- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Daha daha aynı tas aynı hamam gidiyorumMadem senden ozaman ben bi kahve daha icerim :)))) aman aman duyma kuzum zaten okdr kisa ki duymazsin ibsallah . Baska baska nasilsin :)
Kigizz hamilesin ya ondandir oafiyet olsun yarasin bebisine...smileylerim yok full siteden ciktim boyle daha hizliyim :))) o yuzden masallah diorum
(burda nazar boncuku dusun )
kiz becerikli hem yuruyup hem nasil yaziosun :)))
Gibis erisin tabi ya :)
Kuzum her işte Hayır vardır beraber bende ekimde baslicam arka arkaya başlarız
Kuzum ben hiçbirini duymuyorum allahtan çünkü fobim var:18::18::18:
Afiyet olsun yavrum
😍🍵🍵 buyur bebisim Kahveler benden
Bugun cay icmiciim cok sicakkk hava ya samsunun gozunu sevim izmirliyim ama alismisim samsuna da evimi ozledimmmm :)))) sende karadeniz sivesi yazmissin içiyrum :)) iceysun demek :)
Afiyet olsun kuzumm:)
Yok kız dışarda yürüyüşteyim:) he gobis çıktı erisın:)
Yemekten sonra en büyük zevkim çay içmek
Ayva miHıhı çıktı tabi ayva gobusu
Hehehe
canım nasıl oldun şin geldimi ne durumdasın aklımdasın hep
sağol yavrum ne cins kahveler senden..
malum pek çeşitlidir kahve ..
kahve soğuk ondan içeysun yani
anacuğum tirabzonlu olir da
içine çek canım göbişini sorun kalmaz..
yürü yürü nereye kadar
Ben de çay severim canım kahveyi nadir canım ister..
Cips yiyesimde geldi şu an aynı zamanda tatlı da yesem diyorum da tatlı yok çikilata mı yesem bilemedim..
offff ben ne istediğimi biliyormuyum ki:131::131::131::125::125::125::111::111::111:
yürü yürü nereye kadar
Cips yiyesimde geldi şu an aynı zamanda tatlı da yesem diyorum da tatlı yok çikilata mı yesem bilemedim..
offff ben ne istediğimi biliyormuyum ki:131::131::131::125::125::125::111::111::111:
Ay söyledim şekerim hatta 'kocam beni öldürcek diye düşündüm dedim' aşkolsun bırak öldürmeyi ben sana ne zaman kızdım kidedi ve ekledi 1000 tl'lik olduk mu?
Tatlım gel beraber olsun
Benim midem çok yanıyo yaaahem acıktığımda hem de yemek yedikten hemen sonra meyve olarak kivi yemeye çalışıyorum c vitamini açısından arada yeşil elma yiyorum ama sonra midem faş faş yanıyo
yürü yürü nereye kadar
Ayva miAyva gormesek inancam sendeki ayvaysa bendeki de karpuz
Geldi canim konusmuyorum onunla ayri odalardayiz suan bana dua edin ne olur kafam karmakarisik((((
Olsun ozaman :)))Sağol canım yarasın ben de hep telefondan giriyom ne nazar boncuu görüyom ne bişey zaten :) (burda öpücük olsun)
Ay söyledim şekerim hatta 'kocam beni öldürcek diye düşündüm dedim' aşkolsun bırak öldürmeyi ben sana ne zaman kızdım kidedi ve ekledi 1000 tl'lik olduk mu?
Tatlım gel beraber olsun
Benim midem çok yanıyo yaaahem acıktığımda hem de yemek yedikten hemen sonra meyve olarak kivi yemeye çalışıyorum c vitamini açısından arada yeşil elma yiyorum ama sonra midem faş faş yanıyo
Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)
Anladigim kadarıyla diğerleri normal ama prolaktin yüksek biraz dimi? Bu durumda ne yapılır sizce? Doktor ne dicek bakalim :44:
Güldennn yapma bunuuu yapma bunuuuben ne yesem bu mide yanmasıyla bilemedim:125::125:
ben bi dilim pasta mideye indirdim bile
Türk Kahvesi şekerim afiyet olsun
Valla ettim bugün hep de aklımda olacaksın ederim canım. Ne geçiyo aklından? Ağlama ama sürekli.
Hiç sorma cnm yaaaaa kendisi tığ gibi bide göbiş çıktı diyor
Geldi canim konusmuyorum onunla ayri odalardayiz suan bana dua edin ne olur kafam karmakarisik((((
Canim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin((suanda bile agliyorum
Canım benim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim sana hayırlı kapılar açsın doğru kararlar aldırsın inşallah...
Bir çok konuda naçizane fikirler veririm ama öyle birşeyden bahsettin ki bugün kilitlendim resmen...
Yuva bu 9 yıllık evlilik nasıl derim çek git..
Çok zor olacak kalırsanda nasıl olacak inan bilemiyorum...
Şimdilik konuşmanız doğru olmaz zamana bırak bu sırada daha sakin düşünme fırsatı bulursun..
Keskin sirke küpüne zarar ne kadar sakin olursan o kadar doğru kararlar alırsın..
Tazeyken herşey üstüne gitmemek en güzeli...
Bu arada beyimizin hal ve hareketleride senin hayatını yönlendirmende belirleyici olabilir..
Vay başıma gelenler sendemiay bide trip atıyor kız sende tığ gibisin ya ben napayım nerelere gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?