Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çizgi gayet net :) Hayırlı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım seninde tarihler tam denk gelmiş ne güzel jayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahbenimki oğlan canım senin cinsiyeti neydi :26:
Ayyyy insallah su mubarek gunde hepimiz bebeklerimize kavusuruz insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım rabbim pozitifi görmeni nasip etsin inş.
ikinci çizgi gayet net.
benimde bugün 9.günüm cuma günü kan tahlilim var
Bende bu sabah idrar testi yaptım seninki gibi çıktı
bu soruyu bende çok merak ediyorum acaba varmı diye umutlandım
aynı heyecanı bende yaşıyorum dilerim bu süreçte herkes pozitif görür.
Sagol canım bende progestan kullanıyorum inşallah ondandir.bu hayırlı günlerde rabbım herkesin yüzünü guldursun insallah
Gidip bir kan versene benim 9. gün bundan çok daha silikti değerim 45 çıkmıştı
tebrik ederim arkadaşım çok sevindim ilk önce bi üzüldüm şimdi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı hepimizin başına inşallahkizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..rabbime binlerce sukurrrrr...
Çizgi gayet net :) Hayırlı olsun
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
tebrik ederim arkadaşım çok sevindim ilk önce bi üzüldüm şimdi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Canımmmmm hayırlı olsun ben biliyosum olduğunuuu çooook sevindim tatlımmmmm :) Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin muckkkk :)
Tebrik ederim canim darisi hepimizin basina:))
sanırım olmadı falan yazmıştın ondan dolayı yada ben karıştırdımcnm tesekkyr ederim allah razi olsuj...once neden uzuldun sora nden sewndin anlamadik ki :44:
sanırım olmadı falan yazmıştın ondan dolayı yada ben karıştırdımNeyse sen hamilesin
amin amin amin inşallahhaa ewt kuzum ya idrar testlerim hic koyulasmayinca korkmustum ama sukur allahim korktugumla karsilastirmadi beni...rabbim bu guzel kadir gecesinde beni guldurdu .dilerim her isteyene verir yuce rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?