Allah razı olsun camımİnşallah tatlımmm
Anneannene geçmiş olsun şimdiden, inşallah sıkıntısız şıp diye atlatır..
Hoşbulduk cemrem, sağol hepimiz inşallah.. Sen ne yaptın başladın mı tedaviye? eşinin ameliyatında kalmıştım ben en son.. İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdır..
Allah rahmet eylesin canım anlıyorum.
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
bu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....
yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabianestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun
Çok saol canim insallah hepimiz bebislerimize hamis bitiririz seneyiistanbuldayim canim ben
aminnnnn kuzummm...seni de tebrik edemedim kuzunun kesesini kalbini gormusun..Allahim kucagina almayi nasil etsin cnmmmmm...
bu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....
yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabianestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun
Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?
İyi yaptın :) Maşallah canım değerin gayet iyi tebrik ederim mübarek gün ne güzel oldu. 2 gün sonra testi tekrarladığında katlanırsa gayet iyi demek. Kese için de yaklaşık 15 gün sonra çağırır doktorun. Hayırla sağlıkla devamını dilerim.
Amannnn massallahhh tebrik ederim. Degerin gunune gore cok guzel massallahhh hic kafana bunlari takma simdii su anin tadini cikarr..hamilesinn:))ve hersey cok guzel olacak insallah
Allah razı olsun camım
Dayım nur içinde yatsın inşallah
Canım ben regl oldum sanmıştım 3 gün pedle gezdim o da çok normal
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
2 gün sonra testi tekrarla artarsa normal gebeliktir.
kese için 15 gün sonra çağırır kalp atışı 6. haftada başlar canım hayırlı olsun
Cok tesekkur edrim arkadasim.gunler gecmek bilmez artik :)
Kizlar hayirli kandiller Allah bu gece af olanlardan etsin cumlemizi size sorum olcak bugun transferin 6gunu namaza baslasam sorun olmaz dimi
Canım başınız saolsun
Canlarım kadir geceniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun
O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın
Cok tesekkur ederim canimm.hamileyim dimi :) gercekten inanmak cok zor leyla gibiyim evde.topik canlandi hamisler doldu dahada dolsun ins.:)
Phalacimmcimm gelmiş gecmis olsun rabbim acil şifalar versin pomuk ananeyee..O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın
Allah razi olsun canimm.rabbim herkese nasip etsin ins.onca negatiften sonra hala inanamiyorum gercekten.10 gun sonra dr kontrole cagirdi.tlf da arayip soyledim testi dayanamayip erken yaptim diye
:)
Guzellikkkk nabersinn??denk gelemiyoruzz ozlestik yahu:))napio fasulye keyfiniz nasil?Aynen öyle olacak gün sayacaksın ama her şey çok güzel olsun inş
Allah razi olsun canimm.rabbim herkese nasip etsin ins.onca negatiften sonra hala inanamiyorum gercekten.10 gun sonra dr kontrole cagirdi.tlf da arayip soyledim testi dayanamayip erken yaptim diye
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?