Allah razı olsun canım.
İlk defa bizim burda belediye hoparlöründen sela sonra türkçe dua sonra ilahi okundu ve hocanın sesi okadar güzeldi ki mest oldum
O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın
Canım ben regl oldum sanmıştım 3 gün pedle gezdim o da çok normal
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
2 gün sonra testi tekrarla artarsa normal gebeliktir.
kese için 15 gün sonra çağırır kalp atışı 6. haftada başlar canım hayırlı olsun
Eki Görüntüle 1199644
Bu mübarek geceyi dualarla namazlarla geçirelim.
Rabbim gönlünüzün muradını versin kızçelerim.
Guzellikkkk nabersinn??denk gelemiyoruzz ozlestik yahu:))napio fasulye keyfiniz nasil?
Ebru sallinin yokmuydu onun kini alaydinkadın zerre kilo almadı ikinci hamileliginde ama platesten hep..
Benim arkadaşım hamile platesine gitti gebeligi bitince normal doğum yaptı hemde epidural olmadan çatır çatır dogurdu:18::18::18:bi onu arastir bence
Saol kuzumm hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun
Kuzum iyi olack ananen insallah canim benim sıkma canını dualarımızda ananen de Allahım kabul etsin
İyiyiz güzel teyzesiyani sanırım iyidir ben bişey hissetmiyorum
Evet canım ağustos sonu başlicam ben de4. ayıma girince...
Phalacimmcimm gelmiş gecmis olsun rabbim acil şifalar versin pomuk ananeyee..
Canlarim hepimizin kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gecedw yaptigimiz ibadetelerimizi ve dualarimizi kabul eylesin insaallah.
Buradaki tum evlat hasreti yasayan kardeslerimin hepsine saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insaallah .
Canim oncelikle insaallah bebislerin saglikli sekilde seninledir. Ben namazlarimi tarnsferimin ilk gununden itibaren kildim hep.tarnsferimin ilk 6 gunu falan yerde oturarak kildm sadece secdeye yatmadim sonraki gunlerde hep normal sekilde kilmaya devam ettim. 5.denememin sonunda su an 13 haftalik ikizlerime hamileyim cok sukur. Darisi sizlere insaallah.
Canim sormaya çekiniyorum ama bi sikintimi var,hayrola
Bu arada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun kızlar,allah hepimizin dualarını kabul etsin..evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar,hastalara sifalar,ödeme zorluğu çekenlere ödeme kolaylığı,yuvasından huzur arayanlara huzur versin..gonlunuzden geçen muradiniz tez zamanda versin...aminnnn
Evet tatlım izmir bizdeki soru n Sperm sayısı hareket morfoji bende yumurta rezerv az ne ararsan var2009 dan beri tedavi 4 aşılama 3 tüp bebek denedik 4. Deneme ekimde aklına ne takilirsa sorabilirsin kuzum elimden geldiğince yardım ederim baktım edemedim egunala yapisiriz
inşallh canım kürtajım olmasaydı bir aylık olacakı bebeğim :2::2:Çok saol canim insallah hepimiz bebislerimize hamis bitiririz seneyiistanbuldayim canim ben
çooook teşekkür ederim canm benim eşimde de varikosel var ama spermler etkilenmiyormuş nasıl birşeyse bende anlamadım..
hadi bakalım ekimde hep beraber hamiş oluruzd
nolurrr emeklerimiz boşuna çıkmasınnnn
sigarayı bile neredeyse bıraktım gibi evde hiç içmiyorum dışarda da bi iki tane :)) benim için çok büyük bir şey bu
inşallh canım kürtajım olmasaydı bir aylık olacakı bebeğim :2::2:
Biz dondurdugumuz için ve belki de onlar elimizdeki son sperm olabileceği için dondurdugumuz yerde yaptırcaz canim alternatif yok bize
Amin amin amiiin Allah dualarımızı kabul etsin, kimin neye ihtiyacı varsa versin.
Bu mübarek günün hürmetine Allahımdan sadece ananemin iyileşmesini istiyorum.
Sigarayı tamamen bıramaya çalış canım direk yumurtalara zarar napalım evlat için herseye değer bende kürtaj oldumRabbim hepimizin yüzünü guldursun evlat hasretimiz son bulsun inşallah
Amin amin amiiin Allah dualarımızı kabul etsin, kimin neye ihtiyacı varsa versin.
Bu gün anjiyo için götürdük fakat cumaya olabilecekmiş anjiyoyu. Ananemde bizde hastanede yatacağını düşünmüyorduk yatacak cuma anjiyomolacak diyince çok üzüldük. Bebek gibiydi, savunmasız, korkak, tedirgin ona çok üzüldüm içim çok burkuldu. Hastane çok eski ve bakımsız ama kalp damar üzerine sadece çalışan bir hastane çok iyi profösörler varmış. Hastanenin çok kötünolmasıda moralimizi altüst etti, biz çıkarmak istedik Acıbademe götürmek istedik tabi bunu doktor bilmiyor söylemedik yani sadece çıkmak istediğimizi söyledik izin vermediler. Ben eve döndüm akşama doğru annem yanında yarında benim iş var yoksa kalırdım, çıkarken çocuk gibi içini çekiyordu yıkıldım resmen. Aman ben yıkılayım yerlerde sürüneyim hiç önemli değil yeter ki o iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?