2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
testlerimde azalmıştır kıyamamda şimdi yapmaya
neyse hergün 3 tane yapmam bi tane yaparım sabah yeter
olsun bi tane olsun temiz olsun çift çizgili olsun ama
sonra zevkine 3 5 ne kadar varsa yapar yapar bakarsın

Sen kesin hamilesin canım sakın der etme, Allah seni sevinderecek eminim bundan

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ağustosta tüp bebek deneyeceğiz genart hakkında bilgisi olan var mı????

Mrh kizlar . Transfer olmadan bir gun once felan dr nuz tekrar gordumu suzu ve e2 ile progesterenonuza bakildimi yabi toplama ile transfer arasi dr la falan gorusmeniz twtkukiniz oldunuvtekrar brlirtimde ilk tup bebis denenem ya tsk cvp icin simdiden

Tabiki duruma bagki biliyorum fakat sizcw 1 ni 2 ni ebriyo transfer edilmeli yada dr ne diyo bu konuda yada bu benim istegime gore olubiliyoe mu mersui cvp icin sevgiker

olsun bi tane olsun temiz olsun çift çizgili olsun ama
sonra zevkine 3 5 ne kadar varsa yapar yapar bakarsın

tamam canım çift çizgili bi test resmi koyarım yarın buraya

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ağustosta tüp bebek deneyeceğiz genart hakkında bilgisi olan var mı????

hoşgeldin...
genart a gitmedim direk olarak bilgim yok ama iyi yorumlar okudum hep..

Mrh kizlar . Transfer olmadan bir gun once felan dr nuz tekrar gordumu suzu ve e2 ile progesterenonuza bakildimi yabi toplama ile transfer arasi dr la falan gorusmeniz twtkukiniz oldunuvtekrar brlirtimde ilk tup bebis denenem ya tsk cvp icin simdiden

benim e2 değerim yüksek oluduğundan OHSS denen bir durum gelişme riski vardı sıvı birikmesi diyelim..
ultrasonda sıvı birikimi başladımı diye bakıldı serum yedim nolur nolmaz diye...
genelde transfer öncesi gün bakmıyorlar e2 ve progesterona..

Tabiki duruma bagki biliyorum fakat sizcw 1 ni 2 ni ebriyo transfer edilmeli yada dr ne diyo bu konuda yada bu benim istegime gore olubiliyoe mu mersui cvp icin sevgiker

yasalar gereği 35 yaş altına 1 embriyo transfer ediliyor..
özel merkezlerde doktor ve hasta birlite karar verebiliyor buna..
devlette iki denemede gebelik oluşmamışsa 3.cüde 2 tane koyarla..

Cnmmmmm tesekkyrler vakit ayirdin gene bana sevgilerrr cok. Peki tatliskom by sivi olayini senin ohss yi tranaferden sonrami bildiler pko varmiydi canimoooooo

Yani aslinda soleee yumiler toplandi benden ne arayan varrrr ne soran direk transferw mi gitxem ya pregesteronym yuksekseeeeeee nerden bilcekler velki transferi ertelemek gerekcek nerden biliyolarrrr dimi ama

Son düzenleme:
Offfff kizlar yaaaaa cok kafama takiliyo herseyyyyy ole takma diyincede olmuyorrrrr neysr ii ge eler byeee

Evet canım çok uzun ve zor bir mücadele. Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah bitanem sonu bebisli olsun
ayyy insaallah canimmm benimmm..Allah sizlerden razi olsun oyle destek oluyorsunuz ki inanin gunler daha cabuk gecio sizinle...Rabbimden dilegim bebek isteyen her kadina annelik gbi yuce duyguyu yasatsin bitqnem..icindede bizleri unutmasinnn
Amin inşallah kuzum
tedavi özegeçmişine bakınca ne çok şeyi geride bırakmışız dimi...
umarım son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelir ve çektiklerimiz geride kalır
Doğru diyosun bitanem neler neler ama bizde artık böyle olcaz ki
ben kıldım namazımı şimdi ne yesem diye düşünüyorum annemdeyim..,kocam okey oynamaya gitti sahura kadar gelmez..
gelmesin kızçeler ben yeni kızçeler bulurum kimler geldi kimler geçti heeyyyyttt beee
Başka kızçeler mi
Vay vay vay
Blg kuzum saygilarbizi satmadin editim profum gözü başka yerlerdeustumuze kuma getirme yolunda:18::18::18::18:

Son düzenleme:
Offfff kizlar yaaaaa cok kafama takiliyo herseyyyyy ole takma diyincede olmuyorrrrr neysr ii ge eler byeee
yahu arkadaşım sen niye bu kadar sorun yapıyorsun herşeyi kendine anın tadını çıkarsana bak kimimiz tedavinin hayaliyle yaşıyoruz kimimiz yumoşalrımız kaliteli bol çıksın diye kürler yapıyoruz ,kimimiz test tarhini bekliyoruz sen güzel günleri yaşıyorsun neden sorun ediyordun kendine yapma ne olur bu günler stressiz ve mutlu olduğun günler bırak tevekkül et nasılsa buralara geldin gerisi de güzel gelecek inşlh bebeğin seninle olacak güzel hamiş haberini vereceksin
yahu sen transferden sonra ne yapcan kız o zaman bari rahat ol şimdiden kendini alıştır artık stres yapma kendine bak transferden sonra en büyük düşmanın stres senin anın tadını çıkarrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar bugün perceneige'ın doğum günüüü....Nice mutlu ve bebişli yıllara tatlım muck!!!!!

Kızlar bugün perceneige'ın doğum günüüü....Nice mutlu ve bebişli yıllara tatlım muck!!!!!

aaaa teşekkür ederim şekerim bende kutlayayıım

perceneige doğum günün kutlu olsun

seneye evladın göbişin de olur onunla kutlarsın yeni yaşınıı
:119::119::119:

Kuzum doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere seneye insallah bebisinle beraber mumlari uflersiniz🎂🎂

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…