2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canimmmm tebriklerrrrr.9.gun icin harika bir degerrrrriki gun sonra tekrarliycaz testleri insaallah katlanirsa ultrason icin gun vericek...suan bunlari dusunme bebegini dusun rahat ol ki degerin katlasin..guzel haberlerde bulusmak dilegiyleee

Balllimmmm tebrik ederimmm cokkk sevindim cok guzel bi gunde mükemmel bi haber:))rabbim su gibi bi hamilelik nasip etsin kucağına aldığın gunleri gor inşallah
kuzummmmm Allah ra i olsun bitanemmm..cok teskur edrm..Rabbim oyle guzel bi gunde guldu ki yuzume...dualar dualar herseyin basi bu..Rabbim saglia kucagima almayi nasip eder insaallah cnm..Allahima yalvariom canim arkadaslarim hepimiz en kisa zamanda hayirlj evlat sahibi olalim die

canimm masallah tebriklerr.. cok guzel bi haberr.. cok sevindim senin adina.. Allahim kat kat artirsin kucagina aldirsin.. cok optum...
Canimmmmm Allah razi olsunnn...tesekkuer ederimm..Rabbim saglikla devam ettiirsin insaallah bana bagislasin kuzumu..Rabbim hepimize hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin cnmsizlerin harika haberlerini heyecanla bekeliyorummmm

O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın

Ceydammmmm kuzummm hayrola yaa...pamugun iyi demi..korkutma beni..anjiyo oldu mu..canim Allah razi olsun dilerim hersey hepimiz icin guzel gecer..Rabbim serler arkasinda hayirlar saklarmis bizim icin..

tatlımmmmm maşallahhhh sizeeee.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh

Canimmmm Allah razi olsun ..Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin..sizlerinde guzel haberlerin en guzel en hayirli zamanda almayi nasip etsin yuce Rabbimm

ne zaman yaptırdın ki testi.... bence de kendimizi harap edecek kadar üzülecek bir durum yok ortada.... ama elbette tedavi esnasında bir beklenti oluşuyor ister istemez, beklediğimiz sonuç olmayınca üzülmek kaçınılmaz.... yazacak da çok fazla bir kelimenin olmadığı anlar bu anlar.... Rabbim sağlık sıhat versin eşine de sana da.... sonrasında da tez vakitte nasip etsin inşallah hemde tedavisiz olsun sürpriz olsun

canım seninde haberine üzüldüm... inşallah tez vakitte tedavisiz gelir bebişler.... düşüncen de gayet güzel.... al ehliyetini sonra da bi güzel gez toz

KIZLARRRRRRRRRR sonuçlarınıza üzüldüm ya..
böyle durumlar da maalesef ki pek bişey soylenmıyor.rabbım sabır versın ne dıyeyım..
gercı cok üzülmediğinizi görüyorum buna sevindim rabbim doğru zaman da hayırlısını verecek ınsallah hepimize..
kendınıze cok ıyı bakın sizi seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tebrikler cnm ne guzel hediye olmuss..Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm
Canimm demesi kolay yapmasi zor bilirim iki defa yasadim budurrumu Rabbim hayirli vakitte versin diyebilmeliyiz..Rabbim sabir versin gonlune ferahlik versin kuzumm..Allahim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin canimm..

Amin canım sağol bunada çok şükür rabbim sağlık versin canım bi gün olur belki zamnı gelemeden açmazmış gül buda oyle rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inş31:
aynen kuzumm herseyi bir vakti saati var..gecenin en kor vakti safaga en yakin zamanidir..dilerim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin melegini

tatlımmmmm maşallahhhh sizeeee.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
Saolllll kuzucummmmm ..Allah razi olsun sizlerden canim..Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin...senin de guzel haberlerjni bekliyoruz kuzucumm

Allah sağlık versin arkadasim,iyi olmana sevindim canim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve hep ümidimiz var gözlerinde çocukları olacak insallah.bende artık olmazsa ne olur ki diyorum sonra etrafımda arkadaşlarıma bakıyorum çocuklarıyla beraber,içime sanki bi ateş düşüyor ki sorma.sanki gec kalmışım gibi,sonra kendi kendimi teselli edip içimdeki o ateşi söndürüyorum.bu döngü hep böyle devm ediyor bende

Canim benimnmmm çok geçmiş olsun,hastanede kalması daha iyi hic olmazsa gözlem altında durur,hastane koşulları tabi ki onemli,ama önemli olan doktor ve aletleri,içini ferah tut güzelim.allah uzun ömür versin ne nenene bişey olsun ne de sen yerlerde sürün kuzum benim dua et bol bol

cemremcim

çok teşekkür ederim canım rabbim evlat hasreti çekenlere tez zamanda nasip etsin inş.çok zor bir süreç gerçekten hem maddi hem manevi

Son düzenleme:

bana umut oldun arkadaşım.benimde silik çizgi çıkmıştı idrarda ve sürekli seni takip ettim pozitifi gördüğünü duyunca koştum kan vermeye belki bende sevinirim dedim amin inş.canım kat kat artsın değerlerimiz.yok artık olumsuz düşünmeyeceğim çünkü bana kk daki arkadaşlaşlarım beni rahatlattı

Canım arkadaşım editörüm :) Eylül 2013'te üye olduğum bu topikte ilk seninle tanıştım ne zaman aklıma bişey takılsa doktorumdan önce sana sordum :) kısacık zamanda bana süper bir arkadaş oldun...Yeni yaşında öncelikle sana sağlıklı bir bebek sonrasında ise uzuuuunnn sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum canım arkadaşım :) ay lav yuuuuu iyi ki doğmuşşşsunnnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok geçmiş olsun.rabbim şifasını versin inş.

canımmmm gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

Canım yaaa inan çokk üzüldüm bu ay endometriyozisli birkaç kişi hamile kaldık senden de çok umutluydum sağlık olsun canım bir dahaki sefere inş...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim tez zamanda hiç ummadığın anda mucizeni gerçekleştisin inş. canım.

sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim canım.Eminim çok büyük heyecandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…