bizler iyiyiz kuzum sen nasılsın eşin nasıl?inşallah atlatabilmiştir,baba erkekler için çok önemli çünkü
SAĞOL KUZUM BEN İYİYİM EŞİMİ TOPARLAMAK ZOR OLDU ÖZELİKLE İLK 3 GÜN (cenaze günü çok kötüydü ) AMA BU GÜN BİRAZ DAHA İYİ
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Ayyyyyyyyyyyyyyyy maşallah ne güzel çok sevindim ne mübarek bir günde aldın müjdeni çok şükür Rabbime çok mutlu oldum canım gözün aydın
Cnm tesekkyr ederim Allah razi olsuj...once neden uzuldun sora nden sewndin anlamadik ki :44:
Ewt cnm Rabbime sonsuz sukur cok mubarek bir gunde verdi rabbim mucizemi...Allah razi olsun sizlerden hep destek oldunuz..iyi ki varsiniz.
GÖZÜN AYDINÇOK SEVİNDİNNNN
:) yılın en dürüst en kendini bilen anne adayı desdo!
Hayirli olsun canim cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:emir_bebek Canımm benim gözün ve gözümüz aydın darısı başımıza inşallah güzel haberlerin devamı inaşallahh
Ewt cnm Rabbime sonsuz sukur cok mubarek bir gunde verdi rabbim mucizemi...Allah razi olsun sizlerden hep destek oldunuz..iyi ki varsiniz.
Rabbim bu mübarek günde her nerede olusa olsun anne olma özlemiyle yanan kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
hamilelere bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin inşallah "onu kucağınıza alıp kokladığınızda bizim gibi hasretle bekleyenlerede dua edin"
herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin rabbim
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip et ey rabbim
Lennnnnn yatiyordum birden balim bugun test yapacak dedimve durmadım uykudan,gözümüz aydin kuzum benim masallah
Artık stres yapmadan hamileliğin tadını çıkar.allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
KAYIN PERDER CANIMMMCanım başınız sağolsun kim vefat etti?
Saoll kuzummm Allahim hepimize nasip etsin..seninde başin sag olsun kuzumm yazamadim k.bkma.Allahim esine vd sana cok sabir versin..
Aminnn cnmm Rabbim bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine hepimize hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin..Hayirli olsun darisi basimiza insallah su mubarek gunde amiiinnn
KAYIN PERDER CANIMMM
AMİNNNNNNN CANIMMMM SENDE SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞŞŞSAĞOL AMİNNN
Tatlim ondan o zaman benim 9. Gunum bazen yine akinti geliyor ama ilactan progestan yapiyor belli mumkun oldugunca ileri itmeye calisiyorum ama cok zor ya allahim hepimize kolayliklar versin ilk gunlerin madem cok dikkat et ben wc ve yemek yeme disinda kalkmamistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?