Gülden ablacım bekleyiş sonuna geldim 9.50 hastaneye gidecz kanımı bercem be :18:bekleyişe geçecz 10 yol daha yaşlanıcam yani beklerken ve sonuç çıkınca eşim alcak ben yerimden bile kalkamaycam kaderimde varsa mutluluk bugun gülecz inş gülmek nasip olur dualarınıza ihtiyacım var hepimzden şimdiden allah razı olsun :18::18:
Teşekkür ederimm canımm..hepimiz icin nice guzel yillar olsun insallahh...evett zor bir surecin yanimiza kar kalanlariyiz birbirimiz icinn..gunaydinlar olsunn cok cok operimmNice sağlıklı yaşlara güzelim,doğum günün kutlu olsun...daha önce söyleyemedigim ama gecen yazdigin yazı çok güzel ve anlamlıydı.iyiki sizleri tanimisim diyorum ben
Tedavin hayırlı sonu bebisli olsun tatlım doktorunla açık açık konuş özel hastaneyse kabul eder değer devletse işin zor rabbim yüzünü guldursnKuzum ilk denemem olcak yaş 26, ama yani engel yada istemek doktora mı bağlı😊inan çok mutlu ettin beni içime su serptin teşekkür ederim canım benim umut fakirin ekmeği umutlarla yola devam👯😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim o gün misafirim vardı kuzum is guc hissetmedim kocis duymuş ama bana caktirmamis çünkü fobim var deprem olunca kendimi kaybediyorum arakama bakmadan fın diye kaçıyorumoffff ne sıkıntılı bir hava var bugun yaaaorası da öylemiii...bi de dün deprem olmuş kuzum sıkıntılı hava diyince aklıma geldi bayaa sallamış izmiri burdada hissedilmiş ama arabadaydık biz hissetmedik...karabağlarmış merkezüssü..ayy rabbim beterinden korusunn
Aminn inş canım benim gönülmden geçeni hakımzda hayırlı eylesin rabbim inş iyi şeyler yazmak nasip olurCanim insallah bu sefer hersey cok guzel olur guzel haberlerini bekliyorum...
Canim ilk tebrik eden şimdiden ben olayım hayırlı uğurlu oldun allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasıl etsin...bunları yazdım çünkü hamileyimmmmmmm diye buraya yazacağını biliyorum
Iiki soylememis o vakit yoksa ac kalicektii desene misafirlerTedavin hayırlı sonu bebisli olsun tatlım doktorunla açık açık konuş özel hastaneyse kabul eder değer devletse işin zor rabbim yüzünü guldursn
Benim o gün misafirim vardı kuzum is guc hissetmedim kocis duymuş ama bana caktirmamis çünkü fobim var deprem olunca kendimi kaybediyorum arakama bakmadan fın diye kaçıyorumoyüzden hissetmezsen herkes benden saklar çünkü eve kimse beni sokmaz
Aminn inş canım benim gönülmden geçeni hakımzda hayırlı eylesin rabbim inş iyi şeyler yazmak nasip olur
Allhım duysun o güzel dileğini canım benm çok sağolrabbim bu yolda uğraşıp emek harcayan herkese hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inş
Gülden ablacım bekleyiş sonuna geldim 9.50 hastaneye gidecz kanımı bercem be :18:bekleyişe geçecz 10 yol daha yaşlanıcam yani beklerken ve sonuç çıkınca eşim alcak ben yerimden bile kalkamaycam kaderimde varsa mutluluk bugun gülecz inş gülmek nasip olur dualarınıza ihtiyacım var hepimzden şimdiden allah razı olsun :18::18:
Teşekkür ederimm canımm..hepimiz icin nice guzel yillar olsun insallahh...evett zor bir surecin yanimiza kar kalanlariyiz birbirimiz icinn..gunaydinlar olsunn cok cok operimm
Sen kesin hamilesin canım sakın der etme, Allah seni sevinderecek eminim bundan
Kizlarrrrr cok moralim bozukkkk..benim hayalet cizgi yine hayalet hatta dun kinden bile acik..hic koyulasma olmadiiii...bebeklerim beni biraktilar mi da koyulasmadiii...daha idrar test yapmiycam carsamba direk kan vericem...cok uzgunum cok yne olmadi galibaaaa
Teşekkür ederimm canımm..hepimiz icin nice guzel yillar olsun insallahh...evett zor bir surecin yanimiza kar kalanlariyiz birbirimiz icinn..gunaydinlar olsunn cok cok operimm
canimm hayalette olsa cift cizgi varsa kesin gebesinnn....gonlunu ferah tutt carsambayada birsey kalmadi yuksekk degerlii haberlerlee gelll.. cok optumm
Kızlarrrr bişi sorcam ya bu tüp bebekte ki son yönetmelikte 35 yaş altında 2 embryo transferi yasak ama bende ikiz çok istiyodum tabi rabbim izin verirse ve tutarsa🙏😇 en azından şansımızı denerdik ama yaşım 26 , okuduklarıma göre 2 embiryo transferi yapan var kim karar veriyo buna istesek merkez ve dr muz kabul eder miki???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah cnm dedigin gbidir ama acayip moralim bozuldu iste..nese ii dileklerin icin saol kuzumm ben de optum
yok cnm yapmiycam direk kan testine gitcem..tabi carsamba dr kabul ederse yoksa pasa pasa persembe yi bekliycem...cnm senin 5.gu cok erken sakin moralini bozma embriyo yerlestikten sonra uc gun sora b hcg salgiliyo.ki embriyon blast deilse blast olana kadar da beklio rahimde gelisioo..yani daha erkenmis..bekleyelim gorelim bakalim mevla neyler neylerse guzel eyler....Tatlim ben 5.gunumde kan testi yaptirdim 2.74 cikti moralim iki gundur bozuk bence yapma artik test dua et gunun gelince de git moral onemli biliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzummmm hayalet cizgim ayni hatta daha acik kaldii..sanirim koyulasmiycak..bebeklerim beni birakti miyaaaacnm çizgi gerçekten gözüküyor ya hadi inşlh değerlerin tavan yapmış olucak
cnm sevindim her geçen gün geçecek hastalığı sağlıkla evine gelecek
bu arada ben bugün başladım meryem süresine hatırlatayım dedim...
maşallahhhhhhhhhhh gözünaydın değerin süperrrrrrrrrrrrrrr hayırlısıyla sonuna kadar gitsinnnnnnn
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yerim ben bu bıdığı çok tatlısın kızzzzzzzzzz
yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz
cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee
yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh
Hepimzin yüznü güldrsün inş :18:Hadi bakalimmm guzel haberlerle gel insallahhhhhh..rabbim yüzünü guldursun canim
İnş canım benm sende iyi sonuçlar alman nasip olsun inş çarşamba kadir gecsi en güzel günde alcaksın inşCanimmmm guzel haberlerini bekliyoryzzz....dilerjm Rabbim gonlunden geceni hakkinda hayirli eylerrrr..insaallah kocaman b hcg lerle gellllll:16
canimm guzell haberlerlee doneceksinn insallahhh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?