- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Teşekkür ederim kuzum evledigimde 49 kiloydumAma ama sana çok yakışıyo ki o etcikleraman hamis olunca zaten alcam kız
Offf ya bu midem beni öldürcek faş faş yanıyooo
maden suyu iç yavrucum...
içindeki mineraller gebeliğe çok faydalı hem de mide sıkıntılarına iyi gelir..
Teşekkür ederim kuzum evledigimde 49 kiloydumtedavilerdn böyle oldum oo hamisken sisko gorcez seni yakışır kuzuma
Senin bebis saçlı olcak ozaman yengeminde aynı senin gibi yandı bizim kız rapunzel gibi çıktışaka biyana baya saçları vardı
Hanimlar ankara etlik hastanesi infertilite bolumu bugün aradi. Ucretsizvs dediler. Ama oraya gidince net bilgi vereceklermis. Ankarali arkadaşlara duyrulur
Canımcım bugün 1 tane içmiştim fazla içmeyeyim diyorum
canım benim dr içirmiyor hep sayıyor bir liste :) şu yasak bu yasak diye
yarın ilk kontrole gideceğim :) bebeğimi göreceğim allahım nasip ederse :)
Teşekkür ederim kuzum evledigimde 49 kiloydumtedavilerdn böyle oldum oo hamisken sisko gorcez seni yakışır kuzuma
Senin bebis saçlı olcak ozaman yengeminde aynı senin gibi yandı bizim kız rapunzel gibi çıktışaka biyana baya saçları vardı
Tüh suçu atamadım ilaca :) öyle yapıyım sağol canım dikkat edicem artık. Daha şeker falan yapılmadı da kandaki şekere bakılmıştı 64 çıkmıştı dr bişiy demediydi. Kesin bana diyet verilir dediğin gibi.
niye içirmiyor acaba merak ettim bak şimdi...
doktor doktor bana bilimle gel açıkla deyiversende öğrensek
içeriğindekim mineraller bebek gelişimi için çok önemli diye biliyorum ben..
engin bilgilerime neden karşı bu doktor
geçen seferkinde söylemişti unuttum :) yeniden sorarım yarın :) ama ben gizli saklı hergün 1-2 yudum içiyorum :) yasakları eşimin yanında söylüyor konu bebek olunca eşim nazi subayı gibi oluyor :)niye içirmiyor acaba merak ettim bak şimdi...
doktor doktor bana bilimle gel açıkla deyiversende öğrensek
içeriğindekim mineraller bebek gelişimi için çok önemli diye biliyorum ben..
engin bilgilerime neden karşı bu doktor
Hayırlı güzel haberler duyarsın inşallah. Bi tanışın bakalım :) selam söyle bizden de.
abur cuburdan uzak durup fazla hamurişini terk edersen kilo alımıda daha normal olur kanımca..
can boğazdan gelir ye bacım zihniyetini reddetmelisin
Kız doktor civanımben eylülde başlıcam ya tedaviye bise yapsam mi şimdiden yapmam gereken bise var mi acemi hatun da başa bela minim den sonra sıra bende he haberiniz olsun yavaştan alıştırıyim sorularıma
Benden başka kimse de o zihniyette değil yavrum neyse ki. 30 senedir yiyeyim diye baskı yapan annem "yine mi acıktın abartma ama" diyo. Ne oldum demiycen ne olucam diycen.
minim bu konuda hepinizi sollar canım yaklaşamazsın bile
valla bu konu benimde aklımda bende hiç bişi yapmıyorum eğer yaparsam sanada haber veririm birlikte takviye alır kür yaparız ramazan bi bitsin hele
Bu ay idrar testi sürecime giremiyorum bi türlü...
Doğama aykırı bişi bu...
Evde test var reglimede 1 hafta var nerdeyse doğurcam ama hala test yapmadım
inşallah canım :) yakında inşallah seninde böyle güzel heyecanların olur inşallah :)Oy sen kuzunu mu görcen yerim sizi
Kız doktor civanımben eylülde başlıcam ya tedaviye bise yapsam mi şimdiden yapmam gereken bise var mi acemi hatun da başa bela minim den sonra sıra bende he haberiniz olsun yavaştan alıştırıyim sorularıma
Hormonlar yolundaysa hemen başlanıyor iğnelere
Ağrı acı yok hiçbiri dayanılmayacak şeyler değil
En korktuğum işlem yumurta toplama ve anesteziydi en güzel en rahat kısmı oymuş meğer
İdrara çok sıkışmazsan idrar söktürücü verip bi kaç dakika yürütüyolar ben hiç sıkıntı yaşamadım çok sürmüyor zaten işlem yatmak zorunda olsan da sürgü vs bi şekilde hallediliyor sıkıntı yok
İnşallah ilkinde pozitifi görürsün sağlıkla hayırlısıyla.
Aysin1 uzun uzun tum detaylari cok guzel oz ve net aktarmis. İnsallah cok tecrube etmeden hemen bebegine kavusursun. Simdiden bol sans, yolun acik olsun 🙏
Hsg rahim filmi, kan sayimi tahlillerin, fsh, amh ve sperme ait testlerinizi yaptiniz 2. Gun sadece antral folikuller ve rahim (kist myom) durumuna bakacak ve ilaclar belirlenecek degil mi? Bunlar olmazsa olmazlar cunku....
Su gibi akip gitsin tedavi sureci igne fobin yoksa OPU da dahil hic zorlugu yok... Transfer sikisikligi icin surgude popoyu yukarda tutmaya ugrasmak (dolup dolup tasabiliyor) psikolojik olarak rahatsiz hissettirebiliyor. Ben bu kez yetiskin bezi kullandim cok ama cok rahat ettim, tavsiye ederim. Hemen yapmak zorunda olmadan, popoyu yukarda tutmadan usulusul rahat rahat yaptim. (3 tane ancak yetti bilgin olsun.) 😘
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annelik böyle bişi işte daha göbüşte ama yesin yavrum aç kalmasın diye coştun sende yoksa yiyeceğinden değil tamamen bebekten
geçen seferkinde söylemişti unuttum :) yeniden sorarım yarın :) ama ben gizli saklı hergün 1-2 yudum içiyorum :) yasakları eşimin yanında söylüyor konu bebek olunca eşim nazi subayı gibi oluyor :)
inşallah teyzesi tanışırım kuzumla :) söylerim tabiiiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?