fitilden de olabilir belki tahriş olmuştur içerde bi yer, pozitif düşün tamam mı, şiddetli kasık ağrın yoksa sorun olmaz bence
canımmmmgözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
senin kaç çıkmıştı hatırlıyor musun canım kan değerini ? evet gerçekten inanamıyor
Dualarımızı ettik sıra sahur hazırlığında
Canim sagol insallah bekler o zibidi... Simarik ve aceleci olcak anlasilanCanim ya dün yazdım ama netim n gitti anlamadım yollamamsisim.iyi haberlerle dönmeme sevindim canim insallah 12 olanda diğerlerini bekler güzelim,ve toplamaya kadar sayı daha da artar umarım,hepsinde kaliteli kalite olsun kuzumm benim
Eki Görüntüle 1199925 Eki Görüntüle 1199926 Eki Görüntüle 1199927 Eki Görüntüle 1199928 Eki Görüntüle 1199929 Eki Görüntüle 1199930 Eki Görüntüle 1199931
İyiki seni tanıdık iyi bizim arkadaşımızsın canımmmmmmmmm..
iyi günde kötü günde hep yanımızda oldun her sorduğumuza cevap verdin bizi hep bilgilendirdin saollll bitanem..
yeşi yaşın sana önce sağlık sonra da nur topu gibi bir evlat getirsin
Allah razı olsun canımAmin canim amin tum hastalara basta anneannene sifa versin
geçmişler olsun.. anneanne yazısını görmek bile ağlamama neden oluyor maalesef annemden daha yakınım sığınağım sırdaşım mis kokulumu ben kaybettim Allahım seninkine sağlık versin okadariçten diledim ki anneanne nedir bilen bilir 4. seneye yaklaştık onsuz ama hergün ama hergün aklımda hala .nolur bu yazımı okuyanlar yaşıyorsa büyükleriniz sıkıca sımsıkıca sarılın
Allah razı olsun bebeğimcanım çok geçmiş olsun rabbim şu mübarek gecede ananene acil şifalar nasip etsin onunla beraber tüm hastalarada allah yardımcısı olsun
Amin canım benim amincanım allahım anneannene şifa versin anjiyoyu kolay kılsın inşallah :)
kızlar
Allahım önce bizlere eşlerimize ailelerimize sevdiklerimize herkese sağlık versin :) inşallah bu sene içinde hepimizin göbüşlerini sağlıklı bebişlerimizle doldursun kucaklarımıza almayı nasip etsin :) aminnn
5ağustosta canim insallah sıkıntısız güzelce atlatırız onu da
Amin canimm dualarımız kabul olsun insallah
Düşünme hiç öyle insallah cuma günü de çok güzel geçecek sıkma tatlı canını
Allahım sabır versin canim insallah tedavilerimiz bebisli olur
Insallah canim hepimize
Amin canim amin
Ağrım yoktu ama sabahtan beri hafif hafif sağ kasigimda ağrı var nedendir acaba
ne mutlu pomuk ananeye ki senin gibi torunu var..rabbim sizlere bağışlasınn tertemiz çıksın inşallah sonucu..
cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....
Ceydammmmm kuzummm hayrola yaa...pamugun iyi demi..korkutma beni..anjiyo oldu mu..canim Allah razi olsun dilerim hersey hepimiz icin guzel gecer..Rabbim serler arkasinda hayirlar saklarmis bizim icin..
Dualarımızı ettik sıra sahur hazırlığında
Anjiyo cuma günü olacak canım bizim için dua et olur mu
Canim benimnmmm çok geçmiş olsun,hastanede kalması daha iyi hic olmazsa gözlem altında durur,hastane koşulları tabi ki onemli,ama önemli olan doktor ve aletleri,içini ferah tut güzelim.allah uzun ömür versin ne nenene bişey olsun ne de sen yerlerde sürün kuzum benim dua et bol bol
Canım çok geçmiş olsun.rabbim şifasını versin inş.
Etmez miyim kuzummm hiccc...Rabbim pamugunun yardimcisi olsun onu sagligina kavustursun kuzumm...haberdar et bizi mutlaka..opuyorum seni kocaman
bana umut oldun arkadaşım.benimde silik çizgi çıkmıştı idrarda ve sürekli seni takip ettim pozitifi gördüğünü duyunca koştum kan vermeyebelki bende sevinirim dedim amin inş.canım kat kat artsın değerlerimiz.yok artık olumsuz düşünmeyeceğim çünkü bana kk daki arkadaşlaşlarım beni rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?