2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim ilk tebrik eden şimdiden ben olayım hayırlı uğurlu oldun allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasıl etsin...bunları yazdım çünkü hamileyimmmmmmm diye buraya yazacağını biliyorum

Nice sağlıklı yaşlara güzelim,doğum günün kutlu olsun...daha önce söyleyemedigim ama gecen yazdigin yazı çok güzel ve anlamlıydı.iyiki sizleri tanimisim diyorum ben
Teşekkür ederimm canımm..hepimiz icin nice guzel yillar olsun insallahh...evett zor bir surecin yanimiza kar kalanlariyiz birbirimiz icinn..gunaydinlar olsunn cok cok operimm

Tedavin hayırlı sonu bebisli olsun tatlım doktorunla açık açık konuş özel hastaneyse kabul eder değer devletse işin zor rabbim yüzünü guldursn
Benim o gün misafirim vardı kuzum is guc hissetmedim kocis duymuş ama bana caktirmamis çünkü fobim var deprem olunca kendimi kaybediyorum arakama bakmadan fın diye kaçıyorum oyüzden hissetmezsen herkes benden saklar çünkü eve kimse beni sokmaz

Canim insallah bu sefer hersey cok guzel olur guzel haberlerini bekliyorum...
Aminn inş canım benim gönülmden geçeni hakımzda hayırlı eylesin rabbim inş iyi şeyler yazmak nasip olur

Allhım duysun o güzel dileğini canım benm çok sağol rabbim bu yolda uğraşıp emek harcayan herkese hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inş

Iiki soylememis o vakit yoksa ac kalicektii desene misafirler

Hadi bakalimmm guzel haberlerle gel insallahhhhhh..rabbim yüzünü guldursun canim

Canimmmm guzel haberlerini bekliyoryzzz....dilerjm Rabbim gonlunden geceni hakkinda hayirli eylerrrr..insaallah kocaman b hcg lerle gellllll:16

Teşekkür ederimm canımm..hepimiz icin nice guzel yillar olsun insallahh...evett zor bir surecin yanimiza kar kalanlariyiz birbirimiz icinn..gunaydinlar olsunn cok cok operimm

canimmm nicee yaslaraaa:) yeni yasindaa bebisineee kavusmani diliyorummm

Kizlarrrrr cok moralim bozukkkk..benim hayalet cizgi yine hayalet hatta dun kinden bile acik..hic koyulasma olmadiiii...bebeklerim beni biraktilar mi da koyulasmadiii...daha idrar test yapmiycam carsamba direk kan vericem...cok uzgunum cok yne olmadi galibaaaa

Sen kesin hamilesin canım sakın der etme, Allah seni sevinderecek eminim bundan

Insaallah ceydam dedigin gbi olur ama bugun 10.gun idrar testim 8.gundem daha silik cikti...moralimiz bozuldu...bebeklerim beni biraktilar galibaaa..offf allahim carsamba gelir mi

canimm hayalette olsa cift cizgi varsa kesin gebesinnn....gonlunu ferah tutt carsambayada birsey kalmadi yuksekk degerlii haberlerlee gelll.. cok optumm

Canim dogum gunun kutlu olsunnn...yeni yaşıni bebek haberiyle doldurmani ve bebeginle saglikli hayirli bir omur gecirmeni dilerimmmm....nice nice yillaraa

canimm guzell haberlerlee doneceksinn insallahhh:))

canimm hayalette olsa cift cizgi varsa kesin gebesinnn....gonlunu ferah tutt carsambayada birsey kalmadi yuksekk degerlii haberlerlee gelll.. cok optumm

Insaallah cnm dedigin gbidir ama acayip moralim bozuldu iste..nese ii dileklerin icin saol kuzumm ben de optum

Canim ben de 26 yasindayim ilk tup bebek denemem doktorum 2 tane transfer etti hayirlisi olsun doktorunla konus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insaallah cnm dedigin gbidir ama acayip moralim bozuldu iste..nese ii dileklerin icin saol kuzumm ben de optum

Tatlim ben 5.gunumde kan testi yaptirdim 2.74 cikti moralim iki gundur bozuk bence yapma artik test dua et gunun gelince de git moral onemli biliyorsun

Tatlim ben 5.gunumde kan testi yaptirdim 2.74 cikti moralim iki gundur bozuk bence yapma artik test dua et gunun gelince de git moral onemli biliyorsun

yok cnm yapmiycam direk kan testine gitcem..tabi carsamba dr kabul ederse yoksa pasa pasa persembe yi bekliycem...cnm senin 5.gu cok erken sakin moralini bozma embriyo yerlestikten sonra uc gun sora b hcg salgiliyo.ki embriyon blast deilse blast olana kadar da beklio rahimde gelisioo..yani daha erkenmis..bekleyelim gorelim bakalim mevla neyler neylerse guzel eyler....

Kuzummmm hayalet cizgim ayni hatta daha acik kaldii..sanirim koyulasmiycak..bebeklerim beni birakti miyaaaa

yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz

cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee

yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh

Amin cnm hepimiz için hayırlı haberler olsun sırayla...

Hadi bakalimmm guzel haberlerle gel insallahhhhhh..rabbim yüzünü guldursun canim
Hepimzin yüznü güldrsün inş :18:
Canimmmm guzel haberlerini bekliyoryzzz....dilerjm Rabbim gonlunden geceni hakkinda hayirli eylerrrr..insaallah kocaman b hcg lerle gellllll:16
İnş canım benm sende iyi sonuçlar alman nasip olsun inş çarşamba kadir gecsi en güzel günde alcaksın inş
canimm guzell haberlerlee doneceksinn insallahhh:))

İnş canım sağol biraz belim ağrıyor azck heycan var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…