2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarr arkadaşımın transferi oldu bugün 3.gün 2 embryo transfer edildi🐣😊 inşallah yüzünü güldürür rabbim dualarınızda unutmayın kızçeler inşallahhh🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesajını görünce dedim ki tedaviye başlıyor kesin daha okumadan
çünkü hep tedavi zamanı geliyosun neden hep böle yapıyosun da hep gelmiyosun
neyse asıl konuya gelelim...
daha önce durumuna hakimim ve neler yaşadığını çok net hatırlıyorum..
bu kez izlenen yol bana umut verici geldi..
histeroskopi olman önemli mesela bişey çıkmasada bu operasyon sonrası gebe kalan çok sende de öyle olur inşallah...

evet yollamıştın adını ama kızlar tembel çıktılar napıyım bacım..
birazdan denenmiş ve çok önemli bir dua paylaşıcam uzun biraz üşenmezsem eğer yazıcam...

Ayy tembeller hıh

Kız kocam foto meraklısı köydeyız aldı beni gittik karanlık tarlaya yıldız foto çektik yarım saat sonra çakallar bi uludu korkup kaçtık eve

Allah razı olsun tatlmm

Heralde yanında olup soracz tatlmm yarın da güzelce geçcek insallah:)

tatlım özel mesajını gördüm dua ya talep olmadığından bu tembel kızçeler tarafından bende iptal ettim bilgin olsun...
arkadaşınında yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde

Kız Nerelerdesin senguldenim güzel demiş tedavi zamanı geliyorsunneyse bukadar fırça yeter tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bu sefer olacak bizi habersiz bırakma

Son düzenleme:
tatlım özel mesajını gördüm dua ya talep olmadığından bu tembel kızçeler tarafından bende iptal ettim bilgin olsun...
arkadaşınında yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde

Napalımm bizde kendi çapımızda yapalım dualarımızı unutulmuyosunuz fıstıklar dualarımızdasnz rabbim kabul eder inşallahhh 🙏😃 durmak yok hem duaya hem ekşına devam 😍 🐣😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bu gebelik takvimi nasıl yapıyorsunuz habi bu 5. aydasınız bebeğiniz şöle büyüdü falan diyen çizelge. bugün uğraştım baya olmadı. yok mu kolayı.

anaaa karanlık tarlaya gitmişken hazır da başbaşa kalmışken tarla da hasret gidereydiniz
çakal bişi yapmazdı ki bakar kaçardı sizi öyle görünce

arkadaşlar bu gebelik takvimi nasıl yapıyorsunuz habi bu 5. aydasınız bebeğiniz şöle büyüdü falan diyen çizelge. bugün uğraştım baya olmadı. yok mu kolayı.

tatlım ben şu an gebelik takvimini görüyorum sen görmüyormusun

:)))) Bak şimdi ben de yazdım ve seni topikte görünce aha dedim yiycem fırçayı Valla haklısın egunal

Ne bileyim dalıyorum başka şeylere, tedavi aralarında tüp bebeğe odaklanınca zaman duruyor sanki ve o bekleme modu beni çok geriyor. o yüzden bırak bu topiği bebek fotoğrafı olan sitelere bile girmiyorum Aklımı başka şeylere odaklamaya çalışıyorum.. Ama haklısın, kız döv bağır bana

İnşallah, bana da daha olumlu geldi bu doktorun tarzı. İnternette gördüm bende histeroskopi sonrası şans yükseliyor diye ama benim hemen takip eden ilk adetimle değil 2.ile başlıycaz. ne kadar etkili olur bilemiyorum. Fin memleketinde temmuz ayında herkes tatilde olduğundan embriyologlarda aman bize ne yaa tüp müp bebek memek diye herkese uyup temmuzda çalışmadıklarından ağustosu bekliyoruz mel mel:)

Senin doğal yoldan denemeler devam mı? bir ekşın muhabbeti gördüm de sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…