2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın test günüm. 3. gün transferinin 12. günü. Bugün karnımdaki şişlik geçti. Bu kötü bir şey sanırım, öyle değil mi?

Hadi onlar daha da artar inşallah toplama gününe kadar. Ama 7 de iyi bir sayı.

Kızlar yarın test günüm. 3. gün transferinin 12. günü. Bugün karnımdaki şişlik geçti. Bu kötü bir şey sanırım, öyle değil mi?
Burda bicok defa hic bi belirtisi olmayip gebe haberi aldiklarimiz oldu.hic sisligi olmayan olup inen bu yuzden kendini bosu bosuna uzenlerimiz oldu... Rica ediiiciiiggiiiim "negatif" denmeden uzulmeye baslamayiniz... Bakiniz ne mubarek bi gece bu gece, kalbimizi ferah tutalim litfennnnn
Hadi onlar daha da artar inşallah toplama gününe kadar. Ama 7 de iyi bir sayı.

Valla sekerim ilk tedavide de cok sayi aliyolardi ama üc tane toplandi biliyonnnuuuuu hayirli saglikla bende tutuncak olanlar toplanirlar insallah, e sayi da iyi olursa degme keyfime

Boşuna para verme be güzelim,kimse dönüp bakmıyor sonra

Canım öyle bunu yeyin şunu için nefes egzersizleri yapın gibi saçmalıklardan değil biri Tuba Ünsal'ın öbürü Ebru Akel'in hamileliklerini anlatııkları çok harika kitaplar bildiğin roman

Hayır canım değil benim hala bellirtim yok

Evet tatlım izmir bizdeki soru n Sperm sayısı hareket morfoji bende yumurta rezerv az ne ararsan var 2009 dan beri tedavi 4 aşılama 3 tüp bebek denedik 4. Deneme ekimde aklına ne takilirsa sorabilirsin kuzum elimden geldiğince yardım ederim baktım edemedim egunala yapisiriz

inşallah bu defa o negatif kelimesini duymam. gerçi bizimkiler negatif demiyor sonucunuz 0.01 falan diyor
l-argine almanı ve çok bol protein almanı tavsiye ederim canım toplama gününe kadar
İnşallah bebişin olacak yumurta şu an onların arasndadır :)

Hayır canım değil benim hala bellirtim yok
Ya canım bir de regl olmadan önce rahimde bir ağırlık hissi olur ya. arada bir o oluyor. bu kötü mü

Bence kotu dusunme canim iyiye yor.benimde goguslerim cok sis ve aciyordu ancak 4gundur hepsi acimiyor ve puff diye sondu.ilaclarin etkisinden bence

Kandiliniz mubarek olsun rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine butun gunahlarinizi affetsin ve gonlunuzden gecen herseyi en kisa zamanda versin(amin) bu gecede benide dualarinizda unutmasaniz sevinirim♥♥♥♥bende sizler icin dua ediyor olacam insallah....

TEBRİKLER CANIMMMMMMMMMMMM
Canimmm Allah razi olsunnnn...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarimdasiniz canim arkadaslarim

cnm tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden..Rabbim hepimize hayirlik saglikli evlatlar nasip etsinn.cnm bizim sorun morfoloji ve benim yuksek bagisikligim gorunuyordu..bnm esimde varikosel ameliyati oldu ama degerleri pek degismedi..test cuma tekrarlanicak insaallah sorunsuz katlanir cnm..4.gun embriyosu cnm 1.kalite demisti embriyolog iki tane cnm...Rabbim nasipse saglikla kucagima almayi nasip etsinn

Bencede şekerim
Seni çok seviyorum iyiki seni tanimisim

Ay bende sevdim daktirini çok şeker ama az konuştu bi baktım geldi bi baktım gitti cuma günü değerin kat kat artsin inşallah
Aynen cnm. bende sasirdim bi saat once gordugum dr umu tv de gorunceKuzumm dua edin cumaya katlansin degerimmm...

aminnnnn kuzummm...seni de tebrik edemedim kuzunun kesesini kalbini gormusun..Allahim kucagina almayi nasil etsin cnmmmmm...

Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?

Balllimmmm tebrik ederimmm cokkk sevindim cok guzel bi gunde mükemmel bi haber:))rabbim su gibi bi hamilelik nasip etsin kucağına aldığın gunleri gor inşallah

İyi yaptın :) Maşallah canım değerin gayet iyi tebrik ederim mübarek gün ne güzel oldu. 2 gün sonra testi tekrarladığında katlanırsa gayet iyi demek. Kese için de yaklaşık 15 gün sonra çağırır doktorun. Hayırla sağlıkla devamını dilerim.

Amannnn massallahhh tebrik ederim. Degerin gunune gore cok guzel massallahhh hic kafana bunlari takma simdii su anin tadini cikarr..hamilesinn:))ve hersey cok guzel olacak insallah

Amin bitanem
Bu arada yumilerinin haberine sevindim hepsi kaliteli olsun bebis olarak donsunler inaniyorum kuzum bu sefer olacak

Dualarim seninle inşallah bitanem değerin katlanacak
Canlarimmmm kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsinnn..

Amin bebeğim seninde kadir gecen mübarek olsun

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

canimm masallah tebriklerr.. cok guzel bi haberr.. cok sevindim senin adina.. Allahim kat kat artirsin kucagina aldirsin.. cok optum...

Canım ben regl oldum sanmıştım 3 gün pedle gezdim o da çok normal

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

2 gün sonra testi tekrarla artarsa normal gebeliktir.
kese için 15 gün sonra çağırır kalp atışı 6. haftada başlar canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…