kadar gelmez..
gelmesin kızçeler ben yeni kızçeler bulurum kimler geldi kimler geçti heeyyyyttt beee

ben kıldım namazımı şimdi ne yesem diye düşünüyorum annemdeyim..,kocam okey oynamaya gitti sahura kadar gelmez..
gelmesin kızçeler ben yeni kızçeler bulurum kimler geldi kimler geçti heeyyyyttt beee

Ama ama yapma öyle şeyler kızlar pazar diye yoklar yoksa gelirlerdi canlar yaa

Sagol canim tesekkur ederim bilgi icin

midem bulancak baygınlık geçircem ve hastanede doktor size güzel haberim var hamilesiniz dicek
bu aşamaya gelmeden evdeki testler bitiririm ki ben
yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz

cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee
yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh

yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz

cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee

yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh

testlerimde azalmıştır kıyamamda şimdi yapmaya
neyse hergün 3 tane yapmam bi tane yaparım sabah yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…