2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eşinin bir kontrolü daha vardı o ne oldu canım?

5ağustosta canim insallah sıkıntısız güzelce atlatırız onu da

Eki Görüntüle 1199644
Bu mübarek geceyi dualarla namazlarla geçirelim.
Rabbim gönlünüzün muradını versin kızçelerim.

Amin canimm dualarımız kabul olsun insallah

Allah razı olsun canım, inşallah iyi olur ben onsuz naparım. ona birşey olursa bu hayat bana çok boş gelir çok

Düşünme hiç öyle insallah cuma günü de çok güzel geçecek sıkma tatlı canını

Allahım sabır versin canim insallah tedavilerimiz bebisli olur

hımm anladım canım Allah hemen nasiip eder inşllh canm:26:

Insallah canim hepimize

Amin canim amin

ne mutlu pomuk ananeye ki senin gibi torunu var..rabbim sizlere bağışlasınn tertemiz çıksın inşallah sonucu..

Daha. Yeni duam bitti herkeze dua ettm kizlar ozellikle phalann annesine allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin

dualar edildiii namazlar kılındııı..rabbimm dualarımızı kabuletsin kızçelerrr hamişlere saglıklı bi şekilde bebiklerini kucağına almaya benim gibi bekleyenelere en hayırlı vakittee pozitifi görmeyi nasip etsinn inşallahhh

5kiloo verdimmmcanmnm iyiym snde iyisnya cokskr izledm seni
aferin şekerim helal sana devam fıstık gibi olucandesene
Kizlar 9.gunum biraz silik cikmis ama 2. Cizgi var cuma kan testim var cok heyecan yaptim acaba hamile miyimdir bu cizgi cok silik dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bariz gözüküyor çiztf çizgi gözünaydın
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
mübarek günde ne güzel haber aldın verdin bizlere darısı bizlere olsun inşlhh artık
Canım benim gozunaydinRabbim kucağına almayi nasip etsin
cnm profiline bayıldım yirim o minnak parmağı ben
uff cnm ne yaşamışsın
inşlh bundan sonra güzel olsun....

evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
Kızlar bugün İstinyePark ta dayanamadım kitapçıdan 3 adet hamilelik ve bebiş kitabı aldım
süpersin ya benim bile alasım var o kitaplarıda
gelişmeler iyi ne güzel devamıda hep böyle olsunnnnn
gözünaydınnnnnnnnnnnnn
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....

Canlarim hepimiz için dua ettim Rabbim dualarimizi kabul etsin
Phala kuzum ananen içinde dua ettim cuma günü hayırlısiyla atlatacak

Saol Cemrem canm bayramdan sonra basliyoruz asil spor da yapacm atarm sana son halimi

Ye teyzesi yemek serbesttir

Saol Cemrem canm bayramdan sonra basliyoruz asil spor da yapacm atarm sana son halimi
aaa bende bayramın ardıdnan başlıyorum dietime hemde tam gaz sporuma da bende atarım sana biraz oruçtan yanlarım pörtledi amahele bayramda bi tatlı yiyim ardından koşarım hoplarım eritirim bulmuşum tatlıyı kaçırmam aslaaaaaaaaaaa

Daha. Yeni duam bitti herkeze dua ettm kizlar ozellikle phalann annesine allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin

Amin bidanelerim Rabbim dualarimizi kabul etsin

Amin bidanelerim Rabbim dualarimizi kabul etsin

ay şöle bi geçmişi okiim dedimm maşşallahh bu ay ne hamiş yaptı topikk:))))güzel ayda güzel güzel haberler aldıkk..devamı gelsin inşallah..negatiflerimiz de var ama eminim onlarda bizimle birlikte tekrar yola koyulup en kısa en hayırlı vakitte kavuşacaklar bebişlerinee..

kızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.

Yok ya bn tutuyom kendimi valla

bu arada anlatmadan geçemeyecğim..bugün tüp bebek işinde doktor ve ekibin hatta ve hatta hastanenin ne kadar önemli oldupuna bi kez daha tanık oldum..niyetim kesinlikle doktor yada merkez kötülemek değil altını çizerek belirtmek isterim.burda kk da görüştüğüm bi arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk tüp bebek denendi kii muhtemelen öncesindede bi aşılaması var ama maalesef negatif..sonra uzun bi zaman görüşemedik geçenlerde yazdıklarına denk geldim hamileymiş bizimki hemde tüple hamile kalamayan hatun aşılamayla hamile kalmış..evet illaki bi yerden sonra takdiri ilaki bi yerde kader kısmet vakit saat işi..ama doktor ve mekrez çokk önemlii yaaa...benim doktorumdada aşılamayla tüp bebekle hamile kalanlar yokmuu illaki var ama ragatsızlıklar çeşit çeşit..her doktor her derde derman olamıyor demekki önemli olan sorunun ne olduğunu iice kavramak ve o şekilde doktor şeçmek sanırım....

melindammm döndük dolaştık gene geldik aynı mevzuyaaaa..imsii şart bebeiimmm kocimi ikna çabalarım devam ediyor ama maalesef her atış karavanaa napsam da ikna etsem ben bu kocişi bilemedim..

ehehehehe en ii benim durumum o vakitt ben tatlı sevmemm kiiii o yüzden bayramlar bana hiç eziyet olmuoo sevene çok zor amaaa ya her gittiğin evde hemen tatlı servisii dayanmak zor olsa gerek..allah yardımcınız olsun kızcelerrr

maşlah ne güzel olmş babasına bebiş şimdiden hediyesini vermiş ...
amin cnm amin artık inşlh bizlerde bu haberleri verelim helede bayram seyranlarda uff
ben bayramda tutmucam yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…