2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Oo demek doğum günü çocuğu oluyon ne güzel haberleri süpriz fotolarını bekliyoruz yarın

Kuzummm nasil duygulandım okurken yaa oy yerim sizi:) maşallah canim insallah herşey çok güzel geçer kucağına alırsın hayırlısıyla dualarını eksik etme tatlm

selam arkadaşım merak ettim 9 aylık evlisin henüz neden tüp bebek hemen Allah hayırlısını versin inşllh

kızzzzzzzzzzzzzzz delisin sennnn ne güldüm ne güldüm KUZUCUĞUM BU GÜNDEN NİCE SENELERİN OLSUNNN YENİ YAŞIN DİLEDİĞİN HER ŞEYİ GETRİSİN SANA

herşeyinde fotosunu istiyonuz belki gösterilmeyecek bişi alcak
bu işin sonu bana kredi kartını vererek biter hep böyle oluyor son bir kaç yıldır..
aldığı hiç bişeyi beğenmeyince yeter uleennnn dedi veririm kartı tek taşını kendin alırsın dedi o gün bugündür hediyemi kendim alırım

kızzzzzzzzzzzzzzz delisin sennnn ne güldüm ne güldüm KUZUCUĞUM BU GÜNDEN NİCE SENELERİN OLSUNNN YENİ YAŞIN DİLEDİĞİN HER ŞEYİ GETRİSİN SANA

sağol canım..
hep birlikte musmutlu senelerimiz olsun..
aaaa valla bırakmam bundan sonrada birlikteyiz

Ciddi o tür bi tedaviye nasıl baktı daktırın ne diyor merak ettim..
Malum o tedavi banada uygulandı..
Başka bir doktor nasıl bakıyor acep beni aydınlat

Canim yeni çıktım sedan çok şükür karın içinde bi yapiskilik yoktu,sağ tupum ince ne zararı ne yararı var,ama sol tüp iyi eylül adetinle gel dedi Biosteron başladı,eylülde gel bakalim etki etmismi diye dedi...
Hatinin tedavisi için her hasta farkli diye yorumladı,senin yumurta kaliten iyi olsa normal yoldan bile gebe kalabilirsiniz diye ekledi ben soooook tabi

selam arkadaşım merak ettim 9 aylık evlisin henüz neden tüp bebek hemen Allah hayırlısını versin inşllh

Canim eşim testis ca oldu geçen yıl kemoterapi fln gördük şimdi çok şükür iyiyiz ama tedavi dolayısıyla azosperm oldu ve öyle olmasa bile 2yıl normal yolla çocuk sahibi olmayın diyo doktorumuz. Tedavi öncesi sperm dondurmuştuk şimdi onlarla tüp bebis yapcaz insallah canim böyle yani:)

Ay ayıp bisese gösterme o da iyiymiş ne istiyosan al

Kızlar bugün İstinyePark ta dayanamadım kitapçıdan 3 adet hamilelik ve bebiş kitabı aldım

Ay sen çok tstlisin merakla yarını bekliyorum
tabi tabi yol kenarlarındaki yabani otlar en makbulü..
nasılda üreyiveriyorlar dimi o otlar bu sıcakta susuz arsızlar bizde de üremeye kesin faydalı olurlar
haydin yol kenarlarına

Ekimde hep beraber olcaz bir cok arkadaş ekimde yapıcaz
Eee kuzum anlat nerde tedavi görüyorsun:26:

ben antepteyim canım duygusal diplere inip çıkış yapan biriyim işte

tütp bebeğe dair hiçbirşey bilmiyorum desem yeridir D

öğrenmeye çalışıyorum buraardan işte 4 senedir kucaklayamadım bebişimi kısmet inşallh bu sene
pcosluyum sendei sorun ne
sen izmir sanırım değil mi

aaa geçmişler olsun canımmmm ne güzel imkanlar artık ya dondurulmuş bebişleriniz olur inşallh

sen hangi ildesin

heee doktorun direk ve daannnnn diye yumilerin kalitesiz dedi yani
o zaman çörek ve otu bi de bal kürü şart yavrucuum...

Ay ayıp bisese gösterme o da iyiymiş ne istiyosan al

aslında hiç bişi alasım gelmiyoo bu yıl gider bi yerde iftarımızı açarız ya da geç saatte bişiler yemeğe çıkarız öyle takılırız elele gözgöze bunun dışında hiç bişi istemiyor canım...

Kızlar bugün İstinyePark ta dayanamadım kitapçıdan 3 adet hamilelik ve bebiş kitabı aldım

dayanman mı gerekiyordu canım dayanamadım aldım demişin
oohhhhh iyi etmişin

Son düzenleme:

Di mi yaa? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa geçmişler olsun canımmmm ne güzel imkanlar artık ya dondurulmuş bebişleriniz olur inşallh

sen hangi ildesin

Çok saol canim insallah hepimiz bebislerimize hamis bitiririz seneyi istanbuldayim canim ben

ne güzel şanslısınız seçenekleriniz çookk :)

Biz dondurdugumuz için ve belki de onlar elimizdeki son sperm olabileceği için dondurdugumuz yerde yaptırcaz canim alternatif yok bize

Kizlar hayirli kandiller Allah bu gece af olanlardan etsin cumlemizi size sorum olcak bugun transferin 6gunu namaza baslasam sorun olmaz dimi

Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah.... tedavi için bekleyenlere tedaviye gerek kalmadan mucizelerini göndersin, sevindirsin kullarını inşşaaalllaaahhhhh tedavi de olan ben ve benimle beraber yol alan arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını, rahat ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmelerini, sağlıklı merhametli uzun ömürlü kadir kıymet bilen evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallahhh veeee Rabbim gebe olan arkadaşlarımızın da bu günlerini rahatlıkla geçirmelerini nasip etsin, sağlıkla sıhatle evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin, kolay doğumları olsun canlarımızın, çabucak toparlanabilsinler inşallahhh... evlatları sağlıklı, hiçbir eksiği olmayan, merhametli, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun, güle oynaya büyütsünler inşallahhhhh

Rabbim evlat hasretiyle yanan dünyanın neresinde kim var ise hepsine, hepimize annelik duygusunu tattırsın, hiç ama hiç kimseyi evlatlarıyla yada evlatsızlıkla sınav etmesin inşallahhh....

bu mübarek günde her birimizin dualarını kabul etsin Allahım... daha nice kandillere kavuştursun bizleri....

Amin canimmm ne güzel dua etmişsin öyle ya Allahım kat kat karşına çıkarsıninsallah tatlm

bu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü 12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....

yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabi anestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…