2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Daha daha aynı tas aynı hamam gidiyorum
Ama seni çok ozluyorum 5 ağustosa çok var

sağol yavrum ne cins kahveler senden..
malum pek çeşitlidir kahve ..

Bugun cay icmiciim cok sicakkk hava ya samsunun gozunu sevim izmirliyim ama alismisim samsuna da evimi ozledimmmm :)))) sende karadeniz sivesi yazmissin içiyrum :)) iceysun demek :)

kahve soğuk ondan içeysun yani
anacuğum tirabzonlu olir da

Afiyet olsun kuzumm:)

Yok kız dışarda yürüyüşteyim:) he gobis çıktı erisın:)

içine çek canım göbişini sorun kalmaz..
yürü yürü nereye kadar

Yemekten sonra en büyük zevkim çay içmek

Ben de çay severim canım kahveyi nadir canım ister..
Cips yiyesimde geldi şu an aynı zamanda tatlı da yesem diyorum da tatlı yok çikilata mı yesem bilemedim..
offff ben ne istediğimi biliyormuyum ki:131::131::131::125::125::125::111::111::111:

Güldennn yapma bunuuu yapma bunuuu ben ne yesem bu mide yanmasıyla bilemedim:125::125:

ben bi dilim pasta mideye indirdim bile

Yudum yudum su iç canım 10 dakikada bir iyi geliyo mide yanmasına. Ama kivi cidden çok yakar ya. Ben salça ekmek karpuz turşu üzüm ve cips yedim son 1 saat içerisinde mideme acıyorum yazık.

Türk Kahvesi şekerim afiyet olsun

Sağol canım yarasın ben de hep telefondan giriyom ne nazar boncuu görüyom ne bişey zaten :) (burda öpücük olsun)
Olsun ozaman :)))
Ayy iyiki su parantez iki nokta var kiz gulumseyebilioz en azindan:)))

İyi yapmissin arkadasim gule guke kullan aldiklarini :))) kizin mi olcak yoksa mide yanmasina oyke diolardi sanki

benimde 28 di simdi dustu.. cok incir yemistim yukseltiyormus farkinda degildim..

Ay söyledim şekerim hatta 'kocam beni öldürcek diye düşündüm dedim' aşkolsun bırak öldürmeyi ben sana ne zaman kızdım ki dedi ve ekledi 1000 tl'lik olduk mu?

Çok şükür koca terörüne kurban gitmemişsin canım seni aramızda görmek çok güzel
1000 tl lik olunur valla kozmetik ucuz bişi değil yani

Güldennn yapma bunuuu yapma bunuuu ben ne yesem bu mide yanmasıyla bilemedim:125::125:

sen bana bakma canım ben anti gebe olduğumdan her türlü zararlı ürünü mideye indiriyorum...
siz gebeler beni örnek almayın sağlıklı beslenin

ben bi dilim pasta mideye indirdim bile

oyyy ne güzel..
kalkıp şeker hamurlu pasta yapasım geldi

Türk Kahvesi şekerim afiyet olsun

o zaman falımada bak..
hem kahve yapıyorsun yetmiyor şımarıklığım tavan yaptı falımada bak

Valla ettim bugün hep de aklımda olacaksın ederim canım. Ne geçiyo aklından? Ağlama ama sürekli.

Canim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin ((suanda bile agliyorum

Geldi canim konusmuyorum onunla ayri odalardayiz suan bana dua edin ne olur kafam karmakarisik ((((

Canım benim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim sana hayırlı kapılar açsın doğru kararlar aldırsın inşallah...
Bir çok konuda naçizane fikirler veririm ama öyle birşeyden bahsettin ki bugün kilitlendim resmen...
Yuva bu 9 yıllık evlilik nasıl derim çek git..
Çok zor olacak kalırsanda nasıl olacak inan bilemiyorum...
Şimdilik konuşmanız doğru olmaz zamana bırak bu sırada daha sakin düşünme fırsatı bulursun..
Keskin sirke küpüne zarar ne kadar sakin olursan o kadar doğru kararlar alırsın..
Tazeyken herşey üstüne gitmemek en güzeli...
Bu arada beyimizin hal ve hareketleride senin hayatını yönlendirmende belirleyici olabilir..

Canim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin ((suanda bile agliyorum

Bi tek adım atma ondan yana bu düşüneceğin zaman içinde kendini toparlamaya sağlamlaştırmaya çalış. Dr güçlü bünyen olursa hastalığı atlatırsın demiş onu getir aklına yıpratma kendini.

Kadir gecesi duası yapalımmı?
Okey derseniz bana özelden isimlerinizi bi daha yazın...
Özellikle isimleri tutmuyorum ezberlersem burda isimle hitap edebilirim diye...
Listeye eklenme süresi yarın gece 00.00 da bitiyor yani gece 12 de..ertesi gün kadir gecesi zaten..
Öğleden sonra isim listemizi yollayacam daha önceki gibi..
Duaya katılmak isteyenler buyrun efenim

Bilmiyorum canim kafam karisik bosa koysam dolmuyo doluya koysam almiyo..ailemin uzulmesini istemiyorum yoksa burda careler cok canim devlet beni onun elinden alir izimi bile bulamaz ve devlet bana herturlu olanagida saglar...onun yuzunden 9 yildir evlat hasreti cekiyorum ustunede bana boyle bir hastalik bulastirdi ((

Vay başıma gelenler sendemi ay bide trip atıyor kız sende tığ gibisin ya ben napayım nerelere gideyim

Ahhhh ahhhh kuzum kilo aldım dolabımdaki kıyafetler olmuyor ikinci tüp bebek denememde çok kilo almıştım birde ramazan girince daha da çok kilo aldım yeni ciciler almak zorunda kaldım :85:
Buarada ben seni çok beğeniyorum şimdi diyeceksin bayanlar hep birbirine iltifat eder ama güzelsin maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…