Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
KAYIN PERDER CANIMMM
Kızlar show tv de tüp bebek hakkında konuşuluyor mustafa Bahçeci var
Kızlar show tv de tüp bebek hakkında konuşuluyor mustafa Bahçeci var
Bende burda yazıyorum kk da da egunal var
Senin o avatarındaki baş parmağı yerim
Kızlar bişey sorucam ben saçlarıma kına yakmak istiyorum sizce bebişe zararı olurmu bence olmaz içinde kimyasal madde yok ama acaba bu ciğerde olduğu gibi bebişte leke bırakırmı acaba sonra benim kız turuncu doğmasın
Canim günaydin,kendime karşı durust bi insanım,huylarimi biliyorum
Kızlar bişey sorucam ben saçlarıma kına yakmak istiyorum sizce bebişe zararı olurmu bence olmaz içinde kimyasal madde yok ama acaba bu ciğerde olduğu gibi bebişte leke bırakırmı acaba sonra benim kız turuncu doğmasın
Profum editim senin eline kimse su dokemez şekerimsen bizim 7/24 bilgi kupumuzsun aç ac oku
Ye teyzesi nasıl da güzel oynatiyor
Kuzum çok şükür annen iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?