- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Sagklasinn cicim...cok tesekkurler. .hepimize nasip olsun evlatlarimizla nice yaslar gormekkaaaa teşekkür ederim şekerim bende kutlayayıım
perceneige doğum günün kutlu olsun
seneye evladın göbişin de olur onunla kutlarsın yeni yaşınıı:119::119::119:
Canimm benim tesekkur ederimm güzel dileklerin icinnn..ne sahane olur bebisle mum uflemek de ama dimi:)))Rabbim hepimize nasip etsin o gunleriiKuzum doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere seneye insallah bebisinle beraber mumlari uflersiniz🎂🎂
Iyiyizz tatliş sen nasillsinnn bakimm?
Evett bugun bayaa sakin ortalikk...heyyyyy guzelliklerr nerelerdesiniz kiiiiiBende çok şükür iyiyim kuzum topik bu gece boş Nerede bizim sahur kizceleri:26:
Evett bugun bayaa sakin ortalikk...heyyyyy guzelliklerr nerelerdesiniz kiiiii
Amin canım inşallahCanimm benim tesekkur ederimm güzel dileklerin icinnn..ne sahane olur bebisle mum uflemek de ama dimi:)))Rabbim hepimize nasip etsin o gunlerii
Iyiyizz tatliş sen nasillsinnn bakimm?
Kuzum Basbasayzblg da yok
Doğum günün kutlu olsun kuzumm
He ya uyumuştum ki
Kızlarrrr bişi sorcam ya bu tüp bebekte ki son yönetmelikte 35 yaş altında 2 embryo transferi yasak ama bende ikiz çok istiyodum tabi rabbim izin verirse ve tutarsa🙏😇 en azından şansımızı denerdik ama yaşım 26 , okuduklarıma göre 2 embiryo transferi yapan var kim karar veriyo buna istesek merkez ve dr muz kabul eder miki???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim canimmm hosgeldin:)))Doğum günün kutlu olsun kuzumm
He ya uyumuştum ki
Doktora bağlı tatlım isterse olur
offff ne sıkıntılı bir hava var bugun yaaabende merak ettim kız gözlerim seni aradı
bende merak ettim kız gözlerim seni aradı
Tesekkur ederim canimmm hosgeldin:)))
Oy merak da edermiş yerim seni
Hoşbulduk kuzum
kızzz geçmişi okudum daa yazık ya sana bekoçişle görüşemez olmuşssunuz... olsun olsunn azıcık özlesin senii özleşmek iidirr..karadeniz turunda acısını çıkartırsınız tabiii gezmekten takatiniz kalırsaa..ama çok ii tercihh harika yerler yaa bi ke zdaha fırsatım olsa bi kez daha giderimm çok severim ben karadenizi
Ahh ahh hatırlattın bak özlemimibayram tatilinden sonra kaçcaz ki evimize kocisin kontrol var sonra seçim fln bi hafta 10gün evdeyiz ohh acısını çıkarırız karadenizde gezcem dokunmasın bana çok istediğim bi yerdi canim hayırlısıyla gidip geliriz insallah bakalim:)
Evett bugun bayaa sakin ortalikk...heyyyyy guzelliklerr nerelerdesiniz kiiiii
aynen öyle canımız sağolsun...
evdeki haller canını sıkıyor biliyorum...
ne söylerimde ne yaparımda içini ferahlatırım bilemiyorum...
yarın için içimden ne mi geçiyor idrar testini göreydim daha isabetli bişi derdim şimdi ne diyim bacım..
tabiki idrar da varsa gebesin...
hem zaten daha öcede kardeşleri tutundu biliyorsun.
hem tutunsun hem sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah..
aynen 2009 senesinde harekete geçtik geç kalmışım aslında ama hep olur dediler diye tedaviyi düşünmemiştim..
2005 de evlendim 4 yıl sonra ilk aşılamamı yaptım...
senin evlilik süren daha az dimi benden..
Gülden ablacım bekleyiş sonuna geldim 9.50 hastaneye gidecz kanımı bercem be :18:bekleyişe geçecz 10 yol daha yaşlanıcam yani beklerken ve sonuç çıkınca eşim alcak ben yerimden bile kalkamaycam kaderimde varsa mutluluk bugun gülecz inş gülmek nasip olur dualarınıza ihtiyacım var hepimzden şimdiden allah razı olsun :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?