2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Cnm çok sevindimm.maşallahhh. :)) )rabbim bu mübarek günün hürmetine arkadaşlarımızında yüzünü guldur.AMİNNN

Son düzenleme:
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat diliyorum hepimize. İnşallah bir sonrakine dileğimiz gerçekleşmiş halde erişiriz.

Kızlar show tv de tüp bebek hakkında konuşuluyor mustafa Bahçeci var

Sabahın köründen beri dışarda olan ben sonunda eve girdim çok mesudum
Önce hastane işlerimizi hallettik sorunsuz çok şükür...
Az öncede sosyete pazarının açılışına katıldım açılışı ben yaptım kırmızı kurdelayı ben kestim
Şimdi size aldıklarımın fotosunu koyacam demeyi çok isterdim lakin benim gibi üst düzey A kalite birinci sınıf elit bir insana uygun birşey bulamadım O ne biçim sosyete pazarıydı hiç gitmemiş olmayı dilerdim..içeri bi girdim herşey 5-10 tl diye bağırıyooo abiler...1 tl bile etmez abi ne boşuna bağırıyon diyemedim tabii

Son düzenleme:
Yavrucuummm şahane bir değerin var tebrik ederim sağlıkla keyifle geçen bir gebelik nasip etsin Rabbim...
Mübarek günde evladın müjdelendi
Şükür namazı kılın eşinle birlikte...
Bi de bu gece bize çok dua et lütfen

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Hadi bakalım hayırlı olsun allah sonuna kadar getirsin kucaklarımıza almayı nasip etsin... ... Çişler doğruyu göstermiş bak bizim :)) Allahım şu mübarek günlerin hatrına bu duyguyu bütün isteyenlere tattırsın... Amin

Kızlar hepinize selamlar
Ben bu topikte iki deneme sürecimi geçirdim ve çok şükür hamileyim
Böyle bir günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Sonuç bekleyenlere Allah sabır versin, inşallah hayırlısı olur
Hepinize sevgiler

Bende burda yazıyorum kk da da egunal var
Senin o avatarındaki baş parmağı yerim

Profum editim senin eline kimse su dokemez şekerimsen bizim 7/24 bilgi kupumuzsun aç ac oku
Ye teyzesi nasıl da güzel oynatiyor
Kuzum çok şükür annen iyimiş

merhaba arkadaşlar bende ekimde başlamayı planladım...pcos luyum kendiliğinden bir gebelik geçirdim ekimde ama maalesef kürtajla sonuçlandı.

hormonlar kilo vs herşey normal ama 4 senedir omuyor bebişim.((

aşılama vs yaptırmadım hiç yaptırmayı da düşünmüyorum :))

Mustafa Bahçeci'yi dinledim tvde dedi ki tüp bebek yaptırmak isteyen kadınlar geç kalmasınlar yaş önemli sigara içmesinler zayıflasınlar egzersiz yapsınlar. Erkekler için de söylediği tek şey sigara içmeseler iyi olur :) zahmet olmazsa hani.

Kızlar bişey sorucam ben saçlarıma kına yakmak istiyorum sizce bebişe zararı olurmu bence olmaz içinde kimyasal madde yok ama acaba bu ciğerde olduğu gibi bebişte leke bırakırmı acaba sonra benim kız turuncu doğmasın

hiç bilmiyorum canım inan ki

birşey olmaz kınadan sanırım diplere değmediği sürece boyada da sorun yok diye biliyorum arkadaşım

Profum editim senin eline kimse su dokemez şekerimsen bizim 7/24 bilgi kupumuzsun aç ac oku
Ye teyzesi nasıl da güzel oynatiyor
Kuzum çok şükür annen iyimiş

Çok şükür canım iyi 6 ay sonra bi daha kontrol göğsündeki kitle takip altında...
Ben varken tv programına ne gerek var dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…