2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımmmm gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

Canim ya dün yazdım ama netim n gitti anlamadım yollamamsisim.iyi haberlerle dönmeme sevindim canim insallah 12 olanda diğerlerini bekler güzelim,ve toplamaya kadar sayı daha da artar umarım,hepsinde kaliteli kalite olsun kuzumm benim

Canim sagol insallah bekler o zibidi... Simarik ve aceleci olcak anlasilan insallah dedigin gibi kaliteli olsunlarda sayiya da cok takilmiyorum...

egunal gelsin de mumlari ufffleeeesiiiinnnnnnn....

İyiki doggggggddduuunnnnnn egunaaallll
Mutlu yillaaaaaarrrrrrrrmuttttluuuuuuu yillllaaasrrrrr iyikiiiii dogduuunnnnn GÜüÜLLllllDdDDeeeEeEnNn

Amin canim amin tum hastalara basta anneannene sifa versin
Allah razı olsun canım

off canım yaa of, çok kötü bu durumlar inan tek tesellim bir gün hep birlikte olacağımız.
Allah yardımcın olsun seni yemin ediyorum ki çok çok iyi anlıyorum boğazım düğümleniyor.

canım çok geçmiş olsun rabbim şu mübarek gecede ananene acil şifalar nasip etsin onunla beraber tüm hastalarada allah yardımcısı olsun
Allah razı olsun bebeğim
Amin canım benim amin

İnşallah o günüde bir çırpıda sağlıkla atlatırsınız

Ağrım yoktu ama sabahtan beri hafif hafif sağ kasigimda ağrı var nedendir acaba

tutunmaya çalışıyor seninki maşallah benimde hiç öyle bulantım uykusuzluğum halsizliğim olmamıştı sadece adet sancısı gibi kasık ağrısı olup sonra geçiyordu inşallah sende pozitif sonuç alırsın

cnm hast yapsın olsun üzülme daha çabuk iileşir orda bakım daha güzel hemen atlatır evine döner inşlhhhh....

Evet bende o konuda rahatım inşallah atlatacağız bu günleri en güzel şekilde

Ceydammmmm kuzummm hayrola yaa...pamugun iyi demi..korkutma beni..anjiyo oldu mu..canim Allah razi olsun dilerim hersey hepimiz icin guzel gecer..Rabbim serler arkasinda hayirlar saklarmis bizim icin..

Anjiyo cuma günü olacak canım bizim için dua et olur mu

Dualarımızı ettik sıra sahur hazırlığında

Canimmmmmmm bitanemmmmm profumuzzzzz editorumuzzzzz topigimizin gulu guldenimmmmm iyi dogmussun iyi ki varsin kuzummmm...Rabbim dilerim yeni yasini bebek haberiyle ve dogumla doldurmani nasip eylesin sana kuzummmm....Yeni yasin sana gonlunden gecen her guzelligi getirsin bitanemmm...seni cok seviyoruzzzzzzz gormedigimiz can dostuuuuuu:119::118:

Anjiyo cuma günü olacak canım bizim için dua et olur mu

Etmez miyim kuzummm hiccc...Rabbim pamugunun yardimcisi olsun onu sagligina kavustursun kuzumm...haberdar et bizi mutlaka..opuyorum seni kocaman

Canım benim çok teşekkür ederim, eski bir hastane ama doktorları hep profesör, kuzenimde orada çalışıyor, hep millet vekilleri, bakanlar, şehir dışından bu hastaneye gelirlermiş doktorları çok iyi olduğu için.

I saallah kuzumm degerlerimiz katlanarak artsin..Rabbim hepjmize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..kucagimiza almayi nazip etsin..guzel haberlerde bulusmak dilegiyle

Kızlar sağolun desteğiniz için. Yokhe canım geçmiş olsun. Benim de 7 çıkmıştı geçen seferlerden birinde ama doktor yinede 2 gün daha devam ettirmişti, 9 olmuştu 😔 adet olmam da 10 günü bulmuştu. Meraklanma yani olmazsan. Ama ben olsam 2 gün daha ilaç alırdım. Belki geç tutunmuştur. Denemekten ne çıkar?

Benim daha kan sonucum gelmedi ama hassasiyeti 10 olan testle ölçtüm sabah, ufacık bir çizgi bile yoktu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…