Ama ama yapma öyle şeyler kızlar pazar diye yoklar yoksa gelirlerdi canlar yaa
olsun bi tane olsun temiz olsun çift çizgili olsun amatestlerimde azalmıştır kıyamamda şimdi yapmaya
neyse hergün 3 tane yapmam bi tane yaparım sabah yeter
Cnm benim hamile oldugum kesin deil..9.gun idrar testi ve hayalet cizgi var yani..benim ilk dort gun hic bise yoktu arada sol kasigim da icten cekilmeler oldu ama cok hafif..kendimi dinledim diye hissettim calisio olsam hayatta hiissedilecek bise deil..bi de 7.gunden beri ara ara karnim agriyo..baska bisey yok...dilerim ikimiz de hamileyizdir cnm..kanda gorene kdar ben tabi ki emin olmuycammm:18:
20'ye az demen olmadı bence. Herkesin kaçar tane toplandığını görüyorsun.
Tuvalette olmasının sebebi de mesanenin yumurtalıkları kıpırdatması. Yumurtalıklarının en az 20 defa iğne ile delindiğini düşünürsen hareket edince acıması çok normal. Doktora sorarsan sana normal diyecektir.
Him tessekur cvp icin ilk tup bebek ya kizlar hos gorun sayisi iyimi merak ettim
olsun bi tane olsun temiz olsun çift çizgili olsun ama
sonra zevkine 3 5 ne kadar varsa yapar yapar bakarsın
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ağustosta tüp bebek deneyeceğiz genart hakkında bilgisi olan var mı????
Mrh kizlar . Transfer olmadan bir gun once felan dr nuz tekrar gordumu suzu ve e2 ile progesterenonuza bakildimi yabi toplama ile transfer arasi dr la falan gorusmeniz twtkukiniz oldunuvtekrar brlirtimde ilk tup bebis denenem ya tsk cvp icin simdiden
Tabiki duruma bagki biliyorum fakat sizcw 1 ni 2 ni ebriyo transfer edilmeli yada dr ne diyo bu konuda yada bu benim istegime gore olubiliyoe mu mersui cvp icin sevgiker
tamam canım çift çizgili bi test resmi koyarım yarın buraya
hoşgeldin...
genart a gitmedim direk olarak bilgim yok ama iyi yorumlar okudum hep..
benim e2 değerim yüksek oluduğundan OHSS denen bir durum gelişme riski vardı sıvı birikmesi diyelim..
ultrasonda sıvı birikimi başladımı diye bakıldı serum yedim nolur nolmaz diye...
genelde transfer öncesi gün bakmıyorlar e2 ve progesterona..
yasalar gereği 35 yaş altına 1 embriyo transfer ediliyor..
özel merkezlerde doktor ve hasta birlite karar verebiliyor buna..
devlette iki denemede gebelik oluşmamışsa 3.cüde 2 tane koyarla..
Aferim arkadaşım sen satmadın bizi gülden gibi, hııı başka kızceler bulacakmış
Inşallah bitanem sonu bebisli olsunEvet canım çok uzun ve zor bir mücadele. Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inşallah kuzumayyy insaallah canimmm benimmm..Allah sizlerden razi olsun oyle destek oluyorsunuz ki inanin gunler daha cabuk gecio sizinle...Rabbimden dilegim bebek isteyen her kadina annelik gbi yuce duyguyu yasatsin bitqnem..icindede bizleri unutmasinnn
Doğru diyosun bitanem neler neler ama bizde artıktedavi özegeçmişine bakınca ne çok şeyi geride bırakmışız dimi...
umarım son tedavilerimiz olur bebeklerimiz gelir ve çektiklerimiz geride kalır
Başka kızçeler miben kıldım namazımı şimdi ne yesem diye düşünüyorum annemdeyim..,kocam okey oynamaya gitti sahura kadar gelmez..
gelmesin kızçeler ben yeni kızçeler bulurum kimler geldi kimler geçti heeyyyyttt beee
yahu arkadaşım sen niye bu kadar sorun yapıyorsun herşeyi kendine anın tadını çıkarsana bak kimimiz tedavinin hayaliyle yaşıyoruz kimimiz yumoşalrımız kaliteli bol çıksın diye kürler yapıyoruz ,kimimiz test tarhini bekliyoruz sen güzel günleri yaşıyorsun neden sorun ediyordun kendine yapma ne olur bu günler stressiz ve mutlu olduğun günler bırak tevekkül et nasılsa buralara geldin gerisi de güzel gelecek inşlh bebeğin seninle olacak güzel hamiş haberini vereceksinOfffff kizlar yaaaaa cok kafama takiliyo herseyyyyy ole takma diyincede olmuyorrrrr neysr ii ge eler byeee
aaaa teşekkür ederim şekerim bende kutlayayıımKızlar bugün perceneige'ın doğum günüüü....Nice mutlu ve bebişli yıllara tatlım muck!!!!!
Canimmmcimm cok tesekkurler. .hepimizee bebisli yillar nasip etsin mevla inşallahKızlar bugün perceneige'ın doğum günüüü....Nice mutlu ve bebişli yıllara tatlım muck!!!!!
Iyiyizz tatliş sen nasillsinnn bakimm?Hayırlı sahurlar yavrular nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?