2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Teskkurler hepsi gozumde canlandi
İnsallah bu yollardan hayirlisiyla ben de gecerim ve insallah sorunsuz gecer
Zaman yaklastikca ve tedaviye baslayinca merak ettiklerimi sorar ve sureci paylaşirim sizle insallah

valla merak ettim çatladım merakımdan neden içirmiyor daktır acaba
eşinde baba oluyor hevesi var tabii doktor ne derse o diyor..

hem sizinle yazışıp hem veda'yı izliyorum :) onu böyle izlemekhem güzel hem içimi acıtıyor

inşallah canım..
bende o güzel haberi verip sizlerle mutluluğumu doyasıya paylaşmak istiyorum..,umarım o günler yakındır..
hayıtı bugün okudum tablet olarak alanlar varmış acaba bendemi kullansam..
aklımda bir kaç ley var hayıtta bunlardan biri..

Folik asit fln öyle bise kullanılıyodu galiba kullanıyım mi ayy çok cahil hissettim bak kaç aydır da takip ediyom halbuki

Minim noldu ki ya yumiler toplandı yok oldu merak ettim dölleme ne durumda ki noldu ki acaba

folikasit paklamaz bizi o kolay gebe kalanlar için bizi etkilemez o kadar iğne hormondan sonra basit kalır vücuda giriş yaptığını hücrelerimiz farketmez bile

Oy sen kuzunu mu görcen yerim sizi

Verirsin kuzum ya sıkma canını:) ay tedavi yaklaştıkça heyecanlanıyorum ki ben:) hamis olmama az kaldı insallah
Amin Inşallah bitanem şafak 2 ay benimde 3
Bu ay idrar testi sürecime giremiyorum bi türlü...
Doğama aykırı bişi bu...
Evde test var reglimede 1 hafta var nerdeyse doğurcam ama hala test yapmadım
Aaaa kızdım amabebis doguncami haber vericen bizeay hadi isemeye başla kız heyecanla haberini beklemeyi seviyorum bak falına da baktım tamamdır bu iş

Oy oy yerim senin bebisiniyarın bizi habersiz bırakma teyzelerinden selam söyle

Hayıta başla kesinlikle zaten agnucaston'un prospektüsünü okusan bütün kutuyu yutasın gelir :) tam bizim gibilerin hormonlarını düzenlesin diye yaratmış Allahım o hayıtı.

Aa gece süprizi :) inşallah güzel haberi verirsin hayırlısıyla. Hiç gece öğrenen olmuş muydu acaba...
Nasılsa gece 12yi geçti 12.gune girdim diye düşündüm çok heyecanlıyım 9.gun değerin 6 çıkmıştı şimdi ne oldu acaba değer düşmüş ise düşünmek bile istemiyorum. .inşallah benimle benimledirr

Teskkurler hepsi gozumde canlandi
İnsallah bu yollardan hayirlisiyla ben de gecerim ve insallah sorunsuz gecer
Zaman yaklastikca ve tedaviye baslayinca merak ettiklerimi sorar ve sureci paylaşirim sizle insallah

gözünde canlansın istiyorsan daha farklı da anlatırdım kendini transferide olmuş test gününü bekler gibi hissederdin

canım tabletini ilk kez duyuyorum ben suyunu içtim sabahları aç karnına :) yarasın canımmmmm :)

sen ne güzel fal bakan öyle :) canım yarın 13te randevum tabiki bilgilendiririm şekerim :) siz benim ailem gibisiniz :)

Hım yapsam mi ki bunu yazıyım da evime döneyim bi başlarım saol tatlmm:)

Doktor civanım sensin gerek yok o zaman

Ayy evet kız 2 3 ay sonra gobusler bebis dolcak insallah

O yasağı pek umursamamaktalar doktorlar yaşım 30 ama bana da 2 embriyo transfer edildi. Özel bir durum yoksa genelde 2 transfer ediliyor. Böyle bir talepte bulunabilirsin sen de.

aaaa gece gece kan mı verdin..
hadi inşallah bu kez güzel bir değer gelir

İlçede oturuyor biz tanıdık olur diye il merkezindeki acil geldik gece gece burda kuzenimi gördük halimiz bi gorseydinizzzz������

Son düzenleme:

Heyecanını paylaşıyorum inşallah yükselmiştir çok seviniriz ya süpriz gibi ne güzel.

Ben sahur için hamur yoğurmaya mayalamaya gidiyorum kızartcam da ...
Gelicem birazdan

elam tatlış boşver tatilini yaparsın ohhh ardından bebeğine kavuşman için adım atarsın
rabbim yarıdmcısı olsun o kadının eşine de ..... ne desem boşşş
cnm maşaşalah bak bebeğin seninle olucak hep dua
rabbim evledınla evine sağlıkla dönmeyi nasip etsin...
Canim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin ((suanda bile agliyorum
cnm rabbim yardımcın olsun eşler bazen hadlerini aşırı derecede aşıyorlar
inşlh yaptığı hatayıo anlar en kısa zamanda....
Iyi geceler 12.gunun ilk saatleri hastanede tahlil verdim 1 saat sonra alican sonucu dua edin
güzel değerlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…