2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay evet kuzum bereketimiz arttı daha da artsın inşallah arkalarindan bizde yetiselimtedaviye başlamak istiyorum

Oy oy yerim senin kuzunumaşallah canımRabbim kucağına almayi nasip etsin

maşlah ne güzel olmş babasına bebiş şimdiden hediyesini vermiş ...
amin cnm amin artık inşlh bizlerde bu haberleri verelim helede bayram seyranlarda uff

ben bayramda tutmucam yaaaaaa

amin canlarım benim inşallah bütün dualrım inanın hepimize valla bende tutuyodum sadece belli kişiler biliyodu ama duydumki o belli kişiler tutamamışlar bu akşam tebrik telefonları başladı yayıldı yani haberler

Evet bitanem IMS şart sırf oyüzden bursaya gidiyorumkocişini ikna için ağlaonun araştırmasını sağla bu sefer ben öyle yaptım hatta doktorla kendi maillesti ikna oldu darısı sana kuzum

Dualarımızı ettik sıra sahur hazırlığında

Allah kabul etsin canım

Iyiki doğdun Gülden iyiki doğdun Gülden iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana:119::119::119::119::119::119::119:🎂🎁🎁
Canim benimyeni yasin bebisini getirsin seneye inşallah bu zamanlar evladinla kutlarsin seni çok seviyorum iyiki seni tanimisim

Bende cabuk kesilirm yiyemm ama cikolatalari yuvarlarim

Amin canım ne güzel dua etmişsin öyle
bende seni çok seviyorum

evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
.

sağol canım
çocuum babasına çekse bişi olmaz onun ki doğuştan değil genlerinde yok sonradan olma..
malum babası 3 kere attı 2 kere tuttu

şu lafına yine koptum gece gece

Canim maşallah yavrunasağlıkla kucağına al insalla

adamceğiz balkonda aramızda 1 metre var bi okusa hakkında yazdıklarımı

Canim aslında bu tüp bebek işi olmazsa böyle bi siteyi girip üye olmayacaktim,sizleri taniyamayacaktim her şerde bi hayır varmış ışte.tabi keşke bu şekilde tanismasaydik ama kısmet...burda bu kadar insanı bi araya getirdin,sorularımıza anında cevap oluyorsun,moralimiz bozulduğunda destek oluyorsun..iyiki dogmussun iyiki tanimisim seni.nice sağlıkla mutlu huzurlu günler görürsün.insallah.gelecek sene de bu zamanlar doğum yapıp çocuğunun 40 ini çıkartıyor oluyorsun..seni seviyorum gönlü güzel kendi güzel insan
Happy bitrhday to you

Kızlar malesef negatif.

Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.

Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Sana demistim hamissin diye tebrikler allah daim etsin
Hepinize hayirli kandiller
ewt kuzum demistin ama insan inanamio iste..hala inanamiom kalbini gorene kadar..Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insaallah..dualarimdasiniz kuzummm

Saglikli hayirli evlat olsun cnm darisi bize gun.sayiyoruz bakalim senin gibi sevinirim.bende insallah

Insaallah cnm insaallah Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnn

pofff bnde sana bakmaya gelmiştim yarın değilmiydi günün canım benim ya benimde 7.4 çıktı kimyasal yani hala sökülmedim ama ne zman sökülrdr kürlere başlarım diyorum bende uzun bi ara verdim ağlayamıyorum bile gözümdeki yaşlar yok olmuş sanki zamnı var demekki kuzum bizimde sıramız gelck inş dua sabırla bekleycz artık yapcak bişey yok kaynanamda dedi dün üzlüp hasta olmayın olur bi tek sizmisinz gdin gezin eğlenin dedi bende bayramdan sonra spra gidecm bi sene ehliyet alcam kursa gidecem unutacam belki stersten olmuyordur unutalım bi o fikri hiç ummadığımzda gelir belkide bilemeyiz verirsede çok şükr vermesede çok şükür sağlığımz yerinden olsun canım benm sağlık olsun çabalyalım napalım dîmi

Tebrikler canm rabbim kucagında sevdirsin inş

Kuzummmm Allahim sizlerden razi olsunnnn...inan transfer namaz gunumuze geldi her zaman iki saat takildigimiz trafik hic yoktu..bunlar hep dualarinizla du cok sukur..Allahim saglikli bi gebelikle kucagima almayi nasip etsinnn..Aminnnnn.Kuuzumm dualarimdasiniz Rabbim sizlere de nasip etsin hayirli saglikki evlatlar insaallahhhh

Tebrikler canm rabbim kucagında sevdirsin inş

Aminn cnm Allah razi olsunnn...senin sonucun icn bekledim pc basida..gulden sonucu yazinca inan oyle cok uzuldum ki ama hersey de vardir bi hayir dedim sonra..vakti saati gelmemis demek ki..Rabbim gonlunden geceni en kisa zamanda hakkinda hayirli eylesin cnm..

Amin canım sağol bunada çok şükür rabbim sağlık versin canım bi gün olur belki zamnı gelemeden açmazmış gül buda oyle rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inş31:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…