2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hastane işlerininin ıyı gıtmesıne sevındım..bana yardım et ya ben şimdi arı sütü içiyorum ya baska ne yapım kalıte için

kına izmi bırakırmış bak bilmiyodum
havuç kafamı olur diyosun kız
ben çok severim ama havuç kafaları
sana yardımcı oldum gördüğün gibi

canım hastane işlerininin ıyı gıtmesıne sevındım..bana yardım et ya ben şimdi arı sütü içiyorum ya baska ne yapım kalıte için

kalite asalet doğuştan gelir şekerim o nedenle bu saatten sonra yumi kalitesini artıramazsın
çörek otu bal üçlüsünü yap mutlaka...
adetinle birlikte başla...

kına izmi bırakırmış bak bilmiyodum
havuç kafamı olur diyosun kız
ben çok severim ama havuç kafaları
sana yardımcı oldum gördüğün gibi

Hııııııııııııııııııııııııııı baya yardımcı oldun ne diyon yani dene ve görelim mi diyon kırmızı kafa olursa yine de severiz dimi? napalım nasip böyleymiş deriz basarız bağrımıza

merhaba datlum...
pko lusun demek hiç de sevmem gıcık şey
bende de var..
4 senedir sen doğuramamışın 9 senedirde ben...
doğal yolla gebeliğinin olması büyük avantaj sonrası için...
gebe kalabiliyor olman önemli yani..
aşılama doğal gebeliğe göre %5 daha fazla şans verir o kadar tüp bebek kadar başarını oranları yüksek olmuyor..
2 kez denedim zaman ve para kaybı..

arkadaşlar yeni başlayacağım merak ettiğim bazı şeyler var pcos lu olan var mı ?

Son düzenleme:

cidden senden duydum canım iz kalabileceğini...
çok bilgisizim bu konuda..
saçlarında turunculuk olacaksa tamam ama vücudunda iz bıraktığını duyduysan kullanma kına.

bende nefret ediyorum pcosdaaaan ( bi bakıyorum 33. günde adetim bi bakıyorum 40 45

inşallah öyledir doktorda beklememi süylüyor o yüzden ama yaşım 31 beklersem dahada uzar diye korkuyorum çok

senin ilk tüp bebek denemen mi olacak yeniyim aranızda bilemedim o yüzden

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

canımmmmmmm maşallah :) hayırlı olsun canım :) kat kat arttırsın canımmmmmm :)
Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çizgi gayet belli :) tatlım kanda da değrini görürüz inşallah :)
canımmmm maşallah miniğine gümbür gümbür atıyodur şimdi onun minik kalbi allah kavuşmanızı nasip etsin

amin canım hepimizin inşallah :)

Oyy yesin onu teyzesiii. .saglikli sihhatli fasulye tanesi maşallah maşallah

Canmm pit pitlari duymussun ne guzll masallahh

Aaaa bebiş gelmiş göbüşe çooook sevindim Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun

Teşekkür ederim, amin, hepimizin yüzü gülsün inşallah

maşallah cnm hep böyle olsun kontrollerin

tatlım pamuk ananen yarın anjiyoyu yaptırıp hiççç bişeyciği kalmazzz

hoşgeldin inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun...

canlar darısı sizlere :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin inşallah bebişlerimizi :)

benim adetim nadiren 30 günü bulur düzenli yani o sebeple ciddiye almıyor doktorlar...
pko da zamanla yumi kalitesinde sorunlar olmaya başlıyor bence ben olsam beklemem...
4.denemem olacak benim...
bir kez kimyasal bir kez de dış gebelik yaşadım..

kuzunun kalp atışını duymasanda görmüşsünüz canım çok sevindim
maden suyu içme konusunuda okudum ama ilk kez duydum kasılma yaptığını..
o zaman hiç tavsiye edilmemeli sadece riskli gebeliklerde değil tüm gebelerde tavsiye edilmemeli valla anlamadım ben:44::44:

Son düzenleme:

ooo düzenlii adetli pcos ilk kez duydum :)

hayırlı olur inşllh canm hangi ay başlayacaksın ben tatil sonrasına erteledim kafamı dinleyeyim biraz diye düşünüyorum bidahaki adetimde ancak ekimde olur zaten

merhaba arkadaşım kalp atışını duymuşsun süper birşeydir eminim hayırlı olsunnn :)))biz duyamamıştık sadece keeyi görebilmiştik ((

benim ablam hint kınası yakmıştı .bir sorun olmadı ama onun rengi kızıl değildi :26:

ooo düzenlii adetli pcos ilk kez duydum :)

hayırlı olur inşllh canm hangi ay başlayacaksın ben tatil sonrasına erteledim kafamı dinleyeyim biraz diye düşünüyorum bidahaki adetimde ancak ekimde olur zaten

benimki pco ,pcos değil yani sendromu değil sade pko
bir yılı aştı son dememin üzerinde sigorta sorunumuz var onu halledince hemen bağlayacağım...
ekimde başlayacak çok hatun var belki bende ekime yetişirim

Öncelikle herkese hayırlı Kandiller, Rabbim dualarınızı kabul etsin..

5 aylık bir aradan sonra, döndüm dolaştım aranıza geldim

5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim..

Yeni tedavimiz için zaman geçmesini fiziksel ve psikolojik olarak toparlanmayı bekliyorum.

benimki pco ,pcos değil yani sendromu değil sade pko
bir yılı aştı son dememin üzerinde sigorta sorunumuz var onu halledince hemen bağlayacağım...
ekimde başlayacak çok hatun var belki bende ekime yetişirim

seni pco lu seni haha :) inşallhh kadir gecesi dualarımız kabul olur canm ya tatilden önce memlekete gideceğim gidesim gelmiyor

geçmiş olsun canm zor bi süreç atlatmışsın (

en yakın zamanda Allah tekrarını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…