2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bizler iyiyiz kuzum sen nasılsın eşin nasıl?inşallah atlatabilmiştir,baba erkekler için çok önemli çünkü

SAĞOL KUZUM BEN İYİYİM EŞİMİ TOPARLAMAK ZOR OLDU ÖZELİKLE İLK 3 GÜN (cenaze günü çok kötüydü ) AMA BU GÜN BİRAZ DAHA İYİ

Rabbim bu mübarek günde her nerede olusa olsun anne olma özlemiyle yanan kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

hamilelere bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin inşallah "onu kucağınıza alıp kokladığınızda bizim gibi hasretle bekleyenlerede dua edin"

herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin rabbim

hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip et ey rabbim

Ayyyyyyyyyyyyyyyy maşallah ne güzel çok sevindim ne mübarek bir günde aldın müjdeni çok şükür Rabbime çok mutlu oldum canım gözün aydın

Ewt cnm Rabbime sonsuz sukur cok mubarek bir gunde verdi rabbim mucizemi...Allah razi olsun sizlerden hep destek oldunuz..iyi ki varsiniz.

Ewt cnm Rabbime sonsuz sukur cok mubarek bir gunde verdi rabbim mucizemi...Allah razi olsun sizlerden hep destek oldunuz..iyi ki varsiniz.

:emir_bebek Canımm benim gözün ve gözümüz aydın darısı başımıza inşallah güzel haberlerin devamı inaşallahh

Hayirli olsun canim cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekur edrm tatlim darisi basina..rabbim isteyen herkese nasip etsinnn.

:emir_bebek Canımm benim gözün ve gözümüz aydın darısı başımıza inşallah güzel haberlerin devamı inaşallahh

Saooll cnmmmm Allah razi olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinnn

Lennnnnn yatiyordum birden balim bugun test yapacak dedimve durmadım uykudan,gözümüz aydin kuzum benim masallah
Artık stres yapmadan hamileliğin tadını çıkar.allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Aminnnnn canim,allahım bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin

Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:
"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )
Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."
"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

Bu mübarek gecede dua sünnettir. O icabet vakitlerinden birisidir. Süfyan-ı Sevrî demiştir ki, o gece dua etmek, namaz kılmaktan daha sevaptır. Kur'ân okuyup da dua ederse güzel olur.

İbnü Hacer Heytemî Tuhfetü'l-Muhtâc'da der ki:

"Kadir gecesini görene, saklaması sünnettir. Onun kemâliyle faziletine ancak Allah Teâlâ'nın bildirdiği kimseler nail olur."HAYIRLI KANDİLLER

Kuzuuummm hala inanamiommmm ewt Rabbim bu guzl gunde kadir gecesinde nasip etti bna bu guzel haberiii...Allah razi olsun sizdennn...Allahim hepimize nasip etsinn...ii ki varsinizzz

Ewet fitil olarak kullanılması zor.bende yatıyorum esimde raporlu başımda bekliyo istesemde kalkmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…