2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzum benim ilk denemem olacak ama tedavi günlerimz aynı ağustos 7 👍 Allah bizimle olsun inşallah 🙏😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😊 çalışırım tşk

Himm anladim cnm tesekkurler gecmis ama tekrardan gecmisler olsun cnm beniiiimmmmm

Birbirinden doğurgan kızçelerim geldim burdayım bir bakmışsınız yokolmuşum hiç belli olmaz yani

Bilgilendirmek istiyorum gelmeyen yoğun talep üzerine kadir gecesi duası iptal edilmiştir
Artık topluca dualarımızda olucaz birbirimizin isim isim değil

Bilgilendirmek istiyorum gelmeyen yoğun talep üzerine kadir gecesi duası iptal edilmiştir
Artık topluca dualarımızda olucaz birbirimizin isim isim değil

egunallll, senin engin deruni tecrübene sığındım sana inandım, kendimce bi sakıncası olabilir diye düşünüp içmediğim sodayı bugün içtim az önce. dün yazmıştın sanırım burda. bişey olmaz dimi. bebelerim de içtiğim sodayla birlikte 10yüzbin baloncuk olup gitmez dimi

Birbirinden doğurgan kızçelerim geldim burdayım bir bakmışsınız yokolmuşum hiç belli olmaz yani
Hoşgeldinnn canımm bizdede eşimin kuzeni var film izliyoruz ama ben dayanamıyorum alıyorm telf elime😃👯✌️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yavrucum gebelikte maden suyu mineralleri gereği takviye anlamında iyi gelir diyorlar..hatta mide sıkıntısı yaşandığından gebelikte bu sorunlarada iyi gelirmiş...bebek doğduktan sonrada emzirme sürecinde anne fazla mineral ve demir kaybı yaşar destek amaçlı soda önerirler..ama dün kafunder hatun doktorunun içmemesi yememesi gerekenler listesinde yer aldığını söyledi aklım karıştı..neden içme demiş doktoru o da bilmiyor bende:44::44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…