2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah ne silik çıkması basbaya 2. çizgi canım gözün aydın tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin

maşallah canım seninde tarihler tam denk gelmiş ne güzel jayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah benimki oğlan canım senin cinsiyeti neydi :26:

Bu bebeğim kız canım Rabbim sana da ikinciyi kız nasip etsin inşallah ama erkek bebekler de çok tatlı zaten bizler için cinsiyetin ne önemi var onları karnımızda hissetmek yeterli bunu sadece biz anlarız bazen (zırt pırt hamile kalanlar) cinsiyet konuşuyor ya sinir oluyorum Rabbim vermeseydi de siz kız olsun yok yok erkek olsun dermiydiniz acaba diyorum

insallah canim ayni gun testlerimiz benimde randevum cuma insallah guzel haberler veririz ben de umutlandim çizgiyi gorunce herseyin hayirlisi olsun insallah ♡

Sagol canım bende progestan kullanıyorum inşallah ondandir.bu hayırlı günlerde rabbım herkesin yüzünü guldursun insallah

Tatlim ondan o zaman benim 9. Gunum bazen yine akinti geliyor ama ilactan progestan yapiyor belli mumkun oldugunca ileri itmeye calisiyorum ama cok zor ya allahim hepimize kolayliklar versin ilk gunlerin madem cok dikkat et ben wc ve yemek yeme disinda kalkmamistim

Gidip bir kan versene benim 9. gün bundan çok daha silikti değerim 45 çıkmıştı

Ben 5.gun kan testi yaptirmistim 2.74 cikinca olmadi diye cok uzulmustum kan testini normal gunumde yaptirmaliyim iki gun daha bekleyebilecegimi dusunuyorum seninki de hayirli olsun canim soylediginde haklisin kiz erkek ne farkeder bazen insanlarin simarikligina tahammul edemiyorum saglikli olsun da en onemlisi bu

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..rabbime binlerce sukurrrrr...
tebrik ederim arkadaşım çok sevindim ilk önce bi üzüldüm şimdi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Canımmmmm hayırlı olsun ben biliyosum olduğunuuu çooook sevindim tatlımmmmm :) Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin muckkkk :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim arkadaşım çok sevindim ilk önce bi üzüldüm şimdi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah

Cnm tesekkyr ederim Allah razi olsuj...once neden uzuldun sora nden sewndin anlamadik ki :44:

Tesekkurler bitane mmmm Allah razi oleun hep destek olfunjz iyi ki varsiniz..Rabbim kucagima almayi nasip etsin..opuldunuz kuzunlaa

sanırım olmadı falan yazmıştın ondan dolayı yada ben karıştırdım Neyse sen hamilesin

Haa ewt kuzum ya idrar testlerim hic koyulasmayinca korkmustum ama sukur Allahim korktugumla karsilastirmadi beni...Rabbim bu guzel kadir gecesinde beni guldurdu .dilerim her isteyene verir yuce rabbim.

Ayyyyyyyyyyyyyyyy maşallah ne güzel çok sevindim ne mübarek bir günde aldın müjdeni çok şükür Rabbime çok mutlu oldum canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…