Canım tebrik ederim ne güzel denk gelmiş doğum tarihi senin kızmıydı? sen yazınca bende heyecanlandım benim doğumda eğer erken gelmezse 10.10.2014 de inşallah aslında normal doğum tarihimiz 21.10.2014 10 gün önce alırız demişti doktorum ama bebiş 1 hafta önde gidiyor inşallah erken gelip beni bayramda şaşkın etmez :26: oğlum da normal doğumla başlamıştım o 07.07.2011 sabaha karşı 04:00 de keseyi patlatmıştı sıpam öğlen 11:00 gibi acil sezeryana alındım yani o 07.07.2011 doğumlu bu da 10.10.2014 olursa aralarında tam 3 yıl 3 ay 3 gün olacak
Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
caım sordum dra :) içindeki tuzlar kasılmalara neden olabiliyormuş :) malum bende kasılma son istenen sey :) içmeyeceksin dedi
bu arada bebişim iyiymiş kalbi de atıyormuş çok şükür :)
canım o 7 günlük orucu bir defa tutabildim 2. yediyi tutarken hasta oldum :) sonra hamile oldum :) darısı size canımmmmm :)
canım allahım yardımcın olsun :) bu tedavinde hersey yolunda gitsin inşallah :)
Slm kızlar Günaydın herkese.bana yardimci olurmusunuz dün transferi oldu bugün sabah akıntı gibi yapışkan bi damla gibi kan geldi.hastaneyi aradım olabilir bebek yuvalanirken tutunmaya çalışırken gelebilir dedi.ama % 100 kanama olur yada olmaz diye bişey yok yatın iştirak edin sonuç alana kadar müdahale edemiyoruz dedi.cok korkuyorum:18:
Benceee hamilesinnnn yuhiiiiiiihamile olmasan hic cikmazdi herhalde cizgi suan icin hamilesin
Slm kızlar Günaydın herkese.bana yardimci olurmusunuz dün transferi oldu bugün sabah akıntı gibi yapışkan bi damla gibi kan geldi.hastaneyi aradım olabilir bebek yuvalanirken tutunmaya çalışırken gelebilir dedi.ama % 100 kanama olur yada olmaz diye bişey yok yatın iştirak edin sonuç alana kadar müdahale edemiyoruz dedi.cok korkuyorum:18:
Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Ben de tüp bebek tedavisi gördüm şuan beklemedeyim.
Benim 5.gün embriyosuydu grade 2 kalitede ve 2 embriyo taransferim oldu.
4.gün idrar testi yaptım negatifti
7.gün silik çizgi
8.gün silik çizgi ve bu sabah 9.günüm tekrar yaptım silik ikinci çizgi biraz daha koyulaşmıştı.
Ancak kanda değer yüksek çıkmamasında çok korkuyorum
Bu arada böyle idrar testinde üst üste ikinci çizgiyi görüpte kan tahlilinde negatif alan oldu mu bilginiz var mı?
cuma günü kan tahlilim var umarım herkes muradına erer ve pozitifi görür.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
Koyulaşan çizgi iyiye işaret :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım meraklanma sakin ol ben bi kaç kişiden duydum ve aralarında pozitif sonuç alanda var bazen olabiliyor jel kullanıyorsan onlada ilgili olabilir :26:
Günaydın kızlarrrrr :)
Dün gelemedim dışarda yemekteydik
Nabersiniz?
Az önce sağ kasığım birden kasıldı 5 sn'lik bişeydi ama tırstım bişey olmaz di mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim de oldu ama progestan kullaniyorum fitil doktor ondandir dedi belki seninde ondandir uzulme ilk 3 gun kendini yorma dinlen yat bugun mubarek gun allahin izniyle bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?