bu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....
yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabianestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun
Burda bicok defa hic bi belirtisi olmayip gebe haberi aldiklarimiz oldu.hic sisligi olmayan olup inen bu yuzden kendini bosu bosuna uzenlerimiz oldu... Rica ediiiciiiggiiiim "negatif" denmeden uzulmeye baslamayiniz... Bakiniz ne mubarek bi gece bu gece, kalbimizi ferah tutalim litfennnnnKızlar yarın test günüm. 3. gün transferinin 12. günü. Bugün karnımdaki şişlik geçti. Bu kötü bir şey sanırım, öyle değil mi?
Hadi onlar daha da artar inşallah toplama gününe kadar. Ama 7 de iyi bir sayı.
Boşuna para verme be güzelim,kimse dönüp bakmıyor sonra
Kızlar yarın test günüm. 3. gün transferinin 12. günü. Bugün karnımdaki şişlik geçti. Bu kötü bir şey sanırım, öyle değil mi?
ben antepteyim canım duygusal diplere inip çıkış yapan biriyim işte
tütp bebeğe dair hiçbirşey bilmiyorum desem yeridirD
öğrenmeye çalışıyorum buraardan işte 4 senedir kucaklayamadım bebişimi kısmet inşallh bu sene
pcosluyum sendei sorun ne
sen izmir sanırım değil mi
Burda bicok defa hic bi belirtisi olmayip gebe haberi aldiklarimiz oldu.hic sisligi olmayan olup inen bu yuzden kendini bosu bosuna uzenlerimiz oldu... Rica ediiiciiiggiiiim "negatif" denmeden uzulmeye baslamayiniz... Bakiniz ne mubarek bi gece bu gece, kalbimizi ferah tutalim litfennnnn
Valla sekerim ilk tedavide de cok sayi aliyolardi ama üc tane toplandi biliyonnnuuuuuhayirli saglikla bende tutuncak olanlar toplanirlar insallah, e sayi da iyi olursa degme keyfime
Ya canım bir de regl olmadan önce rahimde bir ağırlık hissi olur ya. arada bir o oluyor. bu kötü müHayır canım değil benim hala bellirtim yok
Bence kotu dusunme canim iyiye yor.benimde goguslerim cok sis ve aciyordu ancak 4gundur hepsi acimiyor ve puff diye sondu.ilaclarin etkisinden benceKızlar yarın test günüm. 3. gün transferinin 12. günü. Bugün karnımdaki şişlik geçti. Bu kötü bir şey sanırım, öyle değil mi?
Canimmm Allah razi olsunnnn...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarimdasiniz canim arkadaslarim
TEBRİKLER CANIMMMMMMMMMMMM
cnm tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden..Rabbim hepimize hayirlik saglikli evlatlar nasip etsinn.cnm bizim sorun morfoloji ve benim yuksek bagisikligim gorunuyordu..bnm esimde varikosel ameliyati oldu ama degerleri pek degismedi..test cuma tekrarlanicak insaallah sorunsuz katlanir cnm..4.gun embriyosu cnm 1.kalite demisti embriyolog iki tane cnm...Rabbim nasipse saglikla kucagima almayi nasip etsinnTebrik ederim canım çok sevindim.Rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Bize de umut oldun.kaçıncı gün embriyosu kaçıncı kalite ve kaç embriyo konmuştu acaba ?
Bir de sıkıntı nedir sakıncası yoksa? Bizim sıkıntımız varikosel.
kan testi ne zaman tekrarlanacak canım ya da tekrarlanmaya gerek görüyor mu dr.
Aynen cnm. bende sasirdim bi saat once gordugum dr umu tv de gorunceBencede şekerim
Seni çok seviyorum iyiki seni tanimisim
Ay bende sevdim daktirini çok şeker ama az konuştu bi baktım geldi bi baktım gitticuma günü değerin kat kat artsin inşallah
aminnnnn kuzummm...seni de tebrik edemedim kuzunun kesesini kalbini gormusun..Allahim kucagina almayi nasil etsin cnmmmmm...canımmmmmmm maşallah :)hayırlı olsun canım :) kat kat arttırsın canımmmmmm :)
canım çizgi gayet belli :) tatlım kanda da değrini görürüz inşallah :)
amin canım hepimizin inşallah :)
canlar darısı sizlere :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin inşallah bebişlerimizi :)
Balllimmmm tebrik ederimmm cokkk sevindim cok guzel bi gunde mükemmel bi haber:))rabbim su gibi bi hamilelik nasip etsin kucağına aldığın gunleri gor inşallahCanimmm Allah razi olsunnnn...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarimdasiniz canim arkadaslarim
cnm tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden..Rabbim hepimize hayirlik saglikli evlatlar nasip etsinn.cnm bizim sorun morfoloji ve benim yuksek bagisikligim gorunuyordu..bnm esimde varikosel ameliyati oldu ama degerleri pek degismedi..test cuma tekrarlanicak insaallah sorunsuz katlanir cnm..4.gun embriyosu cnm 1.kalite demisti embriyolog iki tane cnm...Rabbim nasipse saglikla kucagima almayi nasip etsinn
Aynen cnm. bende sasirdim bi saat once gordugum dr umu tv de gorunceKuzumm dua edin cumaya katlansin degerimmm...
Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?
Amannnn massallahhh tebrik ederim. Degerin gunune gore cok guzel massallahhh hic kafana bunlari takma simdii su anin tadini cikarr..hamilesinn:))ve hersey cok guzel olacak insallahArkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah.... tedavi için bekleyenlere tedaviye gerek kalmadan mucizelerini göndersin, sevindirsin kullarını inşşaaalllaaahhhhhtedavi de olan ben ve benimle beraber yol alan arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını, rahat ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmelerini, sağlıklı merhametli uzun ömürlü kadir kıymet bilen evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallahhh veeee Rabbim gebe olan arkadaşlarımızın da bu günlerini rahatlıkla geçirmelerini nasip etsin, sağlıkla sıhatle evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin, kolay doğumları olsun canlarımızın, çabucak toparlanabilsinler inşallahhh... evlatları sağlıklı, hiçbir eksiği olmayan, merhametli, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun, güle oynaya büyütsünler inşallahhhhh
Rabbim evlat hasretiyle yanan dünyanın neresinde kim var ise hepsine, hepimize annelik duygusunu tattırsın, hiç ama hiç kimseyi evlatlarıyla yada evlatsızlıkla sınav etmesin inşallahhh....
bu mübarek günde her birimizin dualarını kabul etsin Allahım... daha nice kandillere kavuştursun bizleri....
Dualarim seninle inşallah bitanem değerin katlanacakCanimmm Allah razi olsunnnn...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarimdasiniz canim arkadaslarim
cnm tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden..Rabbim hepimize hayirlik saglikli evlatlar nasip etsinn.cnm bizim sorun morfoloji ve benim yuksek bagisikligim gorunuyordu..bnm esimde varikosel ameliyati oldu ama degerleri pek degismedi..test cuma tekrarlanicak insaallah sorunsuz katlanir cnm..4.gun embriyosu cnm 1.kalite demisti embriyolog iki tane cnm...Rabbim nasipse saglikla kucagima almayi nasip etsinn
Aynen cnm. bende sasirdim bi saat once gordugum dr umu tv de gorunceKuzumm dua edin cumaya katlansin degerimmm...
Canlarimmmm kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsinnn..
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
inşallah bu defa o negatif kelimesini duymam. gerçi bizimkiler negatif demiyor sonucunuz 0.01 falan diyor
l-argine almanı ve çok bol protein almanı tavsiye ederim canım toplama gününe kadar
İnşallah bebişin olacak yumurta şu an onların arasndadır :)
Ya canım bir de regl olmadan önce rahimde bir ağırlık hissi olur ya. arada bir o oluyor. bu kötü mü
Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?