Senden de razı olsun kuzum..
Ben bayram sonrası hepsiciğini yapıcam istikrarlı olucam Allahın izniyle...
Kk tablette çok ağır çalışıyor yok mu tamiri
Senin adına sevindim cnm ayaklarını uzat keyfini çıkar
İnşallahhhhh bende şeytana uymam düzenli olarak kılarım :85:
tablette böyle sıkıntılar oluyor canımcım..
annanen nasıl oldu
Neysem sanada söyleyim kocacıgımla kavga ettim,abımın yanına geldim ama bombaaaaaa kaldırmış kıçını benı almaya gelmişoralı bıle olmuyom ama bennnn
Ayyy canlarım ya gerçekten Allah sizden razı olsun hep sordunuz merak ettiniz
Yarın anjiyo için bursaya gidiyoruz inşallah hiç bir şey çıkmaz.
Hastaneye yatırdığımızdan beri ki şuan evde ağrısı olmamış, e kadın yatıyor dinleniyor çünkü. Ayağının ilk defa kemiğini gördüm yani, çünkü o yaşa rağmen o kadar ayakta iş güç yaparki balon gibi şişer kemik bellimolmaz yan, o kadar canına kıyar. Şimdi epey yatınca şişi indi ya
7 günlük oruca geçen aylarda başlamıştım ben 4 gün tuttum şahane giderken kocamla bi kavga ettik sana çocuk mu yapılır be bi de oruç tutuyorum tutmayacam işte dedim yarıda bıraktımbu kez böyle olmayacak...herifimle konuşacam beni oruçlu günlerde germe sinir etme dicem sende benimle birlikte takıl canım birlik olursak gaza gelir yaparız inşallah
Neysem sanada söyleyim kocacıgımla kavga ettim,abımın yanına geldim ama bombaaaaaa kaldırmış kıçını benı almaya gelmişoralı bıle olmuyom ama bennnn
Hatırladım seni üzmüştü doğru
Ayyyy çok sevaba girersin gülden valla çok isterim
oyyy kıyamam yaa...
pamuk annanemize Rabbim şifa versin iyi olsun bir an önce..
Şu anjiyo dende bi kurtulsa..
canım clexan heparin. Bağışıklık sistemi için veriyorlar. Aslında kan sulandırıcı.
Canım evet yarın akşam bakacağım. Mübarek bir güne denk geldi. İnşallah onun yüzü suyu hürmetine iyi sonuç alırım.
Yalnız bugün (bugün veya yarın adet günün) akşama doğru hasta olacakmışım hissi başladıçok mutsuzum. Sancı değil. Hani rahimde ağırlık olur ya, genel bir rahatsızlık hali aynen öyle. Karnım da iyice şişti yemekten sonra. Çok gözlerim yanıyor. Hasta olacak gibi hissediyorum (
Mrh canim konunun baslarini okuyamadim ama sanadami heparin verildi eger kullaniyorsan bir iki bisiler sorucaktim da biliyosun bende yok yok heparin igne verdiler banada ilk kez kullaniyorum da opt
Ağustosun başlarına doğrı adet olurum normalde 6 temmuzda adet olmuştum 28 günde bir oluyorum ağustosun başına denk gelir uyarmı sana:26:istiyorsan hemen bi plan yapalım canım..
adetin ne zaman
Çok heyecanlıyım yaa şu yarın olsada ve inşallah o yarın bizi üzmesede.
Ananem nasrettin hoca gibi çok komik kadındır ben ona nasrettin hocanın dişisi derim
Çok heyecanlıyım yaa şu yarın olsada ve inşallah o yarın bizi üzmesede.
Ananem nasrettin hoca gibi çok komik kadındır ben ona nasrettin hocanın dişisi derim
Ağustosun başlarına doğrı adet olurum normalde 6 temmuzda adet olmuştum 28 günde bir oluyorum ağustosun başına denk gelir uyarmı sana:26:
ooooo o zaman sen annanenin buraya üye yap takılsın bizimle
bende 2 temmuzda adet olmuştum en son yakınız birbirimize süper..
ilk önce ben adet olacam sonra sen aramızda 4-5 gün olacak senin adetin biter bitmez oruca başlarız ben öncesinde namazı kılmaya başlarım malum 3 ay kılınacak aynı şekilde..reglini bitiren başlasın namazına...orucuda beraber tutalım canım..adetin bittiği gün yazışırız burdan o gece sahura kalkarız
Yok gelmez o, onun beş çocuğu var normal yolla
ooooo o zaman sen annanenin buraya üye yap takılsın bizimle
bende 2 temmuzda adet olmuştum en son yakınız birbirimize süper..
ilk önce ben adet olacam sonra sen aramızda 4-5 gün olacak senin adetin biter bitmez oruca başlarız ben öncesinde namazı kılmaya başlarım malum 3 ay kılınacak aynı şekilde..reglini bitiren başlasın namazına...orucuda beraber tutalım canım..adetin bittiği gün yazışırız burdan o gece sahura kalkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?