Tesekkur ederim hepinizin tedavisi sorunsuz ve son olsun insallah
Peki ozaman şunlari sorayim
simdi dr adetin ikinci gunu cagirdi hormonlara bakicak ya;baslamaya karar verirsek hemen o gün ilaclar alinip baslaniyor mu tedaviye?
Yoksa oncesinde yapilmasi gereken işlemler falan mi oluyor ha diyince baslayabiliyor muyuz hormonlar vs yolundaysa
Ben birkez yum gelistirici ilac kullanmistim yum catlama aşamasinda cok agrim olmustu simdi 10 dan fazla yum olusuyor kimisinde 20-25 falann ignelerle ozaman cok agri oluyor mu?
Bir de kizlar yumurta toplama işlemi var ya o nasil?zor bir işlem mi?Bazi yerlerde anestezi ile yaptiklarini okudum da
Bi de transfer asamasinda idrar problemi okuyorum hep sıkışık gidip transferden sonra da yatmak zorunda oldugunuz icinn.bu sorunu yasadiniz mi?Ben o konuda cok fenayim da
Simdilik sorularim bunlarhepsini cevaplayan olursa sagolsun
simdi dr adetin ikinci gunu cagirdi hormonlara bakicak ya;baslamaya karar verirsek hemen o gün ilaclar alinip baslaniyor mu tedaviye?
Yoksa oncesinde yapilmasi gereken işlemler falan mi oluyor ha diyince baslayabiliyor muyuz hormonlar vs yolundaysa
Ben birkez yum gelistirici ilac kullanmistim yum catlama aşamasinda cok agrim olmustu simdi 10 dan fazla yum olusuyor kimisinde 20-25 falann ignelerle ozaman cok agri oluyor mu?
Bir de kizlar yumurta toplama işlemi var ya o nasil?zor bir işlem mi?Bazi yerlerde anestezi ile yaptiklarini okudum da
Bi de transfer asamasinda idrar problemi okuyorum hep sıkışık gidip transferden sonra da yatmak zorunda oldugunuz icinn.bu sorunu yasadiniz mi?Ben o konuda cok fenayim da
Sağol canım
Her zaman yanındayız (m) ...
Lütfen içine atma ve paylaş bizimle..
Oyle yapiyorum zaten sizden baska kimseye anlatmadim anlatamamda iyi varsiniz canlarim ♥♥
Canim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin((suanda bile agliyorum
Ahhhh ahhhh kuzum kilo aldım dolabımdaki kıyafetler olmuyor ikinci tüp bebek denememde çok kilo almıştım birde ramazan girince daha da çok kilo aldım yeni ciciler almak zorunda kaldım :85:
Buarada ben seni çok beğeniyorum şimdi diyeceksin bayanlar hep birbirine iltifat eder ama güzelsin maşallahhhh
Olsun canım Allah kabul etsin şimdiden..
oyyyy ne kadan mikemmel bir fal buuu..
falcı bacı bizim şopar kime benzicek acaba ben kız istiyorum sen erkek dedin ama neyse artık yapcek bişi yok
Yürüdüm geldim ohh
Vücutta et olmayınca ayva oluyo kız etsiz butsuzluk başa bela
Kız arkamdan beni çekiştiriyo
Ben ben hemen yolluyom adımı tatlm ama adet olabilirim tesbih de olur dimi tatlm
Ben de bişi paylaşıcam önemsiz ama 1,5 ayda 4-5 kilo aldım sürekli yiyorum ama hep de açım. Bu progestan iğnesi yapıyor olabilir mi bu sürekli açlığı? Hiç duydun mu canım böyle bişey?
kızlar kafama takıldı çarşamba histeroskopi olcak daha önce kürtaj oldum için gerek görmezseler para için yapmazlar değil mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
et but daha başa bela bikerem
Bence tup bebekte en onemli tetkiklerden biri. Endiselenme lutfen. Ozel saglik sigortasi varsa endometrium kontrolu dahilinde yaptiriliyor, ben oyle yaptirdim.
Zor bir operasyon degil. Eger az regli oluyorsa veya ara kanama varsa zaten mutlaka yapilmali...
Ben iyi ki yaptirmisim. HSG de gorulmeyen yapisikliklar acildi, biopsi icin parca alindi ve iltihap cikti. Bunedenle 1 ay yogun antibiyotik tedavisi gordum ve bu surecte tutunma imkansiz oldugu icin transfer yapilmadi.
Yapisiklik fazla ise yapisma tekrar olmasin diye balon uygulanacaktir.
Simdiden cok gecmis olsun. Sansin bol, yolun acik olsun.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım fazla almışsın gibi geldi bana :) son aylarda da alacaksın fazlasıyla :) için kıyıldığında domates salatalık marul meyve gibi şeylerle geçiştirsen daha iyi olur sanki :) benim drum uyuzdu sürekli tartıp uyarıyordu kilo konusunda :)
Ben de bişi paylaşıcam önemsiz ama 1,5 ayda 4-5 kilo aldım sürekli yiyorum ama hep de açım. Bu progestan iğnesi yapıyor olabilir mi bu sürekli açlığı? Hiç duydun mu canım böyle bişey?
Offf ya bu midem beni öldürcek faş faş yanıyooo
Progestanın böyle birşey yaptığını duymadım canım...
Öyle olsa tüm gebelerimiz aynı şeyi yaşardı..
Şeker yüklemesi yapılacaktır her gebeye yapıldığı gibi bakalım nasıl çıkacak sonuç.
Normalde şekeri olmayanların bile gebelikte gebelik şekeri çıkıyor bu da fazla acıkma fazla kilo demek..
Bu durumda diyet veriliyor gebe de olsan..
Sen yinede dikkat et yediklerine..
maden suyu iç yavrucum...
içindeki mineraller gebeliğe çok faydalı hem de mide sıkıntılarına iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?