2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun camım

Allah rahmet eylesin canım anlıyorum.

Dayım nur içinde yatsın inşallah

Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın

Süper canım biosteronlar işe yaramış

aminnnnn kuzummm...seni de tebrik edemedim kuzunun kesesini kalbini gormusun..Allahim kucagina almayi nasil etsin cnmmmmm...

canım darısı sana kese ve kalp atışını duymaya :) Allahım hepimizin kucağında sevdirsin taze hamişşşşş :)

canım kaliteli kaliteli yumilerin olsun canım :)

canım hayırlı olsun maşallah canım değerin gayet iyi :) önce katlanmasına bakacaklar :) 1hafta 10 gün sonra kese için çağıracaklar sonraki haftada kalbini duyarsın inşallah canım :)

Allah razi olsun canimm.rabbim herkese nasip etsin ins.onca negatiften sonra hala inanamiyorum gercekten.10 gun sonra dr kontrole cagirdi.tlf da arayip soyledim testi dayanamayip erken yaptim diye
:)

Bu mübarek geceyi dualarla namazlarla geçirelim.
Rabbim gönlünüzün muradını versin kızçelerim.

Amannnn massallahhh tebrik ederim. Degerin gunune gore cok guzel massallahhh hic kafana bunlari takma simdii su anin tadini cikarr..hamilesinn:))ve hersey cok guzel olacak insallah

Cok tesekkur ederim canimm.hamileyim dimi :) gercekten inanmak cok zor leyla gibiyim evde.topik canlandi hamisler doldu dahada dolsun ins.:)

Cok tesekkur edrim arkadasim.gunler gecmek bilmez artik :)

Canlarim hepimizin kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gecedw yaptigimiz ibadetelerimizi ve dualarimizi kabul eylesin insaallah.
Buradaki tum evlat hasreti yasayan kardeslerimin hepsine saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insaallah .

Kizlar hayirli kandiller Allah bu gece af olanlardan etsin cumlemizi size sorum olcak bugun transferin 6gunu namaza baslasam sorun olmaz dimi

Canim oncelikle insaallah bebislerin saglikli sekilde seninledir. Ben namazlarimi tarnsferimin ilk gununden itibaren kildim hep.tarnsferimin ilk 6 gunu falan yerde oturarak kildm sadece secdeye yatmadim sonraki gunlerde hep normal sekilde kilmaya devam ettim. 5.denememin sonunda su an 13 haftalik ikizlerime hamileyim cok sukur. Darisi sizlere insaallah.

Canlarım kadir geceniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun

Saol kuzumm hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun

O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın

Kuzum iyi olack ananen insallah canim benim sıkma canını dualarımızda ananen de Allahım kabul etsin

Phalacimmcimm gelmiş gecmis olsun rabbim acil şifalar versin pomuk ananeyee..

Allah razi olsun canimm.rabbim herkese nasip etsin ins.onca negatiften sonra hala inanamiyorum gercekten.10 gun sonra dr kontrole cagirdi.tlf da arayip soyledim testi dayanamayip erken yaptim diye

Canim çok tebrik ederim,allah tamamına erdirsin..saglikli sorunsuz güvenelim geçirirdim insallah

Amin. İnşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin canım ben de 8. Günü yapmıştım sabredemedim insan inanamıyor gerçekten alışmışız negatife :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…