Sabahın köründen beri dışarda olan ben sonunda eve girdim çok mesudum
Önce hastane işlerimizi hallettik sorunsuz çok şükür...
Az öncede sosyete pazarının açılışına katıldım açılışı ben yaptım kırmızı kurdelayı ben kestim
Şimdi size aldıklarımın fotosunu koyacam demeyi çok isterdim lakin benim gibi üst düzey A kalite birinci sınıf elit bir insana uygun birşey bulamadımO ne biçim sosyete pazarıydı hiç gitmemiş olmayı dilerdim..içeri bi girdim herşey 5-10 tl diye bağırıyooo abiler...1 tl bile etmez abi ne boşuna bağırıyon diyemedim tabii
Eğlencesine yazmıştım ne kadar ciddi cevap vermişsin ürktüm.
Kızlar bişey sorucam ben saçlarıma kına yakmak istiyorum sizce bebişe zararı olurmu bence olmaz içinde kimyasal madde yok ama acaba bu ciğerde olduğu gibi bebişte leke bırakırmı acaba sonra benim kız turuncu doğmasın
canım hastane işlerininin ıyı gıtmesıne sevındım..bana yardım et ya ben şimdi arı sütü içiyorum ya baska ne yapım kalıte için
kına izmi bırakırmış bak bilmiyodum
havuç kafamı olur diyosun kız
ben çok severim ama havuç kafaları
sana yardımcı oldum gördüğün gibi
merhaba arkadaşlarbende ekimde başlamayı planladım...pcos luyum kendiliğinden bir gebelik geçirdim ekimde ama maalesef kürtajla sonuçlandı.
hormonlar kilo vs herşey normal ama 4 senedir omuyor bebişim.((
aşılama vs yaptırmadım hiç yaptırmayı da düşünmüyorum :))
Hııııııııııııııııııııııııııı baya yardımcı oldun ne diyon yani dene ve görelim mi diyon kırmızı kafa olursa yine de severiz dimi? napalım nasip böyleymiş deriz basarız bağrımıza
merhaba datlum...
pko lusun demek hiç de sevmem gıcık şey
bende de var..
4 senedir sen doğuramamışın 9 senedirde ben...
doğal yolla gebeliğinin olması büyük avantaj sonrası için...
gebe kalabiliyor olman önemli yani..
aşılama doğal gebeliğe göre %5 daha fazla şans verir o kadar tüp bebek kadar başarını oranları yüksek olmuyor..
2 kez denedim zaman ve para kaybı..
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
canım çizgi gayet belli :) tatlım kanda da değrini görürüz inşallah :)Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmmm maşallah miniğinegümbür gümbür atıyodur şimdi onun minik kalbi allah kavuşmanızı nasip etsin
Oyy yesin onu teyzesiii. .saglikli sihhatli fasulye tanesi maşallah maşallah
Canmm pit pitlari duymussun ne guzll masallahh
Aaaa bebiş gelmiş göbüşe çooook sevindimSağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun
Teşekkür ederim, amin, hepimizin yüzü gülsün inşallah
maşallah cnm hep böyle olsun kontrollerin
tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzz
hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...
bende nefret ediyorum pcosdaaaan( bi bakıyorum 33. günde adetim bi bakıyorum 40 45
inşallah öyledir doktorda beklememi süylüyor o yüzden ama yaşım 31 beklersem dahada uzar diye korkuyorum çok
senin ilk tüp bebek denemen mi olacak yeniyim aranızda bilemedim o yüzden
canımmmmmmm maşallah :)hayırlı olsun canım :) kat kat arttırsın canımmmmmm :)
canım çizgi gayet belli :) tatlım kanda da değrini görürüz inşallah :)
amin canım hepimizin inşallah :)
canlar darısı sizlere :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin inşallah bebişlerimizi :)
benim adetim nadiren 30 günü bulur düzenli yani o sebeple ciddiye almıyor doktorlar...
pko da zamanla yumi kalitesinde sorunlar olmaya başlıyor bence ben olsam beklemem...
4.denemem olacak benim...
bir kez kimyasal bir kez de dış gebelik yaşadım..
canımmmmmmm maşallah :)hayırlı olsun canım :) kat kat arttırsın canımmmmmm :)
canım çizgi gayet belli :) tatlım kanda da değrini görürüz inşallah :)
amin canım hepimizin inşallah :)
canlar darısı sizlere :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin inşallah bebişlerimizi :)
Hııııııııııııııııııııııııııı baya yardımcı oldun ne diyon yani dene ve görelim mi diyon kırmızı kafa olursa yine de severiz dimi? napalım nasip böyleymiş deriz basarız bağrımıza
ooo düzenlii adetli pcos ilk kez duydum :)
hayırlı olur inşllh canm hangi ay başlayacaksın ben tatil sonrasına erteledim kafamı dinleyeyim biraz diye düşünüyorum bidahaki adetimde ancak ekimde olur zaten
benimki pco ,pcos değil yani sendromu değil sade pko
bir yılı aştı son dememin üzerinde sigorta sorunumuz var onu halledince hemen bağlayacağım...
ekimde başlayacak çok hatun var belki bende ekime yetişirim
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Öncelikle herkese hayırlı Kandiller, Rabbim dualarınızı kabul etsin..
5 aylık bir aradan sonra, döndüm dolaştım aranıza geldim
5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim..
Yeni tedavimiz için zaman geçmesini fiziksel ve psikolojik olarak toparlanmayı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?