- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ama ama yapmayın bana böyle eksın fln((
Çaktırma :)))))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))) Bak şimdi ben de yazdım ve seni topikte görünce aha dedim yiycem fırçayıValla haklısın egunal
Ne bileyim dalıyorum başka şeylere, tedavi aralarında tüp bebeğe odaklanınca zaman duruyor sanki ve o bekleme modu beni çok geriyor. o yüzden bırak bu topiği bebek fotoğrafı olan sitelere bile girmiyorumAklımı başka şeylere odaklamaya çalışıyorum.. Ama haklısın, kız döv bağır bana
İnşallah, bana da daha olumlu geldi bu doktorun tarzı. İnternette gördüm bende histeroskopi sonrası şans yükseliyor diye ama benim hemen takip eden ilk adetimle değil 2.ile başlıycaz. ne kadar etkili olur bilemiyorum. Fin memleketinde temmuz ayında herkes tatilde olduğundan embriyologlarda aman bize ne yaa tüp müp bebek memek diye herkese uyup temmuzda çalışmadıklarından ağustosu bekliyoruz mel mel:)
Senin doğal yoldan denemeler devam mı? bir ekşın muhabbeti gördüm de sanki
Kız Nerelerdesin senguldenim güzel demiş tedavi zamanı geliyorsun neyse bukadar fırça yeter tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bu sefer olacak bizi habersiz bırakma
tatlım özel mesajını gördüm dua ya talep olmadığından bu tembel kızçeler tarafından bende iptal ettim bilgin olsun...
arkadaşınında yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde
yok şekerim ben şiddete karşıyım dövmem sadece severim
yurtdışında tüp bebek Türkiyedeki kadar aktif değil..
burada bir çok konfor sağlanıyor bizler için...
orda da keyiflerine kalmış..
beklesende bu kez değer bence çünkü bu tedavi şekli aklıma yattı canımcım geç olsun güzel olsun
Evet di mi, benim de içime sindi.. İlkinde ezbere gibiydi herşey böyle sanki yapılmış olsun diye. Bu sefer farklı gibi ya inşallah bakalım..
Burda gerçekten zor bu süreç, aynen dediğin gibi keyfe keder..
Gülden ben ilk sayfadaki listeyi bulamadım ya? Ben mi bulamıyorum yoksa gitti mi liste?:44:
Melindam işte bir haklı da sensin, tamam suçumu kabul ediyorum
Haber vericem, zaten onun için geldim, bi de listeye bakayım dedim kimler hamiş kalmış ne olmuş bitmiş diye ama liste yok ya da ben bulamadım :44: Hepimize uğurlu bir yaz olsun bebişlerimiz gelsin inşallah.. geçmişe bakınmaya çalıştım ama göremedim herbişeyi haliyle.. Sen de nedir son durum ?
Napalımm bizde kendi çapımızda yapalım dualarımızı unutulmuyosunuz fıstıklar dualarımızdasnz rabbim kabul eder inşallahhh 🙏😃 durmak yok hem duaya hem ekşına devam 😍 🐣😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hijhihihihiji yumiler iiler elllirinden muccck diye operler tranferim olmadi daha tatlim buyuyolar labratuarda henuzzzz hihihi😊ay kiz karnim davul gibi sistiya benim toplamadan beri inmedi tuvalete zor gidiyom halen ne bicim bisimisss cokta agrim oldu ama benim cok emeliyatlarim varya ondan herhal yumurtaligim aciyo halen dusun yani neyseee deger opt seni
anaaa karanlık tarlaya gitmişken hazır da başbaşa kalmışken tarla da hasret gidereydiniz
çakal bişi yapmazdı ki bakar kaçardı sizi öyle görünce
Ay kuzum hep seni unutuyoruzyapan var yapamayan kusura bakma neyse Karadeniz turunda acisini cikarirsin
Cvp yazdom sama ama nere giyyi bulamadim yumiler ii tatlim buyuyolar transferim olmadi daha opt
Listeyi 2 gün önce kaldırdım canım..
Uğraşamıyorum bu kadar kadınla
ama bize yol gösterirdi doğal gebelik için belki de yıllardır yanlış bişi yapıyorumdur da olmuyordur
Kız aklıma gelmez mi geldi de yol kenarıydi ya biri görürse diye uslu uslu durduk
Bi de hepimiz hormon ilaçları ile daha bi kendimizden geçmiş ve delirmiş haldeyiz, haklısın çekilecek çile değil
Özlemişim kız senisen gelmeyince Gülden listeyi sildi
Kuzum ben 4.denemeyi ekimde yapıcam zaman geçsin diye bekliyorummerkez doktor değiştirdim izmirden bursaya gidicem nasip artık inşallah bu sefer hersey güzel olur Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Aman aman büyüsünler canim güzel güzel:) transfer de hayırlısıyla olsun sımsıkı tutunsunlar sana
Kız aklıma gelmez mi geldi de yol kenarıydi ya biri görürse diye uslu uslu durduk
Yok yok karadenizden önce doncez evimize bi eksın yaşarız artik
Geldi geldi canim okudum:)
sabah erken uyanıcam kızlar...
sahura kadar azcık uyumam lazım...
erkenden annemi daktıra götürcem...
hepinize hayırlı geceler hayırlı sahurlar şimdiden...
sabah erken uyanıcam kızlar...
sahura kadar azcık uyumam lazım...
erkenden annemi daktıra götürcem...
hepinize hayırlı geceler hayırlı sahurlar şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?