canimmmm tebriklerrrrr.9.gun icin harika bir degerrrrrArkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?
kuzummmmm Allah ra i olsun bitanemmm..cok teskur edrm..Rabbim oyle guzel bi gunde guldu ki yuzume...dualar dualar herseyin basi bu..Rabbim saglia kucagima almayi nasip eder insaallah cnm..Allahima yalvariom canim arkadaslarim hepimiz en kisa zamanda hayirlj evlat sahibi olalim dieBalllimmmm tebrik ederimmm cokkk sevindim cok guzel bi gunde mükemmel bi haber:))rabbim su gibi bi hamilelik nasip etsin kucağına aldığın gunleri gor inşallah
Canimmmmm Allah razi olsunnn...tesekkuer ederimm..Rabbim saglikla devam ettiirsin insaallah bana bagislasin kuzumu..Rabbim hepimize hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin cnmcanimm masallah tebriklerr.. cok guzel bi haberr.. cok sevindim senin adina.. Allahim kat kat artirsin kucagina aldirsin.. cok optum...
O kadar moralim bozuk ki ama genede gelip senin durumunu öğrenmek için açtım sayfayı ve harika haberini aldım. Çok çok çok tebrik ederim canım inşallah bundan sonrada hep güzel şeyler yaşarsın
tatlımmmmmcanimmmm tebriklerrrrr.9.gun icin harika bir degerrrrriki gun sonra tekrarliycaz testleri insaallah katlanirsa ultrason icin gun vericek...suan bunlari dusunme bebegini dusun rahat ol ki degerin katlasin..guzel haberlerde bulusmak dilegiyleee
kuzummmmm Allah ra i olsun bitanemmm..cok teskur edrm..Rabbim oyle guzel bi gunde guldu ki yuzume...dualar dualar herseyin basi bu..Rabbim saglia kucagima almayi nasip eder insaallah cnm..Allahima yalvariom canim arkadaslarim hepimiz en kisa zamanda hayirlj evlat sahibi olalim die
Canimmmmm Allah razi olsunnn...tesekkuer ederimm..Rabbim saglikla devam ettiirsin insaallah bana bagislasin kuzumu..Rabbim hepimize hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin cnmsizlerin harika haberlerini heyecanla bekeliyorummmm
Canimmmm Allah razi olsun ..Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin..sizlerinde guzel haberlerin en guzel en hayirli zamanda almayi nasip etsin yuce Rabbimmaferin şekerim helal sana devam fıstık gibi olucandesene
bariz gözüküyor çiztf çizgi gözünaydın
mübarek günde ne güzel haber aldın verdin bizlere darısı bizlere olsun inşlhh artık
cnm profiline bayıldım yirim o minnak parmağı ben
uff cnm ne yaşamışsın
inşlh bundan sonra güzel olsun....
evet yarın olduuuuuuuuuuuu
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
egunalllllllllllllll
inşlh evladınla da kuclayacaksın bu günleri bari babasına çekmese çocuk
:119::119::119::119::119::119::119:
süpersin ya benim bile alasım var o kitaplarıda
gelişmeler iyi ne güzel devamıda hep böyle olsunnnnn
gözünaydınnnnnnnnnnnnn
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....
ne zaman yaptırdın ki testi.... bence de kendimizi harap edecek kadar üzülecek bir durum yok ortada.... ama elbette tedavi esnasında bir beklenti oluşuyor ister istemez, beklediğimiz sonuç olmayınca üzülmek kaçınılmaz.... yazacak da çok fazla bir kelimenin olmadığı anlar bu anlar.... Rabbim sağlık sıhat versin eşine de sana da.... sonrasında da tez vakitte nasip etsin inşallah hemde tedavisiz olsun sürpriz olsunKızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
canım seninde haberine üzüldüm... inşallah tez vakitte tedavisiz gelir bebişler....pofff bnde sana bakmaya gelmiştim yarın değilmiydi günün canım benim ya benimde 7.4 çıktı kimyasal yani hala sökülmedim ama ne zman sökülrdr kürlere başlarım diyorum bende uzun bi ara verdim ağlayamıyorum bile gözümdeki yaşlar yok olmuş sanki zamnı var demekki kuzum bizimde sıramız gelck inş dua sabırla bekleycz artık yapcak bişey yok kaynanamda dedi dün üzlüp hasta olmayın olur bi tek sizmisinz gdin gezin eğlenin dedi bende bayramdan sonra spra gidecm bi sene ehliyet alcam kursa gidecem unutacam belki stersten olmuyordur unutalım bi o fikri hiç ummadığımzda gelir belkide bilemeyiz verirsede çok şükr vermesede çok şükür sağlığımz yerinden olsun canım benm sağlık olsun çabalyalım napalım dîmi
Tebrikler cnm ne guzel hediye olmuss..Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnmkızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.
Canimm demesi kolay yapmasi zor bilirim iki defa yasadim budurrumu Rabbim hayirli vakitte versin diyebilmeliyiz..Rabbim sabir versin gonlune ferahlik versin kuzumm..Allahim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin canimm..Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
aynen kuzumm herseyi bir vakti saati var..gecenin en kor vakti safaga en yakin zamanidir..dilerim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin meleginiAmin canım sağol bunada çok şükür rabbim sağlık versin canım bi gün olur belki zamnı gelemeden açmazmış gül buda oyle rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inş31:
Saolllll kuzucummmmm ..Allah razi olsun sizlerden canim..Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin...senin de guzel haberlerjni bekliyoruz kuzucummtatlımmmmmmaşallahhhh sizeeee.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
Kızlar malesef negatif.
Bu gün anjiyo için götürdük fakat cumaya olabilecekmiş anjiyoyu. Ananemde bizde hastanede yatacağını düşünmüyorduk yatacak cuma anjiyomolacak diyince çok üzüldük. Bebek gibiydi, savunmasız, korkak, tedirgin ona çok üzüldüm içim çok burkuldu. Hastane çok eski ve bakımsız ama kalp damar üzerine sadece çalışan bir hastane çok iyi profösörler varmış. Hastanenin çok kötünolmasıda moralimizi altüst etti, biz çıkarmak istedik Acıbademe götürmek istedik tabi bunu doktor bilmiyor söylemedik yani sadece çıkmak istediğimizi söyledik izin vermediler. Ben eve döndüm akşama doğru annem yanında yarında benim iş var yoksa kalırdım, çıkarken çocuk gibi içini çekiyordu yıkıldım resmen. Aman ben yıkılayım yerlerde sürüneyim hiç önemli değil yeter ki o iyi olsun.
allah razı olsun canım.amin inş.Canim çok tebrik ederim,allah tamamına erdirsin..saglikli sorunsuz güvenelim geçirirdim insallah
Amin. İnşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin canım ben de 8. Günü yapmıştım sabredemedim insan inanamıyor gerçekten alışmışız negatife :)
canimmmm tebriklerrrrr.9.gun icin harika bir degerrrrriki gun sonra tekrarliycaz testleri insaallah katlanirsa ultrason icin gun vericek...suan bunlari dusunme bebegini dusun rahat ol ki degerin katlasin..guzel haberlerde bulusmak dilegiyleee
kuzummmmm Allah ra i olsun bitanemmm..cok teskur edrm..Rabbim oyle guzel bi gunde guldu ki yuzume...dualar dualar herseyin basi bu..Rabbim saglia kucagima almayi nasip eder insaallah cnm..Allahima yalvariom canim arkadaslarim hepimiz en kisa zamanda hayirlj evlat sahibi olalim die
Canimmmmm Allah razi olsunnn...tesekkuer ederimm..Rabbim saglikla devam ettiirsin insaallah bana bagislasin kuzumu..Rabbim hepimize hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin cnmsizlerin harika haberlerini heyecanla bekeliyorummmm
Amin canım ne güzel dua etmişsin öyle
bende seni çok seviyorum
sağol canım
çocuum babasına çekse bişi olmaz onun ki doğuştan değil genlerinde yok sonradan olma..
malum babası 3 kere attı 2 kere tuttu
Amiin canım inşallah ananem için herşey kolay geçer ve biter, onu bıraktığımda çocuk gibiydi nasıl içini çekiyordu inan kucaklayıp eve getiresim geldi. Ama ne yazıkki ne olduğuna bakılması lazım, içim kan ağlaya ağlaya döndüm Allahtan yanında annem var, işim olmasa bende kalırdım ama maalesef iş var.
canımmmmbana umut oldun arkadaşım.benimde silik çizgi çıkmıştı idrarda ve sürekli seni takip ettim pozitifi gördüğünü duyunca koştum kan vermeyebelki bende sevinirim dedim amin inş.canım kat kat artsın değerlerimiz.yok artık olumsuz düşünmeyeceğim çünkü bana kk daki arkadaşlaşlarım beni rahatlattı
Kızlar malesef negatif.
Kızlar malesef negatif.
canımmmmgözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
kızçelerim bugün ilk kontrolümüze gittik keseyide bebeğide kalbinin attıgınıda gördük çok şükür baba adayımızında doğum günüydü hediye oldu inşallah devamıda sağlıkla gelir.bütün gece dualarımı yaptım rabbim bütün isteyenlere bu hasreti çeken ve isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.burada aile olduk her sorumuza yanıt ve destek bulduk rabbim egunal ve hepinizden allah razı olsun herkesi kalbinde ki dileklerine kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?