2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ama ama sana çok yakışıyo ki o etcikler aman hamis olunca zaten alcam kız
Teşekkür ederim kuzum evledigimde 49 kiloydumtedavilerdn böyle oldumoo hamisken sisko gorcez seni yakışır kuzuma
Offf ya bu midem beni öldürcek faş faş yanıyooo

Senin bebis saçlı olcak ozaman yengeminde aynı senin gibi yandı bizim kız rapunzel gibi çıktışaka biyana baya saçları vardı

maden suyu iç yavrucum...
içindeki mineraller gebeliğe çok faydalı hem de mide sıkıntılarına iyi gelir..

Canımcım bugün 1 tane içmiştim fazla içmeyeyim diyorum

Hadi yaaa aman midem bulanmasın da yanmasına razıyım

Hanimlar ankara etlik hastanesi infertilite bolumu bugün aradi. Ucretsizvs dediler. Ama oraya gidince net bilgi vereceklermis. Ankarali arkadaşlara duyrulur

aaa ciddimi ya bi araştıralım bu durumu beni de arasalardı keşke teessüf ederim
sağol tatlım bilgi şahane

Son düzenleme:
canım benim dr içirmiyor hep sayıyor bir liste :) şu yasak bu yasak diye
yarın ilk kontrole gideceğim :) bebeğimi göreceğim allahım nasip ederse :)

niye içirmiyor acaba merak ettim bak şimdi...
doktor doktor bana bilimle gel açıkla deyiversende öğrensek
içeriğindekim mineraller bebek gelişimi için çok önemli diye biliyorum ben..
engin bilgilerime neden karşı bu doktor

Hayırlı güzel haberler duyarsın inşallah. Bi tanışın bakalım :) selam söyle bizden de.

Oy sen kuzunu mu görcen yerim sizi

Verirsin kuzum ya sıkma canını:) ay tedavi yaklaştıkça heyecanlanıyorum ki ben:) hamis olmama az kaldı insallah

abur cuburdan uzak durup fazla hamurişini terk edersen kilo alımıda daha normal olur kanımca..
can boğazdan gelir ye bacım zihniyetini reddetmelisin

Kız doktor civanım ben eylülde başlıcam ya tedaviye bise yapsam mi şimdiden yapmam gereken bise var mi acemi hatun da başa bela minim den sonra sıra bende he haberiniz olsun yavaştan alıştırıyim sorularıma

Bu ay idrar testi sürecime giremiyorum bi türlü...
Doğama aykırı bişi bu...
Evde test var reglimede 1 hafta var nerdeyse doğurcam ama hala test yapmadım

geçen seferkinde söylemişti unuttum :) yeniden sorarım yarın :) ama ben gizli saklı hergün 1-2 yudum içiyorum :) yasakları eşimin yanında söylüyor konu bebek olunca eşim nazi subayı gibi oluyor :)

Hayırlı güzel haberler duyarsın inşallah. Bi tanışın bakalım :) selam söyle bizden de.

inşallah teyzesi tanışırım kuzumla :) söylerim tabiiiiiiii :)

abur cuburdan uzak durup fazla hamurişini terk edersen kilo alımıda daha normal olur kanımca..
can boğazdan gelir ye bacım zihniyetini reddetmelisin

Benden başka kimse de o zihniyette değil yavrum neyse ki. 30 senedir yiyeyim diye baskı yapan annem "yine mi acıktın abartma ama" diyo. Ne oldum demiycen ne olucam diycen.

Kız doktor civanım ben eylülde başlıcam ya tedaviye bise yapsam mi şimdiden yapmam gereken bise var mi acemi hatun da başa bela minim den sonra sıra bende he haberiniz olsun yavaştan alıştırıyim sorularıma

minim bu konuda hepinizi sollar canım yaklaşamazsın bile
valla bu konu benimde aklımda bende hiç bişi yapmıyorum eğer yaparsam sanada haber veririm birlikte takviye alır kür yaparız ramazan bi bitsin hele

Benden başka kimse de o zihniyette değil yavrum neyse ki. 30 senedir yiyeyim diye baskı yapan annem "yine mi acıktın abartma ama" diyo. Ne oldum demiycen ne olucam diycen.

annelik böyle bişi işte daha göbüşte ama yesin yavrum aç kalmasın diye coştun sende yoksa yiyeceğinden değil tamamen bebekten

minim bu konuda hepinizi sollar canım yaklaşamazsın bile
valla bu konu benimde aklımda bende hiç bişi yapmıyorum eğer yaparsam sanada haber veririm birlikte takviye alır kür yaparız ramazan bi bitsin hele

Folik asit fln öyle bise kullanılıyodu galiba kullanıyım mi ayy çok cahil hissettim bak kaç aydır da takip ediyom halbuki

Minim noldu ki ya yumiler toplandı yok oldu merak ettim dölleme ne durumda ki noldu ki acaba

Bu ay idrar testi sürecime giremiyorum bi türlü...
Doğama aykırı bişi bu...
Evde test var reglimede 1 hafta var nerdeyse doğurcam ama hala test yapmadım

canım bu ay gelir mucizen inşallahhhhhhhhhhhhhh :) o zaman burası bayram yerine döner kııııııııııııızzzzzzzzzz :)
Oy sen kuzunu mu görcen yerim sizi
inşallah canım :) yakında inşallah seninde böyle güzel heyecanların olur inşallah :)

canım ben hayıt suyu içmiştim ayrıca bal tarçın çörek otu ve keten tohumu karışımı yedim :)

Tesekkurler cevaplariniz ve iyi dilekleriniz icin de aminnn diyorumm
Ameliyathane fobim var maalesef cunku 1 yillik evliligimde 3 kez ameliyat gecirdim.Ama bunun amaci farkli oldugundan psikolojim de farkli olur insallahh
Ben daha yolun basindayim merak ediyorum arastiriyorum
İnsallah sizlerin tedavileri de olumlu sonuclanir.olumlu olanlarin da hamilelikleri sorunsuz gecerr insallah

Aranizda arastirma hastanesinde tup bebek tedavisi goren gormuş olan var mi?
Ben on taneye yakin dr degistirdim bir yillik surecte.Ovulasyon testleri gebelik testleri suruyle kullanirken bi baktim tupler gitti
Son ameliyatimi arastirma hastanesinde oldum.tedavi gordugum dr tup bebek bolumunun baskani ayni zamanda orada devam etmeyo dusunuyorum
Yasim 27.5
İki embriyo şansim var mi sizce eger yum olusumu vs yolunda giderse tabi.ikizden ziyade şansi artirmak icin boyle bi talepte bulunma şansim var mi doktora nasil yaklaşiyorlar acaba cok merak ediyorum
Hani artik yasakmiş ya

annelik böyle bişi işte daha göbüşte ama yesin yavrum aç kalmasın diye coştun sende yoksa yiyeceğinden değil tamamen bebekten

Allah izin verir de sağ salim doğarsa 2 kilo doğar ben 30 kilo alırsam o zaman anlaşılır yüksek annelik duygularım :):) hiç umrumda değil görüntü vs de normal olsun istiyorum her şey tek derdim o.
Senin de karnın şişicek nerdeyse hala test yapmamışsın...

valla merak ettim çatladım merakımdan neden içirmiyor daktır acaba
eşinde baba oluyor hevesi var tabii doktor ne derse o diyor..

Iyi geceler 12.gunun ilk saatleri hastanede tahlil verdim 1 saat sonra alican sonucu dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…