2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin kuzumm Allahım dualarımızı kabul etsin insallah

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Oy maşallah maşallah tatlmm cook sevindim ya Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allahım kabul etsin insallah dualarımızı canimm benim

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat diliyorum hepimize. İnşallah bir sonrakine dileğimiz gerçekleşmiş halde erişiriz.

Amin tatlmm insallah

Aa çok ayıp ne biçim sosyete pazarı o öyle

Kızlar ben 15.30 da dra gidecem dikislere bakacak,bide laporoskopinin cd sini izletecekti,bide yol güzergahından bahsedecekti bakalim neler bekliyor beni.mevlam neyler,neylerse güzel eyler

Insallah güzel haberler alırsın tatlmm benim

canımmmmm..
annaneni merak ediyorum..
anjio olacaktı inşallah herşey yolundadır

Yarın doğum günü çocuu olcam ki ben...
Eşşek kadar oldum
Bakalım beyim kişisi hediye seçme becerisinden yoksun haliyle neler planlıyor benim için
Babası bunu çocukken seviyorum diye 3 kez havaya atmış tutmuş ama 3 kez atıp 2 kez tutunca bazı eksiklikleri var işte

Son düzenleme:
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Maasallah canim tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsunn
Bugun bizler icin de dua et olurmu

Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun.rabbim evlat diyr yanip tutusan bizlerin dualarini kabul etsin insallahhh

Ben gerekli açıklamayı yaptım kuzum çörek ve otu bal ot genellikle yol kenarlarından olacak yumi kalitesine en iyi o gelir nasıl ama doğru bilgi vermisim

tabi tabi yol kenarlarındaki yabani otlar en makbulü..
nasılda üreyiveriyorlar dimi o otlar bu sıcakta susuz arsızlar bizde de üremeye kesin faydalı olurlar
haydin yol kenarlarına

Hahahh cok guldummmmm....nice senelere simdiden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorum senin gibi bi hatunun mutlaka cd si olması lazım dedi.ama sinemalara vermeyi düşünmüyorum sonra insanlar bu kadının karini yağlı benimki yağsız diye uzulurler
Geçen gidişimde hatibulutun tedavisinde değişik igneler kullanılmıştı ya onlardan bahsettim laf aramızda kendini çok kınadı neden oyle bi tedavi saa da yapmadım ben,hatta ben kalkim sen otur bu koltuğa dedi ama yazık okadar yıl emek vermiş kabul etmedim
Oyuzden diğer tedavimde sana seçeneklerini sunacam dedi,şimdimi söyler adetliyken gittiğimde mi söyler artık o secenkeleri bilmiyorum ama

Canim Ben yapmadım ama ağustosta yapmayı düşünüyorum ekimde tedaviye başlayacağım ön hazırlık

aa sanırım kaderdaş olacağız bende ekimde başlayacağım inşallh canm:))

ama ben kür yapımarında acayip tembelim ya soğan kürü yaptım hoş bi işe yaramadı ama :)

mutlu yıllar şimdiden tatım umarm en iyi yılın olurrrr

Ciddi o tür bi tedaviye nasıl baktı daktırın ne diyor merak ettim..
Malum o tedavi banada uygulandı..
Başka bir doktor nasıl bakıyor acep beni aydınlat

teşekkür ediyorum tatlım

ne cd si bu canım ben anlamdım :44::44::44:

Guldenimmmm Allah razi olsun ii dilekleri icin kuzumm..Rabbim oyle guzel gunde guldu ki yuzume dualarim kabul oldu cok sukur..kilmaz miyim hic kuzumm...bu guzel gecede ettivim dualarda hep sizleri anicam hem de isimlerinizle dua edicem Allah ksmet ederse...hepinizden Allah razi olsun dualarla yolladiniz beni transfere...Allahim hepinize nasip etsin hayirli saglikli salih evlatlarrr...ii ki varsinizzz

Bende biraz araştırdım bir sorun olmuyormuş sanırım ya böyle beyazlarla da olmuyor psikolojik olarak kendimi yaşlı hissediyorum aynaya bakınca görüntü çok kötü

Bende aynı durumdayım cnm çabuk uzuyor ve çok beyazım var.bende 14 15 haftalara geçeyimde sonra boyatıcam

Saglikli hayirli evlat olsun cnm darisi bize gun.sayiyoruz bakalim senin gibi sevinirim.bende insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…