Ahahhahshshahelssşfndşhsls Allah seni napmasın. :):):) Normal yolla yazmış bi de. Allah bağışlasın anaanenin çocuklarını.
yavrucum gebelikte maden suyu mineralleri gereği takviye anlamında iyi gelir diyorlar..hatta mide sıkıntısı yaşandığından gebelikte bu sorunlarada iyi gelirmiş...bebek doğduktan sonrada emzirme sürecinde anne fazla mineral ve demir kaybı yaşar destek amaçlı soda önerirler..ama dün kafunder hatun doktorunun içmemesi yememesi gerekenler listesinde yer aldığını söyledi aklım karıştı..neden içme demiş doktoru o da bilmiyor bende:44::44::26:
Egunal, kızlaaaaar, nasılsınız
Ehehehe ben biraz kayboldum ortalıktan ama gelip son gelişmeleri haber vereyim, hamişleri tebrik edeyim bekleyenlere de bol şans diliyeyim dedim..
Benim mart ayındaki donmuş tedavim, embriyo sağlıklı çözülmediği için iptal oldu. ben öyle ilaç kullandığımla kaldım. ama olsun transferden sonra negatif almaktan iyidir deyip moral verdim kendime.
Haziran başı tekrar doktora gittik, yine üniversite hastanesinde oluyor tedavim ama doktorum değişti ki güzel bişey bu önceki cadalozu pek sevmemiştim, kadın sadece olumsuz şeylerden bahsediyordu. Neyse efemm yeni doktorum dhea ya başlattı beni. geçen sefer sadece 4 yumurta toplanmıştı ve 2 si döllenmişti. belki daha fazla ve kaliteli yumurta toplarız dedi. İğnelerimi de değiştirdi, farklı deneyelim diğerlerine iyi cevap vermemiş yumurtalıkların diye. Yani canlarım böyle bir heves bir değişiklik bir apart halinde konuşur tedaviyi planlarken "aaa" dedi doktorum "orda bi tıkanıklık mı görüyüyorum yoksa" :) hobaaa histeroskopi için gün verdi, genel anestezi olacağı için onun tahlilleri vs derken haziranı yedik bitirdik :) Ama şükür temiz çıktı sonuç.
Şimdi ağustos başında başlayacak adetimi bekliyoruz. Transferden 1 hafta sonra da türkiyeye geliyoruz eşimle. Sonucu memleketimde alacağım yani. İnşallah üçüncü deneme sürecimiz mutlu sonla biter. Zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hem korkuyorum. Hepiniz gibi yani :18::18:
Bende haberler bu kadar.. Dilerim bol hamişli bir yaz olur topikte
Ayy tembeller hıh
Kız kocam foto meraklısı köydeyız aldı beni gittik karanlık tarlaya yıldız foto çektik yarım saat sonra çakallar bi uludu korkup kaçtık eve
Allah razı olsun tatlmm
Heralde yanında olup soracz tatlmmyarın da güzelce geçcek insallah:)
Kız nerdesin sen noldu yumiler döllendi mi ne zaman transfer hep sen mi soracn bu sefer sorular benden cevapla
Çok sağol canım benim
caım sordum dra :) içindeki tuzlar kasılmalara neden olabiliyormuş :) malum bende kasılma son istenen sey :) içmeyeceksin dedi
bu arada bebişim iyiymiş kalbi de atıyormuş çok şükür :)
canım o 7 günlük orucu bir defa tutabildim 2. yediyi tutarken hasta oldum :) sonra hamile oldum :) darısı size canımmmmm :)
canım allahım yardımcın olsun :) bu tedavinde hersey yolunda gitsin inşallah :)
Ahahahahaha banu yoksa neyleyim bu listeyi dedi di mi , tahmin etmiştim
Ben de valla, hepinizi özlemişimMadem özledin ne demeye gelmedin diyen iç sesini teeeee burdan duydum bak ona göre
Amin inşallah, hepimizin son seferi olsun artık. Ekime az kalmış diycem ama bekleyince geçmiyor bu gıcık zaman..
Ben de sonucumu izmirde alıcam bu sefer, anacığımın yanında..
Bir kaç aya hamile hallerimizden konuşmak nasip olsun inşallah
kese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) bebeğe bakmaktan selamınızı söylemeyi unuttum :) hepinizi öpüyorum :) biraz yatıp gelirim :)
tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzzcanııım bende doğru dürüst gelemiyorum artık ama geleceğim, yarın ananeme anjiyoya götüreceğiz Yüce Rabbim inşallah hiç bir sorun çıkmaz.
hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...Egunal, kızlaaaaar, nasılsınız
Ehehehe ben biraz kayboldum ortalıktan ama gelip son gelişmeleri haber vereyim, hamişleri tebrik edeyim bekleyenlere de bol şans diliyeyim dedim..
Benim mart ayındaki donmuş tedavim, embriyo sağlıklı çözülmediği için iptal oldu. ben öyle ilaç kullandığımla kaldım. ama olsun transferden sonra negatif almaktan iyidir deyip moral verdim kendime.
Haziran başı tekrar doktora gittik, yine üniversite hastanesinde oluyor tedavim ama doktorum değişti ki güzel bişey bu önceki cadalozu pek sevmemiştim, kadın sadece olumsuz şeylerden bahsediyordu. Neyse efemm yeni doktorum dhea ya başlattı beni. geçen sefer sadece 4 yumurta toplanmıştı ve 2 si döllenmişti. belki daha fazla ve kaliteli yumurta toplarız dedi. İğnelerimi de değiştirdi, farklı deneyelim diğerlerine iyi cevap vermemiş yumurtalıkların diye. Yani canlarım böyle bir heves bir değişiklik bir apart halinde konuşur tedaviyi planlarken "aaa" dedi doktorum "orda bi tıkanıklık mı görüyüyorum yoksa" :) hobaaa histeroskopi için gün verdi, genel anestezi olacağı için onun tahlilleri vs derken haziranı yedik bitirdik :) Ama şükür temiz çıktı sonuç.
Şimdi ağustos başında başlayacak adetimi bekliyoruz. Transferden 1 hafta sonra da türkiyeye geliyoruz eşimle. Sonucu memleketimde alacağım yani. İnşallah üçüncü deneme sürecimiz mutlu sonla biter. Zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hem korkuyorum. Hepiniz gibi yani :18::18:
Bende haberler bu kadar.. Dilerim bol hamişli bir yaz olur topikte
AMİİN AMİN AMİİİİİN
Ama bir erkek evladını çok genç yaşta kaybetti hemde ramazanda orucunu bozarken
Ay birde aklıma geldi demez miAman aman büyüsünler canim güzel güzel:) transfer de hayırlısıyla olsun sımsıkı tutunsunlar sana
Kız aklıma gelmez mi geldi de yol kenarıydi ya biri görürse diye uslu uslu durduk
Yok yok karadenizden önce doncez evimize bi eksın yaşarız artik
Geldi geldi canim okudum:)
Evet şekerim içindeki ses doğru diyor
Ooo süper izmire geliyorsun demek:46
Inşallah bitanemböyle konuşuruz
Anneannene geçmiş olsun şimdiden, inşallah sıkıntısız şıp diye atlatır..AMİİN AMİN AMİİİİİN
Ama bir erkek evladını çok genç yaşta kaybetti hemde ramazanda orucunu bozarken
Hoşbulduk cemrem, sağol hepimiz inşallah.. Sen ne yaptın başladın mı tedaviye? eşinin ameliyatında kalmıştım ben en son.. İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdır..maşallah cnm hep böyle olsun kontrollerin
tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzz
hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...
amaann sizden de geçmiş ahretim...
sönmüş içinizdeki ateş
en son 200 kişiye dayandı liste bi de eklemediğim bi sürü hatun var düşün artık her geçen gün yeni kızçeler geliyor son zamanlarda yenileride eklemediğim halde 200 e dayandı...sıcaklarda listeyi güncelleyemiyorum
sabah erken uyanıcam kızlar...
sahura kadar azcık uyumam lazım...
erkenden annemi daktıra götürcem...
hepinize hayırlı geceler hayırlı sahurlar şimdiden...
Ooo zamanin var demeksayılı gün çabuk geçer
ayağına gelmiş adama daha fazla çemkirme..
hiç sevmem naz yapmayı ve yapılmasını ben kibarca naz diyorum buna yoksa başka bişi de derdim
Oyyy deme kocacığın seni üzdümüİnşallah özür dilemek için gelmiştir :26:
ben aynıyım cnm eşim ameliyat olmadı spermlerimiz çıktı normal yolla donduruldu biraz morfolojileri bozuk onun için tedavide kısmetse eylül ekim ayında başlıcam tedaviye bendeİnşallah tatlımmm
Anneannene geçmiş olsun şimdiden, inşallah sıkıntısız şıp diye atlatır..
Hoşbulduk cemrem, sağol hepimiz inşallah.. Sen ne yaptın başladın mı tedaviye? eşinin ameliyatında kalmıştım ben en son.. İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdır..
maşallah cnm hep böyle olsun kontrollerin
tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzz
hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...
hoşgeldin güzellik naberİyi gecelerrr ben geldlmmmmm
Ay birde aklıma geldi demez mi
İyi gecelerrr ben geldlmmmmm
Ben kavga edip barismasini seviyom,eve geldik zaten beraber,herhangi bi sebebi olsaydı kavganın burda abarta abarta yazardım zaten
caım sordum dra :) içindeki tuzlar kasılmalara neden olabiliyormuş :) malum bende kasılma son istenen sey :) içmeyeceksin dedi
bu arada bebişim iyiymiş kalbi de atıyormuş çok şükür :)
canım o 7 günlük orucu bir defa tutabildim 2. yediyi tutarken hasta oldum :) sonra hamile oldum :) darısı size canımmmmm :)
canım allahım yardımcın olsun :) bu tedavinde hersey yolunda gitsin inşallah :)
Ben kavga edip barismasini seviyom,eve geldik zaten beraber,herhangi bi sebebi olsaydı kavganın burda abarta abarta yazardım zaten
ben aynıyım cnm eşim ameliyat olmadı spermlerimiz çıktı normal yolla donduruldu biraz morfolojileri bozuk onun için tedavide kısmetse eylül ekim ayında başlıcam tedaviye bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?