2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnşallahhhhh bende şeytana uymam düzenli olarak kılarım :85:

7 günlük oruca geçen aylarda başlamıştım ben 4 gün tuttum şahane giderken kocamla bi kavga ettik sana çocuk mu yapılır be bi de oruç tutuyorum tutmayacam işte dedim yarıda bıraktım bu kez böyle olmayacak...herifimle konuşacam beni oruçlu günlerde germe sinir etme dicem sende benimle birlikte takıl canım birlik olursak gaza gelir yaparız inşallah

tablette böyle sıkıntılar oluyor canımcım..
annanen nasıl oldu

Ayyy canlarım ya gerçekten Allah sizden razı olsun hep sordunuz merak ettiniz
Yarın anjiyo için bursaya gidiyoruz inşallah hiç bir şey çıkmaz.
Hastaneye yatırdığımızdan beri ki şuan evde ağrısı olmamış, e kadın yatıyor dinleniyor çünkü. Ayağının ilk defa kemiğini gördüm yani, çünkü o yaşa rağmen o kadar ayakta iş güç yaparki balon gibi şişer kemik bellimolmaz yan, o kadar canına kıyar. Şimdi epey yatınca şişi indi ya

oyyy kıyamam yaa...
pamuk annanemize Rabbim şifa versin iyi olsun bir an önce..
Şu anjiyo dende bi kurtulsa..

Hatırladım seni üzmüştü doğru
Ayyyy çok sevaba girersin gülden valla çok isterim

Neysem sanada söyleyim kocacıgımla kavga ettim,abımın yanına geldim ama bombaaaaaa kaldırmış kıçını benı almaya gelmişoralı bıle olmuyom ama bennnn

ayağına gelmiş adama daha fazla çemkirme..
hiç sevmem naz yapmayı ve yapılmasını ben kibarca naz diyorum buna yoksa başka bişi de derdim

oyyy kıyamam yaa...
pamuk annanemize Rabbim şifa versin iyi olsun bir an önce..
Şu anjiyo dende bi kurtulsa..

Çok heyecanlıyım yaa şu yarın olsada ve inşallah o yarın bizi üzmesede.
Ananem nasrettin hoca gibi çok komik kadındır ben ona nasrettin hocanın dişisi derim

Çok heyecanlıyım yaa şu yarın olsada ve inşallah o yarın bizi üzmesede.
Ananem nasrettin hoca gibi çok komik kadındır ben ona nasrettin hocanın dişisi derim

ooooo o zaman sen annanenin buraya üye yap takılsın bizimle

Ağustosun başlarına doğrı adet olurum normalde 6 temmuzda adet olmuştum 28 günde bir oluyorum ağustosun başına denk gelir uyarmı sana:26:

bende 2 temmuzda adet olmuştum en son yakınız birbirimize süper..
ilk önce ben adet olacam sonra sen aramızda 4-5 gün olacak senin adetin biter bitmez oruca başlarız ben öncesinde namazı kılmaya başlarım malum 3 ay kılınacak aynı şekilde..reglini bitiren başlasın namazına...orucuda beraber tutalım canım..adetin bittiği gün yazışırız burdan o gece sahura kalkarız

Yok gelmez o, onun beş çocuğu var normal yolla

Ayyyy süper olur valla inşallah bi aksilik çıkmaz
Ben şimdiden heyecanlandım

Egunal, kızlaaaaar, nasılsınız

Ehehehe ben biraz kayboldum ortalıktan ama gelip son gelişmeleri haber vereyim, hamişleri tebrik edeyim bekleyenlere de bol şans diliyeyim dedim..

Benim mart ayındaki donmuş tedavim, embriyo sağlıklı çözülmediği için iptal oldu. ben öyle ilaç kullandığımla kaldım. ama olsun transferden sonra negatif almaktan iyidir deyip moral verdim kendime.
Haziran başı tekrar doktora gittik, yine üniversite hastanesinde oluyor tedavim ama doktorum değişti ki güzel bişey bu önceki cadalozu pek sevmemiştim, kadın sadece olumsuz şeylerden bahsediyordu. Neyse efemm yeni doktorum dhea ya başlattı beni. geçen sefer sadece 4 yumurta toplanmıştı ve 2 si döllenmişti. belki daha fazla ve kaliteli yumurta toplarız dedi. İğnelerimi de değiştirdi, farklı deneyelim diğerlerine iyi cevap vermemiş yumurtalıkların diye. Yani canlarım böyle bir heves bir değişiklik bir apart halinde konuşur tedaviyi planlarken "aaa" dedi doktorum "orda bi tıkanıklık mı görüyüyorum yoksa" :) hobaaa histeroskopi için gün verdi, genel anestezi olacağı için onun tahlilleri vs derken haziranı yedik bitirdik :) Ama şükür temiz çıktı sonuç.
Şimdi ağustos başında başlayacak adetimi bekliyoruz. Transferden 1 hafta sonra da türkiyeye geliyoruz eşimle. Sonucu memleketimde alacağım yani. İnşallah üçüncü deneme sürecimiz mutlu sonla biter. Zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hem korkuyorum. Hepiniz gibi yani :18::18:

Bende haberler bu kadar.. Dilerim bol hamişli bir yaz olur topikte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…