2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

maşallah canım seninde tarihler tam denk gelmiş ne güzel jayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah benimki oğlan canım senin cinsiyeti neydi :26:

Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406094607046.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
Slm kızlar Günaydın herkese.bana yardimci olurmusunuz dün transferi oldu bugün sabah akıntı gibi yapışkan bi damla gibi kan geldi.hastaneyi aradım olabilir bebek yuvalanirken tutunmaya çalışırken gelebilir dedi.ama % 100 kanama olur yada olmaz diye bişey yok yatın iştirak edin sonuç alana kadar müdahale edemiyoruz dedi.cok korkuyorum:18:

Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi

Benceee hamilesinnnn yuhiiiiiiihamile olmasan hic cikmazdi herhalde cizgi suan icin hamilesin

canımmmm maşallah miniğine gümbür gümbür atıyodur şimdi onun minik kalbi allah kavuşmanızı nasip etsin

canım meraklanma sakin ol ben bi kaç kişiden duydum ve aralarında pozitif sonuç alanda var bazen olabiliyor jel kullanıyorsan onlada ilgili olabilir :26:

Canim benim de oldu ama progestan kullaniyorum fitil doktor ondandir dedi belki seninde ondandir uzulme ilk 3 gun kendini yorma dinlen yat bugun mubarek gun allahin izniyle bisey olmaz

Slm kzlar bugun testi olan kimdi inş rabbim nasip etmiştir ona

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Ben de tüp bebek tedavisi gördüm şuan beklemedeyim.

Benim 5.gün embriyosuydu grade 2 kalitede ve 2 embriyo taransferim oldu.
4.gün idrar testi yaptım negatifti
7.gün silik çizgi
8.gün silik çizgi ve bu sabah 9.günüm tekrar yaptım silik ikinci çizgi biraz daha koyulaşmıştı.
Ancak kanda değer yüksek çıkmamasında çok korkuyorum
Bu arada böyle idrar testinde üst üste ikinci çizgiyi görüpte kan tahlilinde negatif alan oldu mu bilginiz var mı?
cuma günü kan tahlilim var umarım herkes muradına erer ve pozitifi görür.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Son düzenleme:

Çizgi gayet net :) Hayırlı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Koyulaşan çizgi iyiye işaret :)

Günaydın kızlarrrrr :)
Dün gelemedim dışarda yemekteydik
Nabersiniz?
Az önce sağ kasığım birden kasıldı 5 sn'lik bişeydi ama tırstım bişey olmaz di mi?

Canım rabbim pozitifi görmeni nasip etsin inş.
ikinci çizgi gayet net.
benimde bugün 9.günüm cuma günü kan tahlilim var
Bende bu sabah idrar testi yaptım seninki gibi çıktı
bu soruyu bende çok merak ediyorum acaba varmı diye umutlandım
aynı heyecanı bende yaşıyorum dilerim bu süreçte herkes pozitif görür.

Sagol canım bende progestan kullanıyorum inşallah ondandir.bu hayırlı günlerde rabbım herkesin yüzünü guldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…