aaa ciddimi ya bi araştıralım bu durumu beni de arasalardı keşke teessüf ederim
sağol tatlım bilgi şahane
Adetin 2.günü kan verip ultrasona giriyorsun sorun çıkmazsa hemen aynı gün iğnelere başlarsın bu tedavinin adı KISA PROTOKOL olur..
Doktorun herşey normal bu ay başlıyoruz adetinin 21.günü gel derse bu UZUN PROTOKOL oluyor..
tedavi protokolünü doktor belirliyor yumurtalık durumuna bağlı olarak...
2 protokolün arasındaki fark uzun da regl olmadan 10 gün önce iğneye başlıyorsun regl oluyorsun ve ikinci iğne ekleniyor bu aşamadan sonrası kısa protokol ile aynı..
kısa derse hemen aynı gün iğneye başlarsın..
yumurta gelişimini takip etmek için ara ara muayeneye çağırır daktır...
yumiler 17-18mm olunca en son iğnen çatlatma iğnesi olur vurduktan 33-36 saat sonra OPU yani toplama işlemi yapılır bu da genel anestezi altında olur..
Ameliyathaneye soyunup girersin ameliyat önlüğü ile
Damar yolu açılır
O ara seninle konuşurlarken damardan anesteziyi verirler hooopppp gittiiiiiiiiii
Maksimum 20 dk uyursun gözlerini açtığında hafif regl ağrın olur..
Seni yatağa götürler tamamen kendine gelmen için...
Bir süre yatarsın kendine tamamen gelince eve gidersin..
Yanında ped bulundur hafif bir kanaman ya da lekelenmen olabilir bu doğaldır..
Ameliyat ortamı vs..anlattıklarım zor ve itici gelebilir hiiiiççç öyle değil inan basit bir işlem...
sen opudan çıkarken eşinde sperm verir...
aynı gün döllenme olur
ertesi gün yumilerin kaçı döllendi haberini verirler..
embriyo gelişime bağlı olarak 2-3-4-5 ya da 6.günde transfer olursun..
transfer muayene şeklinde öyle düşün..
sadece sıkışık gideceksin su içeceksin bol bol o kadar..
transfer 5 dk..
sonra yatağa alırlar dinlen diye bu arada wc ihtiyacın olursa az daha dayan olmadı sürgü iste ördek de diyolar
ona işersin ben hep öyle yaptım kalmadan
valla merak ettim çatladım merakımdan neden içirmiyor daktır acaba
eşinde baba oluyor hevesi var tabii doktor ne derse o diyor..
canım bu ay gelir mucizen inşallahhhhhhhhhhhhhh :) o zaman burası bayram yerine döner kııııııııııııızzzzzzzzzz :)
inşallah canım :) yakında inşallah seninde böyle güzel heyecanların olur inşallah :)
canım ben hayıt suyu içmiştim ayrıca bal tarçın çörek otu ve keten tohumu karışımı yedim :)
Folik asit fln öyle bise kullanılıyodu galiba kullanıyım mi ayy çok cahil hissettim bak kaç aydır da takip ediyom halbuki
Minim noldu ki ya yumiler toplandı yok oldu merak ettim dölleme ne durumda ki noldu ki acaba
Iyi geceler 12.gunun ilk saatleri hastanede tahlil verdim 1 saat sonra alican sonucu dua edin
Amin Inşallah bitanem şafak 2 ayOy sen kuzunu mu görcen yerim sizi
Verirsin kuzum ya sıkma canını:) ay tedavi yaklaştıkça heyecanlanıyorum ki ben:) hamis olmama az kaldı insallah
Aaaa kızdım amaBu ay idrar testi sürecime giremiyorum bi türlü...
Doğama aykırı bişi bu...
Evde test var reglimede 1 hafta var nerdeyse doğurcam ama hala test yapmadım
canım bu ay gelir mucizen inşallahhhhhhhhhhhhhh :) o zaman burası bayram yerine döner kııııııııııııızzzzzzzzzz :)
inşallah canım :) yakında inşallah seninde böyle güzel heyecanların olur inşallah :)
canım ben hayıt suyu içmiştim ayrıca bal tarçın çörek otu ve keten tohumu karışımı yedim :)
Iyi geceler 12.gunun ilk saatleri hastanede tahlil verdim 1 saat sonra alican sonucu dua edin
inşallah canım..
bende o güzel haberi verip sizlerle mutluluğumu doyasıya paylaşmak istiyorum..,umarım o günler yakındır..
hayıtı bugün okudum tablet olarak alanlar varmış acaba bendemi kullansam..
aklımda bir kaç ley var hayıtta bunlardan biri..
folikasit paklamaz bizi o kolay gebe kalanlar için bizi etkilemez o kadar iğne hormondan sonra basit kalır vücuda giriş yaptığını hücrelerimiz farketmez bile
Nasılsa gece 12yi geçti 12.gune girdim diye düşündüm çok heyecanlıyım 9.gun değerin 6 çıkmıştı şimdi ne oldu acaba değer düşmüş ise düşünmek bile istemiyorum. .inşallah benimle benimledirrAa gece süprizi :) inşallah güzel haberi verirsin hayırlısıyla. Hiç gece öğrenen olmuş muydu acaba...
Teskkurlerhepsi gozumde canlandi
İnsallah bu yollardan hayirlisiyla ben de gecerim ve insallah sorunsuz gecer
Zaman yaklastikca ve tedaviye baslayinca merak ettiklerimi sorar ve sureci paylaşirim sizle insallah
inşallah canım..
bende o güzel haberi verip sizlerle mutluluğumu doyasıya paylaşmak istiyorum..,umarım o günler yakındır..
folikasit paklamaz bizi o kolay gebe kalanlar için bizi etkilemez o kadar iğne hormondan sonra basit kalır vücuda giriş yaptığını hücrelerimiz farketmez bile
Amin Inşallah bitanem şafak 2 aybenimde 3
Aaaa kızdım amabebis doguncami haber vericen bize ay hadi isemeye başla kız heyecanla haberini beklemeyi seviyorum bak falına da baktım tamamdır bu iş
Oy oy yerim senin bebisiniyarın bizi habersiz bırakma teyzelerinden selam söyle
inşallah canım..
Amin Inşallah bitanem şafak 2 aybenimde 3
Aaaa kızdım amabebis doguncami haber vericen bize ay hadi isemeye başla kız heyecanla haberini beklemeyi seviyorum bak falına da baktım tamamdır bu iş
Oy oy yerim senin bebisiniyarın bizi habersiz bırakma teyzelerinden selam söyle
Tesekkurler cevaplariniz ve iyi dilekleriniz icin de aminnn diyorumm
Ameliyathane fobim var maalesef cunku 1 yillik evliligimde 3 kez ameliyat gecirdim.Ama bunun amaci farkli oldugundan psikolojim de farkli olur insallahh
Ben daha yolun basindayim merak ediyorum arastiriyorum
İnsallah sizlerin tedavileri de olumlu sonuclanir.olumlu olanlarin da hamilelikleri sorunsuz gecerr insallah
Aranizda arastirma hastanesinde tup bebek tedavisi goren gormuş olan var mi?
Ben on taneye yakin dr degistirdim bir yillik surecte.Ovulasyon testleri gebelik testleri suruyle kullanirken bi baktim tupler gitti
Son ameliyatimi arastirma hastanesinde oldum.tedavi gordugum dr tup bebek bolumunun baskani ayni zamanda orada devam etmeyo dusunuyorum
Yasim 27.5
İki embriyo şansim var mi sizce eger yum olusumu vs yolunda giderse tabi.ikizden ziyade şansi artirmak icin boyle bi talepte bulunma şansim var mi doktora nasil yaklaşiyorlar acaba cok merak ediyorum
Hani artik yasakmiş ya
aaaa gece gece kan mı verdin..
hadi inşallah bu kez güzel bir değer gelir
Nasılsa gece 12yi geçti 12.gune girdim diye düşündüm çok heyecanlıyım 9.gun değerin 6 çıkmıştı şimdi ne oldu acaba değer düşmüş ise düşünmek bile istemiyorum. .inşallah benimle benimledirr
Heyecanını paylaşıyorum inşallah yükselmiştir çok seviniriz ya süpriz gibi ne güzel.
elam tatlış boşver tatilini yaparsın ohhh ardından bebeğine kavuşman için adım atarsınhadi yaaaa çok üzüldüm yaa..
tüh..ben umutluydum ondan canım yaa..
kuzucum raporsuz suan yaptıramam ımkanım yok bursa da da sadece fakülte hastanesınde rapor gecerlı olduğu ıcın mecbur beklıcez.
bi prof. geldı zaten oraya tam ters bı adam
ınsallah canım ya bıde eylül de ararız dedıler gel demedılerarıcam ama kı taaa eylülün basında
eğer gene bı sorun çıkarsınlar sıkayet edıcem onları
kuzucum raporlu bursa da başka yer yok mecbur beklıcem herseyde bı hayır vardır tabı haklısın esıme de gun dogdu zaten yazın sonu olsun diyordu eylül de kalabalık olcaz desene..
evett kuzucumm senı görmek guzeldıçay ve poğça için de teşekkür ederım sanırım soylemeyı unuttum ordaaa
rabbim yarıdmcısı olsun o kadının eşine de ..... ne desem boşşşbugun hastanede bı kadınla tanıştım.
eşi tup bebek tutmazsa eğer baskasınla evlenırım demıs kadın ağlıyordu nasıl uzuldum anlatamam...
sorun sende senın yüzünden olmuyor demiş.
ben şok oldum..benım esım dese hiç durma şimdi boşa benı derdım dedım ıcımden kadına bısey dıyemedım rabbım ınsallah onun yuzunu guldursun
cnm maşaşalah bak bebeğin seninle olucak hep duaGeldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim evledınla evine sağlıkla dönmeyi nasip etsin...canım arkadaşlarım, bende bu sürecin en zor günlerini sizlerle atlattım, bi kısmınız beni tanımaz bi kısmınız hatırlar belki, 20 yaşından beri kadın hastalıkları bölümünden çıkamayan kistlerle boğuşup kötü huylu kitleleri defeden sonrada tüp bebeğe kadar senelerce bebek hasreti çekende benim... ısrarla normal doğum istememe rağmen kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı hayati risk taşıdığımı ve olamayacağını söyledi doktorum, vardır bunda da bir hayır dedim. Evet varmış :))) dün doktorum bana 30.09.2014 de sezeryan olacağımı söyledi , en güzelide o gün bizim evlilik yıldönümümüz yani sezeryan olmam bize en güzel yıldönümü hediyesi olarak geri dönecekBenim için geri sayım başladı darısı hepinizin başına, şimdi de dualarımdasınız doğum masasındada dualarımda olacaksınız sizleri çok seviyorum bana burda desteklerini esirgemeyen biricik arkadaşlarım... SON 71 GÜN
cnm rabbim yardımcın olsun eşler bazen hadlerini aşırı derecede aşıyorlarCanim kendimi engelleyemiyorum normaldede cok duygusal bi insanimdir..biraz zamana birakacam ama ona karsi asla eskisi gibi olamam bu kesin((suanda bile agliyorum
güzel değerlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzIyi geceler 12.gunun ilk saatleri hastanede tahlil verdim 1 saat sonra alican sonucu dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?