Eşinin bir kontrolü daha vardı o ne oldu canım?
Eki Görüntüle 1199644
Bu mübarek geceyi dualarla namazlarla geçirelim.
Rabbim gönlünüzün muradını versin kızçelerim.
Allah razı olsun canım, inşallah iyi olur ben onsuz naparım. ona birşey olursa bu hayat bana çok boş gelir çok
çooook teşekkür ederim canm benim eşimde de varikosel var ama spermler etkilenmiyormuş nasıl birşeyse bende anlamadım..
hadi bakalım ekimde hep beraber hamiş oluruzd
nolurrr emeklerimiz boşuna çıkmasınnnn
sigarayı bile neredeyse bıraktım gibi evde hiç içmiyorum dışarda da bi iki tane :)) benim için çok büyük bir şey bu
inşallh canım kürtajım olmasaydı bir aylık olacakı bebeğim :2::2:
hımm anladım canım Allah hemen nasiip eder inşllh canm:26:
canım allahım anneannene şifa versin anjiyoyu kolay kılsın inşallah :)
kızlar
Allahım önce bizlere eşlerimize ailelerimize sevdiklerimize herkese sağlık versin :) inşallah bu sene içinde hepimizin göbüşlerini sağlıklı bebişlerimizle doldursun kucaklarımıza almayı nasip etsin :) aminnn
Amiin canım inşallah ananem için herşey kolay geçer ve biter, onu bıraktığımda çocuk gibiydi nasıl içini çekiyordu inan kucaklayıp eve getiresim geldi. Ama ne yazıkki ne olduğuna bakılması lazım, içim kan ağlaya ağlaya döndüm Allahtan yanında annem var, işim olmasa bende kalırdım ama maalesef iş var.
evet hele benm gibi pcosuysan hiç içmemek gerekiyor tamaen bırakacağım inşllh
o kürtaj olayı çok zor Allahım yaşatmasın kimseye heleki yıllarca beklemişsen(
5kiloo verdimmmcanmnm iyiym snde iyisnya cokskr izledm seni
bariz gözüküyor çiztf çizgi gözünaydınKizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
cnm profiline bayıldım yirim o minnak parmağı benCanım benim gozunaydinRabbim kucağına almayi nasip etsin
uff cnm ne yaşamışsınÖncelikle herkese hayırlı Kandiller, Rabbim dualarınızı kabul etsin..
5 aylık bir aradan sonra, döndüm dolaştım aranıza geldim
5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim..
Yeni tedavimiz için zaman geçmesini fiziksel ve psikolojik olarak toparlanmayı bekliyorum.
evet yarın olduuuuuuuuuuuuYarın doğum günü çocuu olcam ki ben...
Eşşek kadar oldum
Bakalım beyim kişisi hediye seçme becerisinden yoksun haliyle neler planlıyor benim için
Babası bunu çocukken seviyorum diye 3 kez havaya atmış tutmuş ama 3 kez atıp 2 kez tutunca bazı eksiklikleri var işte
süpersin ya benim bile alasım var o kitaplarıdaKızlar bugün İstinyePark ta dayanamadım kitapçıdan 3 adet hamilelik ve bebiş kitabı aldım
gelişmeler iyi ne güzel devamıda hep böyle olsunnnnnbu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....
yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabianestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun
Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....Amiin canım inşallah ananem için herşey kolay geçer ve biter, onu bıraktığımda çocuk gibiydi nasıl içini çekiyordu inan kucaklayıp eve getiresim geldi. Ama ne yazıkki ne olduğuna bakılması lazım, içim kan ağlaya ağlaya döndüm Allahtan yanında annem var, işim olmasa bende kalırdım ama maalesef iş var.
Saol Cemrem canm bayramdan sonra basliyoruz asil spor da yapacm atarm sana son halimiaferin şekerim helal sana devam fıstık gibi olucandesene
bariz gözüküyor çiztf çizgi gözünaydın
mübarek günde ne güzel haber aldın verdin bizlere darısı bizlere olsun inşlhh artık
cnm profiline bayıldım yirim o minnak parmağı ben
uff cnm ne yaşamışsın
inşlh bundan sonra güzel olsun....
evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
süpersin ya benim bile alasım var o kitaplarıda
gelişmeler iyi ne güzel devamıda hep böyle olsunnnnn
gözünaydınnnnnnnnnnnnn
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....
Ye teyzesi yemek serbesttiraferin şekerim helal sana devam fıstık gibi olucandesene
bariz gözüküyor çiztf çizgi gözünaydın
mübarek günde ne güzel haber aldın verdin bizlere darısı bizlere olsun inşlhh artık
cnm profiline bayıldım yirim o minnak parmağı ben
uff cnm ne yaşamışsın
inşlh bundan sonra güzel olsun....
evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
süpersin ya benim bile alasım var o kitaplarıda
gelişmeler iyi ne güzel devamıda hep böyle olsunnnnn
gözünaydınnnnnnnnnnnnn
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....
aaa bende bayramın ardıdnan başlıyorum dietime hemde tam gaz sporuma da bende atarım sana biraz oruçtan yanlarım pörtledi amaSaol Cemrem canm bayramdan sonra basliyoruz asil spor da yapacm atarm sana son halimi
Daha. Yeni duam bitti herkeze dua ettm kizlar ozellikle phalann annesine allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin
dualar edildiii namazlar kılındııı..rabbimm dualarımızı kabuletsin kızçelerrr hamişlere saglıklı bi şekilde bebiklerini kucağına almaya benim gibi bekleyenelere en hayırlı vakittee pozitifi görmeyi nasip etsinn inşallahhh
inşlh öyle evladınla resminiz olur....Ye teyzesi yemek serbesttir
inşlh öyle evladınla resminiz olur....
iyi ben kaşık çatalımı alayım tamda sahurda iyi oldu tazecik lokum gibi parmaklar
Amin bidanelerim Rabbim dualarimizi kabul etsin
Amin bidanelerim Rabbim dualarimizi kabul etsin
aaa bende bayramın ardıdnan başlıyorum dietime hemde tam gaz sporuma da bende atarım sana biraz oruçtan yanlarım pörtledi amahele bayramda bi tatlı yiyim ardından koşarım hoplarım eritirim bulmuşum tatlıyı kaçırmam aslaaaaaaaaaaa
Yok ya bn tutuyom kendimi valla
kızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.
ben bayramda tutmucam yaaaaaaYok ya bn tutuyom kendimi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?