2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun canım.
İlk defa bizim burda belediye hoparlöründen sela sonra türkçe dua sonra ilahi okundu ve hocanın sesi okadar güzeldi ki mest oldum

O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın

Canim sormaya çekiniyorum ama bi sikintimi var,hayrola

Ebru sallinin yokmuydu onun kini alaydin kadın zerre kilo almadı ikinci hamileliginde ama platesten hep..
Benim arkadaşım hamile platesine gitti gebeligi bitince normal doğum yaptı hemde epidural olmadan çatır çatır dogurdu:18::18::18:bi onu arastir bence

Bu arada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun kızlar,allah hepimizin dualarını kabul etsin..evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar,hastalara sifalar,ödeme zorluğu çekenlere ödeme kolaylığı,yuvasından huzur arayanlara huzur versin..gonlunuzden geçen muradiniz tez zamanda versin...aminnnn

Guzellikkkk nabersinn??denk gelemiyoruzz ozlestik yahu:))napio fasulye keyfiniz nasil?

İyiyiz güzel teyzesi yani sanırım iyidir ben bişey hissetmiyorum

Evet canım ağustos sonu başlicam ben de 4. ayıma girince...

Saol kuzumm hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun

Kuzum iyi olack ananen insallah canim benim sıkma canını dualarımızda ananen de Allahım kabul etsin

Allah razı olsun canım, inşallah iyi olur ben onsuz naparım. ona birşey olursa bu hayat bana çok boş gelir çok

İyiyiz güzel teyzesi yani sanırım iyidir ben bişey hissetmiyorum

Evet canım ağustos sonu başlicam ben de 4. ayıma girince...

Iyi olsunn kuzucukk sende iyi ol tatlimm..biraz daha büyüsün o vakit tekmeleriyle hissettirir kendinii:))platese de basla da sonra bize ogretirsinn

Phalacimmcimm gelmiş gecmis olsun rabbim acil şifalar versin pomuk ananeyee..

Amiin canım inşallah ananem için herşey kolay geçer ve biter, onu bıraktığımda çocuk gibiydi nasıl içini çekiyordu inan kucaklayıp eve getiresim geldi. Ama ne yazıkki ne olduğuna bakılması lazım, içim kan ağlaya ağlaya döndüm Allahtan yanında annem var, işim olmasa bende kalırdım ama maalesef iş var.

Cok saol cnm insallah bizde senin gibi guzel sonuc aliriz

Canim sormaya çekiniyorum ama bi sikintimi var,hayrola

Bu gün anjiyo için götürdük fakat cumaya olabilecekmiş anjiyoyu. Ananemde bizde hastanede yatacağını düşünmüyorduk yatacak cuma anjiyomolacak diyince çok üzüldük. Bebek gibiydi, savunmasız, korkak, tedirgin ona çok üzüldüm içim çok burkuldu. Hastane çok eski ve bakımsız ama kalp damar üzerine sadece çalışan bir hastane çok iyi profösörler varmış. Hastanenin çok kötünolmasıda moralimizi altüst etti, biz çıkarmak istedik Acıbademe götürmek istedik tabi bunu doktor bilmiyor söylemedik yani sadece çıkmak istediğimizi söyledik izin vermediler. Ben eve döndüm akşama doğru annem yanında yarında benim iş var yoksa kalırdım, çıkarken çocuk gibi içini çekiyordu yıkıldım resmen. Aman ben yıkılayım yerlerde sürüneyim hiç önemli değil yeter ki o iyi olsun.

Amin amin amiiin Allah dualarımızı kabul etsin, kimin neye ihtiyacı varsa versin.
Bu mübarek günün hürmetine Allahımdan sadece ananemin iyileşmesini istiyorum.

çooook teşekkür ederim canm benim eşimde de varikosel var ama spermler etkilenmiyormuş nasıl birşeyse bende anlamadım..
hadi bakalım ekimde hep beraber hamiş oluruzd

nolurrr emeklerimiz boşuna çıkmasınnnn

sigarayı bile neredeyse bıraktım gibi evde hiç içmiyorum dışarda da bi iki tane :)) benim için çok büyük bir şey bu

Çok saol canim insallah hepimiz bebislerimize hamis bitiririz seneyi istanbuldayim canim ben
inşallh canım kürtajım olmasaydı bir aylık olacakı bebeğim :2::2:

Sigarayı tamamen bıramaya çalış canım direk yumurtalara zarar napalım evlat için herseye değer bende kürtaj oldum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun evlat hasretimiz son bulsun inşallah

Sigarayı tamamen bıramaya çalış canım direk yumurtalara zarar napalım evlat için herseye değer bende kürtaj oldum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun evlat hasretimiz son bulsun inşallah

evet hele benm gibi pcosuysan hiç içmemek gerekiyor tamaen bırakacağım inşllh

o kürtaj olayı çok zor Allahım yaşatmasın kimseye heleki yıllarca beklemişsen(

Amin amin amiiin Allah dualarımızı kabul etsin, kimin neye ihtiyacı varsa versin.

geçmişler olsun.. anneanne yazısını görmek bile ağlamama neden oluyor maalesef annemden daha yakınım sığınağım sırdaşım mis kokulumu ben kaybettim Allahım seninkine sağlık versin okadariçten diledim ki anneanne nedir bilen bilir 4. seneye yaklaştık onsuz ama hergün ama hergün aklımda hala .nolur bu yazımı okuyanlar yaşıyorsa büyükleriniz sıkıca sımsıkıca sarılın

canım çok geçmiş olsun rabbim şu mübarek gecede ananene acil şifalar nasip etsin onunla beraber tüm hastalarada allah yardımcısı olsun

canım allahım anneannene şifa versin anjiyoyu kolay kılsın inşallah :)

kızlar
Allahım önce bizlere eşlerimize ailelerimize sevdiklerimize herkese sağlık versin :) inşallah bu sene içinde hepimizin göbüşlerini sağlıklı bebişlerimizle doldursun kucaklarımıza almayı nasip etsin :) aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…