Amin canm allah emeklerimisi Yemesinewt kuzum demistin ama insan inanamio iste..hala inanamiom kalbini gorene kadar..Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insaallah..dualarimdasiniz kuzummm
Insaallah cnm insaallah Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnn
pofff bnde sana bakmaya gelmiştim yarın değilmiydi günün canım benim ya benimde 7.4 çıktı kimyasal yani hala sökülmedim ama ne zman sökülrdr kürlere başlarım diyorum bende uzun bi ara verdim ağlayamıyorum bile gözümdeki yaşlar yok olmuş sanki zamnı var demekki kuzum bizimde sıramız gelck inş dua sabırla bekleycz artık yapcak bişey yok kaynanamda dedi dün üzlüp hasta olmayın olur bi tek sizmisinz gdin gezin eğlenin dedi bende bayramdan sonra spra gidecm bi sene ehliyet alcam kursa gidecem unutacam belki stersten olmuyordur unutalım bi o fikri hiç ummadığımzda gelir belkide bilemeyiz verirsede çok şükr vermesede çok şükür sağlığımz yerinden olsun canım benm sağlık olsun çabalyalım napalım dîmi
Slm kzlar bugun testi olan kimdi inş rabbim nasip etmiştir ona
Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
Allah razı olsun canım
off canım yaa of, çok kötü bu durumlar inan tek tesellim bir gün hep birlikte olacağımız.
Allah yardımcın olsun seni yemin ediyorum ki çok çok iyi anlıyorum boğazım düğümleniyor.
Daha. Yeni duam bitti herkeze dua ettm kizlar ozellikle phalann annesine allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin
:18::18::18:adamceğiz balkonda aramızda 1 metre var bi okusa hakkında yazdıklarımı
Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
Senden de allah razi olsun csnm bi haber varmi canm
Ayyyy canım benim yazını görünce o kadar duygulandım ki Allah razı olsun canım arkadaşım benim, Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah
Kızlar sağolun desteğiniz için. Yokhe canım geçmiş olsun. Benim de 7 çıkmıştı geçen seferlerden birinde ama doktor yinede 2 gün daha devam ettirmişti, 9 olmuştu 😔 adet olmam da 10 günü bulmuştu. Meraklanma yani olmazsan. Ama ben olsam 2 gün daha ilaç alırdım. Belki geç tutunmuştur. Denemekten ne çıkar?
Benim daha kan sonucum gelmedi ama hassasiyeti 10 olan testle ölçtüm sabah, ufacık bir çizgi bile yoktu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim hiç korkma .annem anjiyo oldu ben de sen gibi çok endişelenmiştim ama inan korkacak bişey değil. o zaten içeride olanı hatırlamıyor biz de dışarıda çok beklemedik. hatta ayılırken koskoca profesöre seni öpebilir miyim demiş anestezinin etkisiyle. dualarımız sizinle. cuma akşamı burda neşeyle anlatacaksın olanları inşallah.
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Yanlız anjiyoda narkoz veriyorlar mı? Birde damarlarda bir tıkanıklık çıktı mı? Bizimkiside çıkarsa yaşından dolayı sten takılacak da
anestezi vermişlerdi.onun damarlar %25 tıkalı çıktı stente gerek görmediler iki sene sonra tekrar anjiyo yaparız dediler.
Cuma anjiyo olacak hastaneye yatırdılar annem başında ben döndüm iş başı yaptım canım
tutunmaya çalışıyor seninki maşallahbenimde hiç öyle bulantım uykusuzluğum halsizliğim olmamıştı sadece adet sancısı gibi kasık ağrısı olup sonra geçiyordu inşallah sende pozitif sonuç alırsın
Cuma anjiyo olacak hastaneye yatırdılar annem başında ben döndüm iş başı yaptım canım
Inşallah dediğin gibidir canım ama ağrı karın boşluğuma yükseldi. Merkezi aradım gaz sancısı olabilir takip edin geçmezse yarın tekrar ara dedi yumurtalık lar ödem oluşturabilir dedi:18:
hım anjiyo ile açtılar öyle mi birde annen kaç yaşında canım
hım anjiyo ile açtılar öyle mi birde annen kaç yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?