Ayyyy süper olur valla inşallah bi aksilik çıkmaz
Ben şimdiden heyecanlandım
Yok gelmez o, onun beş çocuğu var normal yolla
İstikrar ve kararlılık şart hazırla psikolojini şimdiden
Bu arada her cuma gecesi ekşın var aynı gecede hamile kalırız belki
Egunal, kızlaaaaar, nasılsınız
Ehehehe ben biraz kayboldum ortalıktan ama gelip son gelişmeleri haber vereyim, hamişleri tebrik edeyim bekleyenlere de bol şans diliyeyim dedim..
Benim mart ayındaki donmuş tedavim, embriyo sağlıklı çözülmediği için iptal oldu. ben öyle ilaç kullandığımla kaldım. ama olsun transferden sonra negatif almaktan iyidir deyip moral verdim kendime.
Haziran başı tekrar doktora gittik, yine üniversite hastanesinde oluyor tedavim ama doktorum değişti ki güzel bişey bu önceki cadalozu pek sevmemiştim, kadın sadece olumsuz şeylerden bahsediyordu. Neyse efemm yeni doktorum dhea ya başlattı beni. geçen sefer sadece 4 yumurta toplanmıştı ve 2 si döllenmişti. belki daha fazla ve kaliteli yumurta toplarız dedi. İğnelerimi de değiştirdi, farklı deneyelim diğerlerine iyi cevap vermemiş yumurtalıkların diye. Yani canlarım böyle bir heves bir değişiklik bir apart halinde konuşur tedaviyi planlarken "aaa" dedi doktorum "orda bi tıkanıklık mı görüyüyorum yoksa" :) hobaaa histeroskopi için gün verdi, genel anestezi olacağı için onun tahlilleri vs derken haziranı yedik bitirdik :) Ama şükür temiz çıktı sonuç.
Şimdi ağustos başında başlayacak adetimi bekliyoruz. Transferden 1 hafta sonra da türkiyeye geliyoruz eşimle. Sonucu memleketimde alacağım yani. İnşallah üçüncü deneme sürecimiz mutlu sonla biter. Zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hem korkuyorum. Hepiniz gibi yani :18::18:
Bende haberler bu kadar.. Dilerim bol hamişli bir yaz olur topikte
Ekşın dedinde aklıma geldi ben heran gidebilirim anlarsın ya:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet yollamıştın adını ama kızlar tembel çıktılar napıyım bacım..
birazdan denenmiş ve çok önemli bir dua paylaşıcam uzun biraz üşenmezsem eğer yazıcam...
Belli burdasın
Abdest alınır.
Kimsenin olmadığı bir oda da 4 rekat namaz kılınır.
Şöyle niyet edilir;
''Niyet ettim Ya Rabbi senin rızan için namaz kılmaya''
Süphanekeden sonra besmele çekilir fatihadan sonra birinci ve ikinci rekatta 20 şer ihlas ,
üçüncü rekatta 30 ihlas,
dördüncü rekatta 40 ihlas okunur.
Selam verdikten sonra kalkmadan 50 ihlas,50 salavat,50 estağfirullah ve 50 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denir.
Dua edilir..
''Allahım bana salih bir evlat nasip etsenin herşeye gücün yeter Amin''
Bu namaz ve dua mümkünse pazartesi geceleri 12 den sonra uygulanmalı..
Hafta da bir kez...
Asıl önemli olan dua şeklinide paylaşayım yalnız Hicri takvimin 3.ayı 15.ve 21.günler arası uygulanması gerekiyor.
Bu ay geçtiğinden ben regl bittikten sonra başlayacağım...
Regl bittikten sonraki günlerde ard arda 7 gün oruç tutup hergün 787 kere Bismillahirrahmanirahim deyip Allaha dua ederek akşam namazının ardından seccadeden kalkmadan 40 defa fatiha okunur ve duası yapılır..
'' Ya Rabbi Fatihanın hakkı için bana kafi ol gönlümde olanı meydana getir Amin ''
buna 21 gün devam edilir..sadece oruç 7 gün tutulacak...3 ay aynı ibadete devam edilir...her cuma eşinizle bir araya gelin......
Ayyy canlarım ya gerçekten Allah sizden razı olsun hep sordunuz merak ettiniz
Yarın anjiyo için bursaya gidiyoruz inşallah hiç bir şey çıkmaz.
Hastaneye yatırdığımızdan beri ki şuan evde ağrısı olmamış, e kadın yatıyor dinleniyor çünkü. Ayağının ilk defa kemiğini gördüm yani, çünkü o yaşa rağmen o kadar ayakta iş güç yaparki balon gibi şişer kemik bellimolmaz yan, o kadar canına kıyar. Şimdi epey yatınca şişi indi ya
canım clexan heparin. Bağışıklık sistemi için veriyorlar. Aslında kan sulandırıcı.
Canım evet yarın akşam bakacağım. Mübarek bir güne denk geldi. İnşallah onun yüzü suyu hürmetine iyi sonuç alırım.
Yalnız bugün (bugün veya yarın adet günün) akşama doğru hasta olacakmışım hissi başladıçok mutsuzum. Sancı değil. Hani rahimde ağırlık olur ya, genel bir rahatsızlık hali aynen öyle. Karnım da iyice şişti yemekten sonra. Çok gözlerim yanıyor. Hasta olacak gibi hissediyorum (
Mrh canim konunun baslarini okuyamadim ama sanadami heparin verildi eger kullaniyorsan bir iki bisiler sorucaktim da biliyosun bende yok yok heparin igne verdiler banada ilk kez kullaniyorum da opt
Kız nerdesin sen noldu yumiler döllendi mi ne zaman transfer hep sen mi soracn bu sefer sorular benden cevapla
yooo anlamadım ne demek istedin ki
o zaman çamaşırlar fora
:92::92::92::92::92::92::92::92:
Kızlarr arkadaşımın transferi oldu bugün 3.gün 2 embryo transfer edildi🐣😊 inşallah yüzünü güldürür rabbim dualarınızda unutmayın kızçeler inşallahhh🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo yine mi eksin TİME
Kız Nerelerdesin senEgunal, kızlaaaaar, nasılsınız
Ehehehe ben biraz kayboldum ortalıktan ama gelip son gelişmeleri haber vereyim, hamişleri tebrik edeyim bekleyenlere de bol şans diliyeyim dedim..
Benim mart ayındaki donmuş tedavim, embriyo sağlıklı çözülmediği için iptal oldu. ben öyle ilaç kullandığımla kaldım. ama olsun transferden sonra negatif almaktan iyidir deyip moral verdim kendime.
Haziran başı tekrar doktora gittik, yine üniversite hastanesinde oluyor tedavim ama doktorum değişti ki güzel bişey bu önceki cadalozu pek sevmemiştim, kadın sadece olumsuz şeylerden bahsediyordu. Neyse efemm yeni doktorum dhea ya başlattı beni. geçen sefer sadece 4 yumurta toplanmıştı ve 2 si döllenmişti. belki daha fazla ve kaliteli yumurta toplarız dedi. İğnelerimi de değiştirdi, farklı deneyelim diğerlerine iyi cevap vermemiş yumurtalıkların diye. Yani canlarım böyle bir heves bir değişiklik bir apart halinde konuşur tedaviyi planlarken "aaa" dedi doktorum "orda bi tıkanıklık mı görüyüyorum yoksa" :) hobaaa histeroskopi için gün verdi, genel anestezi olacağı için onun tahlilleri vs derken haziranı yedik bitirdik :) Ama şükür temiz çıktı sonuç.
Şimdi ağustos başında başlayacak adetimi bekliyoruz. Transferden 1 hafta sonra da türkiyeye geliyoruz eşimle. Sonucu memleketimde alacağım yani. İnşallah üçüncü deneme sürecimiz mutlu sonla biter. Zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hem korkuyorum. Hepiniz gibi yani :18::18:
Bende haberler bu kadar.. Dilerim bol hamişli bir yaz olur topikte
Ooo yine mi eksin TİME
o zaman çamaşırlar fora
Ayy tembeller hıh
Kız kocam foto meraklısı köydeyız aldı beni gittik karanlık tarlaya yıldız foto çektik yarım saat sonra çakallar bi uludu korkup kaçtık eve
Allah razı olsun tatlmm
Heralde yanında olup soracz tatlmmyarın da güzelce geçcek insallah:)
Kız nerdesin sen noldu yumiler döllendi mi ne zaman transfer hep sen mi soracn bu sefer sorular benden cevapla
Hijhihihihiji yumiler iiler elllirinden muccck diye operler tranferim olmadi daha tatlim buyuyolar labratuarda henuzzzz hihihi😊ay kiz karnim davul gibi sistiya benim toplamadan beri inmedi tuvalete zor gidiyom halen ne bicim bisimisss cokta agrim oldu ama benim cok emeliyatlarim varya ondan herhal yumurtaligim aciyo halen dusun yani neyseee deger opt seni
ben gayet masumum bi kere cupkek hatunun işi varmış
o zaman çamaşırlar fora
tatlım özel mesajını gördüm dua ya talep olmadığından bu tembel kızçeler tarafından bende iptal ettim bilgin olsun...
arkadaşınında yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde
Ayy tembeller hıh
Kız kocam foto meraklısı köydeyız aldı beni gittik karanlık tarlaya yıldız foto çektik yarım saat sonra çakallar bi uludu korkup kaçtık eve
Allah razı olsun tatlmm
Heralde yanında olup soracz tatlmmyarın da güzelce geçcek insallah:)
arkadaşlar bu gebelik takvimi nasıl yapıyorsunuz habi bu 5. aydasınız bebeğiniz şöle büyüdü falan diyen çizelge. bugün uğraştım baya olmadı. yok mu kolayı.
mesajını görünce dedim ki tedaviye başlıyor kesin daha okumadan
çünkü hep tedavi zamanı geliyosun neden hep böle yapıyosun da hep gelmiyosun
neyse asıl konuya gelelim...
daha önce durumuna hakimim ve neler yaşadığını çok net hatırlıyorum..
bu kez izlenen yol bana umut verici geldi..
histeroskopi olman önemli mesela bişey çıkmasada bu operasyon sonrası gebe kalan çok sende de öyle olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?