2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Orucunu bozarken nasıl Allah mekanını cennet etsin. Benim babam da ramazanın son arefe günü vefat etti. Onlar için çok hayırlı vakit ama geride kalanlara her ramazan her arefe her bayram buruk.

Hemen orucunu bozmuş sonra tansiyonu düşmüş ve düşerek kafasını çarpmış, ay neyse gece kötü oluyorum en iyi bahsetmeyelim

Canmm naslsin unuttun beniiiii
bakkk ağlarım heeeeeeeeunuturmuyum kız seni bugün kayv.dedeydim ya ufffffffff bayram temizliği iş güç dr.a götürdüm bugün o yüzden iftardan sonra geldim eve kızsen nasılın bakem kilolar gittimi vaziyet ne

Oyy yesin onu teyzesiii. .saglikli sihhatli fasulye tanesi maşallah maşallah

Ben kavga edip barismasini seviyom,eve geldik zaten beraber,herhangi bi sebebi olsaydı kavganın burda abarta abarta yazardım zaten

THE END👍😘👯💖💋🍼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu aksam bayaa kalabalikmis canimm ohhh iyisiniz vallaaa:)))iftarda arkadastaydik bizde gec geldik ancaa iste yataga azcik kocisle istişare muhabbet sohbet simdide sahur beklemece..

Evet kuzum baya kalabalıtık gözlerim seni aradı bende ütü yaptım geldim siz gitmişsinizbari bende mutfağa gideyimhayırlı sahurlar

5kiloo verdimmmcanmnm iyiym snde iyisnya cokskr izledm seni

5kiloo verdimmmcanmnm iyiym snde iyisnya cokskr izledm seni

cnm benım normal yoldan hamıle kalmam cok zor eşim azosperm oyuzden o konuda pek umudum yok.
ama Allah buyuk ne dıyeyım.
bekleyip göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…