2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim gozunaydinRabbim kucağına almayi nasip etsin

Cnm çok sevindimm.maşallahhh. :)) )rabbim bu mübarek günün hürmetine arkadaşlarımızında yüzünü guldur.AMİNNN

Tebrik ederim canım :) hayırla sağlıkla devamını diliyorum.

çokkk tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah. nerde tedavi oldun canım

Cnm arkadaslarim hepinizden Allah razi olsun..Rabbim oyle bi gunde yuzumu guldurdu ki buhep alldgim dualarla oldu...rabbim tum isteyenlere nasip etsin..sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.surekli dua ediom sizlere...

Kızlar show tv de tüp bebek hakkında konuşuluyor mustafa Bahçeci var

Canim doktorum cok sirindir..insana guven verir..pozitif sonucumu birlikte aldik sarildim tebrik etti ve.yapmam gerekenleri soyleyip cuma ikinci teste cagirdi..sonra da tv ye cikmiss

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Tebrik ederim canım çok sevindim.Rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Bize de umut oldun.kaçıncı gün embriyosu kaçıncı kalite ve kaç embriyo konmuştu acaba ?
Bir de sıkıntı nedir sakıncası yoksa? Bizim sıkıntımız varikosel.
kan testi ne zaman tekrarlanacak canım ya da tekrarlanmaya gerek görüyor mu dr.

aynen canım rabbim sağlıklısından versinde ben ondan geleni nasıl ayırırım kız erkek diye , bende bu zihniyeti anlayamıyorum :44:

cidden senden duydum canım iz kalabileceğini...
çok bilgisizim bu konuda..
saçlarında turunculuk olacaksa tamam ama vücudunda iz bıraktığını duyduysan kullanma kına.

benim ablam hint kınası yakmıştı .bir sorun olmadı ama onun rengi kızıl değildi :26:

Bende biraz araştırdım bir sorun olmuyormuş sanırım ya böyle beyazlarla da olmuyor psikolojik olarak kendimi yaşlı hissediyorum aynaya bakınca görüntü çok kötü

kalite asalet doğuştan gelir şekerim o nedenle bu saatten sonra yumi kalitesini artıramazsın
çörek otu bal üçlüsünü yap mutlaka...
adetinle birlikte başla...

Ben senin kalitemi yiyim,çörek otu+ bal ikili yapıyor üçüncüyü okuyamadim

Çok şükür canım iyi 6 ay sonra bi daha kontrol göğsündeki kitle takip altında...
Ben varken tv programına ne gerek var dimi ama
Bencede şekerim
Seni çok seviyorum iyiki seni tanimisim
Canim doktorum cok sirindir..insana guven verir..pozitif sonucumu birlikte aldik sarildim tebrik etti ve.yapmam gerekenleri soyleyip cuma ikinci teste cagirdi..sonra da tv ye cikmiss

Ay bende sevdim daktirini çok şeker ama az konuştu bi baktım geldi bi baktım gitti cuma günü değerin kat kat artsin inşallah

Kızlar ben 15.30 da dra gidecem dikislere bakacak,bide laporoskopinin cd sini izletecekti,bide yol güzergahından bahsedecekti bakalim neler bekliyor beni.mevlam neyler,neylerse güzel eyler

Ben senin kalitemi yiyim,çörek otu+ bal ikili yapıyor üçüncüyü okuyamadim

üçlüyü ikili olarak mı vermişim
1-çörek otu
2-bal
3-tarçın

ben tarçını pek sevmiyorum acı oluyor ilk ikisi yiter yane...
ondan 3 lüyü 2 li olarak yazmışım

Ok! Ben simcik bii poset toplamaya gıdım,kimse bitirmeden
Koş koş çabukeğer toplayan olursa vur kafasına al otları
Kızlar ben 15.30 da dra gidecem dikislere bakacak,bide laporoskopinin cd sini izletecekti,bide yol güzergahından bahsedecekti bakalim neler bekliyor beni.mevlam neyler,neylerse güzel eyler

Kuzum bitanem hayırlı haberlele gel gelince hemen haber ver merak ederim kız

Son düzenleme:
kızlar incir kürü yaptınız mı işe yarıyor mu bu ay yapip diyorum kararsız kaldım

vizyona yenimi girdi senin cd
çok ayrıcaklıyız biz
kaç kadın iç organlarının cd sine sahip
yol güzergahımı
öyle bir anlatmışsın ki sinemaya gidip bir film izleyip sonrasında filmin konusu olan yol güzergahı üzerine yönetmenle filmi değerlendirecek gibisiniz

üçlüyü ikili olarak mı vermişim
1-çörek otu
2-bal
3-tarçın

ben tarçını pek sevmiyorum acı oluyor ilk ikisi yiter yane...
ondan 3 lüyü 2 li olarak yazmışım

Ben gerekli açıklamayı yaptım kuzum çörek ve otu bal ot genellikle yol kenarlarından olacak yumi kalitesine en iyi o gelir nasıl ama doğru bilgi vermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…