2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben okadar cok isterdim ki ama kadir gecesinde annemlerle ablamlarla camiye gidecegiz orda dua edecegim hepimiz icin. Dualarim hepimiz icin canimmm benimmm.Allah sizinde dualarinizi kabul etsin

Falci baci geldi hanim abe bakayim falına ayirli bi kısmet var sen de 1 bendiyim 2 vakte kadar test yapıcan orda kırmızı iki çizgi gorcen sevinçten avalara uccan sonra nur topu gibi bir oğlan zekası aynı anası pek fal bakmayı bilmem anca bu kadar gördüm idare ediver gari

Dediğin gibi aileyi düşünürsün o kadar emek verilmiş bir evliliği nasıl bitiririm diye düşünürsün,hayal kırıklıkları,gelecekten umudunun olmaması vs..yerine kendimi koyup düşünüyorum içim daralıyor çıkamıyorum içinden...Benim de ilk düşüneceğim annem ve kızkardeşim olurdu...Babam ben evlenmeden önce vefat etti ve aileme ben kol kanat gerdim her anlamda..onlar üzülmesin diye çok dikkat ettim hep..Böyle birşey olsa nasıl söylerim ben onlara...Derdini yüreğimde hissediyorum yazarken gözlerim doluyor...Benim sabrımı da arkadaşıma ver sabrına sabır kat Rabbim diyorum

İyigeceler canlarim ben cikiyorum.
Hepiciginizi cok seviyoreeee.
Gemingos canim cok uzuldum yazdiklarina Allahim seni feraha kavustursun canim bnm...
Perceigne canim d.gununmus sanirim:)))d.gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yaslarin olsun. Yeni yasinda en guzel hediyen gelsib bebisinin haberini al insallah. Cok optum cnm

Merhaba kizlarr
Nasipse ben de 2014 yili icerisinde ilk tup bebek denememi yapacagim
Sorunum hidrosalpinks.daha once ameliyat konusunda da yazmistim..Gecen hafta ameliyat oldum.tuplerim tahmin edilenden daha kötü durumda ve yumurtaliklara yapisik haldeymiş.icindeki sivi bosaltilip kapatildi.Adet olunca gidicem hormonlarima bakilicak.Duruma gore tup bebek tedavisi zamani ve sekline karar vericez

Aranizda benim gibi ilkkez deneyecek olanlar veya onceden denemiş olanlar vardir
Size sormak istedigim bu tedaviden once ve tedavi aşamasinda nelere dikkat ediyorsunuz.neler tavsiye edersiniz beslenme vs konusunda
ben henuz bu konuda doktorla bi gorusme yapmadim.yalniz arastirmaya basladim onceden nelere dikkat etmeliyim diye
Aslinda en buyuk sorunum sigara şu anda :26:
Hepinizin tedavileri hayirli olumlu sonuclanir insallahh

Ben okadar cok isterdim ki ama kadir gecesinde annemlerle ablamlarla camiye gidecegiz orda dua edecegim hepimiz icin. Dualarim hepimiz icin canimmm benimmm.Allah sizinde dualarinizi kabul etsin

Olsun canım Allah kabul etsin şimdiden..

oyyyy ne kadan mikemmel bir fal buuu..
falcı bacı bizim şopar kime benzicek acaba ben kız istiyorum sen erkek dedin ama neyse artık yapcek bişi yok

İyi geceler canım sevgiler.

Güle güle cnm

Yürüdüm geldim ohh

Ayva mi Ayva gormesek inancamsendeki ayvaysa bendeki de karpuz

Vücutta et olmayınca ayva oluyo kız etsiz butsuzluk başa bela

Hiç sorma cnm yaaaaa kendisi tığ gibi bide göbiş çıktı diyor

Kız arkamdan beni çekiştiriyo

Ben ben hemen yolluyom adımı tatlm ama adet olabilirim tesbih de olur dimi tatlm

Cok sagol canim allah razi olsun senden allah babani rahmet eylesin mekanini cennet eylesin sizlere sabir ihsan etsin canim...kendimden cok ailemi dusunuyorum.onlarin benim yuzumden uzulmelerini asla istemem

İlk denemende evladına kavuşursun inşallah diyerek başlıyorum
Yeme içme konusunda sigaradan uzak durman yumi kalitesi adına önemli..
Bunun dışında doktorlardan özel bir öneri duymadım..
İlk deneme olduğundan sperm,yumurta ve oluşacak embriyo hakkında bilgimiz yok..
Bunlardan birinde sorun olduğu tespit edilirse ki inşallah olmaz öyle birşey o zaman sorun nerdeyse ona göre besin ve vitamin takviyeleri yapılabilir..
Şu durumda tedavin sorunsuz su gibi aksın diyebiliyorum ancak

Yürüdüm geldim ohh

Vücutta et olmayınca ayva oluyo kız etsiz butsuzluk başa bela

Kız arkamdan beni çekiştiriyo

Ben ben hemen yolluyom adımı tatlm ama adet olabilirim tesbih de olur dimi tatlm

aaaa biz öyle bi terbiyesizlik yaparmıyız cnm aşk olsun azıcak arkandan konuşmuş olabiliriz ama kötü bi niyetimiz yoktu

Kadir gecesi dua listesi iptal olmuştur şekerler..
Toplu dua ederiz artık..
O gece biribimizin duasında olmak yeter...

Cok sagol canim allah razi olsun senden allah babani rahmet eylesin mekanini cennet eylesin sizlere sabir ihsan etsin canim...kendimden cok ailemi dusunuyorum.onlarin benim yuzumden uzulmelerini asla istemem

Canımmm ben sana çok üzüldüm ne yazacağımıda bilemedim içim parçalandı :85: allahım eşine akıl fikir versin:85:

Sağol canım
Her zaman yanındayız (m) ...
Lütfen içine atma ve paylaş bizimle..

Tesekkur ederim hepinizin tedavisi sorunsuz ve son olsun insallah
Peki ozaman şunlari sorayim
simdi dr adetin ikinci gunu cagirdi hormonlara bakicak ya;baslamaya karar verirsek hemen o gün ilaclar alinip baslaniyor mu tedaviye?
Yoksa oncesinde yapilmasi gereken işlemler falan mi oluyor ha diyince baslayabiliyor muyuz hormonlar vs yolundaysa
Ben birkez yum gelistirici ilac kullanmistim yum catlama aşamasinda cok agrim olmustu simdi 10 dan fazla yum olusuyor kimisinde 20-25 falann ignelerle ozaman cok agri oluyor mu?
Bir de kizlar yumurta toplama işlemi var ya o nasil?zor bir işlem mi?Bazi yerlerde anestezi ile yaptiklarini okudum da
Bi de transfer asamasinda idrar problemi okuyorum hep sıkışık gidip transferden sonra da yatmak zorunda oldugunuz icinn.bu sorunu yasadiniz mi?Ben o konuda cok fenayim da
Simdilik sorularim bunlar hepsini cevaplayan olursa sagolsun

Son düzenleme:
Oyle yapiyorum zaten sizden baska kimseye anlatmadim anlatamamda iyi varsiniz canlarim ♥♥

İyi olmanı istiyoruz canı gönülden. Nasıl bir destek lazımsa da veririz buralardan. Ailen de sen iyiysen iyi mutluysan mutlu olur unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…