Canım benim gozunaydinRabbim kucağına almayi nasip etsin
Cnm çok sevindimm.maşallahhh. :)) )rabbim bu mübarek günün hürmetine arkadaşlarımızında yüzünü guldur.AMİNNN
Tebrik ederim canım :) hayırla sağlıkla devamını diliyorum.
çokkk tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah. nerde tedavi oldun canım
Kızlar show tv de tüp bebek hakkında konuşuluyor mustafa Bahçeci var
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Sagol canim.Progestan fitil kullanıyorum. Inşallah sorun yoktur
Bu bebeğim kız canım Rabbim sana da ikinciyi kız nasip etsin inşallah ama erkek bebekler de çok tatlı zaten bizler için cinsiyetin ne önemi var onları karnımızda hissetmek yeterli bunu sadece biz anlarız bazen (zırt pırt hamile kalanlar) cinsiyet konuşuyor ya sinir oluyorum Rabbim vermeseydi de siz kız olsun yok yok erkek olsun dermiydiniz acaba diyorum
cidden senden duydum canım iz kalabileceğini...
çok bilgisizim bu konuda..
saçlarında turunculuk olacaksa tamam ama vücudunda iz bıraktığını duyduysan kullanma kına.
benim ablam hint kınası yakmıştı .bir sorun olmadı ama onun rengi kızıl değildi :26:
kalite asalet doğuştan gelir şekerim o nedenle bu saatten sonra yumi kalitesini artıramazsın
çörek otu bal üçlüsünü yap mutlaka...
adetinle birlikte başla...
Bencede şekerimÇok şükür canım iyi 6 ay sonra bi daha kontrol göğsündeki kitle takip altında...
Ben varken tv programına ne gerek var dimi ama
Canim doktorum cok sirindir..insana guven verir..pozitif sonucumu birlikte aldik sarildim tebrik etti ve.yapmam gerekenleri soyleyip cuma ikinci teste cagirdi..sonra da tv ye cikmiss
Ben senin kalitemi yiyim,çörek otu+ bal ikili yapıyor üçüncüyü okuyamadim
Çörek ve otu bal al sana üçlü bide görmedim diyor
Sokakta gordugumuz otu mu karistiracam canim bala
Evet canım genellikle yol kenarlarında olanlaryumi kalitesine iyi geliyormuş
Ben senin kalitemi yiyim,çörek otu+ bal ikili yapıyor üçüncüyü okuyamadim
Koş koş çabukOk! Ben simcik bii poset toplamaya gıdım,kimse bitirmeden
Kızlar ben 15.30 da dra gidecem dikislere bakacak,bide laporoskopinin cd sini izletecekti,bide yol güzergahından bahsedecekti bakalim neler bekliyor beni.mevlam neyler,neylerse güzel eyler
Kızlar ben 15.30 da dra gidecem dikislere bakacak,bide laporoskopinin cd sini izletecekti,bide yol güzergahından bahsedecekti bakalim neler bekliyor beni.mevlam neyler,neylerse güzel eyler
üçlüyü ikili olarak mı vermişim
1-çörek otu
2-bal
3-tarçın
ben tarçını pek sevmiyorum acı oluyor ilk ikisi yiter yane...
ondan 3 lüyü 2 li olarak yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?