2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende şuan çay içiyorum ama rahatlamadım
Buarada herkez nerede :26:

Burdayım:)

Birbirinden doğurgan kızçelerim geldim burdayım bir bakmışsınız yokolmuşum hiç belli olmaz yani

Hoşgeldin kuzumm

Bilgilendirmek istiyorum gelmeyen yoğun talep üzerine kadir gecesi duası iptal edilmiştir
Artık topluca dualarımızda olucaz birbirimizin isim isim değil

Ama ama ben hemencecik yollamıştim ki adımı dualardasınız ki zaten hep

Burdayım:)

Hoşgeldin kuzumm

Ama ama ben hemencecik yollamıştim ki adımı dualardasınız ki zaten hep

evet yollamıştın adını ama kızlar tembel çıktılar napıyım bacım..
birazdan denenmiş ve çok önemli bir dua paylaşıcam uzun biraz üşenmezsem eğer yazıcam...

evet yollamıştın adını ama kızlar tembel çıktılar napıyım bacım..
birazdan denenmiş ve çok önemli bir dua paylaşıcam uzun biraz üşenmezsem eğer yazıcam...

Merak ettim duayı

Abdest alınır.
Kimsenin olmadığı bir oda da 4 rekat namaz kılınır.
Şöyle niyet edilir;
''Niyet ettim Ya Rabbi senin rızan için namaz kılmaya''
Süphanekeden sonra besmele çekilir fatihadan sonra birinci ve ikinci rekatta 20 şer ihlas ,
üçüncü rekatta 30 ihlas,
dördüncü rekatta 40 ihlas okunur.
Selam verdikten sonra kalkmadan 50 ihlas,50 salavat,50 estağfirullah ve 50 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denir.
Dua edilir..

''Allahım bana salih bir evlat nasip etsenin herşeye gücün yeter Amin''

Bu namaz ve dua mümkünse pazartesi geceleri 12 den sonra uygulanmalı..
Hafta da bir kez...

Asıl önemli olan dua şeklinide paylaşayım yalnız Hicri takvimin 3.ayı 15.ve 21.günler arası uygulanması gerekiyor.
Bu ay geçtiğinden ben regl bittikten sonra başlayacağım...

Regl bittikten sonraki günlerde ard arda 7 gün oruç tutup hergün 787 kere Bismillahirrahmanirahim deyip Allaha dua ederek akşam namazının ardından seccadeden kalkmadan 40 defa fatiha okunur ve duası yapılır..

'' Ya Rabbi Fatihanın hakkı için bana kafi ol gönlümde olanı meydana getir Amin ''

buna 21 gün devam edilir..sadece oruç 7 gün tutulacak...3 ay aynı ibadete devam edilir...her cuma eşinizle bir araya gelin......

Son düzenleme:
Kk tablette çok ağır çalışıyor yok mu tamiri

Bugün ananem aradı her rakatta 11 ihlas oku dedi ama demekki yanlış anlamışım gerçi aradığında yemek yapıyordum pek anlayamamıştım senin yazman çok iyi oldu allah razı olsun cnm

Bugün ananem aradı her rakatta 11 ihlas oku dedi ama demekki yanlış anlamışım gerçi aradığında yemek yapıyordum pek anlayamamıştım senin yazman çok iyi oldu allah razı olsun cnm

Senden de razı olsun kuzum..
Ben bayram sonrası hepsiciğini yapıcam istikrarlı olucam Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…