Düşün işte ne kadar özlemişim kocamı cümle bile kuramıyombiz kaynanamdayız da 2haftadır, özledim kocamı çok daha bayrama kadar burdayız sonra bayram sonra ailece tatil yapcaz off off evimi kocamı yalnızlıgimızi özledim ah ahh
oyyyy sen çok acıklı bir durumdasın hem kocanla başbaşa kalamıyorsun hem de bunun sebebi kaynanlarda olman duble acı duble kedero zaman ben ekşın demeyim canınız çeker tatilde de mi birliktesiniz oooo maayyyyy gaatttttt
Nerde bu kızlar
Çok dertliyim kederliyim off off dokunmayın banahe tatilde de birlikteyız Allahtan başbaşa karadeniz turumuz var da bunu sıkıntı etmiyom 3gün idare etcez artik eşimin tedavide çok bunaldılar tatil yapamadılar da o yüzden bu senelik böyle oldu
He ya sinek avlıyoz resmen
o zaman katlancan artık ekşınsızlığa..
ben de canını çektirir cümleler kurmayım o zaman günah
Cnm benim hamile oldugum kesin deil..9.gun idrar testi ve hayalet cizgi var yani..benim ilk dort gun hic bise yoktu arada sol kasigim da icten cekilmeler oldu ama cok hafif..kendimi dinledim diye hissettim calisio olsam hayatta hiissedilecek bise deil..bi de 7.gunden beri ara ara karnim agriyo..baska bisey yok...dilerim ikimiz de hamileyizdir cnm..kanda gorene kdar ben
insallah canim ben cuma gidiyorum teste herkes 12.gun test yaptiriyor benim doktor izne gidiyor galiba beni 11.gun cagirdi.3. Gun embroyosu zaten. Insallah 11.gun yuksek sonuclar cikar. Senin de yuksek cikacak inaniyorum 2.cizgi silik ama belli oluyor hadi hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
He ya yazık bana günah bana yapmayın öyle şeyler
Ben arkadaşım için gerekirse eşimle arama mesafe korum
Sen kurdelayı kestirip açılışı yaptırana kadar biz de de haremlik selamlık olacak herşey..
Biz anne olma yoluna birlikte çıktık anca beraber kanca beraber...
Tabii yaklaşan kocama nasıl açıklarım bu durumu bilemedim şimdi
Kadro çok eksik bu akşam pazar diye sanırım..
Ben de hazırdım oysaki muhabbete
Herkese selam..
3. tüp bebek denememim yumurta toplama aşaması bugün yapıldı.yarın embriyolog arayıp durum değerlendirmesi yapacak.ilk iki tüp kiyasalla sonuçlandı genetikmtestleri vs hiçbir problem yok,yaş faktöründen dolayı yumurta kalitesi düşükmüş..(40yaş) yeterli embriyo olursa pgt önerildi..herkese bu yolda bol şans ve sağlıklı pozitif gebelikler diliyorum
Arkadaslar ya ben cay kahve cok tuketirdim ama transferden sonra cay hic icmedim kahve de bugun ictim 6.gunum cok mu zararli acaba bilgisi olan var mi
Dersin blgk kocasına hasret kalmis onun acısını paylaşıyorumdeli ya yok yok yapamicam karı koca arasına giremicem
He ya pazar ya herkesin kocalar evde giremediler demek bi sen bi ben kaldık kız namaz kılıp dus alayım bari zaten çok yemişim yorgunum da yorgunlugum gider
ben kıldım namazımı şimdi ne yesem diye düşünüyorum annemdeyim..,kocam okey oynamaya gitti sahura kadar gelmez..
gelmesin kızçeler ben yeni kızçeler bulurum kimler geldi kimler geçti heeyyyyttt beee
Siyah çayı fazla tüketirsen normal zamanda da demir eksikliğine sebep oluyor yani demir emilimini engelliyor vücutta gebelikte de ne kadar az tüketirsen o kadar iyi derler..
kahve içinde doktordan duymuştum geçmiş zamanlar günde bir taneden fazla içmeyin demişti..
ne amaçla dedi bilmiyorum...
bir de gebelikte bitki çaylarını tüketmeyin diyorlar bazıları düşüğü tetikleyebiliyormuş..
Sagol canim tesekkur ederim bilgi icin
yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzzmidem bulancak baygınlık geçircem ve hastanede doktor size güzel haberim var hamilesiniz dicek
bu aşamaya gelmeden evdeki testler bitiririm ki ben
cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeeetopikte taze gebeler mi görüyorum, hayalet çizgiler falancan-ı gönülden tebrik ederim kızlar, darısı isteyenlerin başına!
topik canlanmış editörüm egunalımbiz de ilk gebe haberimizi aldık bugün :106: darısı başına cağızım
yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhhHerkese selam..
3. tüp bebek denememim yumurta toplama aşaması bugün yapıldı.yarın embriyolog arayıp durum değerlendirmesi yapacak.ilk iki tüp kiyasalla sonuçlandı genetikmtestleri vs hiçbir problem yok,yaş faktöründen dolayı yumurta kalitesi düşükmüş..(40yaş) yeterli embriyo olursa pgt önerildi..herkese bu yolda bol şans ve sağlıklı pozitif gebelikler diliyorum
yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz
cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee
yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh
Rabbim sizlere bagislasin cankmm iyi olscsk inşallahhh..mevlam sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?