2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrr bişi sorcam ya bu tüp bebekte ki son yönetmelikte 35 yaş altında 2 embryo transferi yasak ama bende ikiz çok istiyodum tabi rabbim izin verirse ve tutarsa🙏😇 en azından şansımızı denerdik ama yaşım 26 , okuduklarıma göre 2 embiryo transferi yapan var kim karar veriyo buna istesek merkez ve dr muz kabul eder miki???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora bağlı tatlım isterse olur

Doktora bağlı tatlım isterse olur

Kuzum ilk denemem olcak yaş 26, ama yani engel yada istemek doktora mı bağlı😊inan çok mutlu ettin beni içime su serptin teşekkür ederim canım benim umut fakirin ekmeği umutlarla yola devam👯😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende merak ettim kız gözlerim seni aradı
offff ne sıkıntılı bir hava var bugun yaaa orası da öylemiii...bi de dün deprem olmuş kuzum sıkıntılı hava diyince aklıma geldi bayaa sallamış izmiri burdada hissedilmiş ama arabadaydık biz hissetmedik...karabağlarmış merkezüssü..ayy rabbim beterinden korusunn

Oy merak da edermiş yerim seni

Hoşbulduk kuzum

kızzz geçmişi okudum daa yazık ya sana be koçişle görüşemez olmuşssunuz... olsun olsunn azıcık özlesin senii özleşmek iidirr..karadeniz turunda acısını çıkartırsınız tabiii gezmekten takatiniz kalırsaa..ama çok ii tercihh harika yerler yaa bi ke zdaha fırsatım olsa bi kez daha giderimm çok severim ben karadenizi

Ahh ahh hatırlattın bak özlemimi bayram tatilinden sonra kaçcaz ki evimize kocisin kontrol var sonra seçim fln bi hafta 10gün evdeyiz ohh acısını çıkarırız karadenizde gezcem dokunmasın bana çok istediğim bi yerdi canim hayırlısıyla gidip geliriz insallah bakalim:)

ohh tadını çıkar tatlımm vallaaa mutlaka görülmesi gereken yerler dönünce iiki gitmişim diyeceksinn:))arada 10 gün olmasıda süper olmuş

Gülden ablacım bekleyiş sonuna geldim 9.50 hastaneye gidecz kanımı bercem be :18:bekleyişe geçecz 10 yol daha yaşlanıcam yani beklerken ve sonuç çıkınca eşim alcak ben yerimden bile kalkamaycam kaderimde varsa mutluluk bugun gülecz inş gülmek nasip olur dualarınıza ihtiyacım var hepimzden şimdiden allah razı olsun :18::18:

Canim insallah bu sefer hersey cok guzel olur guzel haberlerini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…