2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canm allah emeklerimisi Yemesin

Canm ciddimisin rabbm sabrini veren cok uzuldum yaa

Gerçekten de dediğin gibi kısmet değilmiş, kısmetin önüne asla geçemeyiz o yüzdende kendimizi yıpratmaya gerek yok. İnşallah bir daha ki tedavide her şey güzel olur.

Senden de allah razi olsun csnm bi haber varmi canm

Daha. Yeni duam bitti herkeze dua ettm kizlar ozellikle phalann annesine allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin

Ayyyy canım benim yazını görünce o kadar duygulandım ki Allah razı olsun canım arkadaşım benim, Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah

adamceğiz balkonda aramızda 1 metre var bi okusa hakkında yazdıklarımı
:18::18::18::104::125:

Bitanem nedesem boş biliyorum şunu bilki her zaman yanındayız iyi olmana sevindim

Ayyyy canım benim yazını görünce o kadar duygulandım ki Allah razı olsun canım arkadaşım benim, Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah

canım benim hiç korkma .annem anjiyo oldu ben de sen gibi çok endişelenmiştim ama inan korkacak bişey değil. o zaten içeride olanı hatırlamıyor biz de dışarıda çok beklemedik. hatta ayılırken koskoca profesöre seni öpebilir miyim demiş anestezinin etkisiyle. dualarımız sizinle. cuma akşamı burda neşeyle anlatacaksın olanları inşallah.

canım kan sonucun gelmedi mi hala o testler yanıltıcı olabilir

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Yanlız anjiyoda narkoz veriyorlar mı? Birde damarlarda bir tıkanıklık çıktı mı? Bizimkiside çıkarsa yaşından dolayı sten takılacak da

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Yanlız anjiyoda narkoz veriyorlar mı? Birde damarlarda bir tıkanıklık çıktı mı? Bizimkiside çıkarsa yaşından dolayı sten takılacak da

anestezi vermişlerdi.onun damarlar %25 tıkalı çıktı stente gerek görmediler iki sene sonra tekrar anjiyo yaparız dediler.

Cuma anjiyo olacak hastaneye yatırdılar annem başında ben döndüm iş başı yaptım canım

geçmiş olsun canım,inşallah iyi şekilde atlatır... bu arada dün gece fatihte bir sürü cami gezip namaz kılıp dua ettim hepiniz için kızlar... benim de bugünlerde lekelenmem var.Doğum kontrol ilacı vermişti ya doktor.bayram giriyor diye fazla içicem. ama bayramda adet olursam bir de bursa da olucam.alel acele dönerim artık..ya daha önce ginera kullanan arkadaşlar sizde de oldumu son günlerde lekelenme ??

Inşallah dediğin gibidir canım ama ağrı karın boşluğuma yükseldi. Merkezi aradım gaz sancısı olabilir takip edin geçmezse yarın tekrar ara dedi yumurtalık lar ödem oluşturabilir dedi:18:

GÜNAYDINN herkese umarım çoook güzel bir gün geçirirsinizzzzzzz

Inşallah dediğin gibidir canım ama ağrı karın boşluğuma yükseldi. Merkezi aradım gaz sancısı olabilir takip edin geçmezse yarın tekrar ara dedi yumurtalık lar ödem oluşturabilir dedi:18:

inşallh sorun yoktur arkadaşım ödem oluşması ne demek oluyor peki

Yokhe , 9 ay gecmis olsun cnm cok uzuldum Allah yardimciniz yardimcimiz olsun insallah bebekleriniz tedaviye gerek kalmadan kendinden gelir bebisler

Selam kizlarrr dun ettigimiz tum dualar kabul olsun insallah.
Okumustum gecenlerde birkacsiniz eylul/ekim gibi baslicakti tedaviye.doktordan geliyorum benimde tedavim eylul/ekim gibi baslicak kismetse.
Yumos pek olmayabilir amh dan dolayi ama elimizden geleni yapicaz dedi.
Cok heycabliyimmmm

hım anjiyo ile açtılar öyle mi birde annen kaç yaşında canım

canım merhaba geçmiş olsun ya ananen rahatsızmış ben yazılanları yenı gordum geçmişi pek takıp etmediğim için..
rabbim en kısa zamanda sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…