Orucunu bozarken nasılAllah mekanını cennet etsin. Benim babam da ramazanın son arefe günü vefat etti. Onlar için çok hayırlı vakit ama geride kalanlara her ramazan her arefe her bayram buruk.
maşallah cnm hep böyle olsun kontrollerin
tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzz
hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...
Hemen orucunu bozmuş sonra tansiyonu düşmüş ve düşerek kafasını çarpmış, ay neyse gece kötü oluyorum en iyi bahsetmeyelim
bakkk ağlarım heeeeeeeeCanmm naslsin unuttun beniiiii
amin güzelimmmmmmmmmmHiii süper haber buameliyatsız bulmuşunuz ya spermleri gerisi gelir hiç merak etme sen.. Ay hadi inşallah peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun hepimize
Hosbuldukk millet burda masallah sohbet koyu allaah bozmasn topigmizi
Yeapppp beybigörrrrlllss vatsaaappp be yaaaa
Oyy yesin onu teyzesiii. .saglikli sihhatli fasulye tanesi maşallah maşallahkese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) bebeğe bakmaktan selamınızı söylemeyi unuttum :) hepinizi öpüyorum :) biraz yatıp gelirim :)
öle bura yıkılıyo
hoş geldin kuzuumm
Hosbuldummm cicimmm napiyosunuzz bakimm
Ben kavga edip barismasini seviyom,eve geldik zaten beraber,herhangi bi sebebi olsaydı kavganın burda abarta abarta yazardım zaten
Bu aksam bayaa kalabalikmis canimm ohhh iyisiniz vallaaa:)))iftarda arkadastaydik bizde gec geldik ancaa iste yataga azcik kocisle istişare muhabbet sohbet simdide sahur beklemece..
Bu aksam bayaa kalabalikmis canimm ohhh iyisiniz vallaaa:)))iftarda arkadastaydik bizde gec geldik ancaa iste yataga azcik kocisle istişare muhabbet sohbet simdide sahur beklemece..
bakkk ağlarım heeeeeeeeunuturmuyum kız seni bugün kayv.dedeydim ya ufffffffff bayram temizliği iş güç dr.a götürdüm bugün o yüzden iftardan sonra geldim eve kızsen nasılın bakem kilolar gittimi vaziyet ne
bakkk ağlarım heeeeeeeeunuturmuyum kız seni bugün kayv.dedeydim ya ufffffffff bayram temizliği iş güç dr.a götürdüm bugün o yüzden iftardan sonra geldim eve kızsen nasılın bakem kilolar gittimi vaziyet ne
Canim hayırlısı olsun,belki böyle hayırlı olacak.hem ben böyle tüp bebek için randevu alıp sonra o rahatlıkla hamile kalan 3_4 kişi biliyorum.belirten sende oyle olacan.ğc üzülme,tatilini yap boss keyif sur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?