- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ay evet kuzum bereketimiz arttı daha da artsın inşallah arkalarindan bizde yetiselimay şöle bi geçmişi okiim dedimm maşşallahh bu ay ne hamiş yaptı topikk:))))güzel ayda güzel güzel haberler aldıkk..devamı gelsin inşallah..negatiflerimiz de var ama eminim onlarda bizimle birlikte tekrar yola koyulup en kısa en hayırlı vakitte kavuşacaklar bebişlerinee..
kızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.
maşlah ne güzel olmş babasına bebiş şimdiden hediyesini vermiş ...
amin cnm amin artık inşlh bizlerde bu haberleri verelim helede bayram seyranlarda uff
ben bayramda tutmucam yaaaaaa
Ay evet kuzum bereketimiz arttı daha da artsın inşallah arkalarindan bizde yetiselimtedaviye başlamak istiyorum
Oy oy yerim senin kuzunumaşallah canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin
bu arada anlatmadan geçemeyecğim..bugün tüp bebek işinde doktor ve ekibin hatta ve hatta hastanenin ne kadar önemli oldupuna bi kez daha tanık oldum..niyetim kesinlikle doktor yada merkez kötülemek değil altını çizerek belirtmek isterim.burda kk da görüştüğüm bi arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk tüp bebek denendi kii muhtemelen öncesindede bi aşılaması var ama maalesef negatif..sonra uzun bi zaman görüşemedik geçenlerde yazdıklarına denk geldim hamileymiş bizimki hemde tüple hamile kalamayan hatun aşılamayla hamile kalmış..evet illaki bi yerden sonra takdiri ilaki bi yerde kader kısmet vakit saat işi..ama doktor ve mekrez çokk önemlii yaaa...benim doktorumdada aşılamayla tüp bebekle hamile kalanlar yokmuu illaki var ama ragatsızlıklar çeşit çeşit..her doktor her derde derman olamıyor demekki önemli olan sorunun ne olduğunu iice kavramak ve o şekilde doktor şeçmek sanırım....
melindammm döndük dolaştık gene geldik aynı mevzuyaaaa..imsii şart bebeiimmmkocimi ikna çabalarım devam ediyor ama maalesef her atış karavanaa napsam da ikna etsem ben bu kocişi bilemedim..
Dualarımızı ettik sıra sahur hazırlığında
eheheheheen ii benim durumum o vakitt ben tatlı sevmemm kiiii o yüzden bayramlar bana hiç eziyet olmuoo sevene çok zor amaaa ya her gittiğin evde hemen tatlı servisii dayanmak zor olsa gerek..allah yardımcınız olsun kızcelerrr
maşlah ne güzel olmş babasına bebiş şimdiden hediyesini vermiş ...
amin cnm amin artık inşlh bizlerde bu haberleri verelim helede bayram seyranlarda uff
ben bayramda tutmucam yaaaaaa
Allah kabul etsin canım
Iyiki doğdun Gülden iyiki doğdun Gülden iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana:119::119::119::119::119::119::119:🎂🎁🎁
Canim benimyeni yasin bebisini getirsin seneye inşallah bu zamanlar evladinla kutlarsin seni çok seviyorum iyiki seni tanimisim
evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
.
Amin canım ne güzel dua etmişsin öyle
bende seni çok seviyorum
sağol canım
çocuum babasına çekse bişi olmaz onun ki doğuştan değil genlerinde yok sonradan olma..
malum babası 3 kere attı 2 kere tuttu
şu lafına yine koptum gece gece
kızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.
adamceğiz balkonda aramızda 1 metre var bi okusa hakkında yazdıklarımı
ewt kuzum demistin ama insan inanamio iste..hala inanamiom kalbini gorene kadar..Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insaallah..dualarimdasiniz kuzummmSana demistim hamissin diye tebrikler allah daim etsin
Hepinize hayirli kandiller
Maasallah canim tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsunn
Bugun bizler icin de dua et olurmu
Saolll cnm Allah razi olsun Rabbim kucagima almayi nasip etsin insaallah..dun dualarimdaydiniz cnm hep rabbim isteyen herkese nasip etsinn..Aminn .
Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun.rabbim evlat diyr yanip tutusan bizlerin dualarini kabul etsin insallahhh
Saglikli hayirli evlat olsun cnm darisi bize gun.sayiyoruz bakalim senin gibi sevinirim.bende insallah
Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
ewt kuzum demistin ama insan inanamio iste..hala inanamiom kalbini gorene kadar..Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insaallah..dualarimdasiniz kuzummm
Insaallah cnm insaallah Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnn
Oo demek doğum günü çocuğu oluyon ne güzel haberleri süpriz fotolarını bekliyoruz yarın
Kuzummm nasil duygulandım okurken yaa oy yerim sizi:) maşallah canim insallah herşey çok güzel geçerkucağına alırsın hayırlısıyla dualarını eksik etme tatlm
Tebrikler canm rabbim kucagında sevdirsin inş
Aminn cnm Allah razi olsunnn...senin sonucun icn bekledim pc basida..gulden sonucu yazinca inan oyle cok uzuldum ki ama hersey de vardir bi hayir dedim sonra..vakti saati gelmemis demek ki..Rabbim gonlunden geceni en kisa zamanda hakkinda hayirli eylesin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?